ElitePartner în test: Cât de bun este acest site de întâlniri și cât de ridicat este nivelul single-urilor înregistrate aici cu adevărat?


56%

(56/100 puncte)


ElitePartner se adresează în primul rând persoanelor singure sofisticate și educate care caută în mod special un partener potrivit. Majoritatea membrilor activi de aici au peste 30 de ani.
Site de dating mare și popular pentru contacte sofisticate
spune Ben

Îți dorești un nou partener de viață cu nivel și cu un anumit nivel de educație?

.

Ai încercat deja aplicațiile de dating mainstream gratuite precum Tinder sau Badoo și ai fost destul de enervat de audiența lor?

Atunci vă întrebați dacă nu ar fi util să fiți puțin mai exigent față de viitorul dvs. partener pentru a evita întâlnirile fără sens?

.

Dacă ați răspuns afirmativ la aceste întrebări, ar trebui să dați o șansă ElitePartner.

Participarea la Elitepartner NU este legată de venit și de nivelul de educație

Înainte de a intra în detalii, am dori să eliminăm o întrebare frecventă cu privire la Elitepartner: Nu, nu trebuie să aveți un anumit nivel de educație pentru a vă înscrie la Elitepartner. Același lucru este valabil și pentru venitul dumneavoastră. Din nou, acest lucru este complet irelevant dacă alegi să folosești ElitePartner ca site de întâlniri.

.

Chiar dacă aceste bariere de intrare nu există, veți întâlni de fapt numeroase persoane singure de nivel înalt pe Elitepartner. Chiar și așa, mulți EliteSingles au diplome universitare și/sau au venituri mari. Probabil că selecția este deja făcută de prețurile relativ ridicate. Ne trădăm la punctul încă nu prea mult, dacă spunem că ElitePartner se află în segmentul de dating cu prețuri ridicate pe drum. La costuri, dar mai târziu mai mult.

 ElitePartner în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.


ElitePartner Pro

 • Proporție de cadre didactice peste medie

 • Posibilitatea unei utilizări discrete

 • Protecție bună a datelor, certificată de TÜV

 • Nu s-au găsit profiluri false în cadrul testului

 • Serviciul clienți foarte prietenos și rapid de răspuns


ElitePartner Dezavantaje

 • Puține oportunități pentru crearea de profiluri creative

 • Segmentul de preț superior


Șanse de succes cu ElitePartner? - Așa arată!

Promisiunile de marketing și statisticile de utilizare ale Elitepartner sună foarte impresionant. Dar poate ElitePartner să își țină cu adevărat promisiunile?

>.

Ne uităm mai atent la cifrele cheie. Site-ul de întâlniri face reclamă următoarelor valori:

.

 • Mulți membri noi se înscriu la ElitePartner în fiecare an
 • .
 • 55% femei, 45% bărbați
 • .
 • 70% cadre universitare
 • Rată de succes de peste 40%
 • .

Dacă vă uitați la un sondaj recent al cuplurilor de succes ElitePartner, trebuie să concluzionați că șansele de succes aici pentru a găsi o persoană cu adevărat potrivită, sunt în consecință destul de bune:

 

 • 72% dintre cuplurile ElitePartner se mută împreună după cel mult un an.
 • .
 • 88% dintre cupluri spun că se potrivesc perfect.
 • .
 • 91% spun că împărtășesc valori și obiective similare cu omologul lor întâlnit prin ElitePartner
 • .

Așa se pare că există cupluri care se găsesc pe ElitePartner și apoi continuă să construiască un parteneriat fericit și împlinit pe termen lung.

 

Dar de ce ElitePartner are performanțe atât de bune în comparație cu alte site-uri și aplicații de dating?

Test științific de personalitate și algoritm de potrivire dovedit

.

În comparație cu aplicațiile de dating superficiale, cum ar fi Tinder, ElitePartner poate înscrie puncte cu algoritmul său de potrivire testat și dovedit. Deși înregistrarea aici durează semnificativ mai mult decât cu Tinder, veți primi concursuri sugerate care au mari șanse să fie o potrivire bună pentru dvs.

