Robinson Club Fleesensee


66%

(66/100 puncte)


Petreceți o vacanță plăcută și relaxantă în regiunea lacurilor din Mecklenburg? - Cei care nu sunt prea sensibili la zgomot sau care călătoresc în sezonul de joasă durată sunt bine deserviți de Clubul Robinson de la Fleesensee.
Robinson Club Fleesensee
spune Rob

Robinsonclub Fleesensee, un club all-inclusive, este singurul club situat în mijlocul Germaniei, în districtul lacurilor Mecklenburg. Prezentat de furnizor ca o oază de recreere pentru familii și cupluri, o familie de cinci persoane, formată din tatăl Frank, mama Anni, gemenii Paul și Mark și fiica adolescentă Sina a îndrăznit aventura. Concluzia lor? Familia nu a fost deloc unanimă.

.

"Prietenii noștri au crezut că este mai degrabă o prostie că am vrut să ne facem o vacanță în Germania. Dar de ce trebuie să fie întotdeauna în străinătate? Bineînțeles că Spania, Italia și compania sunt destinații minunate, dar noi am vrut doar să rămânem "aici". Iar în ceea ce privește locația clubului, eram deja convinși la câteva minute după ce am ajuns. Situat direct pe malul lacului și înconjurat de kilometri de verdeață, am avut deja acel sentiment de vacanță la check-in. Iar acesta a fost un lucru bun, pentru că stresul a venit destul de repede."

.

În total, cele 201 camere ale Clubului Fleesensee sunt pregătite pentru diferite cerințe. De la camera de familie completă până la camera single, aici există mai multe oferte, astfel încât sunt luate în considerare diferite tipuri de turiști. Toate camerele de oaspeți sunt dotate cu frigider, telefon, duș/WC și TV. Camerele de la parter și /node/324camerele de familie au, de asemenea, un balcon sau o terasă.

În 2020, Club Fleesensee a fost supus unei renovări complete. Până atunci, recenziile se adunaseră, iar turiștii aveau multe lucruri de criticat, în special camerele întunecate și neprietenoase. De atunci, ambianța a primit mai multe laude și se pare că renovarea a fost un succes.

.Robinson Fleesensee în comparație

Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.

Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.


Robinson Fleesensee Pro

 • ofertă variată pentru copii și adulți, în funcție de gustul personal

 • Piscină interioară și exterioară și facilități de plajă în imediata vecinătate

 • Catering all-inclusive cu bufete bogate

 • oportunități de angajare creativă în studioul intern


Robinson Fleesensee Dezavantaje

 • extrem de zgomotos, puțină considerație pentru ceilalți turiști

 • există puțină coordonare în sala de mese


Clubul Robinson Fleesensee

"Dotarea clubului ne-a convins în multe privințe. Cu toate acestea, nici noi, adulții, nici copiii nu am fost convinși de piscina exterioară declarată "piscină". Este în cel mai bun caz o piscină spațioasă pentru copii. Cei care vor să înoate aici fie trebuie să înoate noaptea, când toată lumea doarme, fie să ia drumul lacului. Aceasta din urmă a fost soluția noastră, deoarece nici noi și nici copiii noștri nu am vrut să intrăm într-o piscină exterioară cu adevărat mică printre zeci de turiști acoperiți cu cremă de soare. La lac, însă, am avut loc din belșug și am fost fericiți."

.

Localizat chiar la marginea Parcului Național Müritz se află Club Fleesensee. Acesta este dispus pe scară largă pe un complex de club care măsoară 66.000 m². Distanța până la Hamburg este dată cu 220 KM, iar între Berlin și club sunt 150 de kilometri. Călătoria este posibilă cu toate mijloacele de transport obișnuite, pentru întreprinderile din împrejurimi există posibilitatea de a împrumuta biciclete și E-Bikes. Zona înconjurătoare oferă multe posibilități de recreere sportivă, iar plajele de la lacuri vă invită, de asemenea, să zăboviți. Clubul Robinson în sine oferă o piscină interioară și una în aer liber, dar aceasta nu este deosebit de apreciată de majoritatea oaspeților.

