Ikos Oceania în Chalkidiki


95%

(95/100 puncte)


Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.
Ikos Oceania în Chalkidiki
spune sbe

La Ikos Oceania, în peninsula grecească Chalkidiki, oaspeții se pot aștepta la o experiență all-inclusive foarte diferită de cea cu care sunt obișnuiți. Pentru că aici totul - de la cocktailuri, la meniul de băuturi și până la mâncare - este la cel mai înalt nivel. În combinație cu camere elegante și piscine frumoase, grădini și o zonă de plajă frumoasă, aceasta este o adevărată vacanță de lux.

.

Oceania

Să plecați pentru câteva zile și să vă bucurați de servicii perfecte? În timp ce aveți posibilitatea de a face sport, de a folosi serviciile de îngrijire a copiilor și de a vizita diferite restaurante de primă clasă? Și toate acestea la un preț all-inclusive? Sună prea bine ca să fie adevărat? Am găsit Sfântul Graal: Ikos Oceania oferă adevărate vacanțe de 5 stele:

Am găsit Sfântul Graal.

 • Stațiune frumoasă pe malul mării, cu camere și apartamente luxoase cu vedere la mare
 • .
 •  
 • .
 • Mâncare de primă clasă în patru restaurante a la carte și un restaurant bufet
 • .
 • Îngrijire iubitoare pentru copii inclusă în preț începând cu vârsta de patru ani
 • .
 • Plajă frumoasă, cu serviciu de băuturi și gustări
 • .
 • Servicii de cazare care au inhalat ospitalitate
 • .

Ikos Oceania este deosebit de potrivit pentru familiile tinere.Motivul este simplu. Orice dorință este îndeplinită imediat. Fie că este vorba de o mică gustare după-amiaza la piscină, de jucăriile de plajă sau de ochelarii de scufundări. Totul este inclus și disponibil imediat. Serviciul este scris cu majuscule aici. Și exact acest lucru face ca vacanța cu copii să fie atât de relaxantă. Din moment ce nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, dar totuși totul îndeplinește chiar și cele mai înalte standarde.

.

Am apreciat în special serviciul constant de primă clasă și super prietenos și mâncarea de înaltă calitate. Nici o cerere nu este prea mult, iar personalul chiar se străduiește să vă mulțumească la fiecare pas. De exemplu, am fost dornic să închiriez un echipament de snorkelling pentru plajă. Dar nu mai erau în stoc. Așa că un membru al personalului s-a dus și a luat câteva pentru mine și le-a adus pe plajă. Unde altundeva poți obține așa ceva? Am rezervat un alt sejur pentru această toamnă și deja numărăm zilele până atunci.

.Ikos Oceania în comparație

Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.

Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.


Ikos Oceania Pro

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.

 • O selecție largă de restaurante tematice culinare

 • Camere elegante și luxoase

 • Grădini frumoase și zone de piscinăAll-Inclusive la Ikos Oceania

Știți cum stă treaba? Bufete supraaglomerate, farfurii supraaglomerate, vin ieftin de la robinete, înghețată de la automatul de vending? Aceasta este imaginea normală a unei vacanțe all-inclusive. La Ikos trebuie să uiți de fiecare punct în parte.

.

Până acum v-ați ferit întotdeauna de vacanțele all inclusive și de animația enervantă cu mâncare mai degrabă medie și agitație intruzivă? Fiți atenți acum la un sfat din interior: stațiunile all-inclusive Ikos sunt un vis de vacanță devenit realitate de cea mai înaltă clasă. De la prima dată când intri și până la plecare, te simți atât de bine îngrijit și îngrijit încât este foarte greu să pleci.

Stațiunile Ikos pot fi găsite în Grecia, Corfu și Marbella. Noi ne-am răsfățat cu o săptămână la Ikos Oceania, în peninsula grecească Halkidiki, și am fost cu adevărat spulberați și revigorați. Cu un timp de zbor de aproximativ 2,5 ore, Grecia este, de asemenea, ușor de ajuns cu copiii și aveți garanția vremii frumoase până la toamnă.

Aici, all-inclusive înseamnă:

.

Mâncare foarte gustoasă sub formă de bufet sau în restaurante A-la-carte, fie că este vorba de mâncare grecească, italiană, franceză sau asiatică. Liste de vinuri grozave care se potrivesc cu mâncărurile. Și mai ales merită menționat: bucătărie cu stele în toate restaurantele.

.

Cocktailuri, băuturi, înghețată, gustări etc. în orice moment la unul dintre baruri sau pur și simplu să fie aduse de room service. Chiar și minibar-ul este inclus.

Un serviciu care nu poate fi descris în cuvinte. Conform motto-ului: "Totul este posibil". Nicio dorință nu este neîndeplinită. Personal foarte atent și prietenos, dar nu intruziv. Fie la piscină, în restaurante, la recepție sau la grădinari, toată lumea are zâmbetul pe buze și te întâmpină cu căldură. Știm că sună ca un text publicitar, dar este o realitate. Nu degeaba Ikos a fost unul dintre cele mai bune hoteluri de familie în multe teste din ultimii ani. Noi putem confirma acest lucru.

