Un fundament al întâlnirilor online, dar nici pe departe învechit: OKcupid - încă un jucător de top


45%

(45/100 puncte)


Internetul modern avea doar câțiva ani când OKcupid a fost lansat online în 2004. Pe atunci, OKcupid a trebuit să se reinventeze de mai multe ori.
Din păcate, nu sunt mulți membri în Germania
spune Ben

Internetul modern avea doar câțiva ani când OKcupid a intrat online în 2004. Aflat atunci în avangardă, OKcupid a trebuit de atunci să se reinventeze de mai multe ori. Cu toate acestea, au fost păstrate caracteristicile încercate și testate.

.

 1. Cum reușește OKcupid să fie și astăzi o aplicație de dating atât de la modă?
 2. .
 3. Cum îți găsești contactele pe acest portal?
 4. .
 5. Ce îl face să aibă atât de mult succes?
 6. .

În acest moment, să vedem în ce măsură OKcupid este mai bun sau mai rău decât alte aplicații de swiping.Cum îți găsești contactele pe acest portal?

.

Un auto-experiment de bază cu raport de experiență ajută la o mai bună înțelegere a funcționării și a beneficiilor OKcupid.

.

În acest articol veți afla ușor și rapid dacă aplicația de întâlniri vi se potrivește, cum să o utilizați în mod optim și ce sfaturi & trucuri avem în magazin.

.

Să aruncăm mai întâi o privire la ce caută membrii pe platformă în primul rând.

.OKcupid în comparație

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.

Aplicația de dating cu cei mai mulți membri la nivel mondial

Faceți cunoștință cu oameni noi rapid și ușor. Chiar și persoane din zona dumneavoastră.


OKcupid Pro

 • Puteți, de asemenea, să discutați și să vă potriviți cu un abonament gratuit

 • Platforma este internațională și vă permite să fiți activ în întreaga lume.

 • OKcupid este cu adevărat pentru toată lumea cu numeroasele sale forme de gen și orientări sexuale.

 • Platforma are un design simplu și este ușor de navigat

 • O fotografie este obligatorie pentru fiecare profil


OKcupid Dezavantaje

 • Pentru utilizarea aplicației și a platformei trebuie să cunoașteți limba engleză

 • Timpii de încărcare a imaginilor de profil sunt uneori lenți

 • Die Ladezeiten der Profilbilder sind bisweilen langsam


Sex sau dragoste? O analiză a unui mic membru

OKcupid se bazează pe principiul de cablarea în funcție de interese. Completați un chestionar și vi se oferă alți membri cu răspunsuri potrivite.

.

De multe ori aceștia sunt mai liberali orientați. De exemplu, un cuvânt care apare foarte des este polyamory. În acest tip de relație, presupunerea este că te poți îndrăgosti de mai mulți parteneri și ar trebui să acționezi în acest sens. Așadar, nu este vorba despre a face sex cu diferite persoane, ci despre a avea relații adevărate și profunde cu alte persoane.

.

În afară de astfel de profiluri, puteți găsi și atitudini complet diferite. Unul sau altul poate fi dispus la un One Night Stand . Alții sunt interesați de o prietenie lejeră care poate ajunge în pat din când în când.

Alții sunt interesați de o amică care poate ajunge în pat din când în când.

Dar unii pornesc și ei în căutarea marii dragoste pentru toată viața. În plus, OKcupid este excelent pentru călătorii - pe drum, veți socializa rapid și veți cunoaște mai bine un loc străin din perspectiva interioară.

 

În concluzie: OKcupid este în mod fundamental foarte divers, deși există totuși o tendință spre abordări liberale și deschise.

Pe scurt: OKcupid este în mod fundamental foarte divers, deși există totuși o tendință spre abordări liberale și deschise.

Concluzia pentru tine

OKcupid este cu siguranță mai mult pentru oamenii cu multă deschidere care își pot imagina și o relație scurtă. Dacă, pe de altă parte, sunteți monogam și căutați un partener pe viață, aveți șanse mai mari pe alte platforme. În acest caz, vă putem recomanda câștigătorii testului nostru în domeniul dragostei.

> Câștigătorii testului nostru în domeniul dragostei.

Dispunând de ceva mai multă flexibilitate, însă, OKcupid vă deschide o mare varietate de posibilități. Aici poți cunoaște oameni din întreaga lume și îți poți trăi tendințele poliamoroase. De asemenea, încercați OKcupid dacă aveți probleme în a vă încadra în tiparul heteronormativ clasic de bărbat și femeie.

.

Pot găsi întâlniri sexuale fierbinți pe OKcupid?