.


Recomandarea noastră: Ikos Oceania
Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.Îngrijirea copiilor

"Gemenii noștri au fost entuziasmați de îngrijirea copiilor, dar se plângeau din când în când de prea puțină atenție. Și aici Club Fleesensee ar putea să se îmbunătățească cu adevărat. Dacă sunt mulți copii prezenți, nu este suficient ca doi studenți să se ocupe de divertisment. Sfatul nostru: Numărul de supraveghetori ar trebui să se bazeze pe numărul de copii. Astfel, niciun copil nu se va simți dezavantajat. Cea mare a noastră a fost destul de mulțumită, dar în două zile a vrut să se plimbe și ea singură. Armăsarul de cai din vecinătate o atrăsese, așa că, bineînțeles, am lăsat-o să plece."

.

Clubul ROBY este potrivit pentru copiii mai mici în două grupe de vârstă. Atât minis cu vârsta de 3 - 4 ani, cât și maxis cu vârsta de 5 - 6 ani sunt îngrijiți între orele 10.00 și 21.00, atât în germană, cât și în engleză.

.

Cei cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani vor găsi oferte precum R.O.B.Y-Sport, R.O.B.Y-Creative și R.O.B.Y-Fun. Adolescenții sunt, de asemenea, satisfăcuți la Robinsonclub. În calitate de "Robs", aceștia nu numai că au la dispoziție o sală de tineret, dar primesc în mod regulat oferte sportive și posibilitatea de a participa la activități comune.

O gamă completă de îngrijire este oferită pentru bebelușii Roby. De la monitoare pentru bebeluși și încălzitoare de biberon la găleți pentru scutece, pătuțuri, cărucioare și un bufet separat pentru copii, chiar și cei mai mici oaspeți își vor găsi vacanța cât mai plăcută.

.

Toate facilitățile sunt disponibile.

.


Îngrijire culinară de jur împrejur

"Mâncarea a fost ok. Dar micul dejun pentru trezirea târzie nu ne-a convins. Bineînțeles că mai primim ceva de mâncare până la Ultimo, dar dacă omleta, de exemplu, este goală, nu este refăcută din cauza câtorva persoane care s-au trezit târziu. Astfel, în majoritatea zilelor nu am avut ouă omletă la micul dejun. Dar alegerea a fost din belșug, mai ales seara erau diferite feluri de mâncare, iar pe mese erau și preparate sănătoase. Dar agitația și graba de la bufete a fost un adevărat dezastru. Puteai să te tot gândești că ultima masă a fost în urmă cu 24 de ore."

.

În plan culinar, Club Fleesensee se rezumă la bufete. De trei ori pe zi există posibilitatea de a lua micul dejun, prânzul și cina. Pe vreme bună, este disponibilă o terasă, pe vreme rea se mănâncă în sala de mese. În plus, există evenimente regulate, cum ar fi covorul ROB săptămânal și un festival de Streetfood, care are loc la două săptămâni.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Ikos Oceania. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Verdictul familiei cu privire la Robinsonclub Fleesensee

"În concluzie? O vacanță reușită. Să o repetăm din nou? Nu, probabil că nu. Dar acest lucru nu este vina clubului sau a personalului, ci a sensibilității noastre personale. În general, a fost prea tare pentru noi. Cunoaștem alte cluburi Robinson care sunt construite pe complexe mai mari, unde turiștii s-ar putea dispersa mai bine. Un alt punct de critică este piscina mică în aer liber. Și, de asemenea, ringul de dans, faimoasa "tablă de șah", din păcate s-a dovedit a fi prea mică. Cu toate acestea, personalul iubitor, o îngrijire a copiilor înțelegătoare și mâncarea bună au făcut totuși ca noi să ne putem bucura de vacanță și să ne întoarcem acasă bine odihniți."

.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.
 • O selecție largă de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante și luxoase
 • Grădini frumoase și zone de piscină
Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt
 • Mare plajă
 • Piscină frumoasă pentru copii
 • Lista de vinuri și cocktailuri minunate
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super drăguță
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare
 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.
 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță
 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club


Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
0
No votes yet