Totul despre relațiile sexuale - modul corect de a merge pe ea

Relația sexuală este un concept vechi de când lumea, la care mulți oameni se mai referă și sub denumirea simplă de affair.

Aici numele spune totul. Este vorba exclusiv despre sex, subiectele private nu-și au locul în acest aranjament.

Benedict a avut, de asemenea, o relație sexuală pentru o lungă perioadă de timp care a funcționat minunat. Până în momentul în care partenerul său sexual a vrut mai mult de la el. Imposibil pentru Benedikt, pentru că este căsătorit. Riscul există în orice relație sexuală, dar cei care folosesc reguli stricte de la început pot adesea să ocolească problema.

În acest text, abordăm toate întrebările relevante cu privire la o relație sexuală. Înainte de a începe, însă, în cele ce urmează este o prezentare generală a celor mai bune aplicații de dating care s-au dovedit a funcționa în găsirea de parteneri de sex.Recomandările noastre


Ce este o relație sexuală?

"Sunt căsătorit și au existat și există probleme masive în căsnicia mea. Probabil că nu este cel mai bun mod de a compensa o relație sexuală, dar pentru mine a salvat căsnicia noastră. Pentru că, dacă aș fi continuat să fiu frustrat, aș fi divorțat de ea. Soția mea nu vrea să facă sex cu mine, nu vrea de 4 ani. Eu nu pot face asta, așa că relația sexuală a fost soluția pentru mine. Partenerul meu sexual și cu mine ne-am armonizat foarte bine și am avut totul sub control timp de aproape 3 ani, apoi au apărut sentimentele".

O relație sexuală, după cum sugerează și numele, este o relație care se referă exclusiv la sex. Nu se împărtășesc experiențe private, viața de zi cu zi este strict separată, iar furia profesională nu se descarcă pe partenerul sexual. Când vă întâlniți, este vorba de a vă bucura de un timp frumos și erotic și apoi de a merge din nou pe drumuri separate. Diferența față de o aventură de o noapte este că relația sexuală durează mai mult. Aceleași două (trei, patru) persoane se întâlnesc iar și iar și fac sex între ele.

Avantajul acestui lucru este că sexul devine mai intim și mai familiar. Cei care sunt în armonie unul cu celălalt pot răspunde la dorințele partenerului. În cazul unei aventuri de o noapte, este adesea o lovitură de noroc dacă cealaltă persoană are interese similare. Relația sexuală se bazează pe cunoașterea reciprocă din ce în ce mai bine în pat și pe satisfacerea deplină a nevoilor celuilalt.Unde să găsești o relație sexuală?

"Mi-am întâlnit partenerul de sex prin intermediul unui portal de întâlniri. Am fost foarte deschis în această privință și am spus imediat că nu caut decât un singur lucru, dar mai mult de o dată. Pentru că schimbarea partenerilor de sex nu este genul meu de lucru. Am vrut o relație sexuală cu o femeie cu care să mă pot angaja pe deplin din punct de vedere sexual. Mi-a luat aproximativ șase luni, dar apoi am găsit-o și chimia a fost bună de la început.

Benedikt spune o poveste clasică: găsirea unei relații sexuale prin intermediul internetului. Dacă sunteți în căutarea unei aventuri sau a unei relații sexuale astăzi, căutarea online este cea mai bună opțiune. Aici veți găsi o selecție uriașă de candidați potriviți și puteți să vă simțiți bine înainte de a merge la o întâlnire live. Căutarea în viața reală este mult mai dificilă, mai ales dacă ești luat. Pentru că nu te apropii de cineva în viața de zi cu zi și îl întrebi dacă se întâmplă să fie subdezvoltat din punct de vedere sexual și dacă ar dori să rezolvăm acest lucru împreună în viitor.

Pe net, nu numai că poți căuta pe o rază mult mai mare, dar și (în funcție de platformă) poți întâlni exclusiv alți utilizatori care au aceleași interese. Ajungi să cunoști mai multe persoane în același timp și poți alege persoana care este cea mai potrivită pentru o relație sexuală cu tine.

Cât de des te întâlnești într-o relație sexuală?

"În cazul meu, nu a fost întotdeauna posibil să-mi întâlnesc relația sexuală prin intermediul soției mele. La început, aș fi preferat să o văd în fiecare zi, dar la un moment dat s-a liniștit. Din când în când ne trimiteam unul altuia filmulețe murdare pentru a ne îndulci timpul până la următoarea întâlnire. Cred că dacă vă vedeți prea des, atracția se pierde foarte repede. E ca pizza. Toată lumea iubește pizza, dar dacă mănânci pizza în fiecare zi, nu vei mai avea chef după o lună, nu-i așa? Pizza trebuie să rămână ceva special, și asta am făcut cu relația mea sexuală.

Benedikt abordează o problemă importantă! De îndată ce rutina intră într-o relație sexuală, magia se pierde. Și aici se află riscul. Desigur, la începutul unui astfel de aranjament există o mulțime de dorințe și ați dori să vă vedeți noul partener de joacă în fiecare zi. Dar dacă vă vedeți mai rar, crește anticiparea reciprocă. Relația sexuală rămâne specială, nu este un lucru cotidian.

În plus, întâlnirile zilnice cresc, de asemenea, riscul de sentimente nedorite. Pentru că cine petrece atât de mult timp împreună ocupă, în mod natural, un loc important în viața celeilalte persoane. Apoi devine din ce în ce mai greu să vă lipsiți unul de celălalt și deja s-au strecurat sentimente care complică relația sexuală. Prin urmare, regula ar trebui să se aplice întotdeauna într-o relație sexuală bună: Calitatea trece înaintea cantității!

