Dating Cafe în proces: Se întâmplă ceva aici?


60%

(60/100 puncte)


Dating Cafe este un pionier printre schimburile de întâlniri între persoane singure. Singuri cu intenții serioase se întâlnesc aici. Vârsta medie este între 35-45 de ani.
Site de dating serios pentru singuri peste 35 de ani
spune Ben

Ce iese în evidență?

Toate textele au fost scrise cu multă dragoste. Suportul este ușor de contactat și nu veți găsi aici clauze contractuale cu litere mici.

.

Platforma a primit multe premii între 2014 și 2018. Între timp, însă, platforma este un pic depășită. Intervine acest lucru în ceea ce privește datele? Decideți singur!

.

Numele membrilor: Mici, dar puternice

 

Numărul de membri activi este deosebit de crucial pentru succesul unui schimb de single-uri. Ceea ce este izbitor la Dating Cafe este faptul că membrii sunt foarte activi și motivați să cunoască alți utilizatori. Din păcate, însă, se capătă destul de repede impresia că oferta de noi utilizatori nu este atât de mare.
.  Dating Cafe în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.


Dating Cafe Pro

 • Fără teste psihologice enervante în timpul înregistrării

 • Anularea și ștergerea profilului sunt ușor de realizat online

 • O mulțime de spațiu pentru texte detaliate de profil disponibile

 • Platformă serioasă cu profiluri parțial foarte atrăgătoare

 • Un raport echilibrat bărbați/femei

 • De asemenea, organizează evenimente de single


Dating Cafe Dezavantaje

 • Aproape nici un public tânăr

 • Design oarecum învechit

 • Puțini membri în regiunile rurale și în Austria

 • Câteva opțiuni cu abonamentul de bază gratuit

 • Nici o aplicație


Dating Cafe Inside Check: Cine este înregistrat aici, oricum?

Publicul din Dating Cafe are focalizarea clară pe cei peste 40 de ani.
. Cu toate acestea, există schimburi de burlaci care sunt semnificativ mai mari decât Dating Cafe. Cu toate acestea, Dating Cafe se poate lăuda cu niște burlaci cu standarde mai ridicate în intervalul de vârstă 35-50 de ani. Numărul de utilizatori variază foarte mult de la o regiune la alta.

.

Membrii care folosesc Dating Cafe sunt destul de activi, totuși. Testorul nostru a primit 65 de vizitatori de profil în 2 zile.

 

Profilele utilizatorilor activi sunt semnificative și informative

.

Puține site-uri de dating mai oferă astăzi opțiunea de a scrie liber textul profilului. Pe Dating Cafe veți găsi, prin urmare, parțial texte de profil scrise cu mult drag și informativ. Mulți dintre membrii premium activi scriu texte de profil foarte atrăgătoare. Preferințe, interdicții, destinații de călătorie și autodescrieri coerente pot fi găsite aici.

.

Nu există falsuri, dar mulți deadbeats

>

 

.

În testul nostru nu am găsit niciun profil fals. Dar - nu ar trebui să ascundem acest lucru - multe profiluri par orfane. O fotografie de profil, dar niciun text, sugerează abonamente neplătite.

 

Există destui utilizatori în zona dvs. Iată cum puteți verifica rapid:

Aici puteți verifica rapid:.

Dacă există suficienți membri în zona dvs., ar trebui să testați pur și simplu.

Acest lucru este destul de rapid și ușor.

.

Alegeți un nume de utilizator, introduceți parola și încărcați-vă fotografia - asta este tot ce trebuie să faceți. Pentru că testele de personalitate care consumă mult timp nu există la Dating Cafe.

.

După ce ți-ai confirmat e-mailul, ești gata să începi.

Cu abonamentul de bază gratuit, poți face următoarele:

 • Scoateți profiluri gratuit
 • .
  • Vezi fotografiile în clar
  • Salvați profilurile ca favorite
  • În trimiteți clicuri de simpatie
  • Începeți un chestionar de cunoaștere
  • Vezi vizitatorii profilului tău

  Cercetați membrii din apropiere cu căutarea de proximitate

  Pentru a determina dacă există suficienți singuri interesanți în apropierea ta, poți folosi căutarea pe rază.

  .

  În plus față de căutarea pe rază, puteți, bineînțeles, să setați câteva filtre suplimentare:

  Cod poștal, rază, sex, vârstă, greutate, înălțime, membri activi, fotografie disponibilă, copii, aspect fizic, fumător, semn zodiacal.

  .

  Așa că, dacă vă jucați puțin cu căutarea, puteți afla destul de repede dacă cafeneaua de întâlniri din zona dvs. este bună.

  .

  Inedit: Potrivirea preferințelor

  .

  În timp ce alte site-uri de burlaci permit contactul doar după ce ambele părți au fost potrivite, Dating Cafe are această caracteristică încorporată ca un add-on.

  .

  Cum funcționează?

  Simplu salvați profilurile care vă plac ca favorite. Dacă și celălalt membru vă salvează ca favorit, se creează o potrivire.

  .

  Dacă și celălalt membru vă salvează ca favorit, se creează o potrivire.

  Dacă și celălalt membru vă salvează ca favorit, se creează o potrivire.

  Unde vedeți meciurile?

  Sub favoritele dvs. Dacă nu vă place această funcție, o puteți dezactiva acolo.

  .

