MILF Dating: Deci, bune sunt șansele ca un bărbat mai tânăr pentru a întâlni o femeie mai în vârstă

Termenul MILF a fost inventat cel mai târziu de la "Mama lui Stifler" din filmul American Pie. Femei mature care joacă un rol uriaș în fanteziile bărbaților mai tineri în special.

Dar întrebarea crucială este:

Dar MILF dating funcționează și în viața reală? Există într-adevăr doamne mature care doresc să se implice cu un partener de pat mai tânăr? Și ce este important în căutare?

Și ce este important în căutare?

Jens are 23 de ani, este total atras de femeile mature și știe exact cum să le înfășoare în jurul degetului său.

Femeile mature - asta le face atât de speciale

"Pentru mine, pasiunea lor este cea care face ca femeile mature de peste 40 de ani să fie atât de irezistibile. O femeie tânără, în vârstă de 20 de ani, are grijă de aspectul ei. Chiar și în pat, este constant preocupată să nu i se vadă burta sau să arate cât mai sexy. Doamnei mature nu-i pasă, pentru că știe că trupul ei nu mai este fără cusur. Din experiența mea am aflat că MILF-urile sunt complet sălbatice în pat. Odată ce le-ai crăpat, se dezlănțuie la propriu. Și fac lucruri pe care, de obicei, le vezi doar în filme porno."

Rampant, fără tabuuri, murdar?Sunt acestea cu adevărat esența motivului pentru care femeile mature de peste 50 de ani sunt departe de a fi bătrâne?

În multe cazuri, exact ceea ce a descris Jens este adevărat. După o anumită vârstă, criteriile vizuale nu mai joacă cel mai mare rol pentru femeile mature. Deși sunt bine îngrijite și, în multe cazuri, cultivate și educate, își recunosc defectele și nu-și mai ascund sânii ușor căzuți, micile rulouri de pe burtă și ridurile de pe față.

Cu toate acestea, fiecare MILF își dorește în mod natural să fie dorită și aici intră în joc bărbații tineri.

În mod natural, pentru femeia matură este o emoție deosebită să fie dorită de un tânăr. Și, în mod logic, flatează orgoliul atunci când studentul de 20 de ani are grijă de o MILF de 40 de ani în locul unei femei de aceeași vârstă. Și astfel, nu este surprinzător faptul că întâlnirile erotice între bărbați tineri și femei mature se dezvoltă din ce în ce mai frecvent.

Milf Dating: Femei mature pentru întâlniri sexuale rapide

"Am făcut experiența că multe femei mature sunt extrem de flămânde și au chef doar de întâlniri. Nu se scrie mult timp, ci doar se trece la afaceri. Atunci când am căutat (și am găsit) un număr rapid, partenerii mei de sex au avut întotdeauna 40 de ani sau mai mult. Nu știu dacă este din cauză că femeile mature nu mai apreciază valoarea lor de piață sau pentru că nu le este rușine de pofta lor. Pentru mine, în orice caz, este o adevărată lovitură de noroc."

Este un fapt care este confirmat din nou și din nou de către tineri. Femeile mature sunt mult mai rapide la întâlniri sexuale decât femeile tinere. Există mai multe motive pentru acest lucru. Așa că unele MILF-uri nu mai sunt atât de convinse de ele însele și își evaluează șansele pe piață destul de scăzute. Dacă un bărbat este interesat de întâlniri online, de exemplu, este mai rapid să facă totul pentru a nu-i pierde din nou favorurile.

Dar este de asemenea important să ne amintim că femeile de peste 40 de ani știu aproape întotdeauna ce își doresc. Nu le mai este rușine să aibă dorințe sexuale. În generațiile mai tinere, există adesea încă șoapte prudente atunci când o femeie își manifestă deschis dorința. În cazul femeilor de peste 40 sau chiar 50 de ani, acest lucru nu mai joacă un rol. Multe doamne mature sunt "bon vivants" și păstrează tăcerea despre afacerile lor. Nu mai au nevoia de a povesti despre el tuturor prietenilor, dar rareori au o problemă nici cu asta.

MILF Dating: Unde pot găsi (online) MILF-uri / Femei mature?