>.

Utilizând testul psihologic pe care fiecare membru trebuie să îl completeze la înregistrare, vi se atribuie anumite valori și trăsături. Acestea, la rândul lor, sunt comparate cu valorile și trăsăturile celorlalți membri și, ca urmare, veți vedea punctele de potrivire din fiecare profil. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât mai bine vă potriviți tu și persoana propusă ție. 100 este valoarea maximă.

 

Algoritmul de potrivire funcționează și în cazul tău?

.

Cât de bine vă puteți baza pe punctele de potrivire, cel mai bine ar trebui să vă testați singur. Pentru a face acest lucru, comparați pur și simplu două profiluri cu scoruri scăzute cu alte două care au primit un scor ridicat. Sunteți de acord cu evaluarea algoritmului de potrivire?

.

Profile de utilizatori ElitePartner cu o calitate bună

.

Un alt punct de înaltă calitate este reprezentat de profilurile membrilor. Aproximativ jumătate dintre profilurile utilizatorilor au fost peste medie în testul nostru. Umor, dar și un sentiment de profunzime - le-am găsit pe amândouă. încercările noastre de contact au primit aproape întotdeauna răspuns, dar ar trebui să luați în considerare un lucru aici:

 

Nu toate profilurile de pe ElitePartner sunt profiluri plătite. Profilele neplătite, totuși, pot răspunde la întrebările de contact doar o singură dată. Numărul de mesaje pe care le pot citi este, de asemenea, limitat. După aceea, toate solicitările ulterioare sunt mascate și ilizibile.

.

Ce înseamnă acest lucru pentru dumneavoastră?

Dacă alți membri nu vă răspund, nu este neapărat pentru că nu vor sau pentru că nu vreți. Așa că nu lăsați să vă deranjeze.

.

Concluzie:

Cine vrea să știe dacă ElitePartner este potrivit pentru propriile întâlniri, se recomandă abonamentul de bază gratuit. Nu trebuie decât să vă creați un profil gratuit pentru a arunca o privire pe îndelete.

.

Desigur, va trebui să trăiți cu unele restricții. Dar, atunci când testați, doriți să știți în primul rând dacă pe platformă se pot găsi destui membri interesanți. Puteți face acest lucru cu ușurință în acest mod.

.

Încă un sfat din partea noastră:

 

Cine aduce după crearea profilului 1 sau 2 săptămâni de răbdare, primește prin e-mail de cele mai multe ori oferte de reduceri foarte bune pentru un membru premium.
.
Dacă doriți să aflați și mai multe despre ElitePartner, puteți citi mai multe despre experiențele ElitePartner ale unuia dintre utilizatorii noștri.

.


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Verificarea ElitePartner: Testul nostru practic

ElitePartner nu a apărut doar de ieri, ceea ce se observă la această platformă. Aproape toate funcțiile sunt bine explicate în meniul de ajutor și bine gândite. Layout-ul este simplu, dar acest lucru favorizează foarte mult ușurința de utilizare.

>.

Cine se află în spatele ElitePartner?

ElitePartner este condus de PE Digital GmbH, care face parte din grupul media ProSiebenSat1. Acesta este aceeași companie, apropo, care administrează platforma Parship. Ambele platforme se numără printre cele mai cunoscute și importante site-uri de dating și din Austria atunci când vine vorba de găsirea unui nou partener de viață.

.

Ce se remarcă în mod pozitiv?

.

Dacă îți recreezi profilul pe ElitePartner și încarci fotografii rezonabil de atrăgătoare, ar trebui să primești mulți vizitatori în scurt timp.

.

În alte cuvinte, membrii de pe ElitePartner sunt destul de activi și curioși.

 

Suportul pentru clienți al ElitePartner merită, de asemenea, o mențiune specială. Majoritatea preocupărilor primesc răspuns într-un timp foarte scurt foarte prietenos.

