Be2 Test: Cât de repede te poți îndrăgosti aici? Be2 în testul de anduranță


45%

(45/100 puncte)


Pe site-ul de întâlniri be2 puteți găsi persoane singure din diferite grupe de vârstă, din diferite medii sociale. Din nefericire, be2 nu mai este anunțat în mod activ și, prin urmare, are în prezent foarte puțini membri activi. Nu este recomandabil!
Site de dating bine cunoscut pentru toate categoriile sociale
spune Ben

Cercetați un site de întâlniri unde vă puteți îndrăgosti rapid?

Ce site de dating ar trebui să pariezi pentru a găsi rapid ceea ce cauți?

.

În această recenzie, aruncăm o privire asupra popularului site de dating be2.

Este posibil să găsești partenerul de viață pe be2? Există suficienți membri activi pe be2?

.

Ce oferă platforma și care sunt punctele sale forte și punctele slabe?

Am testat be2 intensiv și vă prezentăm concluziile noastre aici.

 be2 în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.


be2 Pro

 • Ușor de utilizat

 • Design clar și concis

 • Este posibilă căutarea în toată țara


be2 Dezavantaje

 • În prezent, puțini utilizatori activi

 • Testul de personalitate este scurt, prin urmare, sugestii de parteneri mai puțin potrivite.

 • Opțiunile de răspuns din test ar putea fi mai diferențiate


Șansele de succes, avantajele și dezavantajele platformei pe scurt

Despre ce este vorba în be2?

Testul psihologic mic de admitere și întrebările din profil clarifică rapid: pe be2, majoritatea persoanelor singure caută un partener de viață nou și permanent. Dar oferă platforma de întâlniri online be2 suficienți membri pentru acest lucru?

.

Platforma își face reclamă cu următoarele informații:

>

 • Peste un milion de utilizatori înregistrați la nivel mondial
 • .
 • 10000 de noi membri se înregistrează zilnic pe be2
 • .
 • Este posibilă utilizarea și căutarea în mai multe țări (sunt oferite peste 35 de țări)
 • .
 • Raportul de gen este declarat ca fiind echilibrat: 57% bărbați - 43% femei

La prima vedere, cifrele nu sună rău. Cu toate acestea, ele sunt cifre absolute care dezvăluie puține lucruri despre activități. Ce este de făcut?

.

Am testat be2 pentru dvs. în prealabil și trebuie în prezent, din păcate, să vă sfătuim să nu folosiți site-ul be2, deoarece acest site de întâlniri nu este în prezent promovat în mod activ în această țară. Platforma are doar câțiva utilizatori activi. Există cu siguranță site-uri de dating mai bune, unde veți găsi mult mai multe persoane singure active.

 

Puteți naviga cu ajutorul funcției de căutare dincolo de granițele țării și puteți comunica astfel încă suplimentar cu persoane singure din alte țări, unde be2 este în general mult mai cunoscut și mai popular, dar aici arată destul de rău.

>

Ce persoane singure folosesc be2?

.

Membrii care există aici pe platformă sunt amestecați. Spre deosebire de site-uri de întâlniri precum ElitePartner, de exemplu, be2 este mult mai larg. Se găsește aici atât meseriașul, cât și educatorul sau, de asemenea, angajatul bancar și managerul cu studii de business sau psihologul absolvent. Be2 nu vrea să fie elitist, ci un site de dating pentru toată lumea.

.


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Funcțiile și profilurile lui be2 în cadrul testului

Primul chestionar de la începutul înregistrării se face rapid. Pe baza rezultatelor testelor, platforma vă propune apoi parteneri potriviți. Se aplică următoarele: Cu cât este mai mare numărul de potrivire specificat în profil (compatibilitate), cu atât mai bine ar trebui să vă corespundă membrul respectiv.

.

Criticile noastre:

Chestionarul be2 este relativ scurt (dar se completează rapid), iar opțiunile de răspuns din chestionar lasă de dorit în unele cazuri.

.

De exemplu ...

Când trebuie să alegi între seriozitate și umor. De asemenea, întrebările "icebreaker" oferă adesea prea puține opțiuni de răspuns pentru gustul nostru.

