Iată de ce întâlnirile ocazionale cu C-date sunt mai bune decât Tinder

Tinder? Omul de toate meseriile? Aplicația de dating este într-adevăr pentru orice, inclusiv pentru a găsi sex?

O femeie singură în vârstă de 39 de ani, pe nume Finja, a încercat-o. Ea a vrut să afle ce se întâmplă în Tinder când vine vorba de sex și cum se compară portalurile sau aplicațiile de întâlniri ocazionale. Ea a ales C-date, nava amiral când vine vorba de sex fără obligații cu necunoscuți. O aventură, care a fost amuzantă pe alocuri, curioasă, dar și destul de erotică.

Tinder - cine caută cu adevărat sex aici?

"Pe Tinder, mi-am creat profilul în mai puțin de zece minute. Tot ce este nevoie acolo sunt câteva poze, la urma urmei, doar la asta sunt atenți bărbații aici. În timp ce - cu greu pot vorbi despre bărbați. Am primit o mulțime de mesaje, dar doar 10 la sută dintre expeditori aveau peste 35 de ani.

Ce au vrut? Sexting! Să converseze în timp ce își fac plăcere. Când am întrebat despre întâlniri reale, mi s-au prezentat cele mai fantastice scuze. Cea mai amuzantă pe care am găsit-o a fost scuza că tocmai și-a rupt ambele picioare și de aceea nu poate veni la o întâlnire. Dar, înainte de asta, mi-a spus că tocmai a venit acasă transpirat de la jogging."

O imagine clasică a ceea ce se întâmplă aici pe Tinder. Cunoscută ca o aplicație de dating, opțiunea de a te cunoaște oferă doar șanse marginale de întâlniri sexuale reale. Sextingul, așa-numitul chat erotic, este foarte des căutat în special de utilizatorii de sex masculin. Curajul până la o întâlnire reală, însă, are cele mai puține. În plus, publicul de pe Tinder este foarte tânăr. Ca femeie de peste 30 de ani, trebuie să fii dispusă să întâlnești aici bărbați semnificativ mai tineri, dacă ești în căutarea unei întâlniri erotice. Bărbații au șanse și mai mici, deoarece femeile de aici se bazează mai mult pe a vedea și a fi văzute.

C-Date - aici toată lumea vrea același lucru

"La C-Date m-am simțit rapid în largul meu. Bineînțeles, aici sunt și bărbați care de fapt vor doar să discute. Dar cred că 95 la sută dintre domni sunt cu adevărat serioși în ceea ce privește intențiile lor de întâlnire. Eu sunt sinceră, nu mă implic cu primul. Oricine nu-mi scrie chiar și puțin creativ nu are nicio șansă. Dar am pus ochii pe mai mulți bărbați după doar câteva zile, toți fiind amabili și chiar destul de atrăgători. Deoarece noi, femeile, suntem în minoritate pe C-Date, există o mulțime de oportunități și, dacă ești cu adevărat în căutare, le vei găsi aici."

Cel mai mare avantaj pe care îl au portalurile de întâlniri ocazionale precum C-Date este unitatea de scop. Cine se înscrie știe foarte bine că nu este vorba despre marea iubire. Este vorba despre sex, nici mai mult, nici mai puțin. Unul caută o aventură, următorul o prietenie plus sau o aventură de o noapte fără obligații. În medie, este nevoie de mai puțin de o săptămână pentru ca o întâlnire reală să se materializeze. Bărbații trebuie să muncească din greu, însă, pentru că concurența este acerbă, iar femeile sunt libere să aleagă cu cine vor să se întâlnească cu adevărat.

Tinder - paradisul studenților?

