De mai multe ori cele mai bune hoteluri all-inclusive din Europa

Ikos Resorts ofer─â un concept necunoscut p├ón─â acum pentru vacan╚Ťele de lux pe plaj─â cu totul inclus - "Stilul de via╚Ť─â infinit". All-inclusive este, de obicei, o dezam─âgire pentru oaspe╚Ťii cu a╚Ötept─âri mari, deoarece calitatea nu corespunde a╚Ötept─ârilor. La Ikos Hotels, oaspe╚Ťii se pot a╚Ötepta la servicii de prim─â clas─â ╚Öi extraordinar de personale, ├«ntr-o lume de vacan╚Ť─â elegant─â, caracterizat─â de delicii culinare ╚Öi un stil de via╚Ť─â rafinat.

.Recomand─ârile noastre

Ikos Aria pe Kos

├Än ├«mprejurimi frumoase se afl─â aceast─â sta╚Ťiune all-inclusive de prim─â clas─â. Mai ales toamna, un adev─ârat sfat pentru cunosc─âtori.

Ikos Oceania în Chalkidiki

Sta╚Ťiunile Ikos reprezint─â un nou concept ├«n materie de vacan╚Ťe de lux pe plaj─â, cu servicii all-inclusive. ╚śi aici, la Ikos Oceania, oaspe╚Ťii se pot a╚Ötepta la un hotel cu un design modern, la servicii de prim─â clas─â ╚Öi extrem de personale ╚Öi, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai ├«nalt nivel.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insul─â Corfu, stilul mediteranean contemporan ├«nt├ólne╚Öte ospitalitatea tradi╚Ťional─â greceasc─â ╚Öi prietenia copiilor ├«n cadrul lini╚Ötit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l pute╚Ťi imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare ╚Öi plaj─â? Cu un program sportiv extins ╚Öi servicii de ├«ngrijire a copiilor? Atunci a╚Ťi ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacan╚Ť─â reu╚Öit─â, cu mici neajunsuri.


Conceptul special all-inclusive al Ikos Hotels

Combina╚Ťia dintre pl─âcere, relaxare ╚Öi confort elegant este de obicei ├«n contradic╚Ťie cu conceptul all inclusive - ├«n special pentru turi╚Ötii preten╚Ťio╚Öi. Dac─â acest mix este, de asemenea, prietenos pentru familii, atunci nu poate fi dec├ót un resport IKOS. Ikos ofer─â o calitate de top ├«n toate domeniile, ceea ce ├«i aduce o recomandare absolut─â din partea noastr─â. Diferen╚Ťele dintre sta╚Ťiuni sunt marginale. Oceania este cea mai veche din grup din acest punct de vedere.

.

Pentru cei care vor pur ╚Öi simplu s─â fie r─âsf─â╚Ťa╚Ťi, care poate chiar vor s─â se bucure de lux cu copiii, acesta este cu siguran╚Ť─â locul potrivit.


Recomandarea noastr─â: Ikos Aria
Ikos Aria pe Kos

├Än ├«mprejurimi frumoase se afl─â aceast─â sta╚Ťiune all-inclusive de prim─â clas─â. Mai ales toamna, un adev─ârat sfat pentru cunosc─âtori.Gastronomie în hotelurile IKOS

Chefi renumi╚Ťi cu stele Michelin sunt sursa de inspira╚Ťie pentru diferitele restaurante ├á la carte. De╚Öi nu g─âtesc ei ├«n╚Öi╚Öi la fa╚Ťa locului, ace╚Ötia reprezint─â un nivel ridicat de creativitate ├«n meniuri - de la grece╚Öti la italiene ╚Öi de la fran╚Ťuze╚Öti la asiatice. Selec╚Ťia extins─â de b─âuturi de cea mai bun─â calitate este la fel de exclusivist─â. Fie c─â v─â uita╚Ťi la diferitele liste de vinuri de la restaurante, fie la b─âuturile spirtoase de la baruri. Cu serviciul Dine Out, se bucur─â de flerul local ├«n restaurantele autentice din zon─â.

.

Sfatul nostru: Asigura╚Ťi-v─â c─â v─â rezerva╚Ťi primele restaurante prin intermediul aplica╚Ťiei ├«nainte de a ajunge! Da, locurile sunt limitate ╚Öi trebuie s─â rezerva╚Ťi cu cel pu╚Ťin 3-4 zile ├«nainte. Dar dac─â apoi pute╚Ťi m├ónca ├«ntr-unul dintre restaurante, ╚Öti╚Ťi de ce. Mai ales pentru familiile cu copii, este important s─â veni╚Ťi destul de "repede" la urm─âtorul fel de m├óncare, pentru ca cei mici s─â poat─â merge ╚Öi ei la culcare.

.


