Pentru o vacanță de lux și prietenoasă în club

Pentru vacanțele în cluburi de lux și prietenoase se numără cluburile Aldiana, care sunt acum reprezentate în toată Europa. Oferta companiei a început în 1973, când a fost deschis primul club în Senegal. Turoperatorii promit fericire și plăcere, cazare de înaltă calitate și de lux și un pachet complet lipsit de griji. Și cum își evaluează turiștii experiențele la Aldiana?Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.

Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.


Un concept pentru diferite tipuri de turiști

"Aldiana nu este o facilitate, nu este o formulă și nu este un loc, Aldiana este o atitudine față de viață" (citat - Aldiana). O frază care pune ștacheta destul de sus pentru cluburi. Acum trebuie oferite destul de multe performanțe pentru ca experiența de vacanță să fie la înălțimea acestei filosofii. De fapt, recenziile oaspeților sunt pozitive în multe cazuri, dar pur și simplu nu în toate. 

Se face o distincție între cluburile de pe plajă, și cluburile de munte Aldiana, care sunt situate în mediul rural și sunt deosebit de populare în timpul iernii. Cu toate acestea, ceea ce se critică întotdeauna în aproape toate cluburile este nevoia de renovare. De exemplu, în Aldiana Club Fuerteventura, care este o destinație populară a Insulelor Canare, dar foștii turiști nu au putut întotdeauna să convingă complet în ceea ce privește confortul vieții.

De asemenea, serviciile de îngrijire a copiilor oferite nu au găsit practic atracție în rândul părinților. În timp ce odraslele se distrează cu oferta, adulții critică personalul adesea nestructurat și prea puțin experimentat, ceea ce contrazice promisiunile cluburilor Aldiana privind interacțiunea prietenoasă. Ei bine, supravegherea copiilor zi de zi nu este cu siguranță una dintre cele mai ușoare meserii într-un astfel de club și aici ar trebui angajate doar persoane care au cu adevărat supravegherea în sânge.

 


Recomandarea noastră: Ikos Aria
Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.Delicii gastronomice în Cluburile Aldiana

Așa cum este tipic pentru o vacanță în cluburi, oaspeții beneficiază și de un bufet în cluburile Aldiana. Bufetul pentru micul dejun este potrivit pentru cei care se trezesc târziu, iar bufetul pentru prânz și cină este potrivit pentru familii, cu preparate în principal turistice. Din când în când se organizează seri de grătar sau bufete tematice, turiștii descriu pozitiv experiențele lor cu evenimente de live cooking și cu servirea la barurile de cocktailuri ale cluburilor.

Vacanțele în cluburile montane pot fi rezervate cu demipensiune plus, aici se omite bufetul de prânz. În schimb, turiștii primesc un așa-numit pachet de gustări, care, potrivit recenziilor, ar trebui să fie destul de monoton. Dar, din fericire, zona înconjurătoare oferă adesea suficiente restaurante și cafenele, astfel încât timpul dintre micul dejun și cină să poată fi depășit bine.


Clasamentul în comparație


Voci de pe net

Chiar dacă cluburile Aldiana nu au primit până acum niciun premiu special, ele sunt întotdeauna cotate în medie cu 4 - 5 stele din 5. Analiza transversală a recenziilor arată că o mare parte a călătorilor sunt foarte mulțumiți de oferta cluburilor. Printre cele mai frecvente critici se numără taxele speciale, de exemplu, pentru halate de baie, șezlonguri sau umbrele împrumutate.

Pe alocuri există, de asemenea, critici la adresa personalului, care se limitează în special la structură și amabilitate. Presiunea de a performa este mare, mai ales în timpul sezonului de vârf al călătoriilor în cluburile Aldiana și cine nu are o dispoziție însorită aici își poate pierde buna dispoziție deja o dată cu aproximativ 300 - 500 de oaspeți de călătorie. Și unul ar trebui să fie întotdeauna menționat corect: Nu numai personalul are zile proaste, de asemenea, unii turiști ar fi trebuit să facă un curs de etichetă înainte de călătorie.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Ikos Aria. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Cât de potrivite sunt Cluburile Aldiana pentru familii?

Majoritatea cluburilor Aldiana sunt prietenoase cu familiile și mai ales pentru copiii între 5 și 12 ani un mic punct de atracție. În funcție de club, o varietate de activități sunt disponibile pentru cei mici. În special în cluburile montane sunt populare facilitățile de echitație, pentru că toți copiii iubesc caii. Adulții, pe de altă parte, critică personalul uneori complet depășit de situație atunci când graba copiilor este din nou prea mare. Acest lucru ar putea fi îmbunătățit.

Părinții își pot cultiva interesele personale în timpul liber al copiilor. Dacă aceasta este o discuție cu Gabi și Horst din camera vecină la o cafea și o prăjitură sau mai degrabă o plimbare pe plajă depinde de tipul de turiști. În orice caz, în clubul propriu-zis nu prea există timp pentru liniște; cel mai liniștit este în zonele de wellness. Dar chiar și în saună există întotdeauna turiști foarte vorbăreți, care se concentrează pe comunicare fără oprire.

Interacțiunea prietenoasă este promisă în cluburile Aldiana și, în multe cazuri, și cultivată. Dar nu toți călătorii sunt mulțumiți de faptul că personalul "duduie" direct fiecare oaspete la sosire. Deoarece acest lucru aparține acum o dată cu flerul caselor, nu se poate practica o critică directă pentru acest lucru. Personalitatea și un sentiment de familiaritate se obține prin "tu" (transfrontalier) doar mai repede decât cu un "tu" formal și distant.Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.
 • O selecție largă de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante și luxoase
 • Grădini frumoase și zone de piscină
Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt
 • Mare plajă
 • Piscină frumoasă pentru copii
 • Lista de vinuri și cocktailuri minunate
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super drăguță
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare
 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.
 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță
 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club

Pro

 • cluburi montane frumoase pentru vacanțe de schi și ceva diferit de vacanța de vară clasică, potrivite pentru familii și prieteni.

 • bufete somptuoase și opțiuni de luat masa (aproape) non-stop, plus o gamă gratuită de numeroase oferte de băuturi

 • Îngrijirea copiilor este deja disponibilă începând cu vârsta de doi ani în majoritatea cluburilor Aldiana

 • reprezentat de nouă ori în Europa, în diferite regiuni, pentru interese diverseDezavantaje

 • Necesitatea de renovare în unele cluburi, în Ampflwang, de exemplu, terenul de golf a fost închis

 • Îngrijirea copiilor adesea necoordonată și copleșită, dar (aproape) întotdeauna încearcă

 • Bufete mai mult orientate spre palatele tipice, mai puțin spre calitate