Aldiana Club în Fuerteventura


80%

(80/100 puncte)


Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.
Aldiana Club în Fuerteventura
spune Ben

Clubul oferă:

 • O animație neîncăpătoare cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • .
 • O locație minunată la mare înălțime, cu răsărituri spectaculoase
 • Un acces direct la plajă
 • cu surf provocator
 • Un grădinărit de copii
 • astfel încât chiar și cei mici să beneficieze de banii lor
 • O stațiune frumoasă
 • întinsă care uneori necesită destul de multă plimbare
 • O piscină mare din păcate neîncălzită
 • , care iarna poate fi savurată doar de cei mai rezistenți

Citește aici de ce Club Aldiana Fuerteventura merită o excursie și experiențele noastre în familie

.

Rezumat în avans:

.

În general, ne-am bucurat foarte mult de vacanța noastră la Aldiana Fuerteventura. Animația este plăcută și stațiunea într-adevăr foarte frumoasă. Chiar și pentru persoanele cărora poate nu le place să li se ceară să joace bingo în fiecare zi, veți găsi un colț liniștit în acest club. Cei care caută sport și divertisment vor fi, de asemenea, fericiți și se pot descărca. Așadar, există ceva pentru toată lumea!

.

Conform motto-ului: Totul se poate, nimic nu trebuie.Aldiana Fuerteventura în comparație

Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.

Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.


Aldiana Fuerteventura Pro

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top

 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare

 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.

 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos

 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare


Aldiana Fuerteventura Dezavantaje

 • piscină mare, dar, din păcate, neîncălzită, de care se pot bucura iarna doar persoanele rezistente

 • nu se oferă băuturi în camere și pe plajă (trebuie să le aduceți singuri de la bar/restaurant)


Vacanță în club la Aldiana Fuerteventura

Cine nu are chef de un pic de primăvară iarna și ar vrea, de asemenea, să se deconecteze cu adevărat cu sportul și îngrijirea copiilor? Cu un timp de zbor de numai 4,5 ore, Fuerteventura este o destinație excelentă pentru a obține puțin sol fără a fi nevoie să zburați jumătate de lume.

Clubul Aldiana din Fuerteventura este pictural, la înălțime deasupra mării și oferă vacanțe de club în cea mai bună formă, alături de răsărituri spectaculoase de soare. Vă cazați în bungalouri drăguțe, fiecare cu o mică verandă unde vă puteți retrage fără a fi nevoiți să pierdeți soarele. Schema de culori turcoaz și alb a bungalourilor creează o atmosferă de vacanță adevărată și vă face să vă simțiți ca acasă. Aldiana s-a gândit și la familiile mai mari și a creat posibilitatea de a conecta două bungalouri între ele. Astfel, părinții și copiii au suficient spațiu și intimitate, dacă aveți nevoie.

Aldiana Club Fuerteventura

 


Recomandarea noastră: Ikos Oceania
Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.Complex spațios de Aldiana pe Fuerteventura

Întreaga facilitate este foarte generos amenajată și plantată cu palmieri, arbuști cu flori frumoase și arbori exotici. Din multe locuri aveți o vedere spectaculoasă către marea liberă și frumoasa plajă. Dar trebuie să se ia în considerare: cei care nu doresc să meargă atât de mult pe jos, de exemplu pentru a-și bea cafeaua dimineața, ar trebui să ia în considerare acest lucru atunci când fac rezervarea și, poate, să aleagă un bungalou aproape de restaurantul principal. Datorită amplasării pe deal, se are de asemenea, în al doilea sau al treilea rând, de multe ori, o vedere la mare fără a plăti pentru asta. Cu toate acestea, este, de asemenea, distractiv și aduce relaxare să te plimbi prin frumosul complex și să te uiți la întinderea mării.

.Plaja de la Aldiana: un amestec de Caraibe și Oceanul Atlantic

Plaja este la doar un salt de pisică distanță, la poalele complexului. Există două poteci care duc la ea, una la jumătatea complexului și una la capăt, lângă cel de-al doilea restaurant. Tot acolo veți găsi și sporturile nautice. În mod convenabil, există și un duș pe drumul de la plajă, unde vă puteți spăla de nisip și apă sărată. plaja este publică, adică Aldiana nu oferă acolo propriile șezlonguri sau umbrele de soare și, din păcate, nici un bar suplimentar unde să te poți reîmprospăta. Acest lucru este un pic păcat, dar în caz de nevoie trebuie să iei o băutură cu tine. Dar veți fi compensați de marea frumoasă, care strălucește în unele zile albastru turcoaz și amintește de Caraibe. În plus, în stânci puteți găsi veverițe obraznice, care se cațără amuzante pe pietre și par să nu se teamă de turiști. Mă întreb dacă acest lucru se datorează mâncării oferite de ele. Atenție însă, hrănirea este interzisă pe întreaga insulă, deoarece micile rozătoare s-au înmulțit probabil exploziv în ultimii ani.

