LoveScout24: Funcționează cu adevărat schimbul de burlaci? Sfaturi pentru mai mult succes în întâlniri cu LoveScout24


80%

(80/100 puncte)


LoveScout24 este una dintre cele mai vechi și mai mari burse de burlaci. Portalul de întâlniri se numea înainte Friendscout24. Cu toate acestea, site-ul a fost redenumit LoveScout24 în 2016, pentru a se concentra și mai mult pe căutarea dragostei adevărate.
Una dintre cele mai mari și mai cunoscute burse de single-uri
spune Ben

În primul rând:

Care sunt șansele de succes în general pe LoveScout24?

În general, în general, șansele de succes aici sunt foarte mari, deoarece LoveScout24 are un număr mare de membri activi. Pe această bursă de burlaci în fiecare zi se înregistrează aproximativ 10.000 de noi burlaci de diferite vârste, din diferite clase sociale. Având în vedere diversitatea utilizatorilor, fiecare oală ar trebui să-și găsească în cele din urmă capacul.

.

Experiențele pozitive ale testerilor noștri și multe feedback-uri pozitive ale cititorilor noștri confirmă calitatea ridicată și rata mare de succes a LoveScout.

 

Mai mulți factori vorbesc pentru șanse mari de succes cu LoveScout24. De exemplu:

.

 • Procent ridicat de single-uri cu nivel
 • .
 • Participare echilibrată femei/bărbați (aproximativ 46% până la 54%)
 • .
 • Platforma există de mult timp, ceea ce face ca caracteristicile să fie mature
 • Membrii inactivi sunt eliminați în mod regulat
 • .
 • Pozele și textele de profil sunt verificate editorial pentru seriozitate

LoveScout24 - Popular și cunoscut de majoritatea celor singuri

Fondat, LoveScout24 a fost deja în anul 2000. Numărul de membri este declarat diferit. Între 10 și 20 de milioane ar fi acesta. Probabil că aici joacă un rol considerația transnațională. Dar chiar dacă este vorba de "doar" 10 milioane - LoveScout24 este în mod clar unul dintre jucătorii mari. În 2016, platforma a fost chiar desemnată câștigătoare a testului de către Stiftung Warentest.

.

Din 2016, s-au întâmplat multe pe piața de dating, desigur, dar nici creatorii LoveScout24 nu au stat degeaba. Portalul a continuat să se dezvolte, inclusiv aplicația LoveScout. Așadar, dacă doriți să folosiți această bursă de burlaci pe PC sau pe smartphone, depinde numai de dumneavoastră.
.  LoveScout24 în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.

Aplicația de dating cu cei mai mulți membri la nivel mondial

Faceți cunoștință cu oameni noi rapid și ușor. Chiar și persoane din zona dumneavoastră.


LoveScout24 Pro

 • O bază mare de membri

 • Toate vârstele și categoriile sociale reprezentate

 • Rata mare de succes

 • Prețuri mai mici pentru abonamentul Premium în comparație cu alte site-uri de dating

 • Funcții sofisticate cu opțiuni de filtrare detaliate

 • Ușor de anulat. De asemenea, este posibil și online, pe portal

 • LoveScout24 organizează, de asemenea, evenimente offline de cunoaștere pentru membri.

 • "Pachetul Connect" permite, de asemenea, membrilor non-premium să vă contacteze.


LoveScout24 Dezavantaje

 • Model de taxe confuz, deoarece unele funcții nu sunt incluse în abonamentul Premium

 • Contactul este de obicei posibil doar după achiziționarea unui abonament premium

 • Publicitate inclusă în aplicație dacă nu a fost achiziționat un abonament premium


Testul practic LoveScout: Este atât de ușor să faci contacte pe LoveScout24

Veste bună: Membrii de pe LoveScout24 sunt foarte curioși și, de asemenea, activi. Cei care își completează complet profilul și încarcă cel puțin o fotografie atrăgătoare cu ei înșiși obțin rapid între 20 și 100 de like-uri pe zi.

>

Ce influențează numărul de like-uri?

.

În primul rând, proximitatea față de orașele mari. În zonele slab populate, trebuie să ai ceva mai multă răbdare.

.

Tip #1:

Asigurați-vă că completați și hobby-urile. Interesul față de dvs. crește foarte mult atunci când ceilalți membri descoperă că aveți aceleași hobby-uri.

.

