E ușor să ai o aventură prin intermediul unei aplicații? Iată cum funcționează!

Găsește o aventură online? Un vis imposibil pentru multe femei și bărbați. Vestea bună este că, de fapt, chiar funcționează. Guido are 45 de ani, are succes în viața profesională și este căsătorit. Cu toate acestea, el simte nevoia de a-și împărtăși nevoile sexuale cu o altă femeie. El nu face sex fără discernământ cu necunoscute, ci își dorește o prietenie sexuală de durată, o aventură cu o parteneră care i se potrivește. Dar cât de repede poate fi găsită cu adevărat o aventură prin intermediul unei aplicații?

Afacerile online: Aplicația potrivită pentru a avea succes

.

Pentru a reuși cu adevărat să găsiți o aventură, aveți nevoie de aplicația potrivită. Cele mai multe portaluri de întâlniri ocazionale, precum C-Date, JOYclub și compania, au propriile aplicații și, astfel, posibilitatea de a discuta și de a cunoaște oameni în orice moment și în deplasare. Aplicațiile clasice aplicații de întâlniri precum Tinder sunt nepotrivite, pentru că aici membrii caută contacte ocazionale, dar nu în mod special aventuri discrete și erotice.

"Întâlnirile ocazionale nu m-au convins la început. Nu puteam să-mi imaginez că aici femeile sunt într-adevăr la fel de tabu ca bărbații. Dar am fost învățată mai bine. Dar depinde semnificativ de locul unde te înscrii. Am avut aplicații în care oamenii discutau tot timpul pe chat, dar nicio femeie nu voia să se întâlnească. Dar există și aplicații de întâlniri ocazionale foarte bune, unde sunt cu dorința mea de a avea o aventură discretă la adresa potrivită."

.

Creați un profil onest, cu informații reale

.

Ce căutați atunci când vă uitați la profilul unei alte persoane? Fotografiile, textul și nevoile, nu-i așa? Exact asta este exact ceea ce vrea să știe și jumătatea ta semnificativă despre tine. Cum arăți, ce ai de spus despre tine și ce îți place? Pentru că în special în întâlnirile ocazionale, este vorba în primul rând despre faptul că sunteți compatibili din punct de vedere sexual unul cu celălalt. Adeptul BDSM nu poate face nimic cu adeptul sexului vanilat și invers. Într-un parteneriat diferențele sexuale mai pot fi compensate, într-o aventură acest domeniu este crucial.

>

"Am niște preferințe pe care nu toate femeile le împărtășesc. Totuși, nu am făcut un secret din asta. Mi-a luat aproape o oră să dau like textului meu de profil. Dar acum știu că omologul meu vede imediat ce mă pasionează. Dacă vreau să găsesc o aventură online, ar trebui să investesc deja puțin timp. La urma urmei, este vorba de o persoană reală cu care vreau să împărtășesc un domeniu important al vieții mele, sexualitatea mea."

.

Nu căutați un partener de aventură prea îngust

Căutarea unui partener de aventură prin intermediul aplicației este ușoară dacă sunteți dispus să gândiți în afara cutiei. Imaginați-vă că locuiți într-un sat și căutați pe o rază de cinci kilometri. Acum, aventura ta trebuie să fie cu maximum cinci ani mai tânără decât tine și trebuie să fie cu bustul mare și blondă. Câte rezultate de căutare crezi că vei obține cu aceste preferințe de căutare? Nici unul? Foarte posibil. Dacă vrei să găsești o aventură online, ar trebui să fii dispus să-ți resetezi limitele. Ce mai contează 160 de kilometri distanță când poți experimenta întâlniri fierbinți în mod regulat? Cât de importantă este culoarea părului atunci când partenerul de pat și tu sunteți pe aceeași lungime de undă când vine vorba de sex?

.

"Am avut idei foarte directe despre cum ar trebui să arate aventura mea de vis. Dar mi-am dat seama rapid că nu se va întâmpla. Și până acum nu-mi pasă dacă are mărimea B sau C la cupe. Sexul înseamnă mai mult decât atât. Ea trebuie să-mi cunoască nevoile și să fie dispusă să mi le satisfacă. La fel cum și eu, în schimb, vreau ca ea să prețuiască cu adevărat momentele petrecute cu mine în pat. Vreau să fiu amantul pe care ea nu-l uită niciodată. Mărimea paharului, greutatea sau vârsta ei chiar nu contează atât de mult."

>.

Aplicația ca o opțiune de căutare discretă

Cine este luat, nu a fost întotdeauna ușor să cauți o aventură. Pe computerul de acasă, ar atrage rapid atenția dacă ați discuta cu nonșalanță și ați parcurge fotografiile de profil ale numeroaselor femei. Pe de altă parte, prin intermediul aplicației, nu sunteți legat și puteți accesa ceea ce are de oferit furnizorul ales de dvs. în timp ce sunteți în mișcare. Veți fi informat discret despre noile sugestii de căutare, iar noile mesaje vor fi afișate direct pe smartphone. Și dacă nu doriți să aveți nicio informație? Pur și simplu dezactivați notificările și nu sunteți deranjat. Mai ușor decât prin intermediul desktop-ului și la fel de reușit.

.

"Soluția aplicației este ideală pentru mine, deoarece soția mea urmărește adesea ceea ce fac pe PC. Dar nici la birou nu vreau să navighez pe portaluri de întâlniri ocazionale, așa că îmi folosesc telefonul mobil. Am o parolă pentru acesta, fie și numai pentru a-l proteja de copii. Și, în cazul în care soția mea pune mâna pe telefon, am tăiat notificările. Doar mă conectez și văd ce este nou când sunt singur."

.

Concluzie: să găsești o aventură prin intermediul unei aplicații este ușor astăzi

Numeroși furnizori de întâlniri ocazionale sunt disponibili prin intermediul aplicației sau în varianta mobilă. Acest lucru oferă mult mai multă discreție, deoarece nu mai este nevoie de un computer pentru a citi și trimite mesaje. Discutați de la toaletă, de la birou sau din metrou ori de câte ori aveți liniște și sunteți gata să răspundeți la mesaje. Dacă sunteți în căutarea unei aventuri astăzi, puteți transforma smartphone-ul dvs. în hub-ul central pentru acest lucru.

.

Aceștia sunt în prezent cei mai buni furnizori pentru o aventură secretă:Recomandările noastre

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.

Întâlnește persoane singure din România care caută sex

Întâlnește cu ușurință persoane singure locale din zona ta care caută doar să se distreze.

Recomandarea noastră: ChatulMeuLocal
Întâlnește persoane singure din România care caută sex

Întâlnește cu ușurință persoane singure locale din zona ta care caută doar să se distreze.Clasamentul în comparație


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la ChatulMeuLocal . În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Recomandările noastre

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te
8,8

Întâlnește persoane singure din România care caută sex
7,5