Robinsonclub Club Nobilis - în inima Turciei


72%

(72/100 puncte)


Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.
Robinson's Nobilis
spune Rob

Robinsonclub Club Nobilis este situat la aproximativ 40 de minute cu mașina de aeroportul din Antalya și promite o vacanță relaxantă pentru întreaga familie. Patrick, în vârstă de 43 de ani, din Bochum, a fost la fața locului timp de două săptămâni împreună cu soția sa și cei doi copii, de opt și 14 ani, și a avut parte de o experiență interesantă.

.

"Clubul ne-a fost recomandat ca fiind potrivit pentru familii, așa că ne-am gândit că aceasta ar fi alternativa perfectă la celelalte vacanțe ale noastre. Până acum, ne-am bazat întotdeauna pe apartamentele de vacanță și ne-am asigurat singuri hrana, dar am vrut să ne ferim de acest stres. Și cum Turcia este una dintre destinațiile noastre preferate, Club Nobilis a fost cel care ne-a convins cel mai mult. La sosire, mai ales odrasla noastră de opt ani a fost destul de entuziasmată, deoarece auzise deja multe despre posibilitățile de joacă. Bineînțeles, speranțele lui erau mari de a intra rapid în contact cu alți copii."

.

În total, în complexul de aproximativ 850.000 de metri pătrați al clubului există 404 camere în diferite clase de prețuri și facilități. Camerele pot fi cazate începând cu ora 15.00 în ziua sosirii și nu trebuie eliberate înainte de ora 18.00 în ziua plecării, contra unei taxe suplimentare. În funcție de sezon, aerul condiționat și încălzirea (autoreglabilă) sunt disponibile non-stop. Fiecare cameră are un balcon sau o terasă. Sunt disponibile frigider, seif, duș/WC, TV prin satelit și WLAN. La aproximativ 250 de metri de casa principală se află și bungalouri, care pot fi rezervate direct de către familii sau grupuri mici de călători.

.


Robinson's Nobilis în comparație

Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.

Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.


Robinson's Nobilis Pro

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță

 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii

 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii

 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club


Robinson's Nobilis Dezavantaje

 • diferite camere sunt "îmbătrânite" și mai mult funcționale decât luxoase

 • Nivelul de zgomot este destul de ridicat de la devreme până târziu, în funcție de alegerea camerei


Robinson Club Nobilis din Belek

"Prima impresie a fost extrem de pozitivă. Angajatul de la recepție era vorbitor de limba engleză, astfel încât am putut comunica fără probleme. Camera noastră de familie era, de asemenea, deja pregătită, astfel că între check-in și prima deschidere a ușii camerei au trecut doar aproximativ 20 de minute. Dar apoi a venit prima deziluzie. Am înțeles ceva diferit sub o cameră "nouă". Deși totul era curat și îngrijit, dar se putea vedea clar că camera era îmbătrânită de ani."

.

Din moment ce aproximativ 90 la sută dintre turiști sunt vorbitori de limba germană, totuși, aici comunicarea este posibilă în orice moment, atât între oaspeți, cât și cu personalul. De fapt, experiențele tinerei familii coincid cu declarațiile multor călători. Camerele curate nu ascund faptul că există de fapt o nevoie de renovare. S-ar putea să se poată trece cu vederea acest lucru, deoarece factorul de igienă este încă cel mai important.

.

Concluzia în avans

.

Concluzia de familie a vacanței la Robinsonclub Club Nobilis:

.

"Per total a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri. Televizorul din camera noastră nu a meritat acest nume. Cutia mobilă de flicker ar fi mai potrivită. Băuturile gratuite doar la mesele principale nu ne-a încântat nici ele prea mult, dar pentru asta facilitatea și oferta de distracție ar putea convinge. De asemenea, personalul a fost cu adevărat prietenos și dornic. Dar avem un sfat: Cei care sunt în vacanță în acest club nu ar trebui să călătorească fără dopuri pentru urechi. Este încă foarte tare aici noaptea la ora 02:00."

.


Recomandarea noastră: Ikos Oceania
Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.Facilități și împrejurimi ale Club Nobilis

Robinson Club Nobilis din Belek este situat la aproximativ opt kilometri de centrul satului. Medicii, farmaciile, spitalul și supermarketul se află la distanță de mers pe jos în centru. De asemenea, la plaja directă se poate ajunge cu câțiva pași înainte de micul dejun. Clubul în sine are mai multe piscine, începând cu o piscină principală, piscine pentru copii și pentru bebeluși, piscine sportive, precum și piscină interioară și piscine de relaxare pentru adulți. Cu diverse baruri (inclusiv barul de la piscină) și trei restaurante de specialitate, oferta extinsă este completată.

.

"Pentru mine, ca jucător de golf, apropierea de terenul de golf a fost un mare avantaj. M-am dus să joc o rundă dimineața, înainte ca copiii și soția mea să se trezească. Terenul de 18 găuri face o impresie bună, dar pe alocuri, cu siguranță, greens nu s-ar supăra de puțină întreținere. Nu m-am dus să joc în orele de după-amiază, pentru că a fost prea aglomerat pentru mine. În schimb, am mers mai ales pe plajă atunci când copiii nu erau la grădiniță."

