Călătorii de lux pentru familii

Timp cu familia este deja un lux în ziua de azi. Devine și mai mult un lux atunci când totul este exact cum trebuie. Mâncarea, hotelul, călătoria, excursiile. Acest lucru nu este posibil? Ba da, este. Sfaturile noastre pentru cele mai bune zile din an cu zboruri scurte în Europa sunt hotelurile din Ikos Group.

.

Pentru că ai copii, standardele nu scad, până la urmă. Și exact aici intervin hotelurile Ikos. Faptul că nu există costuri ascunse, că atunci când se mănâncă în restaurantele A-lá-carte, se are grijă ca copiii să primească mâncarea la prima oră și că orice dorință este îndeplinită, face ca o vacanță în hotelurile Ikos să fie o vacanță de lux absolut pentru cele mai înalte exigențe.

.Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.

Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.


Vacanțele de lux și familia nu sunt o contradicție

Vacanțele de familie la hotelurile all-inclusive devin rapid un proces pentru călătorii cu anumite standarde. Băuturi ieftine, cocktailuri proaste, check-in în masă la bufet. Știți cum stă treaba.

.

La Ikos Hotels, este cu totul altceva. "Stilul de viață infinit" - așa cum este numit conceptul all inclusive în stațiunile Ikos - se referă la maximizarea plăcerii. Aici, există o varietate de restaurante, chiar și cu serviciu. Listele de vinuri sunt asortate la meniuri cu câteva 100 de vinuri, iar mâncarea este pregătită la nivel de stea. Dar și altfel, totul este făcut posibil. Chiar dacă la piscină se face simțită mica foame între timp, se dorește o înghețată sau un cocktail. Orice dorință este îndeplinită imediat și nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Atunci vacanța în familie devine nu doar vacanța de lux, ci și la cele mai frumoase zile din an. Sună ca un text publicitar? Aproape, pentru că exact aici intră în scenă hotelurile Ikos Resorts.

>

Recomandarea noastră: Ikos Oceania
Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.Ikos Hoteluri pentru familii

Extraordinare din toate punctele de vedere sunt hotelurile Ikos - și totuși perfecte pentru o vacanță cu copii. Design remarcabil, restaurante exclusiviste, vile și apartamente de înaltă calitate și un serviciu unic - iată ce distinge un hotel de lux!

.

În ultimii ani, oaspeții stațiunilor Ikos au confirmat în mod repetat nivelul lor ridicat de satisfacție. De exemplu, Ikos Olivia și Ikos Oceania din nordul peninsulei grecești Halkidiki și-au asigurat, în ultimii ani, primele locuri în topul TripAdvisor Travellers' Choice Awards la categoria "All Inclusive". Premiile HolidayCheck Awards de anul trecut au revenit, de asemenea, ambelor hoteluri. Și nu va trebui să așteptăm prea mult timp pentru ca și hotelurile Ikos, recent deschise, să primească loorbe similare.


Clasamentul în comparație


Ikos Hotels este prietenos cu familiile

În sfârșit vacanță, în sfârșit timp pentru a experimenta ceva împreună. Dar cu copii, toate acestea nu mai sunt atât de ușor de pus în aplicare, mai ales dacă vacanța nu trebuie să ofere doar distracție, ci și stil și pentru toată lumea acel ceva anume.

.

Aceasta include jocuri și aventură pentru copii, dar și momente de relaxare la plajă sau în spa-ul unei unități de cazare exclusiviste.

.

Hotelurile pe care le recomandăm se află la mai puțin de o oră de mers cu mașina de aeroport. Iar din momentul în care ajungeți, fiecare dorință vă va fi citită pe buze.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Ikos Oceania. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Călătorii de lux cu copii

"Timp de calitate" - acest termen poate fi folosit în mod excesiv, dar în cele din urmă se potrivește foarte bine cu ceea ce caută mach. Mai ales pentru că este adesea folosit ca obiectiv pentru adulți de a petrece mai mult timp cu familiile și copiii lor, pe care îi văd mult prea puțin. Dar, din păcate, acest obiectiv este greu de atins în lumea de astăzi. Singura cale de ieșire din această problemă este sezonul de vacanță - atâta timp cât este cu adevărat relaxant. Un apartament de vacanță fără mașină de spălat vase iese din discuție. Acesta este motivul pentru care se recomandă fiecare hotel al Ikos Group. Acestea sunt potrivite în special pentru familiile cu copii. Dar și alte grupuri de hoteluri sau cluburi se concentrează pe prietenia și îngrijirea copiilor. De exemplu, diverse cluburi Robinson, cum ar fi Robinson Club Esquinzo Playa, și grupul de cluburi Aldiana, cum ar fi cu Club Aldiana din Fuerteventura.Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.
 • O selecție largă de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante și luxoase
 • Grădini frumoase și zone de piscină
Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt
 • Mare plajă
 • Piscină frumoasă pentru copii
 • Lista de vinuri și cocktailuri minunate
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super drăguță
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare
 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.
 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță
 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club

Pro

 • All-inclusive la cel mai înalt nivel

 • Super serviciu

 • Cel mai bine echipat pentru familiile cu copii

 • Atmosferă exclusivistă combinată cu cele mai bune servicii

 • Momente gastronomice de neuitat