Cât de bun este cu adevărat Parship? Sunt timpul și banii bine investiți?


77%

(77/100 puncte)


Îl cunoașteți pe Parship din publicitatea de la televizor, din afișe și poate și din poveștile din cercul de cunoștințe. Dar merită cu adevărat timpul și banii investiți?
Schimb de parteneri foarte mare și serios
spune Ben

Întrebarea dacă merită să te înscrii este una pe care o explorăm în acest text!

 

Parship este un portal de întâlniri destinat persoanelor singure care caută un partener pentru toată viața. Binecunoscutul slogan publicitar "La fiecare 11 minute un singur se îndrăgostește prin Parship", sugerează o rată de succes ridicată. Cu siguranță v-ați întrebat dacă acest lucru este atât de adevărat.

.

Vă putem asigura: Numărul cuplurilor care se găsesc prin intermediul internetului este în creștere în fiecare an. Întâlnirile online chiar funcționează!

 

Cum vă poate ajuta Parship la întâlnirile online și la ce trebuie să acordați o atenție deosebită pentru a reuși rapid, vă explicăm și noi în acest articol. Despre toate argumentele pro și contra ale Parship vom intra în detaliu aici.

Aici vom detalia toate argumentele pro și contra ale Parship.

Arta fină a textului de profil perfect? Cum vă planificați prima întâlnire - vă panicați deja la aceste gânduri?

.

Nu trebuie să vă faceți griji, am adunat și noi cele mai importante sfaturi și trucuri pe aceste subiecte și vi le dezvăluim în această postare.

Te întrebi dacă există și alternative la Parship? Bineînțeles că există.

.Parship în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.

Aplicația de dating cu cei mai mulți membri la nivel mondial

Faceți cunoștință cu oameni noi rapid și ușor. Chiar și persoane din zona dumneavoastră.


Parship Pro

 • Cota academică mai mare de 50% (nu am putut verifica acest lucru, deoarece informațiile din profil pot, desigur, să devieze de la realitate)

 • Proporția de bărbați și femei este echilibrată (dacă vă bazați pe informațiile din profil)

 • Mulți utilizatori noi se înregistrează în fiecare zi

 • Un ghid gratuit este disponibil pentru toți utilizatorii

 • Forum gratuit pentru ca utilizatorii să facă schimb de experiență

 • Parship renunță la "glisarea" rapidă și oferă astfel mai mult timp pentru vizualizarea profilului.


Parship Dezavantaje

 • Costurile de abonament sunt relativ ridicate

 • Contractul se reînnoiește automat. Cine dorește să rezilieze contractul, trebuie să anuleze activ contractul.

 • Posibilitățile de a-și contura în mod creativ propriul profil sunt limitate

 • Sistemul de potrivire nu ia în considerare toate planurile de viață sau interesele.

 • Decizia privind sexul viitorului partener poate fi stabilită doar la început și nu poate fi schimbată.


Găsește marea dragoste pe Parship: Cât de mari sunt șansele cu adevărat?

Nu vă grăbiți să luați o decizie!

 

Un abonament premium la Parship nu este tocmai ieftin și costă, de asemenea, puțin timp. De aceea, gândiți-vă înainte dacă sunteți cu adevărat pregătit pentru un nou partener în viața dumneavoastră și doriți să vă lansați în aventura datingului online.

Și odată ce ați răspuns "da" la această întrebare pentru dumneavoastră, ar trebui să vă puneți următoarea întrebare:

.

Pot să funcționeze întâlnirile cu Parship?

 

.

Cât de probabil este să găsești prin acest portal un partener care să vrea să-și petreacă viața alături de tine?

.

Desigur, Parship, ca orice alt site de dating, declară că șansele tale de succes ar fi mari. Aceasta este treaba departamentului de publicitate. Dar acum haideți să privim în spatele fațadei!

.

Da, există cupluri care s-au cunoscut prin intermediul Parship. Nimeni nu ar trebui să se îndoiască serios de acest lucru. Dar cum sunt șansele ca individul să evalueze?

.

