Lemonswan: Site-ul de dating corect pentru intenții serioase: Top sau Flop?


97%

(97/100 puncte)


Lemonswan este site-ul de dating echitabil care înțelege femeile. Această platformă de dating online răspunde dorințelor și nevoilor femeilor. Și cine este surprins: Și bărbaților le place aici, pentru că găsesc multe femei care se bucură de întâlniri online pe Lemonswan.
Site-ul de dating care înțelege femeile
spune Ben

În general, interesul pentru aplicațiile de dating și agențiile de dating online este în continuă creștere. Succesul le dă dreptate furnizorilor precum Lemonswan. Din ce în ce mai multe relații pe termen lung și fericite se creează prin intermediul internetului. Bineînțeles, nici platformele nu pot face magie. Ca și în viața reală, de obicei este nevoie de puțin timp pentru a găsi partenerul potrivit.

.

Pentru a nu pierde timp în căutarea partenerului, ar trebui, prin urmare, să vă bazați doar pe site-urile de dating care sunt de încredere, oferă servicii bune și, mai presus de toate, pot demonstra cele mai bune perspective de succes.

Căutarea partenerului este o activitate de succes.

Așa că, în acest context, am vrut să aflăm cât de bun este site-ul de dating Lemonswan și cât de repede își pot găsi membrii un partener aici. De asemenea, am vrut să aflăm ce le ajută pe femei și bărbați să ajungă mai repede la obiectivele lor pe Lemonswan.

.

De asemenea, veți afla cum să scrieți un text de profil bun, la ce ar trebui să acordați neapărat atenție în timpul întâlnirilor (online) și ce subiecte nu sunt potrivite pentru primele conversații și întâlniri.
.
. Sunteți curioși să aflați mai multe? Să începem chiar acum!

 Lemonswan în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.

Aplicația de dating cu cei mai mulți membri la nivel mondial

Faceți cunoștință cu oameni noi rapid și ușor. Chiar și persoane din zona dumneavoastră.


Lemonswan Pro

 • Caracteristici distincte de confidențialitate: Fiecare utilizator își deblochează singur fotografiile

 • Sunt înregistrate mai multe femei decât bărbați

 • Numărul de utilizatori este în continuă creștere. Cu toate acestea, până în prezent, portalul este mai mic decât, de exemplu, Parship

 • Profilurile vor fi activate numai după o verificare amănunțită.

 • Nivelul de educație al utilizatorilor este ridicat


Lemonswan Dezavantaje

 • Nici o aplicație încă

 • Încă relativ nou pe piață


Lemonswan - Test: Este înregistrarea aici o idee bună?

Lemonswan este încă un portal de întâlniri relativ tânăr. Acest lucru face dificil pentru mulți singuri să evalueze dacă merită să se înscrie aici.

>.

Pentru a răspunde la această întrebare, am analizat mai atent portalul, caracteristicile sale și utilizatorii înșiși.

Pentru a ne ajuta pe noi să ne cunoaștem mai bine.

Un lucru a devenit rapid clar: utilizatorii Lemonswan sunt în căutarea unui partener stabil.Nu este vorba despre aventuri de o noapte sau relații cu jumătate de inimă. Pe scurt, utilizatorii Lemonswan s-au săturat de oameni care nu știu ce vor în materie de dragoste. Lemonswan face tot ceea ce poate pentru a sprijini utilizatorii în intențiile lor serioase atunci când vine vorba de găsirea unui partener.

.

Cum sprijină Lemonswan utilizatorii care au intenții serioase?

De exemplu, operatorii Lemonswan sunt mai minuțioși în verificarea profilurilor și a fotografiilor decât alte aplicații de dating. Acest lucru este apreciat în special de utilizatorii care au standarde ridicate când vine vorba de fotografii și nu suportă să vadă poze de grup sau prea multe poze cu animale de companie în timpul întâlnirilor online.

.

Este adevărat că Lemonswan Premium este gratuită?

.

În acest punct, Lemonswan se angajează să fie corect și a ales o cale neobișnuită în industria de dating.

.

Portalul permite unor utilizatori să folosească gratuit varianta premium.

.

Cine se poate bucura de abonamentul gratuit?

.

Oferta premium gratuită se adresează părinților singuri, studenților, stagiarilor care câștigă mai puțin de 35.000 de euro net pe an și care pot dovedi acest lucru.

 

Aceasta este o ofertă care nu este gratuită.

Primul nostru bilanț intermediar al Lemonswan

Chiar dacă numărul de membri înregistrați nu poate concura încă cu cel al celor mai mari portaluri de întâlniri, faptul este că tot mai multe persoane singure aleg Lemonswan. Astfel, portalul de întâlniri devine practic din ce în ce mai atractiv pe zi ce trece și este acum o opțiune foarte interesantă pentru persoanele singure care se gândesc serios la iubire.

 

.

Singurii care au ales Lemonswan au fost foarte sociabili și interesați în timpul testului nostru. Dacă sunteți în căutarea iubirii vieții voastre, aveți șanse bune cu Lemonswan.

.

Singurii care au ales Lemonswan au fost foarte extrovertiți și interesați.

 

De aceea vă sfătuim: Utilizați oferta de înregistrare gratuită și faceți-vă o impresie. Cu toate acestea, oferta gratuită are un dezavantaj: nu puteți filtra burlacii în funcție de regiune. Dacă vă luați ceva timp, veți afla totuși rapid dacă posibilii parteneri locuiesc în apropierea dumneavoastră.

.

Apropo: înregistrarea timpurie în scopuri de testare merită. Pentru că dacă nu vă decideți imediat pentru un abonament premium, Lemonswan vă va trimite probabil chiar și un voucher de reducere după 2-3 zile.

.


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Este Lemonswan cu adevărat gratuit? Pentru ce servicii ar putea exista costuri?

Declarația a fost luată. Vreți să vă înscrieți la Lemonswan? Vă vom ajuta cu următorii pași. Iată ce urmează să aflați:

.

 • Tot ce vrei să știi despre înscrierea gratuită
 • .
 • Ce taxe Lemonswan puteți suporta și la ce trebuie să fiți atenți atunci când vă anulați
 • Ce trebuie să faceți pentru a vă bucura de o promoție de reducere

Cum să vă înscrieți la Lemonswan

Lemonswan vă oferă mai multe modalități de a vă înregistra. Astfel, nu trebuie să folosiți modalitatea clasică prin e-mail sau parolă.

.

În mod alternativ, înregistrarea cu Lemonswan funcționează și prin Google și Facebook. În cazul în care vă înregistrați prin intermediul contului de Facebook, puteți utiliza chiar și fotografiile pe care le-ați stocat acolo. Important de știut pentru dvs: Listele dvs. de prieteni de pe Facebook sunt interzise pentru Lemonswan! Operatorul nu are acces la contactele dvs. de pe Facebook.

.

Înregistrarea simplă se face foarte rapid.

.

Postul următor - ca și în cazul Parship sau ElitePartner - este testul de personalitate.

>.

Cât de cuprinzător este testul Lemonswan?

Experiența noastră arată că testul Lemonswan durează între 20 și 30 de minute pentru a fi completat. Nu vă grăbiți! Răspunsurile dvs. reprezintă baza pentru evaluarea personalității dvs. și baza pentru sugestiile de parteneri pe care le veți primi ulterior de la Lemonswan.

 

.

 

Tăiați în serios testul de personalitate

.

Lemonswan are nevoie de răspunsurile dvs. sincere pentru a-și da seama, din varietatea de utilizatori, ce parteneri ar putea fi deosebit de potriviți pentru dvs. Puteți, desigur, să căutați pe cont propriu contabili interesanți, dar profitați de oportunitatea pe care v-o oferă Lemonswan. Sistemul este încercat și testat.

.

Ce sunt de fapt punctele de potrivire și cum se ajunge la sugestiile de parteneri?

"Păsările de o pană zboară împreună". Majoritatea cercetătorilor în materie de cupluri sunt de acord și cu acest lucru. Interesele comune și puține opuse sunt o bună condiție prealabilă pentru ca două persoane să se înțeleagă bine. Răspunsul la testul de personalitate îl ajută pe Lemonswan să genereze în fundal un profil de căutare pentru dumneavoastră, care este luat ca bază pentru căutarea și atribuirea partenerului.

.

Ce se întâmplă după test?

După ce profilul dvs. este creat, algoritmul Lemonswan îl poate potrivi cu profilurile de căutare ale altor utilizatori. Cu cât este mai mare potrivirea, cu atât vor exista mai multe puncte de potrivire.

>.

Cel mai mare punctaj de potrivire este 140. Dacă nu există nicio potrivire, sistemul acordă 0 puncte. Lemonswan își sfătuiește utilizatorii să se uite cu atenție deosebită la profilurile cu un scor ridicat (110 și peste)

.

Atenție: testele pot fi "problematice"
.
. Ca în cazul oricărui test online care are loc fără un intervievator, întrebările pot fi interpretate greșit. Asta are drept consecință faptul că la unele întrebări se răspunde chiar și neintenționat greșit. De aceea, un sfat: Punctele de potrivire reprezintă o orientare perfectă în evaluarea contactelor propuse. Cu toate acestea, nu ar trebui să luați întotdeauna acest lucru 100% la valoarea nominală. Întâlniți-vă, de asemenea, pur și simplu cu persoane care pot prezenta mai puține puncte de potrivire cu dumneavoastră, dar al căror profil sau poze vi se par deosebit de interesante. Această abordare duce adesea la atingerea obiectivului.

.

Lemonswan se bazează pe bounceri - Acest lucru este în urmă

Lemonswan se mândrește cu raportul său ridicat de femei în comparație cu multe alte portaluri de întâlniri. "Femeile ar trebui să se simtă confortabil cu noi", este mesajul de bază, iar acest lucru reușește cu ajutorul bouncers.

.

Ce se înțelege prin "bouncers"?

Lemonswan face o analiză completă a tuturor profilurilor. Aceasta include faptul că imaginile și textele trebuie să corespundă cadrului de lucru al Lemonswan. Dacă nu corespund, sistemul respinge utilizatorul. Acest lucru nu trebuie să vă îngrijoreze: Cu explicațiile noastre, acest lucru nu vi se va întâmpla.

.

Imagini de profil verificate

.

Dacă ați testat deja diverse site-uri de întâlniri, știți acest lucru: Deși utilizatorii au postat fotografii, nu vă puteți face o impresie reală despre persoana respectivă.

.

Ce se greșește adesea aici?

... nu mai puțin frecvente sunt fețele cu grimase, o mulțime de poze cu animalele de companie sau chiar poze de grup. Evident, ar trebui să ghicești despre ce persoană este vorba în primul rând în acest profil.

.Lemonswan: Portalul și aplicația în test

Nu aveți încă experiență în căutarea online a unui partener de viață?

>

Chiar dacă găsirea unui partener prin intermediul unui portal de întâlniri este o experiență nouă pentru dumneavoastră, vă veți găsi rapid drumul în Lemonswan. Structura este ușor de înțeles și bună de trecut cu vederea. Doar că fontul ar putea fi puțin mai mare. Mai mulți factori demni de îmbunătățire nu am observat.

.

Găsește-ți partenerul de vis - Cum să pornești în căutare

După ce înregistrarea este completă, puteți începe în sfârșit cu lucrul propriu-zis: căutarea domnului sau doamnei potrivite. Cu siguranță că sunteți curioși, ce bărbați sau femei de aici caută și ei. Dar deja după câteva click-uri veți observa:

.

Cerințele de căutare sunt indispensabile!

La Lemonswan puteți filtra profilurile în funcție de următoarele criterii:

.

Opțiuni de filtrare

>

 • vârsta
 • Dimensiunea corpului
 • Copii existenți
 • Câștiguri
 • Educație
 • Pictură disponibilă sau nu
 • .
 • Razonul de căutare în kilometri
 • Dorințele copiilor
 • .

Recomandarea noastră:

 

Site-urile de întâlniri, pe care sunt înregistrați mulți membri, pot acționa ca un "magazin online". Numeroasele funcții de filtrare ne tentează să ne comportăm ca la cumpărăturile online. Astfel, de exemplu, criteriile de filtrare direct dificile se bazează pe mărimea corporală sau pe vârstă.  În timp ce una este mult mai importantă: Dacă scânteia sare la prima întâlnire, vârsta și mărimea nu mai joacă deloc un rol. Prin urmare, recomandarea noastră: Rămâneți mai generoși în definirea cadrului în care vă încadrați pentru căutarea partenerului.

 

Cercetarea cercului

>

Cercetarea cercului.

Natural, ar fi minunat dacă potențialul dvs. nou partener ar locui în apropiere. Cu toate acestea, nu este posibil să îl restrângeți la o zonă mică. Pe o rază de cel puțin 25 km trebuie să acceptați la Lemonswan.

.

Apropo, acest lucru este similar și cu Parship.

.

Personal, nu ne place atât de mult acest lucru. Din punct de vedere mental, suntem aici cu mama singură care nu se poate deplasa. O distanță de 25 km este cu siguranță o adevărată provocare pentru ea. Ceea ce probabil îi mulțumește pe cei care se ocupă de protecția datelor este mai degrabă nu atât de util pentru oamenii din orașele mari

>.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Profilul dumneavoastră este esențial pentru succesul în căutarea partenerului

Dacă vrei să-ți cauți viitorul partener prin intermediul unui portal de dating, ai nevoie de răbdare și de nervi buni.

>.

Așteptarea și speranța dinaintea primei întâlniri și apoi, dacă este cazul, dezamăgirea de după întâlnire, dacă nu a sărit scânteia, pot fi foarte stresante ca suișuri și coborâșuri emoționale.

Consiliu profesional:

>

Recunoașteți că întâlnirile pot consuma mult timp, chiar și prin intermediul unui portal online.Încercați să nu vedeți întâlnirile ca pe o povară, ci să așteptați cu nerăbdare să vă întâlniți și să vorbiți cu cineva. Fiecare întâlnire poate fi frumoasă și educativă, chiar dacă nu ar trebui să se repete.

.

Dacă mergi la întâlnire după întâlnire și ești dezamăgit de fiecare dată, ar fi bine să te mai uiți o dată la profilul tău. Este poate că ridică așteptări false? Poate că din cauza pozelor sau a textului tău sunt interesați de tine oameni care nu ți se potrivesc deloc. Uitați-vă, așadar, încă o dată la profilul dvs. în mod critic și faceți, dacă este necesar, ajustări.

 

De asemenea, și alții fac greșeli - așa că tu beneficiezi

.

Profilele medii, plictisitoare sunt din experiență motivul pentru care oamenii nu reușesc pe site-urile de dating.

.

Ești deja înscris pe Lemonswan?- Perfect, atunci alege un profil complet mediu. Unul care vi se pare mai degrabă neinteresant și pe care în mod normal nu ați da niciodată click.

.

Și acum?

Imaginați-vă că acest utilizator vă scrie cu următoarele cuvinte:

.

"Am descoperit din întâmplare profilul dvs. interesant. Este imediat evident că sunteți o persoană plină de umor"

.

Cum ați reacționa la un astfel de mesaj? Exact, ai da click pe profilul expeditorului și ai vedea dacă descoperi acolo replici care merită citite. Dar dacă nu găsești nimic în afară de câteva fraze care spun prea puțin, cât de interesat ai fi să cunoști mai bine persoana respectivă?

.

Probabil deloc - de înțeles

.

De aceea, cel mai important sfat pentru orice site de întâlniri este că dacă vrei să fii interesant pentru alte persoane singure, trebuie să depui ceva efort în crearea unui profil. În caz contrar, va trebui mai târziu să investești semnificativ mai mult timp pentru a compensa această greșeală inițială. Ia în serios crearea profilului tău de dating. La urma urmei, sunteți în căutarea partenerului pentru viață. Efortul merită cu adevărat!

.

Cum arată un text de profil bun?

Sugestie A

 1. Scrieți textul de profil în propriile cuvinte
 2. .
 3. Scrieți cu jocuri de cuvinte. Acesta poate fi subliminal, puțin obraznic sau chiar sec. De asemenea, cuvintele autocritice și pline de spirit sunt bine primite.
 4. .
 5. Evitați cu orice preț orice sentiment negativ. Nu faceți referiri la dezamăgiri grave sau la oportunități ratate.
 6. .
 7. Textul profilului dvs. trebuie să fie lipsit de erori. Acordați atenție ortografiei și punctuației
 8. .

Sugestie B

Căutați ajutor de la cineva care vă cunoaște și care poate scrie bine. Un exemplu excelent este o platformă de dating din SUA, unde toate textele de profil sunt practic scrise de prieteni. Ideea din spatele acestui lucru este logică:

.

Nimeni nu ne cunoaște mai bine decât prietenii noștri. De multe ori, aceștia ne cunosc chiar mai bine decât ne cunoaștem noi înșine. Dar, de asemenea, ne plac și, prin urmare, ne pot parafraza greșelile cu cuvinte pline de dragoste. Folosiți sugestia B dacă nu sunteți dumneavoastră însuși un scriitor talentat de versuri inspiraționale.

.

Trebuie sau vreți neapărat să vă scrieți propriul text, dar nu vă puteți gândi cum să o faceți? În acest caz, următoarele întrebări vă vor ajuta. Nu este nevoie să răspundeți la fiecare întrebare. Sunt permise și mici indicii. Acest lucru este recomandat, de exemplu, dacă nu doriți să intrați în detalii.

.

 • Ce îi va plăcea cu siguranță noului tău partener la tine?
 • .
 • Ce hobby-uri ați dori să faceți împreună în viitor?
 • .
 • Ce filme și cărți vă plac în mod deosebit?
 • .
 • Ce greșeli ați prefera să semnalați unui posibil partener chiar acum?
 • .
 • Cât de important este raportul dintre înălțime și greutatea corporală pentru dumneavoastră?
 • Cât de multă apropiere îți dorești într-o relație și cât de cruciale sunt retragerile doar pentru tine?
 • Cu ce nu vă înțelegeți deloc? Acestea ar putea fi aspecte precum fumatul, alcoolul, relațiile la distanță sau planificarea familială în așteptare.
 • .

Imaginea ta - Există doar imaginea perfectă sau imaginea nepotrivită

.

Dacă ne place sau nu o imagine este subiectiv. De cele mai multe ori avem imediat o părere despre ea și se dovedește a fi fie pozitivă, fie negativă. Nu există așa ceva "bine".

.

Când vine vorba de pozele de profil, verdictul poate fi și mai strict. Iar această judecată spune dacă ne place sau nu persoana din imagine. Prin urmare, ar trebui să fiți deosebit de critic cu propria fotografie de profil.

.

Angajați un fotograf profesionist sau rugați pe cineva pe care îl cunoașteți să vă facă o fotografie. Dacă preferați să vă faceți un selfie, acordați o atenție deosebită aspectului dumneavoastră.

.

Acesta este un lucru de care trebuie să țineți cont!

Când faceți poza, gândurile voastre ar trebui să fie la viitorul partener. Zâmbiți-i în gând. Imaginați-vă că el sau ea vă zâmbește înapoi frumos și cu interes. Trebuie să surprindeți acest moment cu aparatul foto, astfel încât să reușiți să faceți o fotografie potrivită.

.

Nu este nimic rău în a fi nevoit să ștergeți din nou fotografii nesfârșite pentru că au eșuat. Acordă-ți o înghițitură de șampanie și nu te grăbi cu fotografia. Într-o zi, fotografia perfectă va fi acolo. Efortul merită!

Să știți că merită!

Nu vă îndoiți!

Când ați reușit să obțineți poza perfectă, vă puteți îngrijora că v-ați portretizat atât de pozitiv încât poza nu mai corespunde aspectului dumneavoastră real, iar potențialul partener ar putea fi dezamăgit la o întâlnire?

.

Dacă pur și simplu vă fotografiați într-o postură naturală care vă convine, acest lucru nu se va întâmpla. Zâmbiți și asigurați-vă că fața dvs. este clar vizibilă. Este zâmbetul care va fi pe fața ta atunci când îți vei găsi partenerul de viață. Tu doar îl arăți deja. 😊

>.

Câștigurile tale: mai multe mesaje de la alte persoane singure

.

Textul profilului tău este gata și ai reușit să încarci o poză reușită?! Atunci puteți acum să stați liniștit și să vă relaxați. De acum înainte veți număra semnificativ mai multe click-uri pe profilul dvs. și, de asemenea, mai multe cereri de contact. Acest lucru vă va face căutarea unui partener mult mai ușoară.

.

Clasamentul în comparație


Prima conversație online și prima întâlnire - Evitați aceste întrebări!

Dacă ai fost la multe întâlniri, dacă te uiți în urmă vei putea să enumeri întrebări nepotrivite. Unele sunt pur și simplu nefericite, altele indiscrete. Iată care sunt acestea:

.

 1. Bună ziua, ce mai faceți?"

  .

Aceasta este o modalitate complet nepotrivită de a începe o conversație, inclusiv pentru că adresa este absolut impersonală. Puteți ignora în siguranță mesajul, deoarece expeditorul nu s-a gândit în mod evident deloc și nu are intenții serioase.

.

 1. "Ce căutați aici?"

  .

Această întrebare este discutabilă. Expeditorul plătește, de asemenea, în jur de 200 de euro pentru o jumătate de an la Lemonswan și va căuta un partener la fel ca tine. Cu toate acestea, aveți voie să faceți o glumă. "Schimb de modele de tricotat! Asta funcționează foarte bine aici", de exemplu. Cu puțin noroc, îți vei face interlocutorul să râdă și își va da seama cât de stângace a fost întrebarea lui.

.

 1. "Unde locuiești mai exact?"

  .

Da, există și asta. Chiar înainte de prima întâlnire. Nu ar trebui să răspundeți la întrebare sub nicio formă. Adevărat, se poate ca persoana cu care vorbiți să nu aibă nicio experiență în materie de întâlniri și să nu se gândească deloc la asta. Dar se poate întâmpla, de asemenea, ca persoana respectivă să se fi hotărât deja la tine și să fie greu de scăpat de ea. Șansele ca tu să întâlnești pur și simplu dragostea vieții tale sunt destul de mici.

 

 1. "Te vezi cu altcineva?"

  .

O astfel de întrebare iese din discuție. În afară de asta, cel care întreabă ar putea la fel de bine să-și dea singur răspunsul. Atâta timp cât nu se ajunge la o relație, poți să te întâlnești cu alți bărbați și femei după bunul plac. Prin urmare, mustrați-vă calm și politicos interlocutorul: "Nu este puțin cam devreme pentru această întrebare?"

.

 1. "Sunteți proprietarul propriei case?"

  .

Ceea ce privește bunurile proprii nu-și are locul la o primă întâlnire. Dacă vi se pune această întrebare, ar trebui să răspundeți în consecință. Bine potrivită este o contraîntrebare: "Îmi afectează asta atractivitatea?"

.

Vă dorim mult succes în căutarea unui partener pe Lemonswan!

.


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți
Aplicația de dating cu cei mai mulți membri la nivel mondial
3,8

 • Înregistrarea este rapidă și ușoară
 • Operațiunea este o joacă de copii
 • Există mulți membri lângă tine
 • Funcțiile sunt extinse și gratuite
 • Posibilitățile de flirt sunt acolo

FAQ - Lemonswan

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
10
Average: 9.7 (3 votes)

Comentarii

12/11/2020 -15:09
AnnaStarlet

Am fost înregistrat de aproximativ o săptămână. Prima mea impresie este foarte bună. Îmi place în special faptul că părinții singuri pot folosi 6 luni gratuit. Acest lucru este foarte frumos și sper că acest timp este suficient. Cu toate acestea, mi se pare că există probleme tehnice în ultima vreme. el pagina de multe ori nu se încarcă, arată mesaje de eroare. Apoi, există adesea erori de conectare. Se pare că serverele nu sunt optime pentru acest tip de platformă. îl încercase și pe diferite medii și accesări pentru a exclude o problemă tehnică a mea, dar am avut aceleași probleme. Dacă totuși funcționează, aveți o selecție bună de oameni. Sunt curios dacă ajung cu adevărat să cunosc pe cineva.

>.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
12/11/2020 -15:10
Joggi

Nu pot spune decât vă rog. Se vede că fondatorul a învățat din dezastrul de la Parship și Elitepartner. Urmăriți acțiunile sale de ceva timp și a vrut doar să încerce. Jos pălăria!

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
13/11/2020 -11:37
Britta76

În concluzie, pot spune că LemonSwan se adaugă pe piață într-un mod nou. Modern, serios, așa ar trebui să fie. Oamenii care au fost potriviți cu mine au fost toți politicoși și simpatici. Puteam să caut mult timp chat-uri prostești, pur și simplu nu existau. Poate ați observat că Lemonswan nu există de foarte mult timp. HIer este, de asemenea, din partea operatorului încă nimic eingerosetet. Un test, dacă marea dragoste poate fi găsit aici, trebuie să facă toată lumea în sine. Eu nu am găsit-o aici încă, dar sunt sincer încrezător.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
16/11/2020 -15:04
Luise