 


Clasamentul în comparație


Relație sexuală & amp; amp; Gelozie

"Am fost foarte norocoasă că nu am fost niciodată geloasă în relația mea sexuală. Cu toate acestea, nu am observat cum se simțea. De obicei, îi răspundeam cu un zâmbet la întrebarea despre soția mea, fără să-mi dau seama că era de mult timp prinsă în vârtejul geloziei. Când mi-am dat seama că se îndrăgostise de mine, a trebuit să pun capăt relației. M-a durut pentru că îmi plăcea foarte mult de ea. Dar nu am avut niciun sentiment și nu mi-ar fi păsat dacă ar fi întâlnit un alt bărbat în afară de mine."

Există diferite forme de gelozie într-o relație sexuală. De foarte multe ori, una sau ambele persoane implicate sunt logodite sau chiar căsătorite. Este important să se comunice acest lucru în avans și să se asigure relații clare. În cazul în care apare gelozia partenerului actual, este de așteptat să apară probleme. Pentru că intr-o relație sexuală nu este vorba niciodată de a pune capăt relației existente sau de a intra într-un angajament exclusiv cu partenerul sexual. Dacă se instalează acest tip de gelozie, relația sexuală ar trebui încheiată.

Situația este diferită atunci când gelozia se concentrează asupra unor terțe părți. În acest caz, instinctul de vânătoare este adesea cel care intervine atunci când concurența amenință. Dacă relația sexuală are brusc o întâlnire cu un străin, acest lucru poate duce deja la o rumoare neplăcută în stomac. Cu toate acestea, dragostea ascunsă este rareori de vină. Mai degrabă, este vorba de teama că "necunoscutul" este poate mai bun decât tine și că relația sexuală s-ar putea îndepărta. În orice caz, este important să ne chestionăm cu atenție propriile sentimente atunci când apare gelozia.


Poate o relație sexuală să se transforme în dragoste?

"Nu aș fi putut să mă îndrăgostesc de partenerul meu de sex. Nu știu de ce, cred că are legătură cu biochimia. Am un coleg care știu că ar putea să-mi câștige inima. Relația mea sexuală nu ar fi avut niciodată șansa de a face asta, deși o găseam incredibil de sexy. Dar cred că, într-o relație sexuală de lungă durată, ambii se pot îndrăgosti unul de celălalt. Dacă durează sau nu este o altă întrebare, pentru că, în afară de pat, partenerii de sex abia dacă se cunosc între ei."

Teoretic, este posibil ca o relație sexuală să se transforme în dragoste. Oamenii se pot îndrăgosti oriunde în lume, în timp ce își desfășoară împreună o activitate profesională, împărtășesc un hobby sau fac sex împreună. Cu toate acestea, în practică, din păcate, se întâmplă deseori ca doar unul dintre partenerii unei relații sexuale să se îndrăgostească de celălalt și, ca urmare, demersul eșuează. Sau amândoi dezvoltă sentimente, dar sunt blocați într-un parteneriat fix pe care nu vor să îl încheie.

Se estimează că aproximativ 10 la sută din toate relațiile sexuale se transformă de fapt în dragoste în cele din urmă. Și apoi mai există încă întrebarea lui Benedikt: Cât de bine se armonizează ambii parteneri în afara patului? Pentru că, de obicei, partenerii într-o relație sexuală știu foarte puține lucruri despre celălalt în viața lor privată. Și adesea magia erotismului este foarte repede dizolvată de problemele cotidiene și de situațiile stresante.

 Reaprinderea unei vechi relații sexuale?

"Știu că dacă aș fi sunat la fosta mea relație sexuală, tot aș fi avut o întâlnire în seara asta. Cred că se poate reaprinde o astfel de relație, mai ales dacă nu v-ați despărțit în urma unei certuri. Și de ce nu? Ceea ce a funcționat mult timp poate funcționa din nou. Deși aș spune că mai degrabă aș căuta o nouă relație sexuală. Asta ne aduce înapoi la pizza. Iubesc pizza, dar aș prefera să o mănânc proaspăt făcută decât încălzită."

O relație sexuală se termină adesea dintr-un motiv întemeiat. Fie că unul s-a îndrăgostit, fie că a ieșit aerul în pat, fie că unul dintre ei este prins de actualul partener. Oricare ar fi motivele, au existat! Dacă ar trebui sau nu să reîncepi o relație sexuală depinde de motivele pentru care s-a terminat.

Dacă o relație sexuală a eșuat doar pentru că unul dintre ei s-a mutat în alt oraș și s-a întors brusc, nu există nimic care să împiedice o reluare. Dar dacă au existat dificultăți, sentimente sau aerul a fost oprit, ar trebui mai degrabă să mergeți în căutarea a ceva nou. Pentru că problemele nu dispar doar pentru că a existat o pauză între ele. Și un lucru este cunoscut de zeci de ani: "Numai gulașul sau, în cazul lui Benedikt, pizza are gust bun atunci când este reîncălzit".

Concluzie: Relația sexuală este un concept, ceea ce aduce împreună doi oameni care vor doar să împărtășească sexul. Aceasta poate funcționa bine dacă amândoi sunt convinși de această soluție. Totuși, dacă unul vrea mai mult decât celălalt, poate deveni rapid dificil. În epoca comunicării online, nu mai este o dificultate să găsești o relație sexuală.

Unde este cel mai rapid mod de a găsi un partener pentru o relație sexuală?
Acestea sunt cele mai bune site-uri de întâlniri ocazionale unde femeile și bărbații caută aventuri, aventuri de o noapte și, de asemenea, parteneri pentru o relație sexuală.Recomandările noastre