Vrem să răspundem serios la întrebare și, prin urmare, nu spunem nici "Da, cu siguranță funcționează", nici "Nu, probabil că nu va funcționa". Pentru ca să vă puteți face o impresie, vă enumerăm aici motivele de ce credem că vă veți găsi norocul în dragoste cu Parship și de ce poate, dar și de ce nu.

Pentru ca să vă faceți o impresie proprie

Acesta este motivul pentru care îți poți găsi fericirea cu Parship:

Cuvintele sunt:

.

 1. Parship este un portal foarte mare, cu un număr mare de membri. Cu cât mai mulți bărbați și femei sunt înregistrați acolo, cu atât mai mari sunt șansele de a găsi partenerul de viață potrivit, desigur.
 2. .
 3. Parship are un sistem propriu de potrivire dezvoltat de psihologi, care funcționează în mod fiabil. Aceasta înseamnă că primești recomandări cu privire la posibilii parteneri care s-ar putea potrivi cu personalitatea ta. Cu alte cuvinte, sistemul te ajută în căutarea ta.
 4. .
 5. Majoritatea bărbaților și femeilor înregistrați la Parship iau în serios căutarea partenerului.
 6. .

Din aceste motive, Parship ar putea fi alegerea greșită:

>

Pentru aceste motive, Parship ar putea fi alegerea greșită:.

 1. Parship este o platformă de întâlniri dintre multe altele. Nu este probabil cel mai hippy brand de dating de pe piață Și astfel, produsele la modă pot crește șansele de succes, dacă este cazul. Dar nu trebuie să o facă.
 2. .
 3. Cu Parship, nu există o concentrare clară pe un grup țintă specific. Așa că veți întâlni oameni din medii diferite și din diferite grupe de vârstă. La Parship întâlnești la fel de bine oameni de 30 de ani, dar și oameni care sunt în a doua primăvară, deci Over50.
 4. .

Există o șansă să fii frustrat pentru că, în ciuda alegerii și a costului relativ ridicat, nu vei găsi imediat pe cineva care vrea să te întâlnească sau să găsești pe cineva cu care să te înțelegi imediat.Nu trebuie să fie cazul, desigur, dar dacă ai plătit o sumă frumușică de bani pentru un site de single foarte bun, așteptările tale vor fi, de asemenea, imediat ridicate.

Atunci când și de ce ar trebui să alegi Parship?

Alegerea aplicațiilor de dating și a burselor de burse de single este imensă. Atunci de ce ar trebui să alegeți Parship dintre toate locurile? Mai ales având în vedere costurile nu foarte mici.

 

Recitiți pe îndelete argumentele de mai sus și întrebați-vă dacă Parship, în cazul dumneavoastră personal, vi se potrivește. Pe scurt, însă, vă putem asigura:

.

Parship este un site de întâlniri foarte bun și cu o reputație bună, care a funcționat foarte bine pentru multe persoane singure din Germania!

.

Costurile relativ ridicate sunt cu siguranță un dezavantaj, dar, la o privire mai atentă, acesta este tocmai un avantaj din nou.

De ce vă întrebați?

.

Cine nu se gândește serios la întâlniri, nu investește costuri ridicate în căutare.

.

Așa că aveți la Parship marele avantaj că veți întâlni în mod constant persoane singure motivate care chiar vor să își găsească un partener.

Acest lucru poate fi, de asemenea, ușor de demonstrat: Este suficient să comparați profilurile membrilor Parship cu alte burse de burlaci (de exemplu Badoo sau Bumble). Un lucru iese imediat în evidență: Oamenii de pe Parship sunt cu adevărat serioși și vor să-și găsească jumătatea.

 

Cealaltă persoană este cea mai bună.

Parship - Nu este pentru toată lumea?

.

Asigură-te că verifici dacă Parship este alegerea potrivită pentru tine înainte de a semna un contract. Cea mai importantă cerință este ca tu să cauți cu adevărat un partener permanent.

.

Dacă poți afirma acest lucru, Parship ar putea fi decizia potrivită pentru tine ca schimb de persoane singure.

>.

Nu vă doriți o relație pe termen lung?

>

În acest caz, Parship este mai degrabă nepotrivit pentru dumneavoastră. Cu greu vei găsi acolo pe cineva care vrea doar o prietenie sau caută o aventură de o noapte.

