Împreună.com: Site-ul de întâlniri pentru persoanele singure de peste 50 de ani. Cât de bun, cât de serios? Cât de scump?


68%

(68/100 puncte)


Zusammen.de este o agenție de întâlniri care se concentrează exclusiv pe persoanele singure în floarea vârstei. Femeile și bărbații de peste 40 de ani își caută aici un partener de viață potrivit.
Site de matrimoniale pentru persoane singure peste 50 de ani cu pretenții
spune Ben

Cine are în jur de 50 de ani și încearcă să caute dragostea pe site-urile obișnuite de întâlniri online își dă seama rapid de un lucru: sunt puțini membri care pot fi găsiți în intervalul de vârstă 50+.

.

Pentru persoanele singure aflate în floarea vârstei, nu există încă atât de multe site-uri de întâlniri: Unul dintre ele, totuși, este Zusammen.de. Acest site de burlaci se concentrează exclusiv pe generația 50+. Site-ul anunță, de asemenea, peste 250.000 de membri locali activi. Un motiv suficient pentru a arunca o privire mai atentă asupra acestui portal.

>.

Este bine de știut:

 

Cu Zusammen.de și singles50.com este vorba de aceeași platformă. Oricine se conectează sub zusammen.de nu trebuie să își facă griji dacă adresa domeniului se schimbă brusc în singles50.com după înregistrare.

.

Recenzia următoare rezumă experiența noastră cu această platformă de dating. Aruncăm o privire asupra caracteristicilor, a structurii de membru, a modului în care funcționează, precum și a prețurilor și, bineînțeles, a șanselor de succes.

.Împreună.com în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.


Împreună.com Pro

 • Platformă clară, ușor de utilizat

 • Fotografiile pot fi deblocate individual

 • Gamă largă de opțiuni pentru proiectarea profilului

 • Fotografii de profil verificate

 • Prețuri corecte


Împreună.com Dezavantaje

 • Perioadele de preaviz sunt cam scurte

 • Perioadele de preaviz sunt cam scurte

 • Rezultatele căutării nu corespund întotdeauna criteriilor de căutare


Poate Zusammen.de să convingă? Șanse de succes pentru persoanele singure în jurul a 50 de ani

Pe bursele de parteneri care se concentrează pe generația 50+, grupul de membri poate părea mai ușor de gestionat inițial, dar din moment ce veți găsi doar persoane singure într-un interval de vârstă similar, aveți mai multe opțiuni decât pe alte platforme, unde majoritatea membrilor au între 25 - 35 de ani.

 

Cu ce altceva poate străluci zusammen.de?

În câteva cuvinte:

Zeit.de este o platformă serioasă, care este operată de o companie de dating mare și cunoscută la nivel internațional. Platforma este foarte concepută clar. Vă puteți orienta foarte repede. În același timp, Zusammen.de oferă multe posibilități de a-și proiecta propriul profil. Astfel, veți putea să vă întâlniți aici pe multe profiluri semnificative ale altor persoane singure de peste 50 de ani. Mulți dintre membri par a fi bine educați și caută alți single de vârstă similară cu nivelul. (Un alt testimonial arată cum funcționează Zusammen.de din perspectiva unui single). Există, de asemenea, o aplicație Android și iOS pentru site-ul de întâlniri, iar prețurile sunt, de asemenea, destul de corecte în comparație cu alte site-uri de întâlniri importante.

 

Test scurt de personalitate în timpul înregistrării?

.

Cine se înregistrează pe zusammen.de aterizează după câteva click-uri la testul de personalitate. Întrebările sunt puse inteligent și nu ocupă mult timp.

.

Zusammen Persönlichkeitstest

 

Aproximativ 5 minute este tot ce este nevoie pentru a finaliza testul, după care vă cer să încărcați o fotografie de profil. În plus, ți se vor oferi mult mai multe întrebări, cu ale căror răspunsuri îți poți completa profilul suplimentar,

.

Care sunt avantajele concrete pentru tine?

.

Pentru început, întrebările din testul de personalitate aruncă lumină asupra diferitelor domenii ale vieții tale, motiv pentru care răspunsurile de pe alte profiluri sunt interesante de citit. Pe de altă parte, răspunsurile sunt prezentate într-un mod foarte atrăgător pe profilul dumneavoastră. Acesta este un lucru pe care aproape nici un alt site de întâlniri online nu îl oferă.

>.

Tu decizi dacă și cine îți poate vedea poza de profil

.

Pe Zusammen.de puteți face ca poza dvs. de profil să fie vizibilă pentru toată lumea sau să o estompați. Dacă alegeți această din urmă opțiune, vă puteți debloca pozele individual pentru membrii selectați singuri.

.

Ce caută membrii pe Zusammen.de?

Platforma nu întreabă în mod explicit despre intenții, dar profilurile membrilor vorbesc un limbaj clar: aproape toți sunt în căutarea unor parteneriate solide. Majoritatea membrilor au, de asemenea, anumite pretenții față de noul partener de viață și pot arăta și ei înșiși un anumit nivel.

> Cei mai mulți membri au anumite cerințe față de noul partener de viață și pot, de asemenea, să arate un anumit nivel.

 

Ceea mai mare parte a membrilor au anumite cerințe față de noul partener de viață.

Prima noastră concluzie:

.

Că aici lucrează profesioniști, care știu ce aparține unui site de întâlniri bun, se observă clar. Atât designul site-ului zusammen.de, cât și designul inteligent al profilurilor nu lasă nimic de dorit. Cine are peste 50 de ani și (din nou) caută o relație serioasă, ar trebui să se simtă confortabil aici!

 

 


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Zusammen.de - profiluri și funcții în control

Cum funcționează algoritmul de potrivire pe zusammen.de?

Potrivirea pe Zusammen.de se bazează pe testul de personalitate pe care îl faceți la începutul înregistrării dumneavoastră. Pe baza rezultatelor testului, membrii vă sunt recomandați. Aproximativ 20 pe zi sunt.

.

Deci nu aveți acces la întregul grup de membri de aici, în schimb vi se prezintă zilnic o preselecție zilnică de persoane singure care se potrivesc în mod deosebit cu dumneavoastră.

Unde este avantajul?

Zusammen.de promite să vă prezinte doar sugestii potrivite, astfel încât să vă puteți concentra doar pe membrii care vi se potrivesc bine.

Acum însă, am observat că, din păcate, criteriile de căutare nu sunt întotdeauna luate în considerare. Astfel, cine își dorește un partener cu copii, va primi și propuneri de la persoane singure fără copii. O privire în meniul de ajutor al Zusammen.de ne-a dezvăluit de ce se întâmplă acest lucru:

.

"Uneori vă prezentăm membri care nu corespund exact criteriilor dumneavoastră de căutare. Sistemul nostru caută cele mai bune potriviri pentru dvs. și nu exclude potriviri potrivite doar pentru că o preferință nu se potrivește."

>.

Lasă-l să sfârâie: Opțiunile de contact de pe Zusammen.deDe asemenea, cu opțiunile de contact, acest schimb de parteneri se remarcă prin idei creative. Acesta vă oferă următoarele opțiuni:

.

 1. Cunoscuta "Funcție Like". Pentru a face acest lucru, trebuie doar să faceți clic pe inima pe care o găsiți pe fiecare profil.
 2. .
 3. Opțiunea de salut: aici puteți alege între 6 saluturi. De la un zâmbet timid, la un salut entuziast. Sau preferați să alegeți sărutul?
 4. .
 5. Solicitare de flirt simpatic: La ce întrebare ar trebui să răspundă vizitatorii profilului dvs., puteți să vă stabiliți singur.
 6. .

Exemplu de întrebare de flirt la Zusammen.de
Imagine: Exemplu de întrebare de flirt la Zusammen.de

>.

Vezi mai multe sugestii?

>

Într-un prim moment, Zusammen.de vă prezintă aproximativ 20 de sugestii de contact. Acest lucru face ca platforma să pară puțin săracă. Cu toate acestea, există un truc:

.

Dacă faceți clic pe fila "Cine este online", vi se vor prezenta și mai mulți membri care - la fel ca dumneavoastră - sunt, de asemenea, toți online în acest moment. De asemenea, puteți filtra rezultatele, dar, din păcate, filtrul este doar în versiunea premium, deci cu un abonament premium utilizabil.

.

Dragoste la prima vedere?

>

În cadrul acestei categorii, de altfel, puteți da like sau să sortați membrii în funcție de fotografiile lor.

>.Proba practică: Experiența noastră cu Zusammen.de

Puteți testa Zusammen.de deja în varianta gratuită?

 

La această întrebare trebuie să răspundem cu un "Da" clar.

În calitate de membru de bază gratuit, puteți vizualiza fotografiile doar neclare. Dacă faceți clic pe profiluri în fila "Cine este online?", sunteți, de asemenea, redirecționat imediat la pagina de abonament premium. Aici Zusammen.de ar fi putut permite în liniște ceva mai multe opțiuni.

.

În ciuda acestui aspect, este distractiv să navigați printre profilurile cu design divers. Un plus clar al platformei.

.

Puteți contacta alți membri cu abonamentul de bază gratuit?

.

Puteți trimite salutări membrilor. De asemenea, se poate răspunde și trimite cereri de flirt în varianta gratuită. Mesajele, pe de altă parte, din păcate, nu le puteți trimite. Că această funcție aparține funcțiilor premium, totuși, este comună cu aproape toate platformele de dating online.