Tip #2:

Persoanele care locuiesc în orașe sunt adesea leneșe și își limitează căutarea la orașul în care locuiesc. Dacă nu locuiți în oraș, dar locuiți foarte mult în apropiere, ajungeți în mod activ la acești membri

.

Cum să te faci remarcat pe LoveScout24

.

Să fii observat sau văzut de alții este unul dintre cele mai importante criterii de succes pe orice site de întâlniri. Platformele "bifează" aici, însă, în mod diferit. Cu LoveScout24, un singur lucru contează mai presus de toate: să fii online!

> Cu LoveScout24, un singur lucru contează mai presus de toate: să fii online!

Pentru că cine este online, este practic afișat mai sus. Fie că este vorba de fila "Descoperă", de Dateroulette sau de rezultatele căutării - peste tot ești mai bine clasat dacă ești online.

.

Atunci ce ar trebui să faci pentru a reuși mai repede?

Dacă sunteți în căutarea serioasă a unei relații de angajament? Vă recomandăm două lucruri:

.

 • Lasă-ți PC-ul în funcțiune și rămâi conectat. Alternativ, puteți lăsa aplicația LoveScout24 deschisă pe smartphone-ul dumneavoastră. Numărul de vizitatori ai profilului dvs. ar trebui să crească imediat în mod semnificativ, mai ales la început.
 • .
  • Vizitați profilurile altor utilizatori și exprimați Like-uri. Pentru că astfel ceilalți membri observă interesul dvs. și sunt imediat mult mai curioși față de dvs.
  • .

  Membrii LoveScout24 doresc o relație serioasă

  Experiența a arătat că majoritatea membrilor LoveScout24 sunt în căutarea unei relații angajate. De asemenea, întrebările din profil (dorința de a avea copii, religia, etc.)  merg clar în direcția "intențiilor ferme". Dar, desigur, asta nu înseamnă că nu vă puteți distra aici.

  .

  Prima concluzie: LoveScout24 merită pentru tine?

  .

  Din moment ce numărul de membri a determinat întotdeauna succesul unui schimb de parteneri a decis, este greu să greșești cu LoveScout24.

   

  Ca urmare a faptului că numărul de membri a determinat întotdeauna succesul unui schimb de parteneri a decis, este greu să greșești cu LoveScout24.

   

  .

  Vrei să știi dacă LoveScout24 merită pentru tine? - Atunci vă recomandăm să faceți testul practic.

  .

  Dar mai întâi doar înscrieți-vă gratuit și vedeți numărul de membri din zona dvs. Nu trebuie să plătești nimic pentru a obține această perspectivă, dar îți vei face imediat o anumită impresie despre cât de bun poate fi LoveScout24 în regiunea ta.

  .

  Pro LoveScout24 pe scurt

  Primăria membrilor LoveScout24 se alimentează din mai multe portaluri. De exemplu, de asemenea, de pe portalul "neu.de". Acest fapt garantează un număr suficient de mare de membri, chiar și în zonele rurale. O aplicație LoveScout24 foarte bună și matură completează oferta în mod sensibil.

  .

  Contra LoveScout24 pe scurt

  .

  După cum încă raportăm mai jos, nu ajungi departe cu LoveScout24 fără un abonament plătit. În plus, caracteristicile speciale sunt eșalonate neclar. În comparație cu alte portaluri, unde este vorba și despre marea iubire, LoveScout24 este, totuși, mai ieftin. De asemenea, mai multe despre acest lucru mai târziu.


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.În interiorul LoveScout24 - Funcții și profiluri în control. Cunoașteți funcțiile LoveScout24 și folosiți-le în mod rațional

Puteți crea un profil gratuit pe LoveScout24. Apropo, acest lucru este, de asemenea, destul de rapid. Simplu introduceți e-mailul dvs. și alegeți o poreclă. Ce vă așteaptă după aceea?

.

Intrare rapidă și convingătoare

.

Dacă este vorba de site-ul web sau de aplicația LoveScout24, se trece la început cu un mic chestionar la înregistrare. Dar nu vă faceți griji, cercetarea LoveScout24 nu este nici pe departe la fel de consumatoare de timp ca, de exemplu, Parship. În același timp, întrebările dezvăluie rapid despre ce este vorba în LoveScout24: Este vorba despre găsirea iubirii adevărate.

