Robinson Club Esquinzo Playa în Fuerteventura


70%

(70/100 puncte)


Fuerteventura - insula primăverii veșnice. Sună promițător și mai ales însorit. Așa că haideți să mergem la Robinson Club! Sau nu?
Robinson Club Esquinzo Playa în Fuerteventura
spune Ben

Club de vacanță la Robinson - este ceva pentru mine? Exact întrebarea pe care ne-am pus-o și noi, pentru că am fost, ce privește acest tip de vacanță, o foaie complet albă. Ne-am hotărât apoi să mergem mai departe și am trăit unele zile relaxante, dar și tumultoase. În concluzie, se poate spune că Club Robinson Esquinzo Playa oferă multe cu câteva compromisuri.

.

 • Animare profesională care uneori este puțin zgomotoasă și trebuie să vă placă
 • .
 • O gamă mare de activități sportive și supraveghere profesională
 • .
 • Mâncare variată de înaltă calitate și cocktailuri grozave
 • .
 • Curățenie profesionistă adecvată vârstei îngrijirea copiilor>
 • .
 • Localizare frumoasă cu vedere la mare cu o plimbare destul de lungă până la plajă
 • .
 • Camere rezonabil de mari, deși sunt un pic învechite
 • Robinson App este o necesitate pentru a profita de toate ofertele
 • .

Rezumat în față:

.

În general, ne-a plăcut, însă trebuie să știți că poate deveni foarte ocupat. Dacă sunteți în căutarea liniștii și a inspirației culturale, acest tip de vacanță în cluburi nu este pentru dumneavoastră. Dacă apreciați activitățile sportive, divertismentul și conversațiile plăcute cu ceilalți oaspeți, puteți petrece zile foarte plăcute aici.Robinson Esquinzo Fuerteventura în comparație

Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.

Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.


Robinson Esquinzo Fuerteventura Pro

 • Animație profesională

 • Gamă largă de activități sportive și supraveghere profesională

 • Mâncare variată de înaltă calitate și cocktailuri excelente

 • Îngrijire profesională a copiilor în funcție de vârstă

 • Locație frumoasă peste mare

 • Camere destul de mari


Robinson Esquinzo Fuerteventura Dezavantaje

 • Animație uneori un pic cam zgomotoasă și care trebuie să-ți placă

 • Un drum destul de lung până la plajă

 • camere care arată un pic mai vechi


Vacanță la Robinson Club Esquinzo Playa

Fuerteventura - insula primăverii veșnice. Sună promițător și, mai ales, soros. Așa că hai să mergem!

Cu doar 4,5 ore de zbor, Fuerteventura, cu numeroasele sale ore de soare, este de asemenea, și cu copiii o destinație bine accesibilă, mai ales iarna. În alegerea cazării, am ales în mod deliberat Clubul Robinson Esquinzo Playa și dacă am regretat, vă spun acum.

Și dacă am regretat, vă spun acum.

Atunci, ca niște începători în materie de vacanțe la club, ne-am îmbarcat în aventura noastră personală Robinson la sfârșitul lunii ianuarie. Până acum, am fost întotdeauna mai degrabă ca turiști individuali pe drum, dar, mai ales cu copii, o astfel de vacanță de club oferă unele farmecuri. Dar, spre deosebire de eponimul Robinson Crusoe pe insula sa singuratică, nouă ne-a fost uneori dificil să găsim un colț liniștit în frumosul complex de club. De asemenea, încă de la început, se adresează cu prenumele. Dar ar trebui să fii conștient și de acest lucru dacă îți rezervi o vacanță în club la Robinson. Aici, accentul este pus pe sport, divertisment și distracție.

Sport, divertisment și distracție

.

Recomandarea noastră: Ikos Oceania
Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.Facilitate frumoasă și totuși totul un pic cam înghesuit

Complexul se înalță deasupra plajei și aveți o vedere minunată a mării uimitoare din multe locuri. Blocurile de apartamente sunt oarecum separate de restul acțiunii, ceea ce este destul de bine în timpul spectacolului de divertisment de seară. Pentru a evita să pierdeți urma sau să nu vă puteți găsi drumul spre casă după trei beri, blocurile de apartamente poartă numele unor insule spaniole. Acest lucru ajută cu siguranță la orientare.

Fuerteventura Robinson Club Esquinzo

Când copiii sunt îngrijiți, este ușor să te relaxezi și să lucrezi în paturile de zi.

>.

Camerele sunt un pic învechite și s-ar putea să vă gândiți să înlocuiți un corp de iluminat sau două. Cu toate acestea, cazările sunt curate și există chiar și un aparat de cafea pentru prima înghițitură a zilei. Toate camerele au un balcon sau o terasă, iar unele au chiar o mică grădină. În general, am fost satisfăcuți de camera noastră de familie și am avut suficient spațiu și spațiu de depozitare chiar și cu trei copii.

