Grindr - aplicația perfectă pentru single-urile gay cool?


60%

(60/100 puncte)


Grindr este cea mai mare rețea de socializare și aplicație de întâlniri din lume pentru toți homosexualii, bi și transsexuali care doresc să intre în contact cu persoane care gândesc la fel într-un mod simplu.
Cea mai mare aplicație socială de dating pentru homosexuali
spune Ben

Grindr: Experiența internațională de întâlniri pentru homosexuali

>

.

Grindr nu este o aplicație pură, lansarea sa a avut loc în SUA, unde s-au înregistrat deja peste două milioane de utilizatori. La nivel mondial, utilizatorii sunt înregistrați și în peste 190 de țări, iar numărul total de utilizatori este de aproximativ 27. milioane. Aplicația se adresează tuturor bărbaților bisexuali și homosexuali, transsexuali și persoanelor queer care doresc să se conecteze între ei, să se cunoască și să aibă întâlniri.

.

Dispozitiv special: Grindr este o aplicație exclusivă. Majoritatea portalurilor de întâlniri au o prezență web, plus o aplicație suplimentară. Grindr merge în pas cu vremurile și a dezvoltat oferta exclusiv pentru smartphone. Punctul pozitiv: Aplicația poate fi folosită chiar și pe un Blackberry, ceea ce este orice altceva decât un standard în ziua de azi.

.

În acest articol am dori să clarificăm întrebarea dacă și pentru cine merită o înregistrare la Grindr. Aici ne bazăm pe experiențele testerului nostru Moritz.

.Grindr în comparație

Întâlniri serioase pentru homosexuali și lesbiene

La GayParship, homosexualii caută un partener pentru o relație serioasă. GayParshp este cea mai populară bursă de parteneri pe segmentul de căutare a marii iubiri.

Comunitate mare de întâlniri pentru scena LGBT

Gay.de este unul dintre cele mai mari locuri de pe internet pentru dragostea între persoane de același sex. Aici, atât bărbații homosexuali, cât și femeile lesbiene își caută un omolog.

Cea mai mare aplicație socială de dating pentru homosexuali

Grindr este cea mai mare rețea de socializare și aplicație de întâlniri din lume pentru toți homosexualii, bi și transsexuali care doresc să intre în contact cu persoane care gândesc la fel într-un mod simplu.


Grindr Pro

 • Utilizare gratuită, inclusiv pentru mesagerie

 • Date rapide dorite și posibile

 • Disponibil chiar și pentru Blackberrys


Grindr Dezavantaje

 • La fel de superficial ca și Tinder

 • Aproape nicio șansă de a găsi o relație serioasă

 • Nivel uneori chiar sub medie


Tânăr, atrăgător, dornic să se arate - comunitatea Grindr

"Dacă nu arăți rezonabil de bine pe Grindr, te poți dezabona chiar acum. Aici, aspectul este la fel de important ca și pe Tinder. Tocmai am observat cât de bine rimează numele celor două aplicații. Tinder - Grindr... coincidență? Oricum, am observat câteva paralele. Bărbații pozează, pozează topless și au instrucțiuni clare în textele de profil. "Dacă nu-ți răspund, nu te vreau", a fost cea mai mare butadă pe care am citit-o pe Grindr."

.

Experiențele lui Moritz se potrivesc cu cele ale numeroșilor utilizatori. Da, Grindr nu este neapărat El Dorado pentru romantici. Cei care vor să flirteze și să se îndrăgostească ar face bine să caute o alternativă. Aplicația este dominată de bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, de obicei extrem de atrăgători și bine pregătiți și gata să renunțe la toate hainele. Un alt grup este reprezentat de așa-numitele "teddies". Bărbați de peste 40 de ani, majoritatea cu burtă și bine păroși, care caută o astfel de parteneră tânără pentru o noapte.

Cei care speră la o rețea romantică aici vor fi amarnic dezamăgiți. Aplicația are un ritm extrem de rapid. Nu ești cel potrivit, vine următorul. Cine vrea să se descarce și caută o întâlnire erotică rapidă, care este aici exact în locul potrivit și se poate bucura. Puteți aranja o întâlnire aici în câteva ore.

.

Întrebări intime în timpul înregistrării

.

"Am fost șocat de faptul că Grindr m-a întrebat despre statutul meu HIV. Eu sunt negativ și nu am nicio problemă în a declara acest lucru. Cu toate acestea, consider că întrebarea este indiscretă. Bineînțeles că înțeleg că bărbații fac parte din grupurile de risc atunci când fac sex cu bărbați. Dar tot m-am simțit stigmatizat. Pentru că eu folosesc prezervative, întotdeauna! Asta nu se schimbă pentru mine până când nu voi fi într-o relație serioasă în care amândoi vom fi testați. Sunt foarte conflictual în legătură cu faptul dacă sunt de acord cu această întrebare."

.

Întrebarea despre HIV de pe Grindr a fost adesea criticată și a provocat și un scandal în 2020. Atunci, ieșise la iveală faptul că Grindr a transmis datele utilizatorilor către terțe companii pentru a face mai bună calitatea aplicației. Prin această încălcare a protecției actuale a datelor, Grindr nu și-a făcut doar prieteni. A fost reacționat de către operator și a promis că nu va mai împărtăși astfel de date sensibile.

.

Celelalte întrebări din timpul înregistrării nu sunt deosebit de ample. Inițial, este nevoie doar de o adresă de e-mail. Ulterior, se poate răspunde la întrebări despre aspect, greutate și fizic. Celelalte întrebări includ preferințele sexuale, statutul HIV menționat mai sus, inclusiv data testului și canalele de socializare existente.

.

Celelalte întrebări la înregistrare nu sunt deosebit de extinse.


Recomandarea noastră: GayParship
Întâlniri serioase pentru homosexuali și lesbiene

La GayParship, homosexualii caută un partener pentru o relație serioasă. GayParshp este cea mai populară bursă de parteneri pe segmentul de căutare a marii iubiri.Funcțiile de bază ale Grindr gratuit

"Marele plus: pot fi pe Grindr gratuit. La toate mesajele pe care le primesc, pot răspunde și pot să caut eu însumi utilizatori și să trimit unele. Asta este cu adevărat special în comparație cu alte portaluri, pentru că de cele mai multe ori plătești deja pentru a te înscrie. Dar dacă vreau să trimit poze sau să votez profiluri sau dacă selecția de utilizatori sugerați din zona mea ar trebui să fie mai mare, am nevoie de un abonament premium. Acest lucru este destul de ok, deoarece există oferte mult mai scumpe din punct de vedere al prețului."

.

Versiunea gratuită a Grindr este dominată de publicitate. Acesta este modul în care furnizorul finanțează o parte din furnizarea aplicației sale. După achiziționarea unui abonament premium, reclamele sunt complet ascunse. De asemenea, utilizatorul primește mai multe opțiuni, poate numi favorite, poate folosi funcții de filtrare în căutare, poate trimite fotografii și chiar bloca profiluri.

.

Dacă varianta premium merită este greu de spus. Cine vrea să se îndrăgostească, ar trebui mai degrabă să investească în alte agenții de dating. Cine caută întâlniri, poate întâlni utilizatorii mai repede și mai bine cu un abonament premium și, prin urmare, își poate crește succesul. Practic, cu o utilizare regulată, merită întotdeauna dacă vă întoarceți la oferta premium.

.Concluzie după 14 zile de utilizare a lui Grindr

"Sunt tânăr, arăt bine (susțin ori) și cu asta am șanse bune pe Grindr. Am făcut contacte, am ieșit deja la întâlniri și am avut deja și o întâlnire erotică. Principiul funcționează. Pe termen lung, însă, va fi prea superficial pentru mine. În momentul de față folosesc varietatea, folosesc Grindr în versiunea premium și nu am regretat achiziția. Activitatea celorlalți bărbați este imensă și cu numeroșii "Gringe" am avut nevoie de funcția de blocare a versiunii premium. Pentru că, da, sunt oameni ciudați cu care nu am vrut să am de-a face."

.

Grindr nu este invenția unei lumi noi, ci o aplicație destinată în mod special homosexualilor și co. Cei care vor să se întâlnească și să cunoască scena nu pot da greș cu aplicația. Cei care sunt puțin mai profunzi și nu vor să experimenteze carnalitatea superficială ar trebui să încerce mai întâi aplicația și, dacă au îndoieli, să treacă la un alt furnizor până la urmă.

Ce alternative există la Grindr?

.

Aceasta este modul în care Grindr se compară cu cele mai bune alternative.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la GayParship. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Întâlniri serioase pentru homosexuali și lesbiene
9,0

 • Ideal pentru căutarea unui partener permanent
 • Foarte multe sugestii de parteneri potriviți cu aceleași interese
 • Interacțiune politicoasă între utilizatori
 • Meniul de navigare bine înțeles, potrivit pentru începători
 • Fără aluzii sexuale
Comunitate mare de întâlniri pentru scena LGBT
7,5

 • Foarte bună protecție a feței pe partea laterală
 • Protecția minorilor este respectată
 • Structură bună, utilizare ușoară a site-ului
 • Costuri în mijlocul solidului, raportul preț-performanță adecvat
Cea mai mare aplicație socială de dating pentru homosexuali
6,0

 • Utilizare gratuită, inclusiv pentru mesagerie
 • Date rapide dorite și posibile
 • Disponibil chiar și pentru Blackberrys


Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
0
No votes yet