.

Ce vă așteaptă imediat după înregistrare?

În aproximativ 15-20 de minute vei fi ocupat cu testul psihologic. Testul te întreabă despre anumite aspecte ale personalității tale, dar și despre hobby-urile și preferințele tale.

>.

La finalul testului, veți fi întrebat despre personalitatea dumneavoastră.

.

Și apoi?

După aceea, vi se va cere să încărcați una sau mai multe fotografii.

.

Profilele noi și pozele de profil sunt verificate manual

.

ElitePartner dorește să mențină la un nivel ridicat calitatea profilurilor membrilor înregistrați. În acest sens, schimbul de parteneri se bazează pe verificarea manuală a fotografiilor de profil și a textelor de profil. Pe fotografii trebuie să fiți clar recognoscibil. Fotografiile din natură sau cele cu animale vor fi respinse. De asemenea, este interzisă prea multă piele goală

>.

Cât durează verificarea profilului?

În testele noastre, fotografiile au fost deblocate în cea mai mare parte în 30 de minute. Într-un caz, fotografiile nu au fost deblocate nici după 3 ore.

.

Verificarea profilului durează doar câteva minute.

.

Am trimis un e-mail la asistență, care a răspuns în 10 minute. Și-au cerut scuze pentru întârziere, au existat probleme tehnice. Ulterior, fotografiile noastre au fost deblocate imediat.

.

Se poate respinge sau exclude profilul propriu?

.

Da, se poate întâmpla și acest lucru. Oricine își scrie textele de profil cu neglijență și lenevie sau este semnalat de alți membri pentru comentarii grosolane, rasiste sau sexiste, profilul său Elitepartner poate fi respins și/sau închis.

.

Filtrați profilurile utilizatorilor în funcție de locație doar cu abonamentul Premium

În timp ce Elitepartner oferă funcții de filtrare extinse, nu toate filtrele pot fi operate în cadrul abonamentului gratuit. Puteți oricând să filtrați după vârstă, înălțime, obiceiuri de fumat, copii prezenți sau nu, dorința de a avea copii și nivelul de educație. Filtrul după locație, însă, îl puteți utiliza doar dacă ați achiziționat un abonament premium.

.

Un sfat despre filtre:

Dacă setați filtrele prea stricte, s-ar putea să nu ajungeți să vă cunoașteți partenerul de vis. Prin urmare, gândiți-vă bine dacă doriți cu adevărat să folosiți, de exemplu, înălțimea ca și criteriu. De asemenea, nivelul de educație ar trebui mai degrabă să îl lăsați deoparte la început. Dacă primiți prea multe sugestii de parteneri, puteți ulterior să vă rafinați filtrul.

.

Anonim pe ElitePartner on the road: iată cum funcționează!

.

Un alt avantaj al ElitePartner este că puteți acționa cu profilul dvs. și în mod anonim și nerecunoscut. Pentru multe persoane singure care nu doresc să fie văzute pe un site de întâlniri din motive profesionale, această caracteristică este deosebit de importantă și poate crucială pentru a folosi ElitePartner în loc de Tinder.

.

Vrei să mergi și tu la întâlniri în mod anonim și nerecunoscut? Iată cum funcționează cu ElitePartner:

.

ElitePartner vă oferă opțiunea de a vă masca pozele de profil. Acestea sunt pur și simplu afișate neclare cu această funcție. Astfel, puteți vedea atunci doar câteva contururi, dar nu puteți ghici persoana reală din spatele lor.

.

Astăzi, însă, această funcție de mascare este disponibilă doar pentru membrii cu un abonament premium. Dacă v-ați mascat fotografiile cu mască de neștergere, le puteți debloca apoi individual pentru fiecare membru. Bineînțeles, puteți, de asemenea, revoca în orice moment eliberările de fotografii deja acordate.

.

Puteți, de asemenea, să vă deplasați complet nevăzut pe ElitePartner?