.

După ce testul este gata, este timpul să încărcați câteva fotografii.

>.

Pentru că tot veni vorba de fotografii...

.

Fotografiile sunt verificate și activate manual la be2. Acest lucru poate dura câteva ore. În testul nostru, însă, nu a durat decât 30 de minute.

.

Potriviri ale site-ului de matrimoniale be2

.

Site-ul de dating be2 oferă mai multe opțiuni pentru specificarea activităților de petrecere a timpului liber decât multe alte platforme. Cu toate acestea, alegerile sunt oarecum ascunse. Așadar, în caz de îndoială, faceți clic pe tot și completați.

>.

Un lucru pozitiv de subliniat este că nu totul este oferit ca opțiune de răspuns. Be2 vă oferă, de asemenea, text liber pentru opțiunile de răspuns individuale. Deci nu trebuie să recurgeți întotdeauna la răspunsuri standardizate.

.

La fel de bine!

În varianta gratuită, primiți în general un număr mare de sugestii de profiluri. Între 15 și 50 poate fi, în funcție de criteriile de căutare și în funcție de faptul dacă în zona ta există în prezent destui membri activi pe be2. Astfel, nu trebuie să așteptați zile întregi pentru sugestii, așa cum se întâmplă uneori cu alte site-uri de întâlniri.

.

Activare individuală a fotografiilor - puteți proceda discret

>.

Be2 vă oferă opțiunea de a vă debloca fotografiile individual pentru fiecare membru. Această funcție îi ajută pe toți cei care - de exemplu, din motive profesionale - nu doresc să se arate imediat tuturor.

.

Funcția de căutare

.

Cercetarea pe be2 ne-a surprins, pentru că este destul de bine ascunsă. Abia atunci când faceți clic pe profilul dvs. în colțul din dreapta sus, funcția de căutare apare în bara de navigare de mai jos.

.

Funcția de căutare pe be2 este destul de bine ascunsă.

Puteți căuta după sex, țară, stat, venitul anual, obiceiurile de fumat și băutură, copiii existenți, cifra și religia.

.

Din păcate, testul nostru a arătat că criteriile de căutare nu influențează aproape deloc rezultatele. Astfel, ne-au fost afișate și membre care locuiau cu mult în afara statului nostru sau erau mai în vârstă decât ar fi permis căutarea noastră.

.

Cu "Who's Online Search", pe de altă parte, puteți căuta direct membri din zona dumneavoastră. Rezultatele pot fi sortate după cum doriți.

.

Cu toate acestea, această funcție este disponibilă doar pentru membrii cu un abonament premium. Păcat, în opinia noastră, be2 ar putea fi puțin mai permisiv.

.Experiența noastră cu be2 - Testul practic

Be2 - aplicația

Puteți utiliza bursa de parteneri be2 și prin intermediul aplicației. Este suficient să descărcați gratuit aplicația din magazinul Google Play sau din magazinul de aplicații Apple. Pentru crearea profilului, însă, este recomandat să folosiți site-ul web, deoarece pe ecrane mai mari se poate răspunde atât la testul de personalitate, cât și la întrebările de profil mult mai confortabil.

.

Pro: Contactați be2

.

Când alegeți pentru a intra în contact, puteți alege între 5 opțiuni. Solicitare de flirt, trimiterea unui salut, like la profil, sugerarea unui apel și, bineînțeles, puteți scrie imediat și un mesaj personal. Nu veți găsi această varietate nici peste tot.

 

Gratuit versus Premium

.

Dacă nu cunoașteți o platformă de întâlniri online, este firesc să doriți să o testați gratuit pentru moment. Ce funcții sunt gratuite la be2 și în ce moment aveți nevoie de abonamentul premium?

.

După înregistrare, puteți face gratuit următoarele:

.

 • Încărcați imagini
 • Completează-ți profilul
 • Vezi fondul de membri
 • Citește mesajele trimise către tine

Vezi totuși doar pozele de profil în cadrul abonamentului de bază, așa că este o neclaritate. Dacă doriți să răspundeți la solicitări, trebuie să achiziționați și abonamentul premium.