 

Apropo, dacă nu vrei să răspunzi la întrebări, nu trebuie să o faci. Răspunsul "Voi păstra asta pentru mine" este întotdeauna disponibil. Totuși, nu vă sfătuim să faceți asta. De ce? Explicăm asta mai jos.

>

Profilul tău LoveScout24

După 2 minute ar trebui să fi răspuns la toate întrebările din chestionar. Acum trebuie să încărcați o fotografie de profil și să vă verificați contul prin intermediul linkului de mail.

.

Și după aceea?

După asta, este timpul să vă completați profilul. Vă rugăm să nu neglijați acest punct! Pentru că cea mai importantă regulă ...

.

se aplică pe LoveScout24 la fel ca și pe alte portaluri de întâlniri online:

.

 1. Completați mai întâi complet profilul,
 2. .
 3. Apoi vizitați alte profiluri. Niciodată invers!
 4. .

Consiliul nostru

De ce ar trebui să urmați neapărat ordinea de mai sus?

Pentru că există o filă pe LoveScout24 în care apar toți membrii care v-au vizitat profilul. Așa că vă faceți publicitate atunci când vizitați profilurile altora.

Deci, vă faceți publicitate atunci când vizitați profilurile altora.

Dar, dacă îți faci publicitate fără ca profilul tău să invite oamenii să te contacteze, atunci totul a fost în zadar. Vizitatorii dvs. părăsesc imediat profilul dvs. și nu se mai întorc atât de repede.

.

Ce ar trebui să completezi în profilul tău LoveScout24?

.

Descrierea personală apare prima în profilul tău, așa că trebuie completată. Acest lucru este cu atât mai adevărat dacă sunteți bărbat, deoarece majoritatea femeilor nu le plac profilurile goale.

.

Nu știți ce să scrieți?

.

Iată câteva sfaturi:

.

Dă-le de știre vizitatorilor tăi:

 • Care sunt regulile tale de nerefuzat.
 • .
 • Ce este mai puțin potrivit.
 • Ce găsiți sexy și atrăgător.
 • .
 • Faceți o sugestie specifică pentru o primă întâlnire.
 • .

De asemenea, ar trebui să completați toate întrebările despre stilul dvs. de viață. Fiți absolut sincer, acest lucru vă va scuti de o mulțime de frustrări cu întâlniri inutile mai târziu.

 

Consiliul nostru:

Informațiile din căsuța gri cu titlul "Caut ..." văd vizitatorii profilului tău. Criteriile dvs. de căutare, pe de altă parte, nu le vede nimeni.

.

Cu opțiuni extinse de filtrare mai rapid și mai direct la partenerul de vis

.

Așa cum puteți vedea în următoarea captură de ecran, portalul de parteneri LoveScout24 a făcut un efort mare și oferă - și în aplicația LoveScout24 - o mulțime de opțiuni de filtrare.

 

Așa că aici puteți să vă definiți în mod cuprinzător criteriile de căutare. Distanța, înfățișarea, situația de locuit, viața profesională, valorile, hobby-urile și multe altele... Nu există dorințe lăsate deschise.

.

Cunoașteți deja căutarea acum. Dar LoveScout24 vă oferă chiar mai multe funcții. Pentru început, există funcția "Descoperă".

.

Aici vă sunt sugerați membrii care au fost recent online. Cu toate acestea, distanța nu pare să joace un rol, deoarece în timpul testelor ne-au fost afișați membri și la o distanță de peste 100 km. Dacă acest lucru este util, rămâne de văzut.

.

Aplicația LoveScout24

.

Așa cum am indicat deja la început, puteți utiliza LoveScout24 atât pe PC, cât și pe smartphone ca aplicație. Datele de acces sunt aceleași. În principiu, de asemenea, aceleași funcții. Avantajul aplicației LoveScout24 este pur și simplu că puteți naviga confortabil și pe canapea prin profilurile membrilor.

.

Aplicația este disponibilă gratuit atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru iOS. Este suficient să căutați LoveScout24 în magazin, să descărcați aplicația și să vă conectați cu datele dvs. de autentificare.

.

Practic:

De acum încolo puteți să vă simțiți confortabil de pe canapea sau de pe drum:

 • Să trimiteți mesaje
 • .
 • Exprimați like-uri
 • Survolați prin fondul de membri
 • .
 • Participați la dateroulette
 • .
 • Adaugă sau modifică-ți profilul
 • .