Există 10 MINI disponibile pentru oaspeții din stațiune - doar benzina trebuie plătită, nu se plătește nicio taxă de închiriere pentru mașina în sine.

.


Recomandarea noastră: Ikos Oceania
Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.Facilități hoteliere

Hotelul Ikos Oceania este un hotel frumos, cu o locație pe un deal și vedere la marea turcoaz. Cu serviciul de transfer la aproximativ o oră de mers cu mașina de la aeroportul din Salonic. Acesta este, de asemenea, bun pentru a stăpâni cu copii mici.

.

Dacă vorbiți cu alți oaspeți, veți găsi că majoritatea oaspeților sunt deja acolo pentru cel puțin a doua oară. Motivul este simplu: pentru că este pur și simplu perfect peste tot. Este o stațiune superbă în care ești răsfățat peste tot.

.

Oceania Pool

Grădini pline de flori colorate și parfumate, plajă superbă, piscine minunate cu infinit, camere de lux aerisite și luminoase, cu design modern.
. . Și totul este făcut posibil și pentru copii. De la pătuțuri de înaltă calitate pentru bebeluși la meniuri speciale și, bineînțeles, scaune înalte, piscină pentru copii și îngrijire a copiilor. Totul este gândit.

.

Așa că, dacă sunteți în căutarea timpurilor scurte de zbor, a locației directe pe plajă, a transferurilor scurte și a unei vacanțe fără griji, acesta este locul potrivit pentru dvs.

.

Ikos Oceania este situat direct pe malul mării, iar datorită amplasării pe deal aveți din multe locuri o priveliște minunată a mării și aceasta și din aproape toate camerele. Ceea ce se remarcă imediat la intrare este un sentiment subiacent de lux și bucurie în ospitalitate, care este emanat atât de personal, cât și de terenuri. Totul este strălucitor și curat. Combinația de culori albastru și alb se potrivește foarte bine Greciei și îți dă imediat acel sentiment de vacanță. Personalul este incredibil de prietenos și foarte util. Reținerea dă tonul aici, dar fără să te facă să te simți lăsat singur. Din momentul în care ajungeți, puteți uita de toate grijile și vă puteți implica pe deplin în această stațiune de 5 stele. Și chiar merită aceste 5 stele.

.

Camerele, la care se ajunge cu cărucioare de golf la cerere, sunt elegante și spațioase. Balcoanele private sunt orientate spre mare, iar mobilierul pare nou și bine întreținut. Puteți alege între tipuri de camere de dimensiuni diferite, dar chiar și cele mai ieftine sunt totuși designate luxos. Cu o astfel de facilitate frumoasă, de obicei nu se stă prea mult în cameră.

.

Spre plajă. Încă obosit de la drum sau picioarele copiilor mici nu mai rezistă? Nici o problemă, căruciorul de golf este pregătit și aici și vă va duce la mare. Plaja este curată și dotată cu șezlonguri și umbrele de soare. Copiii se pot juca în valurile blânde, iar dacă aveți chef de băuturi sau gustări aici, de obicei nu va trebui să așteptați mult timp pentru serviciul corespunzător. Un adevărat vis de plajă!

.

Dar există și o piscină mare în centrul complexului, unde se joacă mai ales viața. Aici, atât cei mari, cât și cei mici își merită banii. Cei care consideră că aici este prea multă gălăgie sau care au nevoie de o mică pauză de la stropitul copiilor, o pot lua în zona doar pentru adulți, cu piscină proprie, unde lucrurile sunt mult mai liniștite. De asemenea, spa-ul reușește să facă să dispară și ultimele semne de stres. Toate tratamentele sună fantastic de relaxant, iar ambianța te face să respiri mai ușor.

.

 Premiat și de presa de specialitate

Aur pentru Ikos Resorts: În cadrul TripAdvisor Travellers' Choice Awards 2019, Ikos Oceania și Ikos Olivia au obținut locul întâi și al doilea la categoria "Top 25 All-Inclusive Resorts" la nivel mondial. De asemenea, cele două stațiuni au obținut un rezultat remarcabil la nivel european, clasându-se pe primul și, respectiv, al doilea loc. Ikos Oceania se poate bucura, de asemenea, de rezultatele excelente obținute atât la nivel mondial, cât și la nivel european, în cadrul categoriei "Top 25 hoteluri de lux"

.