.

Sunteți poliamoros și sunteți interesat de Parship?

>

Din păcate, probabil că nu vei găsi. Observațiile arată că utilizatorii Parship doresc o relație clasică în două sensuri.

.


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Parship gratuit: Este posibil așa ceva?

Există un singur răspuns corect la această întrebare: Nu, din păcate, nu se poate!

 

Dacă doriți să vă găsiți un partener de viață, trebuie să puteți face schimb cu alți bărbați sau femei. Dacă alegeți opțiunea gratuită, însă, posibilitățile de contact sunt extrem de limitate.

.

Așa că, dacă doriți cu adevărat să găsiți un bărbat sau o femeie pentru toată viața, aveți nevoie de versiunea cu plată sub formă de abonament.

.

Utilizați Parship gratuit sau luați un abonament premium? Iată care sunt diferențele!

.

Prima dată cele mai importante informații: Pentru o înregistrare la Parship nu există costuri. Pentru ca abonamentul tău să fie taxat, trebuie să alegi în mod activ să te abonezi.

.

În cele ce urmează, vă arătăm ce este posibil cu un abonament gratuit și ce oferte include abonamentul plătit:

.

Costurile pentru Parship dintr-o privire

Costurile pentru Parship dintr-o privire.

Parship oferă diferite pachete de servicii și perioade contractuale. Costurile diferă în mod logic în funcție de pachet și durată.

.

Aici puteți vedea prețurile actuale ale Parship dintr-o privire:

.

Costul total al abonamentului cu Parship

.

 • Lite (6 luni): 359,40 Euro
 • .
 • Classic (12 luni): 430,80 Euro
 • .
 • Premium Comfort (24 luni): 621,60 euro
 • .

Mai multe detalii despre costurile Parship am sintetizat într-un articol separat.

.

Cât de ușor poți obține reduceri uriașe la Parship

.

Pentru un abonament de un an la abonamentul Classic, veți plăti 430,80 euro. Aceasta este o sumă foarte mare de bani. Prin urmare, merită să vă uitați la reducerile Parship!

.

Avantaj de preț de 50% pentru prima lună de utilizare!

>

 

.

Pentru acest avantaj de preț, trebuie - după ce v-ați creat profilul - să încheiați în termen de o zi contractul Classic. Pe acesta, vi se va percepe doar jumătate din prima lună. Așadar, este o reducere pentru cei care iau decizii rapide.

>.

Dar există și mai multe șanse pentru reduceri uriașe la Parship!

.

Așteptați și economisiți!

.

Dacă optați inițial pentru un abonament de probă și așteptați să vedeți, în cele mai multe cazuri Parship vă va oferi un abonament cu reducere în câteva zile. Acestea pot fi reduceri de 20% până la 50%. Pentru aceasta aveți nevoie de răbdare.

.

În auto-experimentele noastre, prima ofertă a venit după o săptămână, dar am observat și timpi de așteptare de trei-patru săptămâni. Oferta de reducere de la Parship o veți primi prin poștă. Așa că mai întâi înregistrați-vă și așteptați! Merită.

.

Atenție: capcana costurilor de reînnoire automată a abonamentului

>

 

Păstrați datele din contract! Dacă încheiați un abonament și doriți să reziliați ulterior contractul, trebuie să îl anulați chiar în timp util. Dacă nu respectați termenul limită, abonamentul va fi reînnoit, iar taxa se va aplica din nou. O plăcere costisitoare, dacă nu mai aveți nevoie de serviciile Parship, pentru că poate v-ați îndrăgostit de cineva!

.

Nu vă faceți griji totuși...

Chiar dacă anulați abonamentul la timp, puteți utiliza pe deplin toate funcțiile până la sfârșitul contractului. Apropo, este posibil să anulați din nou contractul direct după plata premium. Atunci nu trebuie să țineți cont de termenul limită.

.Ce funcții oferă Parship? Aplicația Parship și portalul online Parship în cadrul testului de anduranță

Ca un portal modern, puteți descărca Parship ca aplicație pe smartphone, dar îl puteți folosi și pe PC sau notebook. Datele de conectare rămân aceleași. Așadar, aveți acces la bursa partenerilor de pe oricare dintre dispozitivele lor. Trebuie doar să vă înregistrați o singură dată.

 

Nu contează cu ce dispozitiv v-ați înregistrat inițial. Datele de conectare atribuite rămân întotdeauna aceleași.

.

Utilizați aplicația Parship pe iPhone sau smartphone-ul Android:

 

Aplicația Parship este disponibilă atât pentru iPhone, cât și pentru smartphone-ul Android. În App Store-ul respectiv puteți descărca gratuit aplicația Parship, pentru a vă conecta apoi cu datele dvs. de conectare.

 

Pentru a vă conecta cu datele dvs. de conectare.

Ce funcții oferă aplicația Parship?

.

 • Noificări push: Veți fi anunțat despre fiecare mesaj prin notificări push
 • .
 • Vă veți primi sugestii de parteneri pe baza testelor de personalitate pe care le completați
 • .
 • Aveți acces la albumele foto ale utilizatorilor
 • .
 • Vă puteți personaliza criteriile de căutare în orice moment
 • .
 • Personalizați-vă profilul în orice moment
 • .
 • Puteți vedea cine v-a vizitat profilul
 • În trimiteți întrebări de test, complimente sau mesaje și cunoașteți potențiali parteneri

Cât de utilă este căutarea de proximitate?

 

Cercetarea unui partener de viață are loc în principal la nivel local. Să spunem că majoritatea oamenilor caută un partener care să locuiască și în apropiere.

> Căutarea unui partener care să locuiască și în apropiere.

Cu ajutorul căutării pe rază, puteți defini în ce rază de distanță, doriți să căutați contacte interesante.

.

Chiar dacă la început au existat probleme cu aplicația Parship, aceasta funcționează acum în mod fiabil și include, de asemenea, o căutare pe rază care funcționează bine, în condițiile în care ați activat serviciile de localizare pe dispozitivul dvs. mobil.

>

Cu ajutorul căutării de proximitate, puteți vedea imediat unde se află contactele dvs. Poate că în acest fel apare și una sau alta întâlnire spontană.

.

Ce trebuie să știți despre sistemul de potrivire al Parship

.

Cu siguranță vă puneți întrebarea dacă un soft poate recunoaște ce bărbat sau femeie vi se potrivește în mod special.

.

Este posibil așa ceva?

.

Site-urile moderne de întâlniri se bazează pe algoritmi inteligenți, care ar trebui să ajute la filtrarea din mii de persoane singure, exact a celor care se pot armoniza cu adevărat bine unul cu celălalt.

>

Cum funcționează algoritmul Parship în materie de potrivire

Cum funcționează algoritmul Parship în materie de potrivire.

Parship funcționează cu un test de personalitate sub forma unui chestionar online. În faza de înregistrare, chiar înainte de a-ți crea profilul, ți se va cere să completezi acest chestionar online de la Parship.

.

Pe baza răspunsurilor dumneavoastră, combinate cu răspunsurile tuturor celorlalți single Parship, se calculează punctele de potrivire, care ar trebui să determine acuratețea potrivirii.

>.

Aproape logic, într-adevăr.

Dar poate funcționa cu adevărat?

Experiențele noastre cu sistemul de potrivire Parship:

 

Am făcut experiența că sistemul de potrivire al Parship nu funcționează întotdeauna corect. De asemenea, testerii noștri au întâlnit contacte interesante cu un număr mic de puncte de potrivire. Pe de altă parte, au existat și întâlniri eșuate cu persoane care puteau prezenta un număr relativ mare de puncte de potrivire.

.

Întâlnirea a două persoane, rămâne doar încă oarecum imprevizibilă.

De aceea, recomandarea noastră:

Utilizați punctele de potrivire, dar nu vă bazați 100% pe ele, ci căutați și dumneavoastră în mod activ, de exemplu cu ajutorul căutării pe rază.

.

Acest lucru funcționează bine pe Parship: protecție împotriva utilizatorilor intruzivi

Următoarea situație poate apărea din când în când în întâlnirile online:

.