Da. Este absolut posibil să găsești date de sex pe OKcupid. Multe persoane care sunt înregistrate aici pretind că sunt "deschise la sex" și așteaptă cu nerăbdare să întâlnească persoane la fel de deschise. Prin intermediul sistemului de potrivire ajungeți exact la persoana potrivită. De regulă, primul lucru care trebuie făcut este să vă cunoașteți reciproc. Poate chiar se rezolvă în aceeași seară cu un pic de romantism.

>


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Și Europa? Câți membri sunt în țările vorbitoare de limbă germană?

De asemenea, în Europa Centrală - în special în Elveția, Germania și Austria - OKcupid devine din ce în ce mai popular. În special metropolele Zurich, Berlin și Viena au foarte mulți membri. Vă prezentăm aici rezultatul analizei noastre privind numărul de utilizatori.

.

Zurich

.

În Zurich, am căutat toți bărbații și toate femeile cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani. În decurs de o săptămână, am găsit aproximativ 90 de membri.

.

Berlin

>

În Berlin, căutarea a avut ceva mai mult succes folosind aceiași parametri. De asemenea, orașul este, în cele din urmă, mai mare și mai internațional. În total, am descoperit 400 de membri.

.

Viena

.

Viena a bătut în mod surprinzător totul. În capitala austriacă, a trebuit să ne restrângem căutarea la o singură zi, dat fiind numărul mare de membri, și am reușit să notăm peste 1.000 de utilizatori.

.Pot găsi întâlniri gratuite pe OKcupid?

În versiunea default, OKcupid este complet gratuit.

Pentru nici un cost suplimentar, puteți da like și scrie membrilor până la o anumită limită de zile, puteți citi mesajele și trimite mesaje nelimitate în caz de potrivire. Mai multe funcții vor fi deblocate în cele două variante de abonament Premium.

.

Abonament Premium: Cât costă și ce este inclus în preț?

.

Nota: Toate prețurile sunt cotate în dolari americani de către OKcupid

OKcupid A-List Basic

 • Puteți vedea cine vă place
 • .
 • Există funcții suplimentare de filtrare, cum ar fi figura și atractivitatea
 • .
 • Nu există limite de apreciere
 • .
 • Vă puteți spune când receptorul unui mesaj l-a citit
 • Toată publicitatea este eliminată
 • .

Costul

 • Pentru șase luni: 7,99 USD pe lună
 • .
 • Pentru trei luni: 11,99 USD pe lună
 • .
 • Pentru o lună: 15.99 USD pe lună

 

OKcupid A-List Premium

 • Funcția Boost: în timpul orelor de vârf, profilul tău va fi mai bine promovat
 • Puteți vedea toate răspunsurile din chestionarul celuilalt (chiar dacă nu ați răspuns la întrebare)
 • .
 • Mai multe potriviri mai atractive
 • .

Costul

 • Pentru șase luni: 19,99 USD pe lună
 • .
 • Pentru trei luni: 24,99 USD pe lună
 • .
 • Pentru o lună: 29.99 USD pe lună

 

Ce este un OKcupid Boost?

Algoritmul lui OKcupid prioritizează profilurile de clasă premium. Boost-ul inserat în acesta vă va ateriza pe poziții mai bune și vă va face să fiți văzut mai des. Apropo, puteți rezerva funcția independent de abonamentul dvs., de exemplu în pachete de zece.

.

Costurile

 • Dece stimulente: 1,89 USD per boost
 • .
 • Cinci boost-uri: 2.19 USD per boost
 • Un impuls: 2,99 USD per impuls

Apropo, puteți plăti și pe OKcupid prin card de credit sau PayPal.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Să începem: Cum să începi cu OKcupid

Înregistrare: Se face rapid și ușor

.

Puteți finaliza înregistrarea relativ repede. Descărcați aplicația, faceți clic pe Înregistrare și introduceți mailul și parola. Apoi încărcați o fotografie potrivită - fără fotografie, alți utilizatori nu vă pot vedea profilul.

 

Sfârșitul>.

Aceasta este urmată de un total de 15 întrebări care ajută la clasificarea caracterului tău. În general, puteți, de asemenea, să omiteți întrebările nedorite. Cu toate acestea, cu cât răspundeți la mai multe, cu atât mai precise vor fi ulterior potrivirile.

.

Chiar și în cuplu puteți ieși în oraș pe OKcupid

O caracteristică specială este că puteți link profilurile unul altuia pe OKcupid. Acest lucru este deosebit de util dacă sunteți un swinger poligam sau un cuplu poliamoros. Pe de altă parte, nu se oferă un profil complet de cuplu. Procedura de legare este simplă:

.

În primul rând, faceți clic pe butonul "Adaugă: Tip de relație" opțiune din profilul dumneavoastră. O veți găsi în colțul din dreapta sus. Acum puteți selecta, de exemplu, "Seeing Someone" sau "Married" . După aceea, aveți opțiunea de a lega un alt cont - prin "Link Accounts". Acum introduceți numele de utilizator al partenerului dvs. și conectați-vă.

