Zweisam.de în test: Este Zweisam bursa de burlaci potrivită pentru persoanele singure de peste 50 de ani?


71%

(71/100 puncte)


Zweisam.de se potrivește cu persoane singure în floarea vârstei (peste 50 de ani) care sunt în căutarea unei relații reale și serioase.
Site-ul de dating popular pentru singuri peste 50 de ani
spune Ben

Din ce în ce mai multe persoane de peste 50 de ani încep să descopere aplicații de întâlniri și site-uri de întâlniri pentru ei înșiși. Cu toate acestea, această generație este puțin interesată de jocuri și de discuții superficiale, iar aici intervine Zweisam.de.

.

Zweisam este un site de întâlniri pentru persoanele singure cu vârsta de peste 50 de ani. Ce poate face platforma și cum puteți ajunge aici cât mai repede posibil: Vă spunem în testul nostru practic.

>.

Este bine de știut:

 

Compania FriendScout24 GmbH operează nu numai Zweisam, ci și bursa de burse pentru persoane singure LoveScout24. Prin urmare, platformele sunt identice în ceea ce privește aspectul și funcțiile lor. Cu toate acestea, ele se adresează persoanelor singure din diferite grupe de vârstă.
.  

 Împreună în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.


Împreună Pro

 • Ideal pentru persoanele singure de peste 50 de ani

 • De asemenea, organizează evenimente offline pentru utilizatorii premium

 • Comunitate mare și activă, cu persoane singure în cea mai bună vârstă

 • Operator serios și bine cunoscut


Împreună Dezavantaje

 • Numai persoane singure peste 50 de ani. Cei mai tineri nu au voie aici.

 • Abonament Premium necesar pentru a comunica


Poate convinge Zweisam? Șanse de succes pentru persoanele singure de peste 50 de ani

Peste 250.000 de membri din Germania se pot lăuda cu Zweisam. În comparație cu marile aplicații de întâlniri precum Tinder și Co. acest număr poate părea mic. Cu toate acestea, ar trebui să luați în considerare 2 fapte:

 • Vârsta minimă pentru Zweisam este de 50 de ani
 • .
 • Multe persoane de peste 50 de ani nu folosesc încă internetul la fel de intensiv ca generația tânără. Cu toate acestea, cifrele sunt în creștere constantă aici.
 • .

Din acest punct de vedere, 250.000 de membri nu sunt deci atât de puțini.

>.

Este bine de știut și:

Portalul de întâlniri este structurat în mod excepțional de clar. Chiar și începătorii pe Internet ar trebui să se orienteze rapid în jurul Zweisam.

.

Consiliul nostru:

Dacă vreți să știți dacă sunt destui singuri în zona dumneavoastră, vă recomandăm să faceți propriul test de practică. Înregistrați-vă gratuit și uitați-vă în jurul valorii de în primul rând pe dvs. complet fără obligații.

.

Este complicată înregistrarea cu Zweisam.de?

 

Nu, deloc. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți un nume de utilizator, o parolă și o adresă de e-mail. Veți primi apoi un e-mail cu un link de confirmare. Și apoi?

 

Site-ul de dating Zweisam permite, de asemenea, membrilor de bază (fără un abonament plătit) să vizualizeze grupul de membri.

.

Raportul dintre bărbați și femei aici este de aproximativ 55% la 45%. Din acest motiv, femeile au tendința de a o duce mai ușor decât bărbații. Cu toate acestea, acest raport este excepțional de bun. Există multe portaluri de dating unde raportul dintre bărbați și femei diferă mult mai mult.

 


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Test practic Zweisam.de: Experiențele și sfaturile noastre

Membrii (de asemenea, femeile) au acționat extrem de activi în testul nostru. Cine locuiește într-un oraș mai mare și încarcă o fotografie de profil pe jumătate atractivă, al cărui profil contează în câteva ore cu plăcere la cei 100 de vizitatori. Important aici:

La fel ca pe alte site-uri de întâlniri online, același lucru se aplică și la Zweisam: Dacă vrei să generezi atenție, trebuie să rămâi online. De ce?

 

Pentru că profilurile de întâlniri sunt mai bine poziționate în vizualizare atunci când membrii sunt online în prezent. Deci, dacă sunteți conectat, veți primi mai mulți vizitatori de profil, ceea ce crește și șansele de a găsi pe cel potrivit.

.

Oferă Zweisam.de o aplicație?

Da, îl puteți găsi în Google App Store sau în iTunes Store sub termenul de căutare "zweisam"

.

Odată instalat, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați și puteți scrie și răspunde la mesaje în mișcare în viitor. De asemenea, acum aveți la dispoziție și chat-ul video prin intermediul smartphone-ului.

>.

Cum puteți face contacte pe Zweisam.de?

Cine are un abonament plătit, poate ca alți membri să se asemene sau să scrie imediat. Trebuie să știți, totuși, că singurii de peste 50 de ani sunt mai pretențioși și, de obicei, mai pretențioși. Ce înseamnă asta?

 

Pentru profilurile care vă interesează doar moderat, este în regulă să dați doar un like superficial. Dacă un profil te impresionează cu adevărat, totuși, ar trebui să lași deoparte orice timiditate și să-i scrii persoanei respective cu un mesaj adecvat și semnificativ.

.

Cum să faci asta?

.

Nu faceți o dramă din asta. Abordați câteva puncte din profilul potențialului dvs. partener de flirt și puneți cel puțin o întrebare. Așa:

 

"Bună ziua străin(ă), îmi place destul de mult profilul tău. Aveți un zâmbet foarte atrăgător! De asemenea, se pare că îți place să dansezi la fel de mult ca și mie. Ce dansuri vă plac în mod deosebit?
.
Cu respect:XXX"

Mult important: Dacă ortografia din profilul partenerului de flirt este corectă, ar trebui să îi acordați atenție și dumneavoastră. Sondajele o dovedesc din nou și din nou: o ortografie corectă arată nivel și caracter.

 

O caracteristică specială a Zweisam.de și sfatul nostru:

Zweisam.de este cunoscut pentru că găzduiește evenimente reale offline la intervale regulate. La aceste evenimente puteți întâlni alți membri premium ai Zweisam.de, ceea ce poate fi o schimbare plăcută față de clasicul flirt online.

.

Ce fel de evenimente sunt acestea?

 

Experiența trecută arată că următoarele evenimente sunt foarte populare aici: Nopți de gătit, cursuri, petreceri de flirt ... Dacă vă simțiți puțin stresat de întâlnirile 1:1, atunci sunteți în cel mai bun loc cu astfel de oferte.

 

Tip pentru mai mult succes:

În testul nostru Zweisam, o găsim din nou și din nou: Cine depune un mic efort în textul profilului, primește semnificativ mai multe like-uri și scrisori de intenție.

.

Ce vă place la femei/bărbați, ce vă place mai puțin și ce nu puteți suporta deloc? Notați aceste răspunsuri cel puțin ca și cuvinte cheie în profilul dumneavoastră.

>

Un lucru pe care nu trebuie să-l uitați:

Informația de hobby în profesionalismul tău.

 

De ce:

Pentru că altor membri le place să caute parteneri care au hobby-uri similare cu ale lor. Chiar și în studiile despre relații care au examinat ce anume face o relație fericită, acest aspect este confirmat de fiecare dată. Dacă nu există hobby-uri în profilul tău, nu vei apărea în anumite rezultate de căutare în primul rând

.Profilurile de pe Zweisam.de și funcțiile platformei în cadrul verificării

Este permisă afișarea profilului dvs. pe alte platforme? - Aceasta este întrebarea pe care toți cei care se înregistrează pe Zweisam o pot citi.

>

Ce înseamnă acest lucru?

Cu cât mai mulți membri folosesc un site de întâlniri, cu atât mai mari sunt șansele de succes pentru toată lumea. Deci, site-urile de întâlniri mai mici beneficiază de rețeaua de contacte cu alții. Acesta este exact cazul aici.

.

Dacă sunteți de acord, profilul dvs. va apărea și pe alte site-uri de dating din categoria "Marci europene de dating". Puteți vedea care dintre ele în imaginea următoare.
.
zweisam european dating brands

Este Zweisam de încredere?

Zweisam.co.uk este administrat de o companie mare și internațională care administrează, de asemenea, multe alte site-uri de întâlniri. Portalul de întâlniri face parte din marele grup Meetic, care operează și site-uri de single de succes internațional precum LoveScout24 sau Match.com.

.

Este foarte important pentru operatorii platformei ca membrii înregistrați aici să se simtă confortabil. Atât imaginile, cât și textele de profil sunt, prin urmare, supuse unei revizuiri editoriale.

.

Așa că poate trece timp de 30 de minute până când pozele și textele de profil sunt eliberate.

 

Vă bucurați totuși de avantajul că toate profilurile sunt verificate mai atent de către serviciul clienți înainte de a fi activate.

.

Zweisam.de trebuie să fie clasificat ca fiind serios. Este un serviciu de întâlniri de top pentru persoanele singure în floarea vârstei în Germania.

 

Ce caută membrii la Zweisam.de?

Majoritatea membrilor nutresc dorințe de relații pe termen lung. Spre deosebire de generația de 30-40 de ani, însă, se remarcă:

.

La întrebarea dacă este importantă căsătoria, mulți răspund "Nu este esențială". Ca stare civilă, se citește adesea "divorțat" sau "trăind separat".

 

Cum rămâne cu funcția de căutare?

Funcția de căutare a Zweisam nu lasă nimic de dorit. Fie că este vorba de distanță, aspect, vârstă sau, de exemplu, valori ... puteți căuta în baza de date aproape toate punctele importante. Încercați doar.

 

Funcții de căutare Zweisam


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Este Zweisam prea scump? Costurile abonamentului premium Zweisam.de

În ceea ce privește funcțiile premium, Zweisam este pleșuvitor de clar. Există o singură variantă de abonament, și anume abonamentul premium. Acest lucru este, apropo, nu cu fiecare aplicație de dating / site de dating, deci. Prin urmare, este deja un mare punct în plus pentru Zweisam.