"Aș presupune că cel puțin 1/3 dintre Tinder utilizatorii sunt studenți. Toți destul de strâmtorați de bani și în niciun caz capabili să-mi ofere o aventură de neuitat. Nu sunt avidă de bani, dar mă aștept ca un domn să acopere discret costul unei camere de hotel. Nu vreau să mă întâlnesc într-o săpătură studențească cu un tânăr de 20 de ani care o va pune pe mama lui să spele așternuturile a doua zi. Banii mei sunt pe un bărbat care are ambele picioare pe pământ și este dispus să facă să se întâmple întâlnirea noastră."

Așteptările lui Finja se aliniază cu cele ale majorității femeilor. Bărbatul, ca un gentleman, ar trebui să plătească necondiționat costul oricărei camere de hotel la o întâlnire ocazională și ar trebui să fie la fel de preocupat de discreție ca și partea feminină. Cu toate acestea, tinerii de pe Tinder nu sunt adesea în poziția de a face acest lucru din punct de vedere pur financiar. Și, prin urmare, nu este surprinzător faptul că oportunitățile sexuale sunt limitate aici la o partidă rapidă sau la o noapte (mai mult sau mai puțin) fierbinte într-un apartament comun de student. Domnii înstăriți nu sunt aproape niciodată găsiți aici.

C-Date - așteptări îndeplinite de ambele părți

"Am impresia că la C-Date majoritatea bărbaților știu ce este important. Bineînțeles, există și ciudați aici, dar până acum mi s-au oferit întotdeauna întâlniri bine structurate. Având în vedere că mulți dintre bărbați sunt ei înșiși luați, discreția nu a fost, de asemenea, niciodată o problemă. Și niciodată nu am fost în situația în care ar fi trebuit să plătesc eu însămi costurile hotelului. Din acest punct de vedere, domnii de la C-Date par a fi adevărați domni. Bineînțeles, asta nu spune nimic despre calitățile lor ca iubiți, dar arată o dorință de a oferi ceva unei femei, chiar dacă este vorba doar de o distracție de o singură dată."

Încă o dată, experiențele lui Finja se potrivesc cu cele ale majorității femeilor de pe C-Date și de pe platforme similare. Mulți dintre bărbați și-au satisfăcut anterior pofta într-un bordel și sunt fericiți să întâlnească în sfârșit femei pentru care sexul este o plăcere la fel de mare. Și, egalitate sau nu, pentru majoritatea bărbaților, a plăti pentru o întâlnire este un semn de decență. Un gest drăguț care trece bine la femei. Mai puțin bine, însă, vin invitațiile acasă, pentru că acolo se duce discreția repede flöten.

Rezumat: Tinder vs. C-Date - aplicația de swipe nu are nicio șansă

Când vine vorba de a găsi o întâlnire sexuală, Tinder nu are nicio șansă în comparație cu C-Date. Aplicația de dating Tinder este potrivită pentru contacte distractive, pentru conversații plăcute, dar în niciun caz pentru întâlniri erotice serioase și regulate la nivel înalt. Aici C-Date are clar nasul în față. Furnizorul mizează pe seriozitate și discreție. Cine se înregistrează aici știe despre ce este vorba. Deși unii bărbați în ceea ce privește nivelul, din păcate, nu au depășit încă pantofii de Neanderthal, dar dacă nu se potrivește cu un bărbat, pur și simplu treceți la următorul. Șansele de succes la un stand de întâlnire incitant și erotic cu C-Date oricum în jur de lungimi mai bune decât cu Tinder. Și asta atât pentru femei, cât și pentru bărbați!

Tinder sau C-date? Dar există și alternative de întâlniri ocazionale:Recomandările noastre

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.

Întâlnește persoane singure din România care caută sex

Întâlnește cu ușurință persoane singure locale din zona ta care caută doar să se distreze.

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.

Recomandarea noastră: Flirt.com
Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.Clasamentul în comparație


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Flirt.com. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Recomandările noastre

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te
8,8

Întâlnește persoane singure din România care caută sex
7,5

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

  • Mulți utilizatori activi
  • Util gratuit
  • Profilul este creat rapid și ușor
  • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți