Găsește-ți un partener de viață prin GayParship? Cum funcționează Parship pentru homosexuali


90%

(90/100 puncte)


La GayParship, homosexualii caută un partener pentru o relație serioasă. GayParshp este cea mai populară bursă de parteneri pe segmentul de căutare a marii iubiri.
Întâlniri serioase pentru homosexuali și lesbiene
spune Ben

Parship este un termen pe care majoritatea oamenilor îl cunosc, este cea mai mare platformă care sprijină persoanele singure în căutarea unui partener. Dar ce se întâmplă de fapt cu single-urile homosexuale?

.

Oamenii gay au, de asemenea, posibilitatea de a folosi principiul Parship, deja testat, pentru căutarea marii iubiri, sub forma GayParship. Site-ul separat pentru femeile lesbiene și bărbații gay funcționează pe un principiu similar cu cel al navei amiral clasice și este deja destul de cunoscut în această țară.GayParship în comparație

Întâlniri serioase pentru homosexuali și lesbiene

La GayParship, homosexualii caută un partener pentru o relație serioasă. GayParshp este cea mai populară bursă de parteneri pe segmentul de căutare a marii iubiri.

Comunitate mare de întâlniri pentru scena LGBT

Gay.de este unul dintre cele mai mari locuri de pe internet pentru dragostea între persoane de același sex. Aici, atât bărbații homosexuali, cât și femeile lesbiene își caută un omolog.

Cea mai mare aplicație socială de dating pentru homosexuali

Grindr este cea mai mare rețea de socializare și aplicație de întâlniri din lume pentru toți homosexualii, bi și transsexuali care doresc să intre în contact cu persoane care gândesc la fel într-un mod simplu.


GayParship Pro

 • Ideal pentru căutarea unui partener permanent

 • Foarte multe sugestii de parteneri potriviți cu aceleași interese

 • Interacțiune politicoasă între utilizatori

 • Meniul de navigare bine înțeles, potrivit pentru începători

 • Fără aluzii sexuale


GayParship Dezavantaje

 • Prețurile sunt mult peste medie

 • Prea puține întrebări specifice pentru homosexuali în testul de personalitate

 • Unele profiluri au prea puțin conținut


GayParship: Bărbat singur caut bărbat singur

Testerul nostru GayParship, Dominik are 30 de ani și caută un bărbat pentru o relație serioasă. Își dorește copii, o viață împreună și, în cel mai bun caz, o iubire pentru totdeauna. Până acum, informaticianul nu a avut prea mult noroc în materie de dragoste, de aceea GayParship ar trebui să îl ajute acum. Vrem să vedem dacă reușește?

.

"Sunt atât de entuziasmat să văd ce are de oferit GayParship. Până acum am folosit portalurile gay tipice, cu puțin succes. 90 la sută dintre utilizatori nu caută o relație, ci cel mult o aventură sexuală. De asemenea, este un clișeu atât de tipic faptul că homosexualii vor doar să facă sex. Eu vreau ceva complet diferit! O întâlnire, emoții, furnicături pe burtă, să mă îndrăgostesc și dacă chimia este potrivită, de preferat să mă căsătoresc și să am copii. Așa că haideți să mergem la GayParship.

.

Faptele pitorești ale furnizorului

.

GayParship poate avea în vedere aproximativ 1,5 milioane de membri lesbiene și homosexuali, cu o pondere masculină de 58%. Și aici se efectuează testul tipic de personalitate înainte de a se trece la căutarea partenerului. Contactat poate fi doar cine aterizează în sugestiile personale. O căutare liberă nu este posibilă, ceea ce complică pe de o parte contactul, dar pe de altă parte explică rata mare de succes. Vârsta se concentrează între 25 și 50 de ani, în mod surprinzător, puțini singuri sunt sub 25 de ani.

>.

"Înregistrarea m-a făcut. Testul de personalitate este cu adevărat intim și profund, aici a trebuit să înghit de multe ori. Dar m-am și enervat puțin imediat. Aici homosexualitatea mea nu este abordată deloc. Cred că este important, de exemplu, să știi dacă partenerul este dat în vileag. Pentru că acest lucru joacă un rol decisiv pentru mine în relație. Nu-mi pot imagina un parteneriat în care să trebuiască să trăiesc ascuns. Acolo GayParship ar trebui să se modernizeze urgent."

>.

Acest fapt corespunde faptelor, testul de personalitate nu se deosebește aproape deloc de cel care se efectuează chiar la Parship. Chiar dacă principiul este de succes, ar trebui într-adevăr să fie ajustat un pic mai fin aici. Pentru că punctul ridicat de Dominik este important pentru mulți gay singuri. În rest, se aplică următoarele: La întrebări ar trebui să se răspundă întotdeauna cu sinceritate, altfel rata de potrivire pentru sugestiile de parteneri nu este deosebit de mare.

.