> Că această funcție aparține funcțiilor premium, totuși, este comună cu aproape toate platformele de dating online.

Ceva nevoie de îmbunătățiri există în funcția de căutare, a constatat în orice caz testerul nostru. Pentru că, în timp ce mulți sunt cu siguranță toleranți pe tema copiilor - ei sunt da cu Ü50 de obicei deja mutați oricum - fumatul și religia pot fi un adevărat no-go pentru unul sau altul. Din nefericire, căutarea ignoră și aceste dorințe de cele mai multe ori.

.

Apropo, suportul pentru clienți al Zusammen.de este deosebit de prietenos. Se răspunde la toate recenziile din magazinele de aplicații, iar meniul de ajutor vă invită să îi contactați din nou și din nou.

.

Concluzie:

 

Cine este indecis dacă va fi fericit pe Zusammen.de, testează cel mai bine platforma în varianta gratuită și uită-te pe îndelete.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Zusammen.de - Costurile abonamentelor premium

Modelele de abonament ale Zusammen.de sunt plăcut de clare. Abonamentul premium poate fi ales pentru 3 durate diferite: 1 lună, 3 luni sau 6 luni.

.

Consiliul nostru:

Din moment ce abonamentul pe 6 luni costă cu doar 30 de euro mai mult decât cel pe 3 luni, este recomandat să îl luați pe primul. Căutarea unui nou partener durează oricum, de obicei, ceva timp.

.

Opțiunile de plată sunt variate, suma totală pentru întreaga perioadă este întotdeauna debitată.

.

Când și cum puteți renunța la Zusammen.de?

.

Cu Zusammen.de perioada de anulare este de 2 săptămâni. În cazul în care decideți să vă anulați abonamentul premium, puteți face acest lucru chiar aici, pur și simplu prin e-mail sau, alternativ, urmați instrucțiunile din profilul dumneavoastră, pe care le găsiți la rubrica "Setări". Atenție! Această opțiune nu este disponibilă în aplicație. Așadar, dacă doriți să anulați, trebuie să vă conectați pe site-ul web al zusammen.de.

.

Ștergerea profilului nu este o anulare

 

.

În opțiunile de setări ale profilului dumneavoastră, apropo, veți găsi și opțiunea de a vă șterge profilul de pe Zusammen.de. Dar vă rugăm să aveți în vedere că ștergerea profilului dvs. nu reprezintă o anulare. Dacă doriți să anulați serviciul, trebuie să faceți acest lucru în mod explicit.

.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți

FAQ - Împreună.com

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
10
Average: 9.5 (2 votes)

Comentarii

15/01/2021 -15:40
Horst

Mulțumit.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
26/01/2021 -15:53
Ansgar

Zusammen.de a fost complet modernizat. Și, de asemenea, pentru grupul țintă. Nu veți găsi aici niciun yuppy. Exact despre asta este vorba. Este prefiltrat, ca să spunem așa. Top!

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
04/03/2021 -14:48
Olga

Simțiți-vă pe mâini bune pe Zusmmen.de. Sunt o femeie, la jumătatea vârstei de 50 de ani. Folosesc zusammen.de acum aproximativ 3 luni. Nu am găsit încă ceea ce caut, dar am avut deja câteva conversații frumoase și, de asemenea, întâlniri de mers pe jos. Cred că bărbatul potrivit va veni în continuare.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
25/03/2021 -14:42
Renate

Sunt divorțată de 4 ani și nu m-aș fi gândit că va fi atât de greu să găsesc din nou un partener interesant. Mă descriu ca fiind tânără la suflet, atletică și, de asemenea, cu simțul umorului și totuși nu am putut găsi un partener nici după 6 luni aici pe zusammen.de. Mulți bărbați pe care i-am întâlnit au mințit cu privire la silueta, mărimea corpului și aveau în parte și poze vechi. Acest lucru duce permanent la frustrare. Fac acum mai întâi de toate o pauză și mă uit ce poate ergebn în viața reală. Aici am în orice caz nu am găsit. Cu toate acestea, nu totul a fost rău. Am întâlnit oameni noi, am făcut de fapt o prietenie ...dar nu a fost scopul...Deci, nu este totul rău, dar nu tot aurul care strălucește.

.
User rating
6
Average: 6 (1 vote)
13/04/2021 -18:58
Sinni

M-am înscris pe mai multe site-uri pentru persoane singure de peste 50 de ani și consider că acesta este cel mai prost. Chiar nu pot face nimic ca membru gratuit. Iar dacă plătesc nu pot decât să încep să scriu. Dacă apoi am găsit pe cineva care îmi place, atunci locuiește la 400 de kilometri distanță de mine. Nu, mulțumesc. Jos labele.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)