Este LoveScout24 prea scump?

LoveScout24 este un site de dating, ceea ce înseamnă că platforma se adresează în principal persoanelor care își caută un partener permanent. În consecință, prețurile sunt, de asemenea, peste cele de pe Tinder și compania, unde este vorba în principal de flirturi ocazionale.

.

Dar dacă comparați LoveScout24 cu Parship, LemonSwan și Elitepartner, veți plăti semnificativ mai puțin cu abonamentul premium al LoveScout24 decât cu celelalte portaluri.
.
Prețurile LoveScout24 arată astfel, eșalonate în funcție de perioada contractuală:
.
12 luni: 19,99 EUR / lună
. 6 luni: 24.99 EUR / lună
3 luni: 29.99 EUR / lună
1 lună: 39,99 EUR / lună

Compararea rămâne totuși în urmă în unele privințe. Pentru că multe funcții care sunt incluse în abonamentul premium la alte portaluri, costă în plus la LoveScout24.

.

Avantajul: Alte portaluri le cer adesea membrilor lor să plătească imediat prețul integral al abonamentului. Pentru un abonament pe 6 luni, scapi acolo rapid de 300 de euro dintr-o lovitură. LoveScout24, însă, oferă aproape întotdeauna plata lunară. Este corect, credem noi.

.

Prețurile LoveScout24 sunt influențate nu doar de perioada contractuală, ci și de alți câțiva factori:

.

 • De vârsta ta (dacă ai peste 30 de ani sau sub 30 de ani)
 • .
 • În funcție de sezon (de obicei, abonamentele sunt mai ieftine vara)
 • .
 • De ofertele speciale care sunt oferite ocazional
 • .
 • În ce țară vă aflați
 • .
 • Câteva platforme oferă femeilor condiții mai favorabile. Cu toate acestea, nu am experimentat acest lucru cu LoveScout24. Prețurile abonamentelor au fost aceleași în ambele cazuri.
 • .

Consiliul nostru:

 

Înainte de a căuta mult timp, este mult mai ușor să folosiți înregistrarea gratuită și să explorați singur platforma, inclusiv prețurile.

.

Funcții suplimentare interesante sau derutante?

.

Opțiunea SELECT

She SELECT option.

Cine cumpără opțiunea SELECT după abonamentul premium va afla dacă și când propriile mesaje au fost citite de către destinatar.

.

De asemenea, primiți un filtru de contacte. Ce este. Cu acest filtru puteți seta ca numai membrii care îndeplinesc anumite criterii să aibă voie să vă contacteze. De exemplu, sunt nefumători. Dacă un membru dorește să vă contacteze care nu îndeplinește filtrul dvs. trebuie să activați această opțiune după solicitare. Sau nu.

.

Funcția de conectare

Funcția de conectare.

Dacă achiziționați funcția Connect, vă pot contacta sau citi mesajele și membrii care nu au ei înșiși un abonament Premium. Deoarece mulți ezită inițial dacă să cumpere sau nu abonamentul Premium, această funcție suplimentară poate oferi un număr semnificativ mai mare de contacte.

.

She Booster

>

She Booster.

Funcția Booster este cunoscută de la multe burse de single și aplicații de dating. Cei care cumpără un booster, profilul lor va fi afișat în partea de sus a rezultatelor căutării pentru o anumită perioadă de timp. Prin intermediul unui astfel de "Booster", puteți conta, desigur, pe un număr semnificativ mai mare de vizitatori și, prin urmare, pe mai multe opțiuni de contact pe profilul dumneavoastră.

>.

Anulați LoveScout24

>

 

Cancelarea LoveScout24

Dacă doriți să vă anulați abonamentul sau să anulați reînnoirea automată, este recomandat să nu folosiți aplicația LoveScout24, ci site-ul web. Acesta este pur și simplu mai clar conceput.

.

Din moment ce procedura de anulare pentru toate schimburile de single se poate schimba de-a lungul timpului, cel mai bine este să căutați serviciul clienți pe site-ul LoveScout24.

.

Cum funcționează?

Puteți găsi serviciul clienți LS24 făcând clic pe profilul dvs. Apoi veți vedea meniul de ajutor în stânga jos, unde veți găsi serviciul clienți.

.

Cercetați acolo termenul "Anulare". Veți primi apoi instrucțiunile actuale pentru procedura de anulare.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Cât de sigur este LovScout24?