.

Social Media - Asociați Instagram și Facebook cu OKcupid

Pe OKcupid, există o opțiune pentru a vă conecta profilul cu Facebook. Acest lucru se poate face la prima înregistrare, oferindu-vă acces la contul OKcupid cu datele de conectare de pe Facebook. În timp ce ceilalți utilizatori nu vor putea urmări acest lucru, fotografiile de pe Instagram vor fi afișate dacă le dați permisiunea oficială.

.

Textul profilului este cartea ta de vizită

Doar fotografia și răspunsurile nu sunt suficiente pentru a avea succes la întâlniri pe OKcupid. Contrar a ceea ce s-ar putea crede cu aplicațiile de swipe, majoritatea utilizatorilor citesc textul profilului.

 

Chiar dacă nu ai citit textul profilului.

De aceea, prezentați-vă într-un mod atrăgător și spuneți câteva cuvinte despre personalitatea, dorințele și interesele dumneavoastră.

.

Și ce ar trebui să fie aici acum?

.

Orientați-vă cu calm asupra textelor altor profiluri, fiți dar și creativi. Vă puteți ghida, printre altele, după întrebările pe care vi le pune OKcupid.

.

Poza este și ea importantă

.

Photo este prima impresie. Pentru OKcupid, este tipic să vă prezentați natural și lașor. Așa că nu trebuie să te condimentezi cu filtre, așa cum faci pe Instagram.

.

Aplicație sau site - Unde se întâlnește mai bine?

.

Chiar dacă site-ul web a fost deschis încă din 2004, acesta nu este cu nimic inferior designului aplicațiilor moderne. Atât aplicația, cât și pagina de pornire sunt puriste, simple și ușor de utilizat: Usability top!

 

Utilizarea top!

Pot folosi aplicația gratuit?

.

Dacă folosiți iOS sau Android, aplicația este disponibilă gratuit prin intermediul magazinelor Play și App Store respective. Odată descărcată, vă înscrieți fără niciun cost suplimentar.

.

Este utilă utilizarea aplicației și, dacă da, de ce?

.

Da. Aplicația este deosebit de utilă ca instrument mobil. Puteți să vă asemănați și să scrieți membrilor din orice locație imaginabilă, în mod gratuit. În general, funcțiile din aplicația mobilă sunt aceleași ca și pe site-ul web.

>.

.

.

Un dezavantaj este că imaginile de profil se încarcă uneori puțin mai încet.

.

Sunt eu poli? Ce este poliamoria?

.

Multor utilizatori OKcupid din marile orașe le place să se refere la ei înșiși ca fiind "poli". Ceea ce se înțelege nu este schimbarea poligamă obișnuită a partenerilor. Mai importante sunt sentimentele reciproce care rezonează. Persoanele poliamoroase au mai mulți parteneri la nivel sexual și emoțional. Potrivit statisticilor de la OKcupid, numărul acestor persoane este în continuă creștere.

.

Ce înseamnă asta în mod specific?

>

Ce înseamnă asta în mod specific?.

Să luăm un exemplu foarte simplu: o relație heteronormativă între un bărbat și o femeie. Ambii parteneri sunt împreună de mulți ani și locuiesc într-un apartament comun. În timp, unul dintre ei se îndepărtează oarecum. Este posibil ca unul dintre parteneri să se străduiască să avanseze în carieră și, prin urmare, să aibă mai puțin timp pentru celălalt. În acest moment, gândurile unei relații paralele îi vin în minte. Acest lucru îi permite unuia să se concentreze în mod mai privat asupra propriilor obiective și nevoi. Unul dintre parteneri este mai dedicat carierei, în timp ce celălalt se poate sprijini pe o a treia persoană. Într-o relație monogamă, dorințele opuse nu pot fi puse în practică fără tensiune. Dezavantajele sunt evidente:

.

 • Unul dintre parteneri trebuie să satisfacă toate nevoile emoționale și fizice într-o relație. Dacă nu reușește să facă acest lucru, una dintre părți rămâne nesatisfăcută.
 • .
 • Pentru că relațiile intime sunt un tabu, persoanele bisexuale adesea nu reușesc să se descurce în relațiile monogame.
 • .
 • Este dificil să te retragi din obligațiile unei relații și să te concentrezi asupra propriilor obiective.

Este poliamorul mai bun decât?

 

În relațiile poliamoroase, dragostea este definită ca neexclusivă. Declarațiile tipice pe care le puteți citi de la persoanele poli pe OKcupid includ:

.