.

.


Ce poate oferi programul? Cum sunt piscinele de la Robinson?

Dar cine vrea să petreacă timp inutil în camera lor atunci când vremea este frumoasă oricum? Robinson oferă în orice caz suficiente activități încât să nu te plictisești. Sporturile sunt în capul listei și aici mai ales tenisul și sporturile nautice. În partea din spate a complexului există destul de multe terenuri de tenis și se oferă sesiuni de degustare atât pentru copii, cât și pentru adulți, dacă nu ați avut prea mult contact cu acest sport până acum. În afară de asta, există, desigur, și o gimnastică modernă și de la yoga la gimnastică în apă o varietate de cursuri, care sunt conduse de antrenori foarte motivați și profesioniști. Pentru a rezerva aceste cursuri, ar trebui să descărcați din timp aplicația Robinson pe telefonul mobil. Acolo veți avea mereu afișate vremea actuală, programul sportiv și alte știri. Această aplicație este un must-have pentru a exploata întregul potențial al vacanței în club.

.

Cum am fost acolo la sfârșitul lunii ianuarie, vremea a fost minunată, dar pentru înot era încă puțin cam proaspătă în piscină. Din fericire, una dintre bazinele mari, precum și piscina pentru copii erau încălzite, așa că ați putut petrece câteva ore plăcute acolo. Fiica noastră a putut chiar să ia câteva lecții de înot și să se antreneze pentru căluțul de mare. Cu șezlongurile a devenit puțin aglomerat uneori, din păcate. Dar există 10 șezlonguri de zi, care au fost plasate un pic mai izolate și din care aveți o vedere cu adevărat fantastică a mării deschise. Cu toate acestea, există o taxă pentru acestea.

.

Gradul de îngrijire a copiilor este, de asemenea, un punct forte la Robinson. Mascota Roby te întâmpină la intrarea în stațiune, iar discoteca pentru copii de seară este, bineînțeles, obligatorie. Îngrijitorii ne-au făcut o impresie drăguță și profesionistă, însă, în săptămâna noastră au fost mulți copii în îngrijire, astfel că ne-am simțit puțin lipsiți de îngrijire individuală. Punctele de program au sunat totuși interesant și variat în fiecare zi. Există, de asemenea, un loc de joacă și o sală de joacă pentru oaspeții mai mici care nu merg încă la îngrijire.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Ikos Oceania. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Locul de joacă #1: Plaja

Drumul pentru locația sublimă a clubului este că cărarea spre plajă este destul de departe și parțial și abruptă. Dar ești compensat de o marină cu adevărat grozavă, care poate fi și puțin mai agitată. Așa că aveți grijă cu copiii mici. Curentul și valurile vă pot lua picioarele, mai ales dacă nu sunt încă atât de puternice. Plaja este publică și nu există din păcate nu există un bar Robinson sau șezlonguri și umbrele de soare de la hotel, așa că trebuie să vă luați băuturile de la etaj și să închiriați șezlonguri contra cost. Dar ne-am bucurat întotdeauna să fi luat drumul pe noi, pentru că este mult mai puțin ocupat pe plajă și ajungi acolo un pic mai mult la rezervație.

.

 

Clasamentul în comparație


All-inclusive la Robinson Club: Ce gust are?

Vacanța în club la Robinson înseamnă, de asemenea, mese all-inclusive. Există trei restaurantestrong>, dintre care unul este un restaurant principal în stil bufet, care oferă mâncare variată. Ne-a plăcut în mod deosebit secțiunea sănătoasă cu WellFood, unde puteți obține mâncăruri sănătoase. Dar nu vă faceți griji, există și o mulțime de bunătăți pentru purceluși, cum ar fi super delicioasa ciocolată caldă cu alune de pădure. Un vis! Celelalte două restaurante sunt cu plată și nu au fost vizitate de noi seara, pentru că, de fapt, am fost întotdeauna mulțumiți de mâncarea din restaurantul principal. Cu toate acestea, acestea sunt foarte bune pentru micul dejun și prânz pentru a evita aglomerația. Băuturile înțelept, putem recomanda cu mare drag cocktailuri. Ingredientele au fost de o calitate bună și au fost frumos prezentate.

.


Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.
 • O selecție largă de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante și luxoase
 • Grădini frumoase și zone de piscină
Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt
 • Mare plajă
 • Piscină frumoasă pentru copii
 • Lista de vinuri și cocktailuri minunate
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super drăguță
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare
 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.
 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță
 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club

FAQ - Robinson Esquinzo Fuerteventura

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
3
Average: 3 (1 vote)

Comentarii

08/02/2021 -17:44
Maike

mult prea tare și impersonal. ca ballermann pentru clasa de mijloc. cine se odihnește cu adevărat și erhlöung sucght nu este pe mâini bune aici

.
User rating
3
Average: 3 (1 vote)