"Mi se pare extrem de dificil să mă cuplez cu o MILF în viața de zi cu zi. Desigur, le vezi la casa de marcat, la benzinărie sau în timp ce faci jogging, dar vorbește cu o femeie matură ca un tânăr. O să creadă că încerci să te bagi în pantalonii ei. Bine, e adevărat, dar dacă întâlnești una care nu are chef, s-ar putea să primești o palmă. Nu, îmi întâlnesc partenerii de sex online. Este greu de crezut câte femei mature există pe internet care vor să fie cucerite.

Este adevărat, întâlnirile online sunt opțiunea perfectă dacă sunteți în căutarea unei femei mature. Pentru că, sigur, ai putea flirta cu ea pe stradă, dar șansele tale sunt destul de mici. Iar în cluburile la modă, unde își petrec timpul tinerii, rar întâlnești femei de peste 40 sau chiar 50 de ani.

Este adevărat că întâlnirile online sunt opțiunea perfectă dacă ești în căutarea unei femei mature.

Inline există portaluri corespunzătoare care au fost special concepute pentru căutarea de femei mature. Ele sunt deosebit de potrivite, deoarece MILF-urile de aici caută în mod special un partener mai tânăr. Desigur, este posibil să căutați și pe un site clasic de întâlniri ocazionale, dar numai dacă sunteți în căutarea unei întâlniri erotice. Altfel, agențiile de parteneri, cum ar fi Parship rămân, deși șansele de a întâlni o MILF ca tânăr sunt destul de mici aici.

Ce vor femeile mature?

"Fără ornamente și fără rușine?

Din experiența mea, femeile mature vor validare și orgasme. De ce să bat câmpii, când asta e ceea ce trăiesc eu tot timpul? Bineînțeles că vor să știe că le plac. Complimentele sunt acceptate cu plăcere dacă nu sunt prea exagerate. Nu voi lăuda o femeie pentru silueta ei super slim dacă are 20 de kilograme în plus. Dar dacă cineva are niște ochi frumoși, îi voi spune, iar dacă mă excită legănarea șoldurilor unei femei, îi voi spune și asta. Dar pentru majoritatea femeilor de peste 40 de ani, este deja o afirmare uriașă atunci când un tip tânăr ca mine se excită sexual cu ele."

Există diverse motive pentru care femeile mature de peste 40 sau 50 de ani sunt singure și pornesc într-o aventură cu un bărbat tânăr. Uneori, femeile nu își doresc deloc o relație și caută satisfacția sexuală prin aventuri și bunele aventuri de o noapte. Uneori, însă, lipsa de încredere în sine și dorința de a fi pofticioasă este cea care transformă o MILF într-o cunoștință pofticioasă.

Și chiar și iertate, femeile mature merg adesea în căutarea unei aventuri tinere. Mai ales dacă propriul lor partener nu mai arată prea mult interes după mulți ani, sau poate chiar se înșală singur.

Când te întâlnești online, ajungi să cunoști diferite MILF-uri, dar dorințele lor sunt adesea foarte asemănătoare. Aceștia caută recunoaștere, validare, satisfacție și sentimentul de a trăi încă ceva. Există femei (dar și bărbați) care au o mare problemă cu îmbătrânirea. Apoi, implicarea cu un partener de sex tânăr le redă sentimentul de răutate, setea de aventură și sentimentul de pasiune.

MILF Dating: Cum să seduci femeile mature în mod corect

"Chiar dacă sună foarte prostesc, eu am deja escrocheria mea. De obicei, mă comport un pic timid, dar pasional. O fac să înțeleagă că mă înnebunește și că o doresc foarte mult. Farmecul este foarte, foarte important! Femeilor mature nu le place deloc când un bărbat se prezintă ca un țărănoi. Chiar și la 23 de ani, îi pot ține ușa deschisă și o pot invita la cină. Un student plin de coșuri care o duce la un magazin de chipsuri și apoi vrea să o seducă pe bancheta din spate a unei mașini închiriate are foarte puține șanse, aș spune eu.

O perspectivă foarte potrivită pe care Jens a lovit-o aici. Niveaulos nu este deloc pentru clasica MILF. Ea o vrea pasională, în pat cu plăcere și vulgară, în afara patului însă elegantă și fermecătoare. Vrea să fie cucerită, să-și amintească nopțile romantice ale tinereții ei și să întâlnească un domn.