Da, puteți. Cu toate acestea, este foarte important să faceți toate setările necesare încă de la început:

.

Invizibil pe ElitePartner - iată cum să procedați:

 • Click pe zona "Datele mele" din dreapta sus a ecranului.
 • .
 • Selectați "Data & Settings" în cadrul meniului.
 • .
 • În secțiunea "Manage Profile", găsiți "Profile Status".
 • .
 • Click pe cursorul de la "Profile Status" până când devine gri și apare "not visible"
 • .
 • Acum dezactivați și afișarea "Listei de interes", astfel încât să nu apăreți ca parte interesată după ce ați vizitat alte profiluri.
 • .
 • Ultimul lucru de făcut este să dezactivați "Starea online".
 • .

Acum vă deplasați aproape "invizibil" pe ElitePartner.

.

Există excepții de la anonimat?

.

Da, există. Odată ce cineva v-a contactat, va continua să vă vadă în istoricul său de chat. de asemenea, oricine v-a salvat ca favorit va continua să vă vadă. De aceea este important să setați aceste preferințe încă de la început.

.

Este bine de știut:

Dacă dezactivați lista de interese, însă, nu veți mai putea vedea nici vizitatorii profilului dvs.

Mai multe sugestii de parteneri vă rog!

.

Dacă nu vă plac sugestiile de parteneri din ElitePartner, puteți, de asemenea, să eliminați profilurile din sugestiile dvs. Acest lucru creează ordine între profilurile sugerate și face mai ușoară căutarea partenerului dvs. de vis. Pentru a face acest lucru, pur și simplu faceți clic pe meniul pe care îl veți găsi pe fiecare profil de membru.

.

Ce se întâmplă cu aplicația ElitePartner?

Există, bineînțeles. Puteți descărca aplicația atât din magazinul Google Play, cât și din magazinul de aplicații Apple. Peste 500.000 de descărcări au fost înregistrate în magazinul Google Play, iar recenziile sunt, de asemenea - în comparație cu alte aplicații de întâlniri - peste media pozitivă.

.

Trebuie însă să folosiți portalul web pentru a vă înregistra, pentru că nu vă puteți înregistra prin intermediul aplicației.

 

Cu toate acestea, folosind inițial site-ul web, vă veți face o impresie mai bună despre funcțiile site-ului de dating. Odată ce v-ați creat un profil online, puteți trece cu ușurință la aplicație.

.Sfaturi practice ElitePartner pentru mai multă distracție și succes

În continuare, vom intra în ceea ce trebuie să faceți pentru a avea mai mult succes și, în cele din urmă, distracție cu ElitePartner.

.

Propriul dvs. profil reprezintă baza pentru o experiență de succes în materie de întâlniri cu Elitepartner. Profilul include două lucruri: Fotografia de profil și informațiile suplimentare despre dumneavoastră.

.

Fotografia dvs. de profil: Acestea sunt de nerefuzat!

Fotografia este criteriul decisiv pe orice site de întâlniri, iar acest lucru este valabil și pentru ElitePartner. În orice caz, evitați fotografiile în care vă uitați plictisit în aparat.

.

Fotografii neclare sau prost expuse vă vor afecta, de asemenea, reputația. Cu greu veți putea compensa o primă impresie atât de proastă, chiar și cu texte de profil bune.

.

Ce să faci dacă nu ai fotografii bune cu tine însuți?

Dați-vă la un fotograf. Poate găsiți și un fotograf amator în cercul dumneavoastră de prieteni.

.

Informațiile despre profilul tău

.

O parte din informațiile pe care le-ați furnizat deja atunci când ați completat testul de personalitate vor intra în profilul dvs. de bază. Pe lângă acestea, însă, există de obicei multe alte modalități de a adăuga mai multe detalii la profilul dvs..

.

Un dezavantaj real cu ElitePartner, totuși, este lista extrem de limitată de întrebări. Există doar 15 întrebări de profil la care puteți răspunde. Asta nu sună chiar ca un succes, nu-i așa? Dar, așa cum se spune?

Învinsul oferă scuze, învingătorul recunoaște oportunitățile. 😊

.

Nu contează cât de monotone sunt întrebările, răspunsurile tale nu trebuie să fie. Câteva sfaturi, dacă doriți?

.

Dacă răspunzi la întrebarea "Lucrul special despre mine este că...", această întrebare va apărea în partea de sus a profilului tău. Prin urmare, ar trebui să acordați o mare atenție acestei întrebări.

.

Opțiuni de răspuns creative:

>

 • Comparați-vă cu un personaj cunoscut din film sau literatură. Stăpânul inelelor sau Jocuri de tronuri, de exemplu, prezintă multe personaje. Dacă vă comparați cu unul dintre acești protagoniști, vizitatorul profilului dvs. își va face imediat o impresie mult mai bună despre dvs.
 • .
 • Dacă nu vă puteți gândi la un personaj care să vi se potrivească, imaginați-vă femeia sau bărbatul visurilor dumneavoastră. Ce vrei ca el sau ea să iubească la tine? Ce le plăcea cel mai mult la tine partenerilor tăi anteriori?
 • .

Încă nu vă puteți gândi la nimic?

.

Apoi întreabă-ți cei mai buni prieteni. Ei vor putea cu siguranță să vă spună care sunt punctele voastre forte.

>.

Dar aveți grijă:

>

Menționează doar punctele forte care sunt importante în cadrul unei relații. "Sunt un bun ciclist pe șosea" este posibil să sune plictisitor pentru urechile multor femei. "Fac sport în mod regulat și mă mențin în formă", pe de altă parte, sună mult mai interesant.

>

Profilul interesant descoperit și acum?

.

Dacă vă place un profil și doriți să intrați în contact, ElitePartner vă oferă 6 opțiuni diferite:

.

 • Puteți da like profilului făcând clic pe pictograma cu degetul mare în sus de lângă poza de profil.
 • .
 • Puteți da like unor declarații individuale de pe profil. Ceea ce pare un pic mai personal decât să dai un like general.
 • .
 • Puteți trimite un zâmbet.
 • .
 • Puteți trimite o întrebare pentru a sparge gheața. Apoi, omologul tău poate răspunde la 5 întrebări diferite. La final, amândoi veți ști de câte ori ați ales același răspuns.
 • .
 • Puteți trimite un mesaj omologului dumneavoastră.
 • .
 • Sau puteți alege o întâlnire video.
 • .

Cum să-ți faci prima scrisoare de intenție pe Elitepartner

un succes.

Cu prima scrisoare de intenție puteți testa dacă și omologul dvs. este interesat de un contact mai strâns. Mențineți prima cerere puțin mai scurtă și adăugați o întrebare, astfel încât răspunsul să fie mai ușor. Astfel:

.

"Hei, XY,
"Hei, XY,
"Hei, XY,
descrierea profilului tău sună într-adevăr destul de personal. Dacă vrei, de ce nu-mi spui cum a fost weekendul tău? Aștept cu nerăbdare răspunsul tău,
. până atunci, cele mai bune salutări, XY"

.

Mult important: Dacă vă place foarte mult un profil, nu vă mulțumiți cu un simplu compliment, ci scrieți două sau trei fraze frumoase. Vă căutați partenerul de vis, nu-i așa? - Atunci fiți curajoși!

.

Sunt puternic subestimate: Funcția de întâlnire video la ElitePartner

.

Datele în vremuri de restricții de contact pandemice aduc cu ele o provocare sau două. Ținând cont de acest lucru, ElitePartner s-a grăbit să introducă funcția de întâlnire video

>.

Acest lucru poate părea alienant pentru unul sau altul, dar dacă deja vă înțelegeți bine prin chat, întâlnirea ulterioară în viața reală, cu atât mai relaxantă. Vă puteți pregăti pentru o întâlnire video în același mod ca pentru o întâlnire reală și, de asemenea, puteți petrece împreună o seară romantică cu vin.