.

Cercetarea membrilor online este, de asemenea, foarte limitată. Rezultatele nu pot fi nici filtrate și nici nu puteți da click pe membri.

.

Cine scrie mai mult primește mai multă atenție

În testul nostru, a fost clar că membrii de pe be2 doresc profiluri completate. Așa că profilul nostru standard fără text personal nu a primit aproape nicio scrisoare. La scurt timp după completare, însă, situația s-a schimbat. De aceea și pe be2:

.

Cine scrie texte personale și individuale, își găsește partenerul mult mai repede și în plus se distrează mai mult.

 

După cum am spus deja, totuși, experiențele noastre cu be2 la nivel local au arătat că în prezent nu se întâmplă atât de multe pe acest site. Chiar dacă platforma de dating este convingătoare pe fondul tehnologiei și al designului, din păcate, activitatea încă lipsește aici.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Este be2 prea scump? Costurile be2 dintr-o privire

Site-urile de parteneriat - care sunt, la urma urmei, despre marea iubire - au fost întotdeauna un pic mai scumpe în comparație cu platformele de flirt ocazional, cum ar fi Tinder sau Bumble.

.

Site-urile serioase de întâlniri online trebuie să cheltuiască o mulțime de bani pe marketing, în primul rând, deoarece este singura modalitate de a garanta un aflux constant de noi membri. Pe de altă parte, ele vor să-i țină departe pe cei care caută doar ocazional o scurtă plăcere de a discuta pe chat.

.

Acest lucru este valabil și pentru be2, desigur. Un lucru în avans, totuși: în comparație cu mulți alți concurenți de pe piață, costurile pentru be2 sunt în medie cu 10-20% mai ieftine. Dar asta tot nu vă este de mare folos dacă pur și simplu nu se întâmplă prea multe aici în acest moment

.

Diferența de preț pentru bărbați și femei pe be2?

.

În testul nostru, bărbaților și femeilor li s-a oferit același preț de abonament. Teza conform căreia bărbații și femeile trebuie să plătească prețuri diferite, deci nu este adevărat aici.

.

Pentru toate variantele de abonament, nu este posibilă plata lunară. Prin urmare, taxele trebuie achitate printr-o plată unică.

.

Costurile be2 dintr-o privire sunt:

 • 3 luni de abonament premium - 49,99 EUR / lună (plată unică 149,97 EUR)
 • .
  • 6 luni de abonament premium - 29,99 EUR / lună (plată unică 179,94 EUR)
  • .
   • 1 lună de abonament premium - 59,99 EUR
   • .

   AnulareBe2 și termene importante

   Cine dorește să își anuleze abonamentul be2, cel mai bine este să dea click pe profilul său din portalul web. Faceți clic în a doua bară de meniu pe "Setări" și găsiți acolo, în partea de jos, toate opțiunile de reziliere.

   .

   Perioada obișnuită de preaviz este de 2 săptămâni până la sfârșitul perioadei contractuale. Cu toate acestea, acest lucru se poate schimba, desigur, în orice moment. În caz de îndoieli, ar trebui să aruncați o privire pe contractul dumneavoastră sau să consultați meniul de ajutor al be2.

   .

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți

FAQ - be2

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
1
Average: 1 (1 vote)

Comentarii

04/03/2021 -14:58
NeNeNeNe

Nasty. Platforma este efectiv moartă. Nix lock.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
05/03/2021 -18:10
Cupidon1

Ce vreau eu cu single din alte țări precum Elveția sau Austria. În rest nu se întâmplă nimic. În plus de asemenea tot scumpe. Pfui. Dacă nu aș putea da o stea, aș da 0.

>.
User rating
1
Average: 1 (1 vote)
25/03/2021 -14:21
Lothar

Pentru mine be2 este un gunoi total. nu se întâmplă nimic. Pur și simplu o pierdere de timp.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
09/04/2021 -18:31
Steko

Funcționarea aicizualnde pur și simplu nu. Fără membri, dar scump. Nu aș recomanda. be2 este disponibil și în Elveția, acolo pagina funcționează mai bine. Dar în germania portalul este mort.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)