Intrați în contact cu un utilizator care v-a vizitat profilul și descoperiți că persoana respectivă nu vi se potrivește deloc.

.

Ce faci:

.

Parship vă oferă opțiunea de a "spune la revedere" contactului.Acest lucru face ca utilizatorul să nu vă găsească deloc profilul. Ca urmare, nu mai este posibil nici să vă contacteze. Acest lucru servește în cele din urmă și siguranței dumneavoastră.

>.

Vrei să rămâi complet anonim?

Pentru că nu aveți nevoie de o declarație de confidențialitate.

Poate că sunteți în atenția publicului sau aveți alte motive întemeiate pentru care doriți să fiți văzut doar de anumiți utilizatori.

.

Părul vă protejează dreptul la confidențialitate. Doar tu decizi cine îți poate vedea fotografiile! Dacă nu doriți să deblocați pozele pentru alți utilizatori, acestea rămân neclare și pentru alți utilizatori nu se poate da de urmă, cine se ascunde în spatele profilului.

 

Declarația pentru Parship este luată: Tot ce trebuie să știți despre înregistrarea la Parship

.

Primul pas: Ce anume căutați?

Ce anume căutați?

Pe site-ul parship.com, mai întâi îți alegi țara. Apoi specificați sexul dumneavoastră și sexul partenerului pe care îl căutați. Apoi completați câmpul cu adresa dvs. de e-mail și decideți o parolă securizată.

.

Acesta a fost scurt și nedureros - v-ați înregistrat deja cu succes.

.

Al doilea pas: Testul de personalitate ca bază pentru sugestii de contact

.

După o scurtă introducere a subiectului, Parship vă pune o serie întreagă de întrebări.

.

În ce regiune locuiți, de ce v-ați decis să căutați un partener și ce este deosebit de important pentru dumneavoastră la viitorul partener? Răspundeți la întrebări cu sinceritate și calm.

Pentru a răspunde la întrebări și a răspunde la întrebări

Ce urmează după aceea?

.

Acesta este urmat de un test care să vă ajute să vă evaluați percepția și lumea emoțională.

>.

De ce aceste întrebări?

Răspunzând la aceste întrebări, algoritmul de potrivire al Parship poate găsi posibili parteneri care bifează în mod similar cu tine.

Al treilea pas - fotografia ta!

 

Aici, din păcate, devine un pic mai complicat.  Acest lucru se datorează faptului că nu orice fotografie este acceptată de Parship.

Acest lucru este valabil mai ales pentru fotografiile cu multă piele goală. Bărbații bine pregătiți, cu trunchiul gol astreinem, vor observa rapid, la Parship este (prea multă) piele goală nedorită.

 

Dacă acest lucru este bun sau intenționat, cu siguranță poate fi discutat.

.

Al patrulea pas - Povestește despre tine!

.

Înainte de a continua cu înregistrarea, acum trebuie să dezvălui ceva mai mult despre tine.

.

De ce?

Păi, acest lucru va face profilul tău mult mai semnificativ!

Aici vei fi întrebat cum arată o zi de succes pentru tine, de exemplu, și ce este deosebit de important pentru tine în viață.

.

Sfatul nostru: Nu meditați prea mult, răspundeți doar din instinct!

Al cincilea pas - textul de bun venit

.

Textul de întâmpinare este cam primul lucru pe care noii potențiali contacte de flirt, îl vor vedea de la ei.

>.

Încercați să faceți această parte informativă, interesantă, dar bineînțeles și sinceră, autentică.

>.

Ai brusc blocaj de scriitor și nu știi ce să scrii?

Nu contează: Mai jos veți găsi câteva sfaturi practice de la noi despre cum să vă faceți profilul semnificativ și interesant.

 

Ai făcut asta?

Felicitări! Acum poate începe cu adevărat căutarea partenerului!

.

Toți pașii de până acum au fost gratuiți.Puteți acum explora Parship și aruncați o privire la sugestiile de contacte care au fost calculate pentru dumneavoastră.

Promisiune: Acest lucru va fi interesant!

Prea multe mesaje? Doar schimbați setările

.

Cei mai mulți utilizatori sunt fericiți atunci când sunt informați de Parship despre fiecare