Experiențe Lovescout24: Atât de bune sunt șansele de a te îndrăgosti aici

LoveScout24 este, fără îndoială, una dintre cele mai mari și mai cunoscute burse de burlaci din Germania. Cu toate acestea, schimbul de persoane singure nu funcționează conform principiului propunerii, ci necesită autoactivitate. Cât de mari sunt șansele de a găsi un partener pe LoveScout24? Cine are dreptate aici și pentru cine există alternative mai bune?

.

Jonas are 44 de ani, este singur și caută un partener pentru ceva solid. El a încercat deja diverse Aplicații precum Tinder, dar nu a găsit ceea ce caută aici. Experiențele sale cu LoveScout24 sunt amestecate, sunt multe lucruri bune, dar și unele care sunt enervante.

"Ca unul dintre cei aproape 700.000 de utilizatori de pe LoveScout24, caut o femeie care se potrivește pur și simplu în viața mea. Ar trebui să fie drăguță, să arate destul de bine și, mai presus de toate, să știe ce vrea. M-am săturat ca oamenii să se întâlnească cu mine și apoi să mă părăsească. Acest lucru mi s-a întâmplat tot timpul pe Tinder și îmi diminuează încrederea în mine. Da, și bărbații au asta și nu le place să fie luați în derâdere."

LoveScout24 Experience: Bine îngrijit, dar nu elitist

Aceștia au între 25 și 50 de ani, 57 la sută sunt bărbați și caută cu precădere întâlniri pentru a se îndrăgosti. Celibatarii de pe LoveScout24 reflectă imaginea socială generală. Există multe femei și bărbați simpatici, câțiva travestiți, iar nivelul academic nu este peste medie (spre deosebire de Elitepartner, de exemplu). În general, procesul de dating aici este mai casual și mai puțin rutinat decât pe Parship sau Elitepartner.

"La început, nimeni nu mi-a scris la LoveScout24 și a durat destul de mult timp până când am primit un răspuns la mailul meu. Uneori mă întreb de ce atât de mulți oameni de pe site-urile de întâlniri pur și simplu nu răspund. O respingere ar fi corectă. Cu toate acestea, vă puteți ține destul de ocupat aici. Ei au încorporat principiul Tinder cu jocul de glisare a fotografiilor. Aici sunt prezentate imagini cu persoane singure, iar tu trebuie să evaluezi cât de bune crezi că sunt. Îmi place mai puțin asta, mi s-a părut deja superficial și prostesc cu Tinder."

.

"Ruleta întâlnirilor" primește critici repetate în numeroase experiențe LoveScout24. Cine poate decide pe baza unei fotografii dacă îi place sau nu omologul său? Folosirea acestui joc ca bază pentru întâlniri nu este, desigur, rezonabilă. Cu toate acestea, oferă o modalitate de a trece timpul în cazul în care e-mailurile dvs. nu primesc răspuns încă o dată.

.

De fapt, rata de răspuns la Lovescout este în intervalul mediu bun. Dacă profilul nu este foarte semnificativ, bărbații se confruntă adesea cu problema că femeile nu vă răspund. Dar asta se datorează în parte faptului că multe femei singure primesc nenumărate mesaje în fiecare zi. Multe dintre ele nu sunt, din păcate, de înaltă calitate.

.

Care sunt intențiile la Lovescout24?

LoveScout24 se declară ca fiind un schimb de burlaci. Dar ce se ascunde în spatele acestui termen? În primul rând, un loc de joacă pentru cei singuri, dar pentru ce? Să ne cunoaștem mai bine? Să te îndrăgostești? Experiențele cu Lovescout24 arată că majoritatea utilizatorilor sunt interesați de o relație pe termen lung. Cu toate acestea, există unii membri care doresc să își testeze valoarea de piață sau care pur și simplu caută un flirt cu o întâlnire deschisă și ocazională.

.