 • Că își doresc o relație cât mai de lungă durată
 • .
 • Că își doresc ca partenerul lor să fie liber și fericit
 • Că nu este o problemă să iubești mai multe persoane în același timp
 • Că relațiile intime cu alte persoane sunt permise și trebuie tratate deschis (fără secrete)
 • .
 • Că o relație devine fericită doar prin alegerile zilnice de a se iubi unul pe celălalt și nu prin faptul că este forțată la monogamie
 • .

Cu toate acestea, trebuie să poți să fii capabil să reflectezi în mod onest asupra ta și a relației tale. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de propriile sentimente față de partenerul tău semnificativ. Cum reacționați prima dată când se întâmplă cu adevărat și partenerul dvs. întâlnește pe altcineva? De fapt, există multe cupluri care duc o viață poliamoroasă, dar care își folosesc rareori opțiunile.

.

Înainte de a vă arunca într-o astfel de relație chiar acum, căutați pe Google mai multe despre acest termen. Pentru o înțelegere și mai profundă a teoriei poliamorului, vă recomandăm legendara carte fondatoare The Ethical Slut de Dossie Easton și Janet W. Hardy.

 

Pentru o înțelegere și mai profundă a teoriei poliamorului, vă recomandăm legendara carte fondatoare The Ethical Slut de Dossie Easton și Janet W. Hardy.

 

Bottom Line: Verdictul nostru

.

Utilizând OKcupid, stabilești contacte gratuite cu persoane care se potrivesc cu caracterul și interesele tale. În acest proces, puteți chiar să discutați și să citiți mesaje inlimitat cu un cont gratuit. Doar câteva alte platforme concurează cu succes cu acest lucru.

.

Sistemul de potrivire a evoluat de-a lungul a mai bine de 15 ani într-un instrument funcțional pentru întâlniri. Opțiunile de filtrare țintite și designul ușor de gestionat al aplicației sunt demne de remarcat.

.

Ce face OKcupid atât de specială?

.

Marile puncte forte ale OKcupid constau în flexibilitatea și orientarea internațională. La fel ca Parship și Zoosk, puteți trece de la Berlin la Londra și de la Paris la New York în orice moment.

.

Cei care sunt bisexuali și, prin urmare, cautăsexuri diferite nu vor avea nici ei probleme cu OKcupid. În setările de căutare, puteți deschide la mai multe forme de gen în același timp.

.

Dacă ești bisexual, nici tu nu vei avea probleme cu OKcupid.

.

Chiar dacă numărul de membri din Germania este încă relativ mic, prin urmare, poate merita să fii înregistrat pe OKcupid. Vă puteți face cunoștințe la nivel mondial și puteți întâlni întâlni întâlniri fierbinți în următoarea dvs. destinație de vacanță.

 

Cum funcționează potrivirea pe OKcupid

Sistemul de potrivire al altor portaluri de întâlniri este, de obicei, păstrat relativ simplu. Cu toate acestea, datorită experienței îndelungate, OKcupid a dezvoltat o procedură mult mai complexă, care distinge furnizorul de concurență. Cu OKcupid, puteți alege singur ceea ce este în mod specific important pentru dumneavoastră.

.

Cum funcționează este după cum urmează: În primul rând, răspundeți la câteva întrebări inițiale și apoi puteți da mai multe răspunsuri la peste 4.000 de itemi individuali pe teme precum stilul de viață, sexualitatea, politica și etica. În acest fel, precizați, de asemenea, ce doriți să auziți de la un potențial partener.

.

Avantajul este că întrebările pot fi ponderate - cât de semnificativ este pentru dvs. ca partenerul dvs. să fie d'acord pe un anumit subiect?

 

Puteți, de exemplu, să excludeți întâlnirea cu o persoană care, spre deosebire de dumneavoastră, răspunde negativ la întrebarea despre o atitudine de bază liberală față de sex și dragoste.

.

Ce schimbă acest lucru în ceea ce privește rezultatul potrivirii?

Ce care iese în evidență ca fiind cea mai importantă diferență în ceea ce privește rezultatele de potrivire pe OKcupid sunt procentele. Acestea indică de la 0 la 100% cât de asemănători sunteți în ceea ce privește răspunsurile la întrebări. Astfel, știți deja dinainte dacă o întâlnire chiar merită.

.

Consiliul nostru: Folosiți chestionarul pe scară largă pentru a crește probabilitatea unei potriviri reale a inimii.

.

Exemplele de potrivire mai precisă sunt multe. De exemplu, cu sistemul OKcupid, aveți mai multe șanse să găsiți persoane care vor să trăiască monogamic, care sunt în ONS, care vor copii, care iubesc BDSM sau care au o atitudine liberală față de droguri.

.

Răspunzând și ponderând, puteți fi aproape sigur că veți flutura pe o lungime de undă cu potențialul partener. Veți avea mai multe șanse să ajungeți efectiv împreună.

.

Cum rămâne cu falsurile și escrocheriile?