Scriind, scriind, scriind - la GayParship mesajele sunt populare

"Am fost cu adevărat uimit de câte mesaje am primit. Aproape fiecare dintre sugestiile de partener mi-a scris și eu am răspuns întotdeauna și eu. Bineînțeles, chimia nu era bună peste tot, iar cu unii dintre ei știam că nu era suficientă nici măcar pentru o primă întâlnire. Dar am avut deja trei întâlniri video în prima săptămână, ceea ce a fost destul de distractiv. Între timp, am cel puțin speranța că nu sunt un pensionar homosexual singuratic care stă în mica mea casă înșiruită."

De fapt, se pare că în întâlnirile homosexuale, oamenii sunt semnificativ mai activi mergând mai departe. Ratele de răspuns la mesajele trimise sunt ridicate și mai ales aici le place și să ia inițiativa. O modalitate bună, pentru că doar despre căsuța poștală a omologului devine ceva cu prima întâlnire. Pentru a putea trimite mesaje, apropo, este necesar un abonament plătit. Fără aceasta, șansele de succes se scufundă la zero, deoarece nu este posibilă nicio comunicare.

.

Responsabil pentru propriul succes

.

Parship și, de asemenea, Gay Parship sunt considerate așa-numitele agenții de dating. Cine se așteaptă, însă, să primească partenerul prezentat pe tavă de argint, este repede dezamăgit. La ambii furnizori se fac propuneri pe baza propriilor informații, dar pentru succes sunteți responsabil. Dacă nu trimiteți mesaje, răspundeți la mailurile primite doar după câteva zile sau cel mai bine nu le răspundeți deloc, puteți economisi banii. Aveți un obiectiv, așa că trebuie să luptați pentru el pe GayParship.

.

"Am investit puțin sub două ore pentru a crea un profil cu adevărat utilizabil. A fost important pentru mine ca toată lumea să vadă imediat ce caut. La celelalte portaluri, unde am fost, primeam exclusiv mesaje, ceea ce privea piesa mea cea mai bună. Așa că am avut preocupări adecvate cu GayParship. Am menționat direct în prima frază că nu caut nimic sexual. Dar nu a fost deloc necesar, am primit oricum numai Zuschriften frumoase. Am fost foarte des lăudat pentru profilul meu, se pare că acolo este într-adevăr marea diferență. Unele profiluri nu aveau niciun fel de conținut și nici acolo nu am avut chef să trimit un mesaj. Cred că: cu cât depui mai mult efort, cu atât mai bine funcționează pe GayParship."

.


Recomandarea noastră: GayParship
Întâlniri serioase pentru homosexuali și lesbiene

La GayParship, homosexualii caută un partener pentru o relație serioasă. GayParshp este cea mai populară bursă de parteneri pe segmentul de căutare a marii iubiri.Concluzia căutării partenerului cu GayParship

 Adesea au fost aduse critici potrivit cărora Parship-ul cu o platformă separată pentru homosexuali asigură excluderea acestora. Cu toate acestea, nu aceasta este intenția din spatele ei. Dimpotrivă, lesbienele și homosexualii ar trebui să aibă posibilitatea de a găsi o selecție largă de parteneri potriviți, fără a fi derutați de căutările heterosexuale. GayParship se vede pe sine ca o cafenea homo pe internet, care trebuie să faciliteze căutarea de parteneri. În plus, vine că se preocupă aici cu adevărat în jurul căutării unui partener, nu în jurul căutărilor sexuale! Rata de succes vorbește de la sine și foarte mulți GayParshipperi de succes nu regretă că s-au înscris.

.

"După două săptămâni pot spune că îmi place GayParship. Nu mă așteptam ca aici să fie într-adevăr atât de mulți singuri care își doresc serios să se îndrăgostească. Dar trebuie să mai spun cu toată sinceritatea că taxele sunt mari. Cine are doar un salariu mic, vine totuși destul de în poticneli. Eu îmi permit, dar sper totuși că abonamentul meu de jumătate de an este suficient pentru a întâlni pe cineva. Cu siguranță voi rămâne prin preajmă și îmi voi încerca norocul."

>.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la GayParship. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Întâlniri serioase pentru homosexuali și lesbiene
9,0

 • Ideal pentru căutarea unui partener permanent
 • Foarte multe sugestii de parteneri potriviți cu aceleași interese
 • Interacțiune politicoasă între utilizatori
 • Meniul de navigare bine înțeles, potrivit pentru începători
 • Fără aluzii sexuale
Comunitate mare de întâlniri pentru scena LGBT
7,5

 • Foarte bună protecție a feței pe partea laterală
 • Protecția minorilor este respectată
 • Structură bună, utilizare ușoară a site-ului
 • Costuri în mijlocul solidului, raportul preț-performanță adecvat
Cea mai mare aplicație socială de dating pentru homosexuali
6,0

 • Utilizare gratuită, inclusiv pentru mesagerie
 • Date rapide dorite și posibile
 • Disponibil chiar și pentru Blackberrys


Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
0
No votes yet