Ikos Dassia în Corfu


94%

(94/100 puncte)


Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!
Ikos Dassia în Corfu
spune sbe

Dacă vorbiți cu alți oaspeți sau citiți recenziile utilizatorilor, noul concept all-inclusive este întâmpinat cu entuziasm peste tot. Personal profesionist, facilități minunate, minunate pentru copii, mare curată, mâncare foarte bună și mulțime plăcută. Asta este ceea ce auziți întotdeauna și ceea ce putem confirma și noi.

.

Hotelul este, de asemenea, minunat pentru familii, drumul de la aeroport este de numai aproximativ 20 de minute.

.

The Ikos Dassia din Corfu a fost încoronat de TripAdvisor în 2020, în 2020, ca fiind stațiunea all inclusive numărul unu din lume, din Europa și din Grecia. Nu fără motiv!Ikos Dassia în comparație

Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.

Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.


Ikos Dassia Pro

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel

 • Super pentru familii

 • Facilitate super drăguțăGastronomie la Ikos Dassia

Mâncarea de la Ikos Dassia este de vis. Chiar dacă ați fost în hoteluri cu mâncare bună spre foarte bună, Ikos Dassia pur și simplu întrece totul. Este un hotel all-inclusive la cel mai înalt nivel culinar. Nu contează când și unde vrei să mănânci ceva, primești.

În diferitele restaurante sunt oferite feluri de mâncare diferite.

.

The Ikos Dassia are 6 restaurante à-la-carte ("Ouzo", cu preparate din bucătăria modernă-greacă, "Anaya", cu preparate din bucătăria asiatică, "Fresco" cu preparate din bucătăria italiană, "Provence" cu preparate din bucătăria franceză, "Ergon Deli" cu preparate tradiționale grecești rafinate și "Kerkyra" restaurant À-la-carte cu preparate din bucătăria regională, majoritatea sub conducerea unui bucătar cu o stea Michelin) și 9 baruri, precum și o cramă cu o selecție de 300 de soiuri de vinuri naționale și internaționale.


Recomandarea noastră: Ikos Oceania
Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.Potrivit pentru copii

Copii de toate vârstele sunt bineveniți la Ikos Dassia Resort. Bebelușii începând cu patru luni pot fi îngrijiți în mod profesionist. Mini Clubul oferă un program variat pentru copii. Oferta variază de la lucrări de artizanat, înot, explorarea plajei și a locuitorilor acesteia, până la gătit, copt sau pur și simplu joacă Lego sau pictură.

.

Pe plajă, cei mici se zbenguie și se stropesc sub supravegherea salvamarilor instruiți.Piscina pentru copii este frumos proiectată și este foarte distractivă pentru copii.Plaja Ikos Dassia

Sau copiii își fac prieteni noi la Kids Club și se joacă până obosesc. Sau pot sta cu părinții, ceea ce poate fi, de asemenea, foarte relaxant, deoarece, spre deosebire de alte hoteluri, fiecare dorință a dumneavoastră este satisfăcută. Fie că este vorba de o gustare între timp la piscină, o înghețată sau doar jucării de nisip sau un prosop proaspăt. Deoarece nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, vă puteți bucura de timpul destul de relaxat.

.

.

Există mai multe companii aeriene, precum Condor, Eurowings sau TuiFly, care oferă zboruri către Corfu. Acestea durează 2-3 ore, cu o escală durează în consecință mai mult. Din München există mai multe zboruri directe. Deci, cu copiii nu este nicio problemă.

.Plante și mărime

Stațiunea Ikos Dassia Resort deține un total de 411 camere, ceea ce este mult la prima vedere. Ceea ce ne place foarte mult la această stațiune este faptul că hotelul, în ciuda numărului de vizitatori (chiar dacă este complet rezervat), nu este deloc supraaglomerat. Există suficient spațiu pentru fiecare oaspete, vorbesc nimeni nu trebuie să se trezească la ora 5 și să rezerve șezlongurile cu prosopul. Și există două recepții, ceea ce face ca hotelul să pară doar pe jumătate la fel de mare.

.

BeachPiaja este frumos amenajată și plină de nisip moale. Copiii își pot construi aici castelele lor super.

.

În afară de asta, stațiunea este super verde și plină de copaci și plante. Nu degeaba Corfu este numită cea mai verde dintre cele 7 insule ionice.

.

Plaja este foarte frumoasă.

.

Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Ikos Oceania. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.
 • O selecție largă de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante și luxoase
 • Grădini frumoase și zone de piscină
Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt
 • Mare plajă
 • Piscină frumoasă pentru copii
 • Lista de vinuri și cocktailuri minunate
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super drăguță
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare
 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.
 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță
 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club


Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
10
Average: 10 (1 vote)

Comentarii

19/01/2021 -16:28
Markus B.

Am mâncat rareori într-un hotel all-inclusive atât de bun, delicios și de înaltă calitate ca în Ikos Dassia. Trebuie spus că la început am fost puțin sceptici în privința mâncării și a calității acesteia. Din cauza dimensiunii și volumului hotelului, nu știam exact la ce să ne așteptăm. Și se știe asta de la cluburile TUI: aici, alcoolul curge în fluxuri. În Ikos este complet diferit. Liste de vinuri rafinate și chiar și cocktailuri fără alcool pentru copii. Exact așa cum v-ați dori.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
20/01/2021 -16:14
MünchenPapa

Mâncare foarte variată și delicioasă. Mai ales în restaurantele tematice ai putut mânca deosebit de bine și a fost servit! Mâncarea a fost întotdeauna proaspătă și la bufet nu au fost cantități de alimente, astfel încât a fost întotdeauna proaspăt reaprovizionat. Atmosfera, calitatea mâncării, precum și plăcerea a fost de vis. Până acum, nu am mâncat niciodată atât de bine într-un hotel ca la Ikos Dassia! Existau și mâncăruri speciale pentru copii, nu doar schnitzel și cartofi prăjiți. Dar de multe ori au mâncat și ei cu mâncărurile noastre.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
26/01/2021 -15:48
Dazia

Hotelul Ikos Dassia din Corfu este un hotel minunat. Am fost acolo cu familia mea pentru a doua oară acum și a fost întotdeauna minunat! Am fost acolo aproape de sfârșitul sesiunii, iar personalul a fost super amabil și conciliant. Am avut un apartament cu adevărat minunat, cu vedere la ocean. Pat mare, o canapea pentru așezare și două dulapuri. Ceea ce a fost grozav pentru noi.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)