Sub soarele andaluz


20%

(20/100 puncte)


Un club clasic Aldiana Club din Europa, situat pe faimoasa Costa del Sol. Din păcate, NU este axat pe familiile cu copii mici!
Aldiana Club Costa del Sol
spune Rob

Cu vedere directă la stânca Gibraltar, Aldiana Club Costa del Sol este situat în sudul Andaluziei, într-una dintre cele mai populare regiuni de vacanță din Spania. Amplasarea pe deal este impresionantă, iar apropierea directă de plajă este, de asemenea, seducătoare. Pentru familii, este important de știut că aici se oferă un serviciu de îngrijire a copiilor doar pentru copiii cu vârsta începând de la 12 ani și asta doar în timpul sezonului principal de vacanță. O familie de patru persoane a avut propriile experiențe la Aldiana Club Costa del Sol.

.Aldiana Costa del Sol în comparație

Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.

Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.


Aldiana Costa del Sol Pro

 • multe oferte sportive, de la scufundări la golf, totul este posibil aici

 • bicicletele de munte pot fi închiriate contra cost

 • o dată pe săptămână are loc o seară de gală cu muzică și dans.


Aldiana Costa del Sol Dezavantaje

 • Serviciile de îngrijire a copiilor sunt disponibile numai pentru copiii cu vârsta peste 12 ani și numai în timpul vacanțelor.

 • Activitățile sportive, cum ar fi golful și tenisul, au un cost suplimentar

 • Șezlongurile de la piscină sunt adesea deja rezervate la ora 07:00.


Clubul Aldiana Costa del Sol

"Cele două fiice ale noastre au 10 și 12 ani și am ales vacanța la club pentru că am vrut doar să ne bucurăm de lux. Lipsa serviciilor de îngrijire a copiilor nu ne-a deranjat, pentru că oricum voiam să petrecem timpul cu fetele noastre. Ceea ce nu ne-am așteptat a fost că ceilalți oaspeți vor reacționa cu o expresie atât de sceptică la doi copii bine crescuți. Prietenos pentru copii? În opinia noastră, mai degrabă nu."

.

Cu 334 de camere, Aldiana Club Costa del Sol este unul dintre cele mai mari cluburi ale furnizorului și este deosebit de popular printre jucătorii de golf. Motivul pentru acest lucru este locația sa imediată în regiunile de golf din Spania. În total, facilitatea se întinde pe 95.000 m², ceea ce o face să pară puțin prea aglomerată pe alocuri.

.

"Camera noastră dublă cu ușă de legătură pentru familii a fost în regulă, dar a văzut vremuri mult mai bune. Fiicele noastre au fost confortabile în patul lor dublu. Cu toate acestea, cu greutatea a doi adulți, s-a dovedit că saltelele erau deja destul de uzate. Dar, la urma urmei, am fost acolo pentru a avea o vacanță, nu pentru a dormi, așa că am trecut cu vederea. Cum clubul era oricum complet rezervat, probabil că nu am fi avut nicio șansă cu o cerere de schimbare a camerei."

.

Concluzia familiei noastre în față:

"Vacanță frumoasă - da, pentru copii - nu! Putem sfătui cu adevărat împotriva călătoriei în acest club cu copii sub 12 sau chiar mai probabil 14 ani. Nici o îngrijire a copiilor este încă acceptabilă în opinia noastră, dar copiii în general par a fi dezaprobate aici. Oaspeții vor să se relaxeze în liniște la piscină în timpul zilei și să petreacă noaptea cu mult alcool. Clubul este bine întreținut și atrăgător (cu excepția camerelor), dar cu siguranță ar trebui să fie declarat mai mult ca un club de petrecere. Poate că vom veni din nou, dar atunci ca un cuplu."

>.

Recomandarea noastră: Ikos Oceania
Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.Cupluri vs. familii

"Pentru cupluri? Un punct culminant, mai ales dacă le place sportul. Pentru familiile cu copii? Nerecomandat în opinia noastră. Chiar dacă personalul a fost în mod constant prietenos cu copiii noștri și chiar și micile cereri speciale au fost îndeplinite pentru ei, ceilalți oaspeți au fost problema. Pentru că nu am întâlnit niciun oaspete care să vorbească alte limbi. Copiii noștri sunt foarte liniștiți și bine crescuți, dar chiar și un mic zgomot în piscină le-a adus priviri pițigăiate."

.