  Consiliul nostru:

  Scrieți în textul profilului dvs. că participați la meciul de favorite și salvați toate profilurile interesante ca favorite. Veți observa în scurt timp, cine vă stabilește și pe dvs. ca favorit.

  .

  Online acum!

  Cine caută un nou partener de viață, distanța poate să nu fie atât de importantă. Sub punctul de meniu "Singuri" se ascunde funcția "Acum online".

  .

  Probabil că ați ghicit deja ...

  Acolo veți găsi toți membrii care sunt în prezent online. Recunoscuți prin punctul verde din spatele poreclei.

  .

  Scrierea textului de profil nu este punctul tău forte?

  Atunci verificați cafeneaua de la rubrica "sfaturi". Acolo veți găsi o mulțime de instrucțiuni utile despre cum să scrieți un text de profil semnificativ în cel mai scurt timp.

  .

  Cartela cu numărul de cutie: Demodată, dar cu siguranță interesantă

  .

  Ce să faci dacă ești membru premium, dar persoana care te interesează nu este? La Dating Cafe există o soluție frumoasă: Scrisoarea cu număr de cutie.

  .

  Cum funcționează?

  Când vezi butonul "Trimite o scrisoare cu număr de cutie" pe profilul unui membru, poți scrie acelei persoane o scrisoare reală. Puneți scrisoarea într-un al doilea plic și trimiteți-o editorilor de la Dating Cafe. Aceștia vor transmite scrisoarea ta destinatarului.

  .

  Mai mult decât întâlniri online

  Cafeaua de întâlniri oferă evenimente pe lângă caracteristicile clasice ale unei burse de întâlniri online pentru persoane singure. Petreceri de club, seri de dans sau întâlniri în aer liber pot fi găsite aici. În plus față de evenimente, Dating Cafe organizează și excursii pentru burlaci. Dating Cafe nu acționează ca un operator, ci ca un mediator.  Așadar, veți găsi pe site o selecție de excursii pentru single, care sunt oferite de partenerii de cooperare afiliați.

  >.

  Concluzie:

  Din cauza textelor de profil scrise parțial foarte frumos recomandăm cafeneaua de întâlniri pentru a încerca. Din cauza numărului oarecum slăbuț de membri bărbatul / femeia ar trebui să aducă dar răbdare.

  Top Tip:

  Utilizați Cafeneaua de întâlniri cu abonamentul de bază gratuit ca o a doua platformă și invitați în textul profilului la meciul favorit și Chiffrebrief.

  .


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Costul de membru Dating Cafe

Veștile bune sunt: Modelul de abonament al Dating Cafe este clar definit. Dacă achiziționați abonamentul premium, obțineți automat toate beneficiile premium. Așa că știi de la început în ce te bagi. Nu există surprize ascunse.

.

Câte modele de abonament există?

5, dar veți vedea doar 3 dintre ele la început. Urmând principiul călăuzitor, acestea au fost denumite "Espresso", "Cappuccino" și "Lungo". Doar 3? Unde sunt ultimele două?

.

Atenție, ușor de ratat:

 

În partea de jos, în partea de jos a paginii de costuri, veți găsi butonul: "Mai multe opțiuni". Doar când faceți clic pe el, veți vedea și ultimele două modele de abonament. "Espresso" și "Date Flat Rate"."

.

Cum trebuie să plătiți?

.

Toate modelele de abonament trebuie plătite integral chiar la începutul abonamentului. Dacă doriți să evitați reînnoirea automată, trebuie să renunțați în majoritatea cazurilor până cu 4 săptămâni înainte de încheierea contractului.

.

Costurile dintr-o privire:

Perioada de abonament / costuri / perioada de anulare

.

 • 1 lună / 56,90 € / 7 zile
 • .
 • 3 luni / 125,70 € / 30 de zile
 • .
 • 6 luni / 221.90 € / 30 de zile
 • 12 luni / € 334.80 / 30 de zile
 • 24 luni / € 477.60 / Fără reînnoire automată


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți

FAQ - Dating Cafe

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
6
Average: 6 (1 vote)

Comentarii

09/03/2021 -17:30
LotteS

M-am înscris pe datingcafe pentru a căuta un nou partener după divorțul meu. În primul rând, nu mi-am găsit încă a doua dragoste, dar continui să folosesc dating cafe. Ceea ce îmi place la acest site de burlaci este că nu are un preț exagerat și este și destul de clar. În vremurile de dinainte de Corona probabil că existau și evenimente, nu pot să judec asta acum. Am scris cu mai mulți bărbați și am întâlnit și câțiva. Până acum, însă, niciunul dintre ei unde se potrivește. Dar nici nu vreau să fac compromisuri în noul meu parteneriat. Meni sentimentul spune, de asemenea, că ar putea fi mai mulți membri în nähe mea. Dar îmi place să conduc și până la 60-70 de kilometri până la întâlnire, dacă am un sentiment bun.

.

User rating
6
Average: 6 (1 vote)
11/03/2021 -15:37
DatingPro2021

Nu merită banii în ochii mei. Mult prea scump. Mult prea puțini membri și toți spiessig pentru a începe. Risipă de bani și timp. Mai bine mă întorc la Tinder... chiar dacă se termină prin a fi o porcărie. Încă nu am văzut o femeie grozavă pe site-urile de întâlniri precum dating cafe.

.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)