.

Linia oficială a OKcupid este strictă și intransigentă: Profilele false și escrocheriile nu sunt tolerate. Fotografiile și conturile sunt supuse unor verificări regulate, membrii ajutând, de asemenea, în mod activ. În orice caz, nu am întâlnit niciun fals evident în timpul testelor noastre.

.

Și dacă totuși? Pot să raportez profiluri?

.

Există trei puncte pe partea laterală a fiecărui profil care vă oferă o serie de opțiuni. Dați clic pe ele și vi se va prezenta o selecție de setări de meniu. Aici puteți semna sau bloca contul despre care întrebați. Același meniu vă este disponibil și în fereastra de chat. Odată blocat, persoana respectivă nu va mai avea acces la profilul dumneavoastră.

.

Pot utilizatorii să se verifice pe ei înșiși?

>

Verificarea nu este posibilă pe OKcupid. Asta înseamnă că nu trebuie să împărtășiți un număr de telefon sau să vă confirmați identitatea în niciun alt mod.

.

Acest lucru face mai ușor, în principiu, să creezi profiluri false. Cu toate acestea, OKcupid găsește alte modalități, cum ar fi sprijinul unei comunități oneste și autentice, pentru a elimina oile negre.

 

Concluzia noastră

.

În mod normal, ca în cazul oricărei platforme de dating despre prudență se recomandă prudență. Cu toate acestea, furnizorul se ocupă cu foarte multă încredere de posibilele falsuri și escrocherii și exclude procesele frauduloase într-un grad ridicat. Iată câteva sfaturi pentru a acționa și mai sigur pe OKcupid:

.

 • Aveți grijă la informațiile personale și nu le împărtășiți cu ușurință cu terțe părți
 • .
  • Nu trimiteți niciodată bani către terțe părți
  • .
   • Dacă un profil pare dubios sau vi se oferă oferte dubioase - blocați și raportați imediat
   • .

Clasamentul în comparație


OKcupid testat de noi: Experiențe și sfaturi din practică

Găsește-ți potențialul partener în două moduri:

>.

 1. Utilizând funcția de căutare a membrilor și
 2. .
 3. prin potrivire.

.

Cum să căutați membri cu ajutorul setărilor de filtrare

Ca și în cazul chestionarului, puteți specifica dorințele dvs. în filter . Astfel, selecția de profiluri poate fi restrânsă în funcție de mărimea corporală, origine, religie, consumul de stimulente, dorința de a avea o relație, orientare sexuală etc.

.

Aveți chiar și opțiunea de a selecta membrii cu anumite răspunsuri la anumite întrebări. De exemplu, puteți găsi o persoană care a răspuns afirmativ la întrebarea dacă îi place să danseze.

.

Și iată cum se face dubla luare

.

În loc să vă arate mai multe profiluri, funcția Double Take vă arată doar unul singur, pe rând și în prim-plan. În acest fel, vă faceți o impresie mai bună și mai profundă despre persoana de dincolo de internet.

.

Funcția Double Take vă arată doar un singur profil la un moment dat.

Cum funcționează cu setările de căutare în Double Take?

 

Din experiența noastră, principalele setări de căutare funcționează bine cu Double Take, dar nu și filtrele de detaliu.

 

Funcția Descoperă

.

Descoperă nu înseamnă nimic mai mult decât "descoperă". Astfel, veți naviga printr-o selecție foarte extinsă de profiluri, sortate în funcție de cele mai bune potriviri și de interesele comune.

.

Așa se face chat pe OKcupid

.

Experiența noastră spune: Membrii de pe OKcupid sunt foarte dornici să vorbească și sunt fericiți să intre într-o conversație fără angajament. Unul dintre motivele pentru acest lucru poate fi faptul că chat-ul este foarte bine integrat în portal. De îndată ce vă place un utilizator, se deschide o fereastră în aplicație unde puteți face un comentariu la descrierea sau fotografiile respective. Dacă sunteți apreciat din nou, vi se permite să vă scrieți unul altuia fără nicio limitare.

.

Cum este aceasta utilă?

.

Cel mai bun lucru este că puteți scrie un mesaj și înainte de un meci și vă puteți pune într-o imagine pozitivă.Din moment ce există o limită de un singur mesaj, escrocheriile și insistențele sunt excluse.

 

Succes la întâlniri pe OKcupid - Cum să faci să funcționeze!

În primul rând, profilul tău este piesa centrală. Acesta este locul în care te prezinți pe tine și personalitatea ta în cea mai bună lumină posibilă. De pe blogul OKcupid pot fi extrase câteva sfaturi:

.

 • OKcupid recomandă să încărcați mai multe fotografii pentru a permite o impresie bine conturată despre dvs.
 • .
  • Prin capitularea imaginilor, puteți concretiza interesele dumneavoastră și evitați neînțelegerile. De asemenea, creați o bază pentru conversații interesante.
  • .
   • Pentru trei sferturi dintre utilizatorii de pe OKcupid, greșelile de ortografie sunt o respingere absolută. Așa că nu postați texte fără să le verificați de două ori.
   • .
    • Dacă îți actualizezi profilul regulat, clasamentul tău va crește prin algoritmul OKcupid.
    • Dacă sunteți implicat în acțiuni caritabile și v-ați numi activist - vorbiți despre asta. Cei mai mulți utilizatori sunt impresionați de acest lucru și sunt mai înclinați să întâlnească oameni din viața reală care se implică în comunitate sau pentru natură.
    • .
     • Legătura către Instagram crește semnificativ interesul. Potrivit statisticilor, astfel de profiluri primesc de două ori mai multe mesaje. Contul Insta acționează ca un spărgător de gheață, ca să spunem așa.
     • .
      • Fandom sau psihologie profundă? OKcupid spune că fotografiile făcute la sfârșitul după-amiezii sunt semnificativ mai atractive pentru utilizatori.

      Utilizați toate opțiunile pe care OKcupid vi le oferă

      .

      OKcupid este cu adevărat special printre platformele de dating datorită faptului că se concentrează foarte mult pe toleranță și pe nișe. Să fii deschis la diferențe și găsește oameni liberali și încrezători. Apărați-vă și exprimați clar cine sunteți și ce vă place. Răspunsul la lista de întrebări poate face acest lucru și mai ușor.

      >

      Știi de fapt ce sunt clipirile, întâlnirile pe termen scurt și pe termen lung? Ar trebui neapărat să cunoști acești termeni înainte de a-ți completa profilul. Puteți găsi o explicație aici:

      .

      • Hookups: sex fără angajament, fără o perioadă îndelungată de timp pentru a vă cunoaște unul pe celălalt
      • .
       • Date de scurtă durată: sex rapid urmat de câteva conversații profunde
       • Date de lungă durată: Începe cu multe discuții
       • .

       Găsește întâlniri sexuale spontane pe OKcupid

       Când căutați un One Night Stand pe OKcupid, vă ajustați în mod specific setările pentru a vă potrivi. Așadar, setați-vă preferințele de căutare pentru a fi deschis la agățări și întâlniri de scurtă durată. Puteți specifica acest lucru în profilul dvs. și puteți alege în filtre să afișați doar persoane cu interese similare. Pentru a face acest lucru, mergeți la "Persoana mea ideală", apoi la "Conexiuni" și faceți clic pe "Cârlige"."

       >.

       Cum să găsești agățarea rapidă

       .

       Căutați un posibil partener care se potrivește cu dvs. într-un procent ridicat. Apoi parcurgeți lista lor de întrebări și fiți atenți la următoarele:

       .

       • Să spunem că ați început să vă vedeți cu cineva care vă place foarte mult. În ceea ce te privește, cât timp va dura până când veți face sex? Cine răspunde "1-2 întâlniri" aici este relativ deschis la un număr rapid.
       • Ai putea să te întâlnești cu cineva care nu are obiective pe termen lung? Dacă persoana răspunde da, o aventură de o noapte în absolut posibilă.
       • Aproape cât timp vrei să dureze următoarea ta relație? Aceasta ar trebui să spună "O noapte" în cel mai bun caz.

       Important: Nu poți vedea întrebările celeilalte persoane dacă tu însuți nu ai împărtășit nici un răspuns la elementul respectiv. Acest lucru este posibil doar în abonamentul A-List Premium, adică în varianta profesională reală a OKcupid.

       După ce ați găsit un profil potrivit, l-ați apreciat. Acum aveți posibilitatea de a scrie un curt intro - și ar trebui să profitați de ea. Celelalte Like-uri în sine nu sunt vizibile pentru membrii Free. În schimb, intro-urile apar imediat. Astfel, atrageți atenția asupra dvs. și puteți iniția o întâlnire. Cel mai bine este să vă descrieți pe scurt, să faceți câteva complimente pentru fotografii, să explicați cum ați dat peste cont și să menționați un punct comun pentru a deschide o conversație. DE EXEMPLU: Și mie îmi plac filmele Marvel.

       .

       Bine formulat, cu siguranță veți primi un mesaj pozitiv la scurt timp după aceea. Cei care răspund simt, de obicei, o simpatie generală de bază. Acum nu trebuie să cazi cu ușa în casă, ci deja faci cuie cu capete. Sugerați o întâlnire spontană: La urma urmei, viața reală este mai bună decât o lungă comunicare online.

       .