Cine vrea să seducă o femeie matură ca tânăr ar trebui să aibă mai mult de oferit decât rezistență sexuală. Bineînțeles, nu trebuie să fie un Benz și nu trebuie să o inviți la un restaurant de 5 stele. Dar o invitație fermecătoare la un pahar de vin, un trandafir roșu ca salut și un compliment subtil ici și colo sunt cele mai bune opțiuni pentru a o înfășura în jurul degetului tău.

Fă-o să simtă că o dorești cu adevărat și că nu este "nu este partenera ta" doar pentru că nicio tânără de 25 de ani nu a avut timp pentru tine. Dacă simte că o vrei cu adevărat și că îți dorești corpul ei, se va preda și se va deschide mult mai repede decât dacă simte că a fost luată de pe bancă!

Top 7 sfaturi pentru întâlniri MILF: Cum să seduci femeile mature în mod corect

Aceste șapte sfaturi valorează greutatea lor în aur dacă vrei să seduci o MILF și nu știi încă exact cum să o faci să se topească.

  • Dați-i o atenție autentică și satisfaceți-i nevoile.
  • Dați-i complimente care vin cu adevărat din inimă.
  • Las-o să termine întâlnirea, ascultați-o, continuați să vă uitați la ea.
  • Descoperă ce-i place în pat și pune-i fericirea pe primul loc.
  • Fii un gentleman, ține-i ușa deschisă, plătește factura fără argumente.
  • Nu fi un ciudat, salvează fotografiile nud sau mesajele vulgare.

Femeile mature chiar și pentru o relație?

"Pentru mine? Nu se poate. Dar aș vrea să vă explic și de ce! Pentru mine, maturitate înseamnă că diferența de vârstă poate fi de 20 sau chiar 25 de ani. Pentru mine, asta e prea extrem pentru o relație adevărată. Aș vrea să rămân împreună cu soția mea pentru totdeauna. Dar când voi avea 60 de ani, ea va avea deja 80 de ani, iar atunci riscul este destul de mare să rămân văduv mai devreme. Pentru mine, acesta ar fi principalul motiv pentru care o relație permanentă iese din discuție. Dar să fim sinceri, majoritatea MILF-urilor nu vor nici asta. Una este să ai o aventură sexuală cu un tânăr, și alta este să-l prezinți în cercul tău de prieteni ca pe un nou partener."

De fapt, Jens abordează un subiect care corespunde realității. Puține femei mature sunt dispuse să se implice într-o relație serioasă cu un bărbat semnificativ mai tânăr. Pentru că adesea femeile de peste 40 de ani au deja foști soți, copii, colegi, un cerc fix de prieteni. Să apari acum cu un partener de 20 de ani ar da totul peste cap.

Desigur că există întotdeauna povești de dragoste în care doi oameni cu o mare diferență de vârstă se îndrăgostesc unul de celălalt împotriva tuturor regulilor. Dar acestea sunt excepții sau povești de la Hollywood. În mod realist, femeile mature nu sunt grupul țintă potrivit pentru tinerii care își caută un partener și rareori există interes și în cealaltă direcție.

O excepție este relația dintre o sugar mama și toyboy. Aici se stabilesc adesea relații pe termen lung, dar care nu au nimic în comun cu o relație clasică. Sugarmama preia sprijinul financiar al toyboy-ului ei pentru o anumită perioadă de timp, în timp ce toyboy-ul asigură în schimb satisfacția sexuală a sugarmamei.

Afacerile, pe de altă parte, nu sunt neobișnuite între bărbați tineri și femei mature. Ele se desfășoară în secret, nu prezintă riscul de a fi descoperite și nu aduc probleme cu cercul de prieteni și rude. Multe MILF-uri chiar o preferă dacă tânărul iubit vrea să își ia un angajament sexual pe termen lung, mai ales dacă se armonizează bine în pat.

Rezumat: MILF-ul este o femeie dezirabilă și tot mai mulți bărbați tineri ar prefera o doamnă matură chiar și unei femei de aceeași vârstă. Nu toate doamnele în vârstă sunt conștiente de efectul ei asupra bărbaților, lipsa de încredere în sine este adesea o problemă. Dar, odată ce obstacolul cunoașterii reciproce este depășit, aici se dezvoltă rapid aventuri pasionale și luxuriante, aventuri de o noapte și legături erotice.

Acestea sunt cele mai bune portaluri pentru întâlniri MILF:Recomandările noastre


Clasamentul în comparație


Recomandările noastre