Fotografiile și textele sunt verificate de către serviciul clienți al LoveScout24 în timpul înregistrării și activate individual. Inițial, acest lucru poate dura o oră, dar noi nu am putut descoperi nici un profil fals evident în timpul testului nostru.

 

Apropo de profiluri false:

.

Desigur, niciun portal nu se poate proteja 100% de acestea. Cu toate acestea, prețul mai mare la schimburile de parteneri descurajează majoritatea falsurilor și escrocilor.

.

De aceea, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dacă profilul pare prea artificial sau dacă vă cer bani (pentru acele rude atât de suferinde din străinătate), ar trebui să încheiați imediat contactul și să raportați profilul.

>.

Pentru femei, se aplică, de asemenea, următoarele: nu aranjați niciodată întâlniri în zone singuratice. De asemenea, puteți să vă păstrați în liniște adresa exactă și numele de familie până la a doua întâlnire. Bărbații care au intenții bune vor înțelege acest lucru și nu vă vor cere imediat date private.

.

Consiliul nostru:

Vă pare ceva ciudat atunci când flirtați? Puteți bloca cu ușurință membrii suspicioși sau insistenți ai LoveScout24. Fie că folosiți site-ul web sau aplicația LoveScout24. Astfel, dacă un alt membru nu acceptă dorința de a rupe contactul, puteți bloca profilul. Meniul pentru acest lucru se găsește sub forma a trei puncte verticale pe fiecare profil.

.

Concluzie: În general, LoveScout24 este un site de întâlniri respectabil, administrat de o companie mare, cu reputație și care operează la nivel internațional. Operatorul în sine nu nu menține membri falși și nici nu angajează animatori pentru a convinge utilizatorii să cumpere abonamente premium. Dimpotrivă: Operatorul LoveScout24 este foarte preocupat să interzică falsurile și escrocii care împing din exterior pe platformă, în care se efectuează verificări de profil corespunzătoare serviciului clienți.

.

Clasamentul în comparație


Sfaturi pentru mai mult succes pe LoveScout24: Rapid la marea iubire? Iată cum funcționează

Recunoașteți și remediați greșelile tipice de dating online

Un singur lucru îți poți da seama că propriul profil arată neatractiv pentru ceilalți: numărul de vizitatori este în continuă creștere, dar Like-urile sunt date foarte rar.

>.

Dacă este la fel și în cazul tău, atunci este timpul urgent să îți îmbunătățești profilul. Cum să faceți asta? Îți explicăm acum.

.

Poza ta de profil

.

O veți găsi la fiecare dintre articolele noastre. Singurul adevăr care este întotdeauna adevărat: fotografiile bune atrag! Dacă nu ați internalizat încă acest lucru, citiți-l din nou imediat și vorbiți cu voce tare: Fără o poză de profil atrăgătoare, nu ești amenințat decât de frustrare pe toate aplicațiile de singlebörsen și dating. Cum obții fotografii bune?

.

Este ușor!

Oricum întrebi pe cineva (de exemplu un prieten bun, sau îți iei telefonul, îl poziționezi la nivelul ochilor undeva în apartamentul tău și îți faci selfie-uri cu timerul până când îți place rezultatul

>.

Bun sfat:

Păstrați-vă la o distanță de aproximativ 1,5 până la 2 metri de aparat, altfel fotografia va părea obtuză din cauza distanței prea mici. De asemenea, proporțiile noastre se deformează inutil atunci când facem selfie-uri la o distanță de doar un braț. Nasul, fruntea sau bărbia, totul arată cumva strâmb și inestetic.

 

În ceea ce privește sportul:

Publicați fotografii sportive cu dvs. doar dacă chiar faceți sport în mod regulat. Există o mulțime de oameni care nu sunt pasionați de activități în aer liber, așa că nu trebuie să vă faceți griji că sunteți un outsider doar pentru că nu sunteți în munți sau în pădure tot timpul.

.

Încă un sfat:

Încercați să vă odihniți în dumneavoastră atunci când vă creați fotografiile:

Da, știm că sună puțin ciudat acum. Dar chiar este.

 

Cine privește în aparatul foto cu ochii deschiși și se gândește la ceva plăcut, posedă o cu totul altă carismă decât cineva care face două selfie-uri enervat între ușă și ușă.

.

De aceea, în cazul fotografiilor se aplică întotdeauna următoarele: Există putere în calm 😊

.

De asemenea, e bine de știut:

Nu faceți niciodată fotografii imediat după ce vă treziți.Fața noastră este adesea încă încrețită și ușor umflată atunci. Începutul după-amiezii este cel mai bun moment pentru fotografii portret.

.

Nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu-nu pentru fotografii:

Retrageți-vă la fotografiile cu animale de companie, la fotografiile de peisaj și la fotografiile pentru copii.O persoană care vă iubește cu adevărat vă va iubi, fără îndoială, animalele de companie și, dacă este cazul, și pe copiii dumneavoastră. Dar să vă cunoașteți pentru prima dată este vorba doar despre dumneavoastră. Chiar și prima întâlnire este despre tine și nu despre câinele, pisica sau calul tău. Și - pardon - nici măcar de copilul tău.

.

Textele din profilul tău

.

Că este important să completați textele de profil, am mai menționat mai sus. Cu toate acestea, există greșeli tipice pe care bărbații și femeile le fac cu plăcere

>.

Erorile tipice pe care le fac bărbații în întâlnirile online:

 

Ei scriu fapte de tip bullet point și nu păstrează nici măcar asta pentru mult timp. Un exemplu vă face plăcere?

ER: "Am 1,70 m, îmi place fotbalul și joggingul, dar îmi place și să stau pe canapea uneori. Orice altceva, aflați singur."

.

Legături incredibil de individuale, nu-i așa? Simțim imediat hormonii fericirii curgând prin noi și abia așteptăm să scriem primul mesaj.

 

Okay ...lăsând gluma la o parte. Acest text nu prea atrage pe nimeni din spatele sobei. Apoi, ultima propoziție arată definitiv că cineva de aici nu a avut nicio dorință de a scrie ceva care să merite să fie citit. Liber după slogan: Nu oferi aproape nimic, dar caută felia de cremă sexy. :D

.

Se putea mai bine?

.

Desigur că se putea. Așa:

.

ER: "Fac exerciții pentru a mă menține în formă, dar îmi plac la fel de mult serile de film împreună. Ce film mi-ai recomanda? Ați văzut Gardianul galaxiei? Ți-a plăcut?"

.

Cu acest text, scriitorul arată clar că acordă atenție - cel puțin într-o oarecare măsură - corpului său. Acest lucru iese în evidență ca fiind atractiv. Cu întrebările despre filme, el oferă o abordare pentru prima scrisoare de intenție a vizitatorilor profilului său, iar cu menționarea unui film, el te lasă să știi ce fel de filme îi place să vadă. Et voilà - întregul profil se citește mult mai prietenos.

.

Erorile tipice făcute de femei în întâlnirile online?

Da, și femeile își permit în textele de profil ca și greșeli. Pentru că, în timp ce bărbații nu abordează deloc nivelul emoțional, femeile nu fac de multe ori nimic altceva. Sau cer cataloage nesfârșite de must-have-uri. Exemplu plăcut?

>

SIE: "Ar trebui să fii credincios, iubitor, dar și chipeș și masculin. Nu-mi plac tatuajele, brățările și colierele la bărbați. Cămășile în carouri, de asemenea, destul de puțin. Și..."

.

În acest punct am încheiat citatul, dar lista ar fi fost și mai lungă. Și din nou ne punem întrebarea: vrem să o cunoaștem mai îndeaproape pe femeia din spatele acestui text de profil, sau închidem profilul cu gândul: "Doamnă, mai aveți încă multe de învățat" ? 😊

> 😊

 

>.

Tipuri importante pentru găsirea unui partener de viață

.

Căutarea partenerului potrivit pentru o viață viitoare - în această chestiune, ar trebui să vă luați timp. Indiferent dacă îl căutați pe LoveScout sau pe un alt site de matrimoniale.

.

Pentru că este adevărat: Cu cât mai multă presiune creezi, cu atât mai puțin distractivă este căutarea partenerului.Dar despre asta ar trebui să fie vorba în primul rând, nu-i așa? Să te distrezi la întâlniri și să cunoști oameni.

.

Cercetarea persoanei potrivite poate dura un an, așa că nu ar trebui să vă impacientați după doar 2 săptămâni.

Dacă profilul dvs. oferă imagini atrăgătoare și textul profilului dvs. invită să vă contactați, vor urma like-uri și mesaje. Dar apoi ce?" - În mod clar, se trece la prima discuție.

.

Convingeți în chat-ul LoveScout24 - iată cum

.

Chatul servește la întrebarea dacă merită o întâlnire. Unde este pericolul în fazele prea lungi ale chat-ului?

.

Dacă faza de chat durează prea mult, există pericolul de a avea speranțe false și/sau de a cădea în iluzii. Prin urmare: 2-3 zile de chat se potrivește bine, dar după aceea ar trebui să se decidă dacă o întâlnire este dorită de ambele părți, sau nu.

 

Nu vă pricepeți la chat?

.

Atunci gândiți-vă în prealabil la câteva întrebări deschise. Întrebările deschise sunt cele la care nu poți răspunde cu da sau nu. DE EXEMPLU: Ce genuri de filme vă plac? Îți place romantismul sau ești mai degrabă genul de tip casual, confortabil?

.

Și dacă nu vă puteți gândi la nimic?

.

Atunci câștigați ceva timp promițând să reveniți mai târziu la dumneavoastră. Uitați-vă din nou la profilul partenerului dvs. de flirt. Ce vă place la el, ce vă face curios?

.

De asemenea, este posibil...

.

Admite-ți slăbiciunea și compensează cu un punct forte. Așa:

.

"Hei doamnelor, chiar nu sunt foarte bun la chat, vă rog să mă iertați. Hai să ne întâlnim ocazional la o cafea în schimb. Amândouă vom avea mai mult de câștigat. 😊"

.

Consiliul nostru:

Nu vă puneți la bătaie pentru a găsi partenerul (sau partenerii) potrivit(i). Într-o zi va trebui să renunți la mască și cel târziu atunci tactica se răzbună singură. În schimb, arată-te de la început, așa cum ești și concentrează-te asupra punctelor tale forte.

.

Prima întâlnire LoveScout24

.

Nu vă grăbiți și nu vă lăsați prinși în iluzii - această regulă se aplică și la prima întâlnire. Privește-ți bine partenerul de flirt:

.

Prima întâlnire cu partenerul tău de flirt.

.

 • Aveți obiective similare în ceea ce privește viitorul vostru?
 • .
 • Părtășiți aproximativ același simț al umorului?
 • .
 • Îți găsești omologul tău atractiv?
 • .
 • În cazul în care toate cele de mai sus sunt adevărate, aveți impresia că și ei sunt simpatici față de dumneavoastră?
 • .

Multor persoane le este greu să îi spună unui partener de flirt că, din păcate, nu i-ați putut aduce nicio simpatie.

.

Dacă ți s-a părut că omologul tău este simpatic, lasă prima întâlnire cu calm totuși puțin mai scurtă. Maximum 2 ore sunt absolut suficiente.

 

.


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți
Aplicația de dating cu cei mai mulți membri la nivel mondial
3,8

 • Înregistrarea este rapidă și ușoară
 • Operațiunea este o joacă de copii
 • Există mulți membri lângă tine
 • Funcțiile sunt extinse și gratuite
 • Posibilitățile de flirt sunt acolo

FAQ - LoveScout24

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
8
Average: 7.7 (3 votes)

Comentarii

10/12/2020 -12:29
Ce trebuie spus

Mega!

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
14/12/2020 -16:50
EyWat

Bună ziua echipa Libes, spuneți mai sincer. Cu mâna pe inimă. sunteți plătiți pentru recenzii pozitive? Sună fsat așa, pentru că nu-mi poate plăcea deloc lovescout.

>.
User rating
2
Average: 2 (1 vote)
15/12/2020 -16:13
Fridner

Cunoașteți-o deja de la Frienscout ori. Dar nu s-a schimbat nimic. De asemenea, contactele apar cu greu. Pentru fiecare prostie ar trebui să plătiți, și chiar dacă este vorba doar de un "bună ziua". Absolut neserios, nu există nicio motivație pentru a folosi acest site. Din păcate, uitasem ce fel de capcană este aceasta, altfel nu m-aș fi înregistrat de la bun început. Aici se fac doar bani cu dorințele oamenilor singuri. Inconsiderat și pură păcăleală sau pierdere de bani. Mai degrabă folosește Parship sau ceva de genul acesta.