       Un sfat: Programează-ți întâlnirea pentru a doua zi. Întâlnirile de o noapte necesită un pic de pregătire, la urma urmei - nimeni nu vrea să fie prins cu garda jos într-un apartament dezordonat. În plus, aveți nevoie de timp pentru igiena personală și poate pentru a vă spăla cele mai fierbinți rufe.

       .

       Și poimâine?

       >

       Și poimâine?

       Așteptarea a două zile este din nou prea lungă. Între timp, interesul se poate stinge, neînțelegerile pot ieși la suprafață din cauza comunicării forțate sau oamenii se pot răzgândi. Deci reduceți probabilitatea de respingere și de răzgândire. O întâlnire neangajantă care se termină cu sex spontan este în continuare cea mai bună.

       .

       Ce zici de prietenie plus pe OKcupid?

       Friendship plus este un concept complet interesant care este foarte apropiat de întâlnirile de lungă durată. Sunteți prieteni buni, dar uneori vă oferiți ceva mai mult. În același timp, ești absolut deschis pentru alte aventuri. Bineînțeles, totul începe cu o primă întâlnire și o primă noapte.

       >.

       Tip: Pentru a găsi un partener de prietenie plus, căutați și întâlniri de scurtă durată ca interes. Prima întâlnire este începutul. Dacă totul merge bine, s-ar putea să vă revedeți, iar aventura planificată de o noapte devine o prietenie plus ocazională.

       .

       Acum la marea iubire: Pot să-mi găsesc partenerul pe viață pe OKcupid?

       .

       Nu este nimic neobișnuit ca cineva să caute un partener pentru viață pe OKcupid. Puteți găsi, de asemenea, persoane cu dorința de fericire amoroasă pentru toată viața cu ajutorul întrebărilor și al funcției de filtrare. Singurul lucru important este să vă formulați clar dorințele.

        

       Tip: Dacă nu plătiți pentru un abonament, menționați acest lucru în profil. Precizați că nu puteți vedea like-urile și că persoanele interesate ar trebui doar să vă lase un intro.

       .

       Mulți utilizatori cu A-List nici măcar nu știu că Like-urile nu se văd. Ca urmare, unii utilizatori presupun în mod eronat: Cealaltă persoană nu îmi dă like înapoi, deci nu mă place. Acest lucru nu este deloc adevărat.

       Funcționează fără sex și dragoste: Sigur, se dorește și o prietenie pură

       .

       Este greu de crezut, dar funcționează fără sex și dragoste. Introduceți "oriunde" ca locație, de exemplu, și potriviți-vă cu persoane aleatorii din întreaga lume.

       .

       Aceasta vă va face prieteni în tot felul de țări. Acest lucru poate duce la schimburi de scrisori interesante și veți obține inspirație pentru viața de zi cu zi. Învățați ceva despre culturile străine și s-ar putea să decideți să vizitați în viitor o anumită țară, pe care nu o aveați anterior pe ecran. Contactele sunt atunci cel puțin deja disponibile în locul dorit.

       .

        


Recomandările noastre

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți
Aplicația de dating cu cei mai mulți membri la nivel mondial
3,8

 • Înregistrarea este rapidă și ușoară
 • Operațiunea este o joacă de copii
 • Există mulți membri lângă tine
 • Funcțiile sunt extinse și gratuite
 • Posibilitățile de flirt sunt acolo

FAQ - OKcupid

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
8
Average: 7.5 (2 votes)

Comentarii

12/11/2020 -14:51
Manu

OKCupid este un loc bun pentru a începe pentru noi întâlniri. Îl pot recomanda.

>
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
12/11/2020 -15:15
Mixtă

După un abonament plătit, verdictul meu este mixt. Sistemul pune întrebări utilizatorului, de exemplu, despre situația politică sau privată actuală. Pe baza răspunsurilor sunt comparate cu răspunsurile altor utilizatori și convertite într-un procentaj, "potrivirea", care ar trebui să exprime cât de mare este probabilitatea ca tu să te potrivești cu acest sau acel utilizator, pentru că împărtășiți opinii sau obiceiuri similare pe baza răspunsurilor date sistemului. În ce măsură este luat în considerare faptul că și manchnalul și alte opinii se potrivesc bine nu știu. În principiu, acesta este exact ceea ce trebuie pentru persoanele singure care sunt singure de ceva timp și care, prin urmare, au dificultăți în a se adapta la un nou potențial partener, deoarece sistemul de potrivire caută punctele comune și nu cele opuse. Aspectul negativ: În practică, întrebările nu numai că sunt adesea superficiale și, în mod evident, legate de cultura americană, nu, dar sunt și întotdeauna închise, adică de multe ori trebuie să vă decideți între un simplu "Da" sau "Nu". Cu toate acestea, mulți oameni s-ar situa undeva la mijloc cu răspunsul lor. Prin urmare, în opinia mea, nu se poate vorbi de o potrivire reală, ci mai degrabă de un gag simpatic.