"Am trimis mesaje cu câteva femei și majoritatea au fost surprinse că nu le-am spus imediat despre prietena mea cea mai bună. Se pare că mulți bărbați nu au deloc decență. Mi s-au dat asigurări credibile că fetele au primit fotografii intime și că li se tot cere să aibă relații de o noapte. Îmi pare rău, dar aici ar trebui să se ia măsuri riguroase. Nu mă deranjează o noapte fierbinte în oraș, dar atunci vă rog să vă uitați unde se oferă așa ceva. Există destule portaluri de întâlniri ocazionale, o bursă de burlaci este locul nepotrivit."

>.

Un punct important ridicat de Jonas. De fapt, femeile raportează din nou și din nou că au fost lovite sub centură la Lovescout24. Dar nici bărbații nu sunt întotdeauna norocoși. Există cazuri frecvente în care femei aparent reale doresc să atragă persoane singure pe alte site-uri, în schimbul unei plăți. Aceștia sunt escroci clasici de dragoste sau falsuri, care ar trebui cu siguranță să fie raportate la suport.

.

Experiențe Lovescout24: Publicitate și alte curiozități

Cine vrea să caute un partener sau o întâlnire la LoveScout24, poate face acest lucru limitat și gratuit. La urma urmei, este posibil să răspundeți la mesajele primite. Pentru femei bine, pentru bărbați nu este relevant, deoarece Bărbații sunt scriși oricum doar rareori de către sine. Cine este în mișcare în versiunea de bază, este foarte repede inundat de publicitate. În calitate de membru premium, aveți liniște în această privință.

.

Costul unui abonament premium la LoveScout24 este semnificativ mai mic decât tarifele marilor agenții de dating și, prin urmare, este, de asemenea, pentru un buget mic, destul de accesibil. Marele avantaj: Există un abonament de o lună, cu care vă puteți uita mai întâi.

.

"Am optat pentru Premium, dar mai întâi pentru o lună. Deși plătesc mai mult decât dacă aș fi folosit cele 12 luni imediat, dar vreau doar să încerc mai întâi. De asemenea, cred că este bine să plătești ceva pentru un serviciu de întâlniri. Când mă duc seara la bar și caut contacte frumoase, îmi plătesc și berea, masa și uneori chiar și taxiul până acasă. Prețurile sunt absolut ok la LoveScout, dar îmi lipsește plata anonimă cu cardul paysafe."

.

Ca în cazul tuturor celorlalte portaluri, prețul lunar se reduce odată cu durata termenului. Cine își rezervă doar o lună plătește în medie de două ori mai mult decât costă o lună cu un abonament pe 12 luni. Aceasta este, bineînțeles, oferită utilizatorului pentru ca acesta să opteze imediat pentru versiunea lungă. Cu toate acestea, este totuși recomandabil să testați mai întâi o lună pentru a vedea dacă vă place LoveScout24 deloc.

.

Rezumat al experienței Lovescout24 după 14 zile

.

Jonas LoveScout24 experiențele sunt amestecate după 14 zile. Nu a stabilit încă niciun contact relevant, dar vede totuși un potențial. Probabil că va cumpăra un alt abonament după prima lună, deoarece interesul său de a cunoaște pe cineva este încă nedisimulat. Iar șansele pe LoveScout24 nu sunt chiar atât de rele dacă reușești să separi grâul de neghină. Jonas își rezumă concluzia într-o listă de argumente pro și contra.

.

Pro:

 • Liber și mai puțin elitist decât alte portaluri de dating
 • .
 • Preț echitabil și tarife rezonabile
 • .
 • Multe single-uri disponibile în aproape fiecare regiune
 • .
 • Aplicație disponibilă pentru a utiliza LoveScout și de pe telefonul mobil
 • .

Contra:

 • Scammers și falsuri pe drum, care sunt destul de enervante
 • .
 • Femeile sunt adesea abordate în mod nepotrivit de către bărbați
 • .
 • Timp de răspuns la mesaje uneori un pic mai lung
 • .

Ce alternative există z LoveScout24?

Acesta este modul în care LoveScout se compară cu alte site-uri de single-uri recomandate

.


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Clasamentul în comparație


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5