.

Consiliul nostru pentru poziția camerei la întâlnirea video

Camerele foto, în special cele pentru smartphone-uri, distorsionează foarte mult fețele cu cât ești mai aproape de obiectiv. Sfatul nostru: Cel mai bine este să montați smartphone-ul fix la aproximativ 1-2 metri distanță, în fața canapelei. Găsiți o poziție relaxată pe canapea și veți arăta mult mai personal. Aparatul foto ar trebui să fie la nivelul ochilor dumneavoastră.

.

Nu știți cum să fixați camera foto?

Poate puteți folosi suporturile pentru telefoane mobile din mașină pentru a vă fixa smartphone-ul. Fiți creativi, dar evitați căzăturile!

.

Video Dating - Experimentează multă distracție cu puțină pregătire

Dacă nu ați mai participat niciodată la o întâlnire video, s-ar putea să vă simțiți puțin temător. Oare voi arăta bine în fața camerei? Vom găsi conversații adecvate? Cum ar trebui să mă prezint în fața camerei?

.

Multe îndoieli pot apărea.

Dar, de fapt, majoritatea îndoielilor și îngrijorărilor sunt nefondate.Și întrebarea despre ce să vorbim la întâlnirea video apare la fel de mult ca la o întâlnire normală. Nu există limite pentru imaginația ta, dar consultarea și pregătirea pot crește distracția și, de asemenea, pot oferi o mare anticipare.

.

Am putea merge mai departe și să dăm sfaturi mai specifice, nu credeți? - Ei bine, ne-ar face plăcere să o facem! Iată sugestia noastră pentru prima ta întâlnire video.

.

Tu și partenerul tău de flirt, ați putea face următoarele înainte de întâlnire:

.

 • Amândoi vă pregătiți una sau mai multe băuturi preferate pentru a le lua la întâlnirea video
 • .
 • De asemenea, fiecare dintre voi se gândește la trei întrebări pe care să i le adreseze celuilalt
 • .

După ce întâlnirea video a început și vă așezați confortabil, amândoi vă prezentați pe rând băutura și îi dezvăluiți celuilalt de ce vă place în mod deosebit și ce asociați cu ea.

.

Avantajul acestui lucru:

 

Cu o ceașcă sau un pahar în mână, mâinile tale au ceva de făcut, iar atunci când toastați unul pentru celălalt, gheața ar trebui să fie spartă rapid.

>.

După ce v-ați terminat băuturile, începeți să vă puneți întrebări unul altuia - din nou, pe rând. Important: Inventatorul întrebării răspunde mai întâi el însuși la ea, abia apoi poate auzi răspunsul celuilalt.

.

De ce este important acest lucru?

Nu toată lumea poate vorbi despre sine la o întâlnire video imediat, fără prejudecăți. Răspunzând mai întâi la întrebare, îi dați celuilalt posibilitatea de a veni el însuși cu un răspuns adecvat.

.

Un alt avantaj:

 

Cei care folosesc funcția de întâlnire video de la ElitePartner rămân anonimi, deoarece propriul număr de telefon nu este transmis.

.

Cele mai mari greșeli la întâlniri:

Deși tinde să fie serios la Elitepartner, vorbesc cei singuri înregistrați aici nu vor să piardă timpul și vor să găsească partenerul de viață fără jocuri inutile.

.

Cu toate acestea, există însă un lucru la care trebuie să fii atent:

Prea mult și prea repede rareori duce la succes în căutarea partenerului: Dacă vorbiți despre căsătorie sau despre a vă muta împreună chiar de la prima întâlnire, veți părea foarte nevoiași. Lasă mai degrabă încet și lasă iubirii suficient spațiu pentru a se aprinde.

 

Nu vă prefaceți, totuși. Viitorul tău partener ar trebui să te cunoască așa cum ești cu adevărat.

.