.

Cu perioadele de contract puteți alege între una, trei și șase luni. Costul este în prezent de 39,99, 29,99 sau 24,99 euro pe lună.

.

În plus față de calitatea de membru premium, puteți, de asemenea, să vă amplificați profilul pentru o taxă. Stimularea înseamnă că profilul dvs. va fi prezentat din ce în ce mai sus în interogările de căutare pentru o perioadă limitată de timp. În acest fel, pur și simplu primiți semnificativ mai mulți vizitatori și părți interesate.

Zweisam Booster

Preferați să călătoriți incognito?

Cei cărora le place să își ascundă statutul online pot cumpăra această funcție și fără un abonament premium. Costul este de 9,99 de euro pe lună.

>.

Ce este funcția Connect?

Cine cumpără, pe lângă abonamentul premium, și funcția Connect pentru 9,99 euro pe lună, poate apoi schimbă mesaje și cu membrii non-premium și va fi prezentat acestora în mod preferențial.

.

Această caracteristică poate fi de fapt foarte utilă, deoarece la început mulți membri interesanți nu au încă un abonament premium. Prin urmare, un contact interesant îl poate determina pe unul sau pe celălalt membru să achiziționeze un abonament premium la Zweisam.

.

Așa că funcția Connect vă ajută să vă extindeți semnificativ raza de acțiune

.

Cancelarea unui abonament premium de la Zweisam

.

Doriți să vă anulați abonamentul premium la Zweisam.de?

 

Acest lucru este relativ ușor și este foarte ușor de conceput pentru clienți. De asemenea, aici un mare punct în plus pentru Zweisam.de

.

Pentru a vă anula abonamentul Premium, procedați după cum urmează:

Click pe profilul dvs. și selectați meniul "Ajutor" din dreapta jos. Apoi căutați termenul "cancel". Veți primi acum instrucțiunile actuale privind procedura de anulare.

.

Te rugăm să reții: Simpla ștergere a profilului tău nu contează ca o anulare. Pentru a notifica rezilierea, trebuie să faceți acest lucru în mod explicit, așa cum este descris mai sus.

.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți

FAQ - Împreună

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
9
Average: 8.5 (2 votes)

Comentarii

15/01/2021 -15:39
Holger

Am fost foarte mulțumit. Am nevoie de portal acum, dar nu mai am nevoie, pentru că am întâlnit pe cineva.

.
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
26/01/2021 -15:51
Întâlnirea seniorilor

Aceasta este pentru persoanele de 50+, sau cu alte cuvinte un hangout senior. Mă voi întoarce la Tinder sau Lovescout.

>.
User rating
2
Average: 2 (1 vote)
02/03/2021 -17:24
KarlM

Pentru mine, zweisam este mai bună decât aplicațiile Tinder. Măcar primesc răspunsuri de la femei. Păcat însă că trebuie să plătești pentru a trimite mesaje. Dar cel puțin primesc răspunsuri și sunt în contact. Din acest punct de vedere, prețurile nu sunt atât de mari în comparație cu Parship, de exemplu.

.

User rating
7
Average: 7 (1 vote)
31/03/2021 -16:01
Calea ferată

Nu mă pot plânge deloc. Note maxime. Am întâlnit anume după câteva zile o femeie interesantă cu care acum s-a dezvoltat mai mult. Sunt încă înregistrat aici, dar voi șterge contul, pentru că nu mai am nevoie de zweisam. De fapt, aproape un păcat, pentru că așa a fost un scurt gastspiel aici. Dar a funcționat de minune. Păcat doar că plătesc în continuare abonamentul, deși nu mai am nevoie să folosesc platforma. Deci, este, dar, nu se putea ști că funcționează cu noua dragoste atât de repede din nou. Apropo, am 55 de ani și acum sunt din nou bucuroasă. Mulțumesc lui Zweisam.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
09/04/2021 -18:34
Svenja

Utilizez zweisam de aproximativ 4 săptămâni și am întâlnit deja câteva contacte frumoase aici. Desigur, nu s-a dezvoltat încă într-o relație, dar este distractiv pentru mine să reiau legătura cu bărbații. Există diferite contacte, de asemenea, unele care mi se par primitive. Dar acolo spun repede mulțumesc și mă concentrez pe bărbații care au clasă. La prima mea întâlnire acum chiar am ieșit.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
13/04/2021 -18:55
Maxl

Nu pot recomanda zweisam. în ochii mei este aici doar pentru a face bani. Nu se răspunde la mesaje. Deși primesc contacte și de asemenea nenumărate sugestii, dar nu se potrivesc cu parametrii mei. de ex. prea departe de locul meu de reședință. Există, de asemenea, în mod constant Hinwese că am fost marcat ca favorit al unui alt membru. Dacă se scrie apoi oamenilor, nu se întâmplă nimic. Gândiți-vă totul doar Fake.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)