.
User rating
6
Average: 6 (1 vote)
13/11/2020 -12:38
Mausi

okcupid este o înșelătorie. Profiluri false. Suportul refuză să ofere informații. Rulează totul automat. Încălcări ale protecției datelor și și și și ... neserios. Jos mâinile!

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
16/11/2020 -15:12
AuntMiriam

Îmi pare rău, dar în Germania, cel puțin în Passau, nimic hlos aici. Încerc doar să-mi șterg profilul

>.
User rating
1
Average: 1 (1 vote)
17/11/2020 -15:52
Negativ

Cine are timp și vrea să dea ceva din el poate testa aplicația în sine, experiențele mele cu ea sunt 98 la sută foarte negative.

>
User rating
1
Average: 1 (1 vote)
23/11/2020 -12:28
SingurăMama

Eu 25 de ani, părinte singur, independent, "doar" Realabschluss, căutam un portal de flirt foarte sigur. Și, de asemenea, ceva nou, nu vechiul Neu.de etc.. OKcupid promite contacte cu nivel, wow m-am gândit. Toți bărbații de acolo ar trebui să se gândească cu siguranță serios cu o femeie! Cum pierdusem încrederea din cauza unor experiențe foarte proaste cu bărbații, m-am înregistrat acolo mai ales că știu că aș avea nevoie de timp. Iată experiența mea: După numai o săptămână, nu mă simțeam deloc bine acolo. Am primit câteva întrebări, însă acestea s-au încheiat imediat cu invitații la cafea sau cu dorințe grăbite de schimb de numere de telefon mobil. Am respins întotdeauna, acest lucru a tentat câțiva bărbați apoi la respingerea profilului. Când apoi am clarificat pe profilul meu, ce nu am nici o dorință, solicitările s-au întors. Dar - și acest lucru este acum frumosul - calitatea Kkontakt a crescut puternic de atunci. Sunt încrezător că voi întâlni pe cineva în curând.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
24/11/2020 -12:43
Pasibil

Am găsit okcupid destul de ok. Fă expat totuși. Mulți oameni internaționali.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
25/11/2020 -16:51
EinWItz

Această aplicație de dating este o glumă. Au spammeri care creează mai multe conturi și încalcă termenii serviciului, dar dacă faci o glumă pe care ei o consideră "ofensatoare", contul tău este interzis. Cum poți pretinde că ești un site de întâlniri dacă nu poți arăta puțin din propriul simț al umorului? Nu ar trebui să se numească OkCupid. Ar trebui să se numească OkLib. De asemenea, aplicația / site-ul de întâlniri te taxează pentru orice lucru mărunt, cum ar fi să verifici dacă cineva ți-a văzut mesajele. Nu pierdeți timpul cu această aplicație dacă vreți să vă găsiți un partener de viață. Dacă ești o persoană introvertită ca mine, sincer ai avea mai mult noroc să găsești un partener într-un bar decât pe această așa-zisă "aplicație de întâlniri". Nu vă pierdeți timpul. Îmi pare rău pentru germana mea.

.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
07/12/2020 -14:05
OKOK

OKCupid nu trebuie confundat cu Cupidon. DAs este deja mult mai bun.

.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
26/01/2021 -15:56
Olli

Degetele jos!

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
04/03/2021 -13:20
BerlinSingle

Icke găsi okcupid eigentliich cool. În sfârșit un site de dating care este un pic mai lejer ridicat decât tot gunoiul de parship și eliteparttner. Folosiți cupid în Berlin și în împrejurimi și puteți flirta aici cu femeile bine. Ar putea fi mai multe femei înregistrate, dar dacă mă extind mediul de căutare este ok. Pentru mine, aceasta este o platformă bună.

.
User rating
7
Average: 7 (1 vote)
19/03/2021 -18:04
Marius

De fapt, un site bun, dar în regiunea mea și, în general, în Germania, este încă mic. Membrii sunt toți destul de departe. Deși am întâlnit deja o femeie care locuiește la 130 de kilometri de mine, dar pe termen mediu asta nu înseamnă nimic. Cu toate acestea, de fapt un portal mișto, unde sunt membrii????

>.
User rating
7
Average: 7 (1 vote)
25/03/2021 -14:33
Laks

Găsește okcupid, de asemenea, bun, dar aici, în Germania, doar prea puțini utilizatori. Am fost 1 an în SUA, acolo explodează partea. Cred că okcupid este și aici din ce în ce mai popular. dar așa ceva nu se întâmplă peste noapte. În momentul de față găsesc doar câțiva utilizatori. Îmi place atitudinea oamenilor de pe okcupid. majoritatea sunt destul de relaxați.

.

User rating
6
Average: 6 (1 vote)