.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
16/12/2020 -17:35
Hansi

foarte frumos.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
18/12/2020 -15:01
RoboSEL

Oameni nu înțeleg comentariile voastre negative de aici. Eu însămi nu sunt visul unui om, mai degrabă ne pitită tartă cu ner rating 3/10. De aceea sunt pe portaluri ca C-Date sau Lovescout rocks rumtreibeln în jurul unui Schnitte pentru a juca Jing Jang Jong. Hehehe

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
04/03/2021 -14:11
MarkyMark

Bun site de dating. Ordentlich ce los...früher Sagte unul chiar F***scout la Friendscout24. Nu mă pot plânge, apoi fetele de aici sunt foarte cochete. Se întâmplă ceva...deci nu toate vor o relație, unele vor doar să o ia ușor. Trebuie doar să știi cum să vorbești cu doamnele. Din experiența mea, astfel de site-uri cu mulți singuri funcționează mai bine decât portalurile de sex.

.
User rating
8
Average: 8 (1 vote)
10/03/2021 -17:38
mikemic

lovescout am folosit atât de mulți ani în urmă a fost încă numit friendscout și a fost încă oarecum în ordine. cel puțin ceea ce se întâmpla și ai putea ajunge de fapt să cunoști singuri. dar ei sunt în opinia mea pur și simplu s-au oprit și nu s-au dezvoltat deloc. apoi a venit tinder și co și a ieșit din rang. poate că sunt cu potrivirea încă destul de în ordine, dar atât de distractiv face ca dar nu mai mult. Eu cel puțin folosesc în principal tinder sau din când în când și cdate. parship am încercat chiar și o dată. am găsit-o de fapt destul de bună, doar hass cu femeia atunci, dar nu pentru mult timp. dar parship nu poate ajuta.

.

User rating
5
Average: 5 (1 vote)
11/03/2021 -15:09
LaraCroft

Portalul este anfürsich bine conceput, clar și, de asemenea, aplicația face o impresie solidă. De asemenea, pare să ofere destui membri în zona mea, numai că nu am întâlnit încă pe nimeni interesant. Așa că am scris deja cu mulți pe lovescout, apoi am avut și câteva întâlniri. Dar a fost întotdeauna o dezamăgire. Oamenii arătau altfel decât în poze. Contrar declarației de a căuta o relație, bărbații voiau doar sex. Așa că lovescout nu prea poate face nimic în privința asta. Depinde de oameni, de ceea ce fac ei din asta. Dar, în ceea ce mă privește, nu am întâlnit pe nimeni care să mi se potrivească. Rămân cu ea și continui să caut.

.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)
19/03/2021 -17:52
Luisaa

Lovescout îl știu încă de mai demult, când pagina se numea friendscout. Pentru că m-am gândit că un brand atât de cunoscut nu poate fi decât bun am completat un abonament. În ultimele 4 săptămâni am scris acolo cu 2 oameni mai intens. Am vrut să mă întâlnesc cu cel de atunci, dar era prea departe ca să fac 50km până la o întâlnire. Celălalt a fost fermecător, dar cred că mai degrabă înșelător. L-am blocat acum. Auzi tot timpul că nu ar trebui să plătești bani unor tipi străini înainte de o întâlnire. Credeți că are mine anume ce vorgegaukelt și a vrut să înșele bani afară. Așteptarea mea ar fi ca lovescout să blocheze astfel de persoane. De ce lasă astfel de escroci în libertate pe platformă și pe singuri ignoranți? Pentru mine, lovescout are, prin urmare, doar o tăietură medie.

.
User rating
5
Average: 5 (1 vote)
25/03/2021 -14:35
chris

pentru mine lovescout este de asemenea o aplicație de rip-off ca toate celelalte aplicații de dating. nu ies din contractul meu de 6 luni deși am dioe parte nu mai vreau să folosesc. Toate rip off și să ia bani mai mici oameni singuri.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
28/03/2021 -19:15
Karsteeen

Am încercat multe aplicații diferite. VOn tinder peste parship până la lovescout. Tinder a fost prea superficial pentru mine. Parship a fost prea scump. Lovescout a fost pur și simplu perfect pentru mine. Nu prea încrâncenată. Oamenii destul de ușori. Dar nici prea superficiali. Prețul este corect. După cum s-a spus așa ceva ca și parshipul pe care nimeni nu și-l poate permite. Sunt foarte mulțumit de Lovescout. Am avut de asemenea deja două întâlniri în ultimele 2 săptămâni. Acest lucru funcționează de minune.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)