.

Plaja este cu siguranță potrivită pentru plimbări extinse pe plajă și băi de soare. Chiar și atunci când temperatura nu este încă atât de caldă și bate vântul, puteți găsi un loc frumos, fără vânt, lângă stânci, unde vă puteți bucura cu adevărat. Cu copii mici trebuie să fiți atenți, deoarece valul și curentul pot fi puternice.

.

Vedere peste mare de la Aldiana Fuerteventura

 


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Ikos Oceania. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Piscină, sport, animație și îngrijire a copiilor la Aldiana

Pentru cei care s-au săturat de mare, piscina este situată în centrul complexului și constituie, de asemenea, centrul acțiunii. Piscina este spațioasă și oferă suficient spațiu atât pentru înotători, cât și pentru cei care nu înoată. Din păcate, nu este încălzită și, iarna, este potrivită doar pentru înotătorii înrăiți. Există o mică piscină interioară încălzită în zona spa, care este mai potrivită pentru copiii mai mici și are ore separate pentru familii pentru a se bălăci. Zona de spa este frumos amenajată în general și acolo veți găsi o saună și o cameră de aburi, cu tratamentele profesionale Welldiana pentru față și corp pentru a pune punct final. Există, de asemenea, un coafor.

.

Vacanța în club înseamnă animație, desigur! Din experiența noastră, animația de la Aldiana Fuerteventura este mai degrabă reținută și profesională. Cei care au venit pentru un program sportiv amplu vor găsi acest lucru în diferite locații și în diferite momente ale zilei. În special antrenamentul de pe plajă este grozav și oferă, desigur, o atmosferă foarte diferită față de sala de sport de acasă. Dar și pentru pasionații de yoga sau de volei pe plajă există o mulțime de oferte. Nimic nu trebuie, dar multe pot.

.

Cine vine cu copii mici la Aldiana, va aștepta cu nerăbdare în avans la grijirea copiilor și la mascota fin. Și pe bună dreptate. Cele două fiice ale noastre (4 și 5 ani) au fost imediat primite cu brațele deschise și au experimentat acolo puncte de program foarte bune. Un punct culminant a fost, desigur, întotdeauna vizita la plajă, dar și ziua Pippi Longstocking sau ziua vrăjitoarei au fost extrem de populare cu fiicele noastre și le-a plăcut foarte mult să meargă la Janni and Co. Îngrijirea copiilor are loc în Aldiana de la ora 9 dimineața până la ora 21 seara. Pentru părinții cu nevoi de recreere ceva mai mari este de asemenea asigurată.

.

Clasamentul în comparație


Ce este all-inclusive la Aldiana și ce gust are?

Pe lângă sport și plajă, mâncarea este, desigur, de mare importanță. Fiind un club all-inclusive, la Aldiana vă puteți ospăta de dimineața până seara. Există un restaurant principal în complex, care servește micul dejun, prânzul și cina. Totul este în stil bufet. Mâncarea este bună și variată. Există oferte de gătit live și o zonă suplimentară pentru copii pentru a mânca și a fi supravegheați de îngrijirea copiilor. În plus, există un alt restaurant lângă plajă, restaurantul de specialitate Las Gaviotas, care servește preparate din bucătăria regională, dar este contra cost. Aici vă puteți bucura cu adevărat de un apus de soare, deoarece priveliștea spre mare este pur și simplu frumoasă. Oferta de băuturi este, de asemenea, variată și oferă ceea ce trebuie pentru fiecare gust. Din păcate, minibarele din camere nu sunt aprovizionate, iar pe plajă nu există niciun serviciu. Dacă doriți mâncare sau o băutură în cameră sau pe plajă, trebuie să le luați cu dumneavoastră.

.


Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.
 • O selecție largă de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante și luxoase
 • Grădini frumoase și zone de piscină
Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt
 • Mare plajă
 • Piscină frumoasă pentru copii
 • Lista de vinuri și cocktailuri minunate
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super drăguță
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare
 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.
 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță
 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club

FAQ - Aldiana Fuerteventura

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
9
Average: 9 (1 vote)

Comentarii

08/02/2021 -17:48
Dani

Am avut și eu experiențe bune cu Aldiana. Copiilor mei nu le-a fost niciodată atât de greu să se entuziasmeze pentru o vacanță. Erau parcă electrizați când îl vedeau pe Flosse sau pe ceilalți angajați în îngrijire. Așa că nu a fost nici o problemă să îi las pe copii la Flosseclub. Mai degrabă să îi luăm de acolo a fost dificil pentru că ei tot voiau să rămână. Ceea ce a fost cu adevărat o ușurare pentru mine. Super atmosferă pentru copii și, prin urmare, super atmosferă și pentru mamă :)

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)