Fără ochelari roz, privește-ți bine partenerul de întâlnire și ascultă-ți instinctul. Vă simțiți confortabil cu partenerul dvs. semnificativ? Puteți râde amândoi de aceleași lucruri? Aveți obiective similare pentru viitor?

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Sunt justificate prețurile mari de la ElitePartner?

ElitePartner se adresează oamenilor care au pretenții mai mari față de viitorul lor partener. Pe lângă verificarea manuală a profilului, prețul de lux asigură și o anumită selecție în avans.

 

Ce vrem să spunem cu asta?

Scammerii - persoane cu intenții frauduloase - sunt descurajați de costul relativ ridicat al ElitePartner. La fel ca și cei care sunt interesați doar de aventuri de chat fără angajament.

.

Costurile ElitePartner în control

Costuri suplimentare ascunse pentru funcții speciale nu prea există la ElitePartner.

.

La ce ne referim prin "aproape deloc"?

.

Abonamentul de 6 luni nu include partajarea fotografiilor. Dacă alegeți această opțiune de abonament, veți continua să vedeți toate fotografiile neclare. Rămâne de văzut dacă aceasta este o decizie înțeleaptă la prețul abonamentului.

.

Cu achiziționarea abonamentului Premium plus sau Premium comfort, însă, toate funcțiile vă sunt disponibile. Nu există niciun cost suplimentar pentru boosterele de profil sau pentru vizualizarea profilurilor vizitatorilor cu ElitePartner.

.

Prețul pentru abonamentele Premium plus sau Premium comfort este același ca și pentru Premium plus.

.

50% reducere la primele trei abonamente lunare

.

După înregistrarea nouă, ElitePartner vă oferă reducerea de 50% la primele trei abonamente lunare pentru primele 24 de ore. Dar numai dacă alegi un plan premium plus sau premium comfort

>.

Costurile individuale ElitePartner dintr-o privire:

.

 • Premium Basic (abonament de 6 luni): 69.90 EUR / lună
  . Premium Plus (abonament de 12 luni): 49.90 EUR / lună
  Premium comfort: (abonament de 24 de luni): 29.90 EUR / lună

Important de știut:

>

Prețurile sunt pentru o singură plată. Cine alege alte metode de plată, din păcate, plătește puțin mai mult. Prețurile brute în funcție de metoda de plată arată astfel:

.

Premium basic pentru 6 luni

>

Premium basic pentru 6 luni.

 • Plata unică: 419,40 Euro
 • .
 • Plata trimestrială: 443,40 Euro
 • Plata lunară: 467,40 euro
 • .

Premium plus pentru 12 luni

.

 • Plata unică: 523,95 euro
 • .
  • Plata semestrială: 559,95 euro
  • .
   • Plata trimestrială: 595.95 euro
   • Plata lunară: 619,95 euro

   Confort premium pentru 24 de luni

   >

   Confort premium pentru 24 de luni.

   • O singură plată: 672,75 euro
   • .
    • Plata semestrială: 744,75 euro
    • .
     • Plata trimestrială: 816,75 euro
     • Plata lunară: 864.75 euro
     • .

     Este bine de știut:

      

     Cine alege un abonament pe 6 luni, ar trebui să acorde o atenție deosebită și perioadei de anulare. Pentru că reînnoirea automată nu prelungește contractul pentru încă 6 luni, ci pentru 12 luni!

     >

     .

     Și ca să reluăm întrebarea noastră inițială dacă costurile ElitePartner sunt justificate: ElitePartner este cu siguranță unul dintre primele 3-4 cele mai bune site-uri de întâlniri (alături de Parship, Lemonswan și LoveScout24) când vine vorba de întâlniri serioase. Aici nu există practic niciun profil fals, iar utilizatorii înregistrați sunt serioși în ceea ce privește găsirea unui partener. În plus, veți găsi o preselecție de single-uri ambițioase și cu nivel. Este clar că un astfel de pachet total poate costa ceva. Din acest motiv, credem că costul Elitepartner este destul de în regulă.
     .
     Cine este, apropo, în funcție de vârstă dincolo de 50, care ar trebui să se uite în continuare la articolul nostru pe tema Partnersuche ab 50 pentru evaluarea finală. Aici, pe lângă Elitepartner, intră în discuție și alte portaluri specializate, cum ar fi Silbersingles, Zusammen.de și Zweisam.
     .
     . Dacă doriți să comparați Elitepartner în mod specific cu cel mai mare site de întâlniri Parship. Accesați aici pentru o comparație directă între Elitepartner și Parship.

