Cluburile Robinson - vacanța de club pentru întreaga familie

Vacanța de club reprezintă oferte all-inclusive pentru persoane singure, cupluri și întreaga familie. Dar ce se ascunde cu adevărat în ea, în promisiunile publicitare foarte decorate ale furnizorilor? Cât de mulțumiți sunt oaspeții atunci când își petrec vacanța într-unul dintre numeroasele cluburi Robinson, care sunt acum disponibile pe trei continente? Compania hotelieră Robinson, fondată de TUI, le promite vizitatorilor săi o vacanță de lux în cluburi de mai bine de 50 de ani. Este promisiunea respectată?Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.

Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.


Istoria și filozofia cluburilor Robinson

În 1970, a fost fondată filiala grupului TUI de renume mondial și de atunci se adresează familiilor și persoanelor care doresc să se bucure de vacanțe într-un mod organizat și, mai ales, centralizat. Oferta se adresează unor grupuri țintă diferite și constă (în funcție de club) în oferte sportive, wellness, îngrijire a copiilor și evenimente de petrecere. Plăcerile culinare sunt puse la dispoziția oaspeților sub formă de bufete. Filozofia Robinsonclubs este de a oferi vacanțe pentru toate simțurile. Dar ceea ce sună minunat, are în practică, din când în când, puncte slabe. De exemplu, echipamentul poate varia de la un club la altul și nu întotdeauna se ascunde în spatele terenului de golf de 18 găuri de înaltă calitate cu adevărat un green bine îngrijit.

Există în total 25 de facilități Robinson diferite, răspândite pe continentele Africa, Asia și Europa. Fiecare club are o tematică diferită, dar cea mai mare parte a ofertei se adresează familiilor. Pe de altă parte, unele cluburi se adresează în special cuplurilor. În acest fel, ar trebui să fie posibil să se găsească clubul potrivit pentru fiecare gust.


Recomandarea noastră: Ikos Oceania
Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.Oferta gastronomică a Cluburilor Robinson

În cluburile all-inclusive, mâncarea se servește sub forma a trei bufete zilnice. Sărbătoriții raportează că selecția este mare, dar nu exagerat de rafinată. Deoarece majoritatea turiștilor din cluburile Robinson provin din Germania, este mai probabil ca la bufet să se găsească cartofi prăjiți și schnitzel decât mâncăruri regionale. Pentru acestea, există restaurante separate în majoritatea cluburilor, dar acestea sunt deschise doar zilnic și nu sunt incluse în prețul întreg.

Cu un mic dejun pentru cei care se trezesc târziu și diverse evenimente culinare, ar trebui să existe într-adevăr ceva pentru toate gusturile. Cu toate acestea, utilizatorii critică faptul că micul dejun târziu de multe ori nu mai include toate componentele bufetului propriu-zis. Pe de altă parte, evenimentele culinare live, care au loc o dată pe săptămână (variații posibile în funcție de club), sunt populare și bine frecventate.


Clasamentul în comparație


Premii și recenzii ale utilizatorilor

Dacă aruncați o privire la ce spun alți utilizatori despre Robinson Clubs sau discutați cu turiștii, rezultatele sunt adesea pozitive. Cu toate acestea, există întotdeauna voci care critică, de exemplu, starea de renovare a hotelurilor individuale. Iar nivelul de zgomot în vacanțele în cluburi nu este întotdeauna propice relaxării. Sigur, acolo unde copiii se zbenguie pe coridoare până la ora 01:00 noaptea și în clubul-propriu se dansează Discobereich, nu este de gândit la somn începând cu ora 23:00. Așa că cei care tânjesc după liniște și izolare ar trebui poate să ia în considerare o alternativă de vacanță.

Oficial, zece cluburi Robinson au primit deja un premiu HolidayCheck Award și se numără printre cei mai buni și mai populari furnizori de vacanțe în cluburi din lume.

În plus, nelipsitul Tui Holly a fost acordat clubului Robinson Noonu în 2020. Doar 100 de hoteluri primesc un astfel de premiu în fiecare an, iar decizia este luată direct de către vizitatorii hotelurilor. Satisfacția vacanțelor la acest club iese în evidență și în recenzii. Se pare că principiul Robinson funcționează, dar calitatea variază de la un club la altul.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Ikos Oceania. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Merită Cluburile Robinson pentru familii?

În special, familiile cu copii sunt abordate de către operatorii cluburilor Robinson. Și, într-adevăr, odraslele sunt de obicei foarte entuziaste - la urma urmei, distracția și jocurile sunt pe ordinea de zi în facilitățile interne de îngrijire a copiilor. Dar cum rămâne cu părinții? Cât de mulțumiți sunt ei de vacanțele în cluburi, pentru care o familie medie de patru persoane trebuie să scoată destul de mult din buzunare? Majoritatea turiștilor sunt mulțumiți de experiența lor, dar, în funcție de club, pot exista unele critici.

Dacă familia se află pe mâini bune la clubul Robinson depinde în mare măsură de nevoile personale. Cine ar dori să petreacă timp împreună cu copiii, ar putea avea dificultăți aici datorită diverselor oferte de joacă ROBY. Cu toate acestea, cei care se concentrează pe recreere pentru adulți și sunt fericiți atunci când copiii pot fi predați într-o piscină cu bile supradimensionată sau unor îngrijitori prietenoși în stil Ikea, ar trebui să fi găsit la Robinson stațiunea lor de vacanță perfectă.Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.
 • O selecție largă de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante și luxoase
 • Grădini frumoase și zone de piscină
Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt
 • Mare plajă
 • Piscină frumoasă pentru copii
 • Lista de vinuri și cocktailuri minunate
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super drăguță
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare
 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.
 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță
 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club

Pro

 • o gamă largă de activități, de la wellness la sport și animație de familie, fără caracterul tipic "nervos".

 • ROBINS instruiți sunt la îndemână pentru a avea grijă de copii, pentru a-i duce în excursii adecvate vârstei lor și pentru a-i conduce în aventuri creative.

 • Cluburile Robinson indică în mod clar specificațiile lor și astfel au oferta potrivită pentru fiecare tip de turiști.

 • disponibil pe trei continente, pentru vacanțe în cele mai populare regiuni, fie că este vorba de Germania, Turcia, Spania sau alte țări

 • politica de prețuri transparentă pentru o vacanță bine planificată și calculabilă pentru cele mai diverse bugete.Dezavantaje

 • în funcție de club, camerele ar avea nevoie de o renovare, în parte mobilier demodat, coridoare întunecate și mobilier nefuncțional

 • zgomotul este de așteptat până târziu în noapte, mulți turiști și copiii lor se culcă foarte târziu.

 • De multe ori, facilitățile sportive costă suplimentar și nu sunt incluse în tariful clubului.