.Prețuri la Club Nobilis

Costul unei vacanțe de club la Club Nobilis este puțin peste medie, dar raportul calitate-preț merită. Costurile ascunse nu apar pe întreaga perioadă de utilizare. Participarea la ofertele terților (cursuri de tenis) sunt supuse unei taxe, dar aceasta este semnalată înainte de utilizare. Același lucru este valabil și pentru consumul de alcool importat. Terenul de golf adiacent poate fi folosit de către oaspeți ori de câte ori doresc, pentru o taxă fixă de 45 de euro pe săptămână.

.

"Prețurile pentru o familie completă nu sunt, bineînțeles, în întregime gratuite. Dacă adăugați zborul, vacanța la Robinsonclub a fost cu siguranță cea mai scumpă călătorie pentru noi din ultimii ani. Dar am fost complet asigurați și, cel puțin, nu a trebuit să cumpărăm mâncare. Dar a trebuit să cumpărăm băuturi în supermarketul din Belek, deoarece băuturile gratuite din pachetul all inclusive sunt disponibile doar în timpul meselor principale. Dar la 30 de grade, se face sete și între timp, iar prețurile pentru o sticlă de apă în mini market sau o cola la barul de pe plajă au fost pur și simplu prea scumpe pentru noi. Am pus mai multe pachete de șase pachete în cameră, care din fericire era dotată cu un frigider."

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Ikos Oceania. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Îngrijirea copiilor

Aproape opt zile din 14 pe care copiii le-au petrecut în îngrijire, deși copilul nostru de opt ani a fost mult mai entuziasmat de asta. Copiii au făcut diverse activități sportive cu îngrijitoarea lor și au fost în special destul de activi din punct de vedere fizic. Rezultatele s-au văzut seara, de la ora 22:00, Filius al nostru s-a băgat de bună voie în pat. Tom, adolescentul nostru, s-a împrietenit destul de repede cu un coleg și a petrecut zilele alături de el. Cei doi au preferat să stea departe de grupurile de animație și să facă alte lucruri la club. La 14 ani, era "prea plictisit" de ceea ce aveau de oferit consilierii."

.

Între orele 10:00 și 21:00, Clubul ROBY este deschis pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Acolo se oferă aventuri cu ora în engleză și turcă. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, sunt prezentate așa-numitele oferte R.O.B.Y. Totuși, acestea sunt oferite doar în perioadele de vacanță și, de asemenea, sunt disponibile doar cu ora. Pentru o taxă, copiii pot folosi un studio și pot deveni activi din punct de vedere artistic aici.

.

În timpul sezonului principal de vacanță, există, de asemenea, un program separat pentru tinerii cu vârsta de 13 ani și peste. Multe evenimente sportive, cum ar fi beach ball, polo pe apă și fotbal, sunt incluse în programul zilnic aici, în grupuri mici. Surfingul și sporturile acvatice sunt, de asemenea, populare și frecvent practicate.

.

Roby-Baby este special conceput pentru părinții cu copii cu vârsta sub 2 ani. Această zonă are o cameră de joacă, o bucătărie pentru copii și o cameră de schimb pentru copii. Seturile pentru copii  și monitoarele pentru copii pot fi împrumutate aici gratuit. De asemenea, la cerere, se prepară mâncare specială pentru bebeluși pentru cei mici.

.

Clasamentul în comparație


Ce gust are la Robinsonclub Nobilis?

"Buffet sună întotdeauna bine la început. Mănânci ce și cât vrei. Cine se așteaptă acum la un meniu cu stele, însă, va fi dezamăgit. Selecția a fost perfect bună, gustul la fel, dar uneori a lipsit un pic de finețe culinară. În fiecare zi schnitzel cu cartofi prăjiți sau spaghete bolognese este atunci, dar nu este atât de mult pe placul meu. Copiii s-au bucurat, iar eu și soția mea ne-am tratat de trei ori cu un meniu local într-unul dintre restaurantele mici. Un pic de cultură este o necesitate"

.

La Robinsonclub Nobilis, turiștii se bucură de pensiune completă. Există trei bufete, inclusiv un bufet de mic dejun deosebit de lung, disponibil pentru cei care se trezesc târziu. În plus, la club sunt disponibile mai multe restaurante de specialitate, deschise în zile diferite.

.

Băuturile sunt incluse la mesele principale, cu excepția băuturilor spirtoase importate, a șampaniei și a vinurilor individuale. La prânz se oferă un bufet de prăjituri. La fel ca în cazul tuturor cluburilor Robinson, Club Nobilis găzduiește ROB Carpet Events, un festival gastronomic cu dans și muzică, o dată pe săptămână.

.


Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.
 • O selecție largă de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante și luxoase
 • Grădini frumoase și zone de piscină
Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt
 • Mare plajă
 • Piscină frumoasă pentru copii
 • Lista de vinuri și cocktailuri minunate
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super drăguță
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare
 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.
 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță
 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club


Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
0
No votes yet