"Ikos Resorts" este un brand grecesc care a operat inițial două resorturi în peninsula Halkidiki, cu conceptul de "lux nelimitat". În mai 2018, au deschis pentru prima dată un resort pe o altă insulă - și au ales Corfu. Care, spre deosebire de Chalkidiki, a stat până acum mai puțin pentru vacanțe individuale de lux, cât pentru turismul la pachet cu Tui and Co.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Ikos Oceania. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Opțiunea "Deluxe" și servicii de îngrijire a copiilor

Cine toate acestea este încă prea puțin lux, are posibilitatea de a pune pe sus și de a rezerva Colecția de lux, inclusiv propriul Deluxe-Concierge, care este mereu alături de dumneavoastră cu sfaturi și acțiuni. Acest serviciu suplimentar oferă o mulțime de beneficii premium pe care nici nu le pot enumera pe toate aici, dar, ca să numesc doar o mică selecție, vă cumpărați privilegiul de a avea apartamente special concepute, un serviciu de împachetare și despachetare și zone separate de lux în resort, de exemplu. Astfel, există o piscină și un bar de lux suplimentare care sunt deosebit de răsfățante. Există, de asemenea, o zonă suplimentară pe plajă și aveți parte de tratamente speciale, despre care voi discuta mai jos.

De asemenea, s-a gândit și la oaspeții mai tineri. O creșă profesionistă și dragostită este pregătită, iar copiii pot să se zbenguie, să se joace și să se distreze cât mai mult. Trebuie remarcat faptul că cei care se ocupă de îngrijirea copiilor nu vorbesc de obicei multe limbi străine, dar compensează acest lucru cu mult farmec și veselie și astfel cuceresc și inimile copiilor. Îngrijirea copiilor este inclusă în preț începând cu patru ani, la copii mai mici trebuie să plătiți un supliment din cauza efortului mai mare. Ceea ce este poate de asemenea bine de știut atunci când călătoriți cu copii este că în Ikos Oceania un medic este disponibil 24 de ore din 24. Fiica noastră s-a rănit la braț în ultima seară din toate nopțile, astfel încât am putut profita și de acest serviciu de top și nu a trebuit să căutăm în afara complexului.

.

Clasamentul în comparație


Mâncarea - nivel gourmet

Mâncarea este cu adevărat rafinată la Ikos Oceania. Unele dintre meniuri au fost create de bucătari cu stele Michelin și se simte gustul. Patru restaurante a la carte și un restaurant bufet se asigură că nu există loc pentru plictiseală și oferă experiențe gustative de o clasă aparte. Cine slăbește aici face ceva greșit. Standardul mesei este cu mult peste cel de la Robinson Clubs Esquinzo Playa și Aldiana Fuerteventura. Totuși, trebuie să vă organizați puțin la începutul călătoriei, deoarece aveți nevoie de rezervări la restaurantele a la carte și este mai bine să le faceți din timp, pentru a nu pierde nimic din mâncarea excelentă. Dar doamnele și domnii de la serviciul pentru oaspeți vor fi încântați să vă ajute. Iar dacă veți rata vreodată o masă, nicio problemă. Un apel este suficient și fructele și gustările sunt aduse imediat. După cum am spus, aici, unul este cu adevărat îngrijit din față până în spate. Nici măcar cu băuturile nu trebuie să faci economie. După o săptămână de Ikos chiar abia aștepți să iei o pauză de șampanie acasă.

.


Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.
 • O selecție largă de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante și luxoase
 • Grădini frumoase și zone de piscină
Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt
 • Mare plajă
 • Piscină frumoasă pentru copii
 • Lista de vinuri și cocktailuri minunate
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super drăguță
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare
 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.
 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță
 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club

FAQ - Ikos Oceania

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
10
Average: 10 (1 vote)

Comentarii

18/01/2021 -16:31
Ansgar

Pot recomanda acest hotel 100%. Foarte curat, personalul prietenos și de ajutor de la început până la sfârșit. Mâncare super proaspătă, servicii excelente (room service gratuit 24h, peste tot unde ești servit, indiferent dacă este la piscină sau la restaurant), terenuri bine întreținute, piscine și plajă frumoase, pur și simplu perfect peste tot! Punctul culminant: amabilitatea personalului. Vacanța a fost foarte foarte bună.

>
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
20/01/2021 -16:10
HeidiMama

Ikos Ozeania depășește cu adevărat tot ceea ce am putut cunoaște până acum. Hotelul merită o călătorie pentru mine oricând din nou. Ca și în hotel, nu m-am simțit niciodată atât de confortabil nicăieri. Standard foarte înalt. Personalul foarte prietenos, de la femeia de serviciu la manager. Hotelul este foarte liniștit, la Nea Moudania sunt aproximativ 1 km pe drumul de-a lungul plajei.

.
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
26/01/2021 -15:44
Adilette

Hotelul Ikos Oceania nu este nedreptățit să fie inclus din nou și din nou în topul hotelurilor all inclusive din lume. Oferta de restaurante diferite cu diferite feluri de mâncare este cu adevărat senzațională. Da, nu există o altă modalitate de a o spune. Există mai multe piscine cu suficient spațiu. Întregul complex este foarte bine amenajat. Multe posibilități de sport și oferte de cursuri. Plaja este curată și parțial o plajă privată. Unul poate fi condus cu cărucioarele. Am fost acolo pentru o săptămână și am devenit un pic fanii Ikos Oceania

.
User rating
10
Average: 10 (1 vote)