În ultimii ani, am acumulat deja puțină experiență în materie de întâlniri pe internet. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult la LemonSwan încă de la început au fost sugestiile de parteneri, pentru că se potrivesc foarte bine. Probabil din cauza chestionarului pe care trebuie să-l completezi la început. Nu prea am o părere bună despre aceste teste, dar acesta pare să se potrivească cumva. Celălalt lucru pe care îl observi aici este că se pune un real accent pe bunele maniere și pe membrii decenți. Probabil că și procesul lung de înregistrare pare să-i descurajeze pe unii care vor doar să flirteze. Oricine s-a înregistrat vreodată într-o aplicație de dating știe ce fel de tipi uneori ciudați îți scriu mesaje. La LS, chiar se asigură că membrii se pot comporta frumos și că tu, ca femeie, nu ești deranjată cu mesaje de la oameni ciudați. Nu l-am întâlnit încă pe domnul potrivit, dar iată-mă încrezătoare. Sunt, de asemenea, doar recent înregistrat la Lemonswan au, dar un GEfühl bun astfel!

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
17/11/2020 -15:46
AnnaLena

Sunt atât de dezamăgit și, de asemenea, șocat de ceea ce este permis în Lemonswan totul. Mi-au scris doar bărbați cu poze de fotomodele. Germană ruptă. Au fost transferați în Germania pentru muncă. Bineînțeles că au o casă lângă tine și caută femeia pe viață. Asta deja miroase atât de flagrant a fals. Și odată ce te-au prins, mai e și problema banilor. Potrivit Lemonswan, o serie de profiluri false au fost șterse. Dar o notă amară îmi rămâne...

.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
20/11/2020 -10:58
BlackSwan

Unic. Asta e tot ce e de spus. Mulți oameni și testează în mod regulat câștigătorul în diverse teste.

.
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
23/11/2020 -12:14
Roggi

Mulți deadbeats, aproape niciun partener real și bariere mari în calea renunțării. Sunt un cadru universitar și un executiv de succes. Datorită reclamelor TV foarte convingătoare (care încă rulau acum un an), m-am înscris la Lemonswan în urmă cu un an. Din nefericire, am descoperit curând că există foarte puțini parteneri în zona mea, deși locuiesc în oraș (Frankfurt). Cum reușește Lemonswan să găsească membrii revendicați este un mister pentru mine. Se pare că, în general, este în așa fel încât există foarte multe Karteileichen care provin mai ales de la utilizatorii care cândva ori un abonament de test blocat și apoi după expirarea perioadei de testare în sistem rămân. Acești utilizatori înșiși, cu toate acestea, nu mai pot răspunde la mesajele primite, dar le primești afișate, ceea ce este desigur enervant.

.
User rating
2
Average: 2 (1 vote)
24/11/2020 -12:18
Samu33

Nu înțeleg ce scrie Käufer-Kompass aici. Doar cei care caută parteneri serios interesați sunt pe Lemonswan. Karteileichen ar fi rezolvat. Exact asta din păcate nu cred. Platforma este depășită din punct de vedere tehnic, seamănă cu începuturile rețelelor sociale. Acest lucru ar fi totuși suportabil dacă s-ar cunoaște multe contacte prin intermediul Lemonswan. Din păcate, eu nu am cunoscut alți membri prin LS, nu s-a făcut nici măcar o cunoștință. Mă dau bătut.

 

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
25/11/2020 -16:53
Tippi

Găsește Lemonswan bun. Trăiesc la graniță, dar îi găsesc și pe austrieci.

>.
User rating
7
Average: 7 (1 vote)
03/12/2020 -15:29
Costuri sub control

Mi se pare corect că un procent mare de femei nu trebuie să plătească nimic.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
07/12/2020 -13:52
Cozi

Lemon Swan îl folosesc doar pe smartphone sau tabletă. Pentru aceasta, aplicația corespunzătoare poate fi descărcată de pe site. Aplicația este compatibilă cu dispozitivele Android și iOS. Aplicația nu diferă aproape deloc de versiunea pentru desktop și este foarte ușor de utilizat. WEnn că nu ați încercat-o încă, sfatul meu. Apoi, primiți și notificări. Deci reduceți time2date.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
14/12/2020 -16:49
Heinz75

Honestly nu înțeleg comentariile despre faptul că sunt jefuiți. Cum poți să te aștepți să cunoști pe cineva sigur? Nu este așa în cluburi și nu îți primești banii înapoi. Și doar pentru că nu ajungi să cunoști pe cineva, te poți distra cu chat-urile - chiar dacă chimia nu este potrivită în cele din urmă...

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
15/12/2020 -16:11
Louse

O dată și niciodată. Până când oamenii răspund ori trece foarte mult timp. Tinder este mult mai bun.