La doar 15 kilometri de Gibraltar, se află Aldiana Club Costa del Sol. Malaga se află la aproximativ 120 de kilometri, iar Jerez la o distanță similară. Clubul se adresează persoanelor singure și cuplurilor, dar oferă și vacanțe pentru familii. Cu toate acestea, nu există supraveghere. Per total, publicul din acest club Aldiana este mai degrabă elitist și în căutare de liniște și pace; noaptea se face gălăgie doar în zona discotecii proprii a clubului. Apoi, viața intră în oaspeții de călătorie și devine colorată.

.Prețurile pentru Aldiana Club Costa del Sol

"În fiecare an nu ne permiteam un Aldiana Club Costa del Sol. Pentru ceea ce ni se oferea, eram mulțumiți de preț, însă prețul pentru copii nu merita. Ca familie ne-am distrat, oferta pentru copii nu justifică costurile pentru odrasle. În general, totuși, costul este la un nivel destul de ridicat. Accesibil pentru o săptămână, de două săptămâni devine piperat pentru un salariat mediu."  

.

Prețurile la Aldiana Club Costa del Sol sunt de lux. Aici, de altfel, se datorează adesea taxe speciale. Fie că este vorba de restaurantul de specialitate "La Vista Beach by Frank Rosin" sau de cocktailurile de la bodega, tot ceea ce se consumă în afara bufetelor costă bani și nu prea puțini. De asemenea, utilizarea facilităților de tenis și golf nu este gratuită. Cine vrea să petreacă o vacanță completă aici, trebuie să se aștepte neapărat la costuri speciale.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Ikos Oceania. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Îngrijirea copiilor

"Aici nu se oferă servicii de îngrijire a copiilor în afara perioadelor de vacanță. Nici în timpul vacanțelor nu există activități pentru copiii sub 12 ani. Deoarece fiica noastră de 10 ani era prea mică pentru îngrijirea de vacanță de la 12 ani, am petrecut zilele împreună cu fetele noastre. Întrebările adresate altor copii care s-au împrietenit cu fiicele noastre în timpul vacanței au arătat că îngrijirea copiilor a devenit rapid plictisitoare. O vacanță prietenoasă pentru copii este cu greu posibilă în Aldiana Club Costa del Sol. Cu cât copiii sunt mai mici, cu atât mai puțin potrivite sunt ambianța și oferta. Recomandăm clubul doar cuplurilor sau părinților cu copii de peste 14 ani."

.

Aldiana Club Costa del Sol nu oferă servicii tradiționale de îngrijire a copiilor și organizează evenimente de vacanță doar în timpul vacanțelor școlare. Doar copiii cu vârsta de peste 12 ani au voie să participe la acestea, iar cei mai mici trebuie să se alăture părinților lor. Ofertele se limitează de cele mai multe ori la activități sportive în zona exterioară sau la stropitul supravegheat în piscină.

.

Clasamentul în comparație


Cât de bună este mâncarea și ce se oferă?

"Mâncarea a fost foarte bună pe toată durata vacanței. Bineînțeles că au fost multe feluri de mâncare tipice la bufete. Nu cred că a trecut o seară în care fiicele noastre să nu-și înghesuie cartofii prăjiți în farfurie. Ne-a plăcut restaurantul de specialitate cu terasă, dar este potrivit doar pentru adulți. Am fost acolo când fetele noastre au fost ocupate cu o lecție de tenis. Ofertele locale bune, locale și o selecție imensă de vinuri locale minunate. Chiar merită."

.

Bazele cateringului sunt bufetul în trei părți, care este disponibil dimineața, la prânz și seara. În plus, există un bar pe plajă atunci când vremea este bună, precum și restaurantul de specialitate situat chiar pe plajă. Pe lângă barul de la piscină și bodega, este în mod special clubul de noapte, unde atmosfera devine cu adevărat fierbinte după ora 0:00. Se dansează și se bea până la primele ore ale dimineții, înainte ca primii oaspeți mahmuri să sosească din nou la micul dejun, începând cu ora 07:00 dimineața. Recenzile clubului arată că aici cateringul culinar este cu adevărat satisfăcător.

.


Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.
 • O selecție largă de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante și luxoase
 • Grădini frumoase și zone de piscină
Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt
 • Mare plajă
 • Piscină frumoasă pentru copii
 • Lista de vinuri și cocktailuri minunate
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super drăguță
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare
 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.
 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță
 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club


Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
0
No votes yet