     .

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți

FAQ - ElitePartner

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
8
Average: 8 (1 vote)

Comentarii

04/03/2021 -14:25
Ralf

Elitepartner și single cu nivel sună ca o promisiune bună. Așa că m-am decis împotriva lui Parship, împotriva lui Lemonswan și pentru Elitepartner, pentru că după nume mă pot regăsi aici cel mai probabil. Undeva am citit că Elitepartner și Parship este același lucru. Dar eu nu știu. Am căutat Elitepartner doar peste 6 luni. Cine cunoaște Tinder, mai întâi găsește Elitepartner plictisitor, pentru că nu întotdeauna se văd Bilde rzu. Membrii sunt în mare parte educați. Mulți cu diplome. Dar nu toți. Dar asta nu mă deranjează. Sugestiile partenerului ok. Totuși, ceea ce îmi place cel mai mult este că toți cei de aici chiar vor să întâlnească pe cineva. Așa cum am spus, sunt acum 6 luni cu ea. Femeia de vis nu am găsit încă, dar câteva întâlniri interesante am avut. În prezent am întâlnit o femeie pentru a treia oară. Poate că vor mai ieși și altele.

.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)
05/03/2021 -18:09
RudiVFan

Scrap. Degetul departe. Au anulat și încă are abo reînnoit și banii au fost debitați. Totul rip off.

.
User rating
1
Average: 1 (1 vote)
08/03/2021 -12:29
Sync și corectat de dr.jackson pentru

Alles nur Marketing Gibt bessere Portale mit mehr Mitglieder. Aici în ochii mei nu se întâmplă nimic. Bin 3 luni și 0 date. Bereue investiția mea.

>.
User rating
1
Average: 1 (1 vote)
19/03/2021 -17:59
Femeia de carieră

Sunt puternic implicată în muncă și altfel nu am timp și nici oportunități de a întâlni bărbați. O prietenă mi-a recomandat Ellitepartner, ea făcuse Erfahrugnen bune acolo. Sunt client premium al Elitepartner doar de 3 luni, dar până acum nu pot împărtăși entuziasmul. Partea și conceptul sunt în ordine, bărbații cu cei cu care am scris până acum și, de asemenea, la plimbare întâlnit, nu au fost totuși cazul meu. Nu poate, desigur, Elitepartner nimic înainte, în afară de faptul că potrivirea ar fi putut fi mai bună. Ei bine, mai am încă 9 luni de membru premium pentru a mă învăța mai bine. Probabil că ar fi prea mult să cer să văd rezultate rapide. În viața reală, care funcționează cu dragostea, de altfel, de asemenea, nu întotdeauna imediat.

.

User rating
7
Average: 7 (1 vote)
31/03/2021 -16:12
Raissa

Ales același gunoi ca și Parship. Primești exact aceleași notificări. Probabil că toți singurii sunt la fel și platforma se comportă ca și cum. Și de ce imaginile sunt neclare deloc? Vreau să văd cu cine trimit mesaje. Mă duc pe tinder că măcar văd cu cine dau mesaje.

User rating
4
Average: 4 (1 vote)
05/04/2021 -13:26
Klaus

Când văd deja că trebuie să precizezi la înregistrare cât câștigi pentru că aș putea vomita direct. Femeile au pretenții mult prea mari, iar bărbații normali și medii ca mine sunt pur și simplu ignorați aici. Aceasta este realitatea.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)