.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
18/12/2020 -15:00
StiftungWarentest

Cred că recenziile pozitive sunt cumpărate. Ce ar trebui să fie pozitiv la Lemonswan? Nu găsesc nimic.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
26/01/2021 -15:50
Anni

Pentru mine, Lemonswan este portalul pentru persoanele care caută o relație reală. Nu la fel de superficial ca Tinder și nu la fel de înfundat ca Parship. Top!

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
04/03/2021 -14:57
Singur cu copilul

În calitate de mamă singură, nu am multe oportunități de a întâlni bărbați. Când am citit că o platformă de renume precum Lemonswan permite mamelor singure să navigheze gratuit, m-am înregistrat. Mi se pare corect ca platforma să vrea să sprijine astfel părinții singuri. Ne este destul de greu și așa și unde altundeva vom găsi un bărbat? Am 2 întâlniri până acum. Încă nu s-a potrivit cu adevărat, dar nu renunț. Lemonswan are mulți alți membri de sex masculin.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
11/03/2021 -15:34
WillRelationship

Am făcut până acum multe experiențe pozitive cu lemonswan. Așadar, oamenii pe care i-am întâlnit aici, toți își doresc o relație solidă și nu aventuri pe termen scurt. Încă nu a ieșit scântei, dar sunt lucruri bune pe care le voi găsi în continuare aici. Unul ar trebui să aducă pentru căutarea partenerului deja etas timp și perseverență. Einzigundallein Găsesc păcat că pozele nu sunt imediat de văzut. Dar altfel găsesc partea super. Acum sper doar că voi întâlni în curând prințul meu fermecător.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
19/03/2021 -17:49
Karlo

Am semnat pentru Lemonswan zilele trecute și am primit o mulțime de e-mailuri destul de repede că cineva era interesat de mine. Este destul de amuzant, pentru că nu am trimis mesajele. După cum am văzut mai târziu, Lemonswan a scris în numele meu alte femei. Înțeleg de ce fac asta, dar vreau totuși să păstrez controlul asupra mesajelor mele. Am contactat serviciul clienți și încă aștept un răspuns. Apoi, desigur, am trimis eu însumi mesaje femeilor. Acum vorbesc cu una. Dar să vedem ce se va întâmpla. Experiențele mele lemonwan până acum moderate. dar cine știe...

.

User rating
5
Average: 5 (1 vote)
25/03/2021 -14:19
Christina

Am întâlnit un tip grozav pe lemonswan la sfârșitul anului trecut și suntem încă împreună. Nu am putea fi mai fericiți acum. Întâlnirile online merită, chiar dacă sunt sigur că te enervează din când în când. Și eu am fost singură mai bine de doi ani și am încercat diferite site-uri și aplicații. Tinder. O relație de dragoste-ură. Deja am avut și întâlniri, dar toate fără substanță și mai degrabă pe termen scurt. Pe lemonswan am găsit în sfârșit exact ceea ce căutam. Oameni cu intenții reale. Am decis să folosesc lemonswan pentru că site-ul este mai ieftin decât Parship. Aveam unele îngrijorări dacă acest lucru este bun, parship îl știți de la televizor. Dar, așa cum am spus, nu am regretat în cele din urmă. Totul a mers bine. Mulțumesc lui Lemonswan.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
28/03/2021 -19:10
Ricco

Experiențele mele cu Lemonswan sunt în principiu bune, dar ceea ce este cazul, singlebörse ar putea avea cu siguranță mai mulți membri. Locuiesc în NRW, în mediul rural, aproape de granița cu Olanda. În mediul meu direct cu Süchteln nu găsesc atât de mulți parteneri. Trebuie să îmi extind raza de acțiune la Düsseldorf sau Köln și atunci sugestiile vor fi mai multe și, de asemenea, interesante. De asemenea, am fost deja în Köln la o întâlnire. Să vedem ce se va întâmpla cu ea. Dar trebuie să faci efortul de a conduce câțiva kilometri pentru o întâlnire. Apoi, Lemonswan poate funcționa bine și în zona mai rurală.

.
User rating
8
Average: 8 (1 vote)
14/04/2021 -17:25
Margret

M-am uitat la unele site-uri partenere (pentru 45+) și sunt până acum cu Lemonswan cel mai mulțumit. Prin urmare, din partea mea, de asemenea, puncte depline!

User rating
10
Average: 10 (1 vote)