Clasamentul ├«n compara╚Ťie


Premii

Fie c─â vorbi╚Ťi cu prietenii care au fost deja acolo sau c─â cerceta╚Ťi platformele de recenzii. P─ârerea este aproape ├«n unanimitate "genial".

.

├Än2020, au existat din nou ni╚Öte premii: Ikos Olivia a ocupat locul ╚Öase ├«n clasamentul TripAdvisor al "Top 25 hoteluri de lux din lume", iar Ikos Dassia a ocupat locul zece. Astfel, Ikos Resorts demonstreaz─â ├«nc─â o dat─â c─â un concept sofisticat all inclusive poate fi combinat ╚Öi cu luxul la cel mai ├«nalt nivel. Acest lucru este valabil ╚Öi pentru restul sta╚Ťiunilor Ikos, cum ar fi Aria.


Expertul nostru spune
V─â recomand s─â arunca╚Ťi o privire la Ikos Aria. ├Än toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive ╚Öi, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Ce face IKOS special pentru familii?

Hotelul reu╚Öe╚Öte s─â inspire cu adev─ârat fiecare oaspete. Oaspe╚Ťii sunt cu to╚Ťii mul╚Ťumi╚Ťi ╚Öi, prin urmare, incredibil de relaxa╚Ťi ╚Öi bine dispu╚Öi. Fie c─â ave╚Ťi nevoie de juc─ârii de nisip pe plaj─â, de c├óteva prosoape ├«n plus sau de un burger cu cartofi pr─âji╚Ťi pentru micile foamete dintre ele. Fiecare dorin╚Ť─â este ├«ndeplinit─â ├«n cel mai scurt timp ╚Öi f─âr─â costuri ╚Öi complet necomplicat. ╚śi tocmai asta face ca ├«n final s─â nu trebuiasc─â s─â v─â face╚Ťi griji pentru nimic ├«n familie. Prin urmare, toat─â lumea este enstpannt ╚Öi ├«n cea mai bun─â dispozi╚Ťie.

.

Cluburile pentru copii bine echipate sunt preg─âtite ╚Öi v─â a╚Öteapt─â. Echipa Ikos ofer─â o gam─â larg─â de facilit─â╚Ťi pentru copii, astfel ├«nc├ót adul╚Ťii s─â se poat─â relaxa complet. Distrac╚Ťia ╚Öi jocurile pot fi g─âsite ├«n cluburile pentru copii ale hotelului: pictur─â, me╚Öte╚Öuguri, sporturi, g─âtit, sporturi acvatice, ├«not ╚Öi jocuri, toate fac parte din programul zilnic. Supraveghetorii ├«ncearc─â s─â petreac─â c├ót mai mult timp posibil cu copiii afar─â, pe terenurile de joac─â, pe peluze, pe terenurile de tenis ╚Öi ├«n piscine.

.

Dar, deoarece tot personalul este ├«ntotdeauna super dr─âgu╚Ť cu copiii, credem c─â nevoia de supraveghere este foarte limitat─â. De asemenea, exist─â mai mul╚Ťi salvamari la datorie la piscina pentru copii, a╚Öa c─â nici nu trebuie s─â fi╚Ťi permanent cu ochii ├«n patru.

.

Toate cele mai bune condi╚Ťii pentru a putea s─â se deconecteze ╚Öi s─â se bucure de timpul cu familia sa poate.

.Recomand─ârile noastre

Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte ├«nalt
 • Mare plaj─â
 • Piscin─â frumoas─â pentru copii
 • Lista de vinuri ╚Öi cocktailuri minunate
Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania ofer─â o gam─â larg─â de divertisment.
 • O selec╚Ťie larg─â de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante ╚Öi luxoase
 • Gr─âdini frumoase ╚Öi zone de piscin─â
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai ├«nalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super dr─âgu╚Ť─â
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • anima╚Ťie neexcitabil─â cu m├óncare excelent─â ╚Öi b─âuturi de top
 • loca╚Ťie frumoas─â deasupra m─ârii, cu r─âs─ârituri spectaculoase de soare
 • ├«ngrijire cordial─â a copiilor, astfel ├«nc├ót ╚Öi cei mici s─â beneficieze de banii lor.
 • complex frumos ╚Öi vast, unde uneori trebuie s─â fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plaj─â cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare direct─â pe plaj─â, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi renun╚Ťa la ma╚Öina proprie ├«n vacan╚Ť─â
 • selec╚Ťie mare de piscine ├«n complex, potrivite ╚Öi pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea ├«n mai multe limbi este posibil─â peste tot ├«n club

Pro

 • meniuri delicioase de la buc─âtari cu stele Michelin

 • Cocteiluri ├«n stilul casei de la barmani premia╚Ťi

 • produse cosmetice de lux ale m─ârcii franceze Anne Semonin

 • Room service 24 de oreDezavantaje

 • ├Än perioadele de vacan╚Ť─â, de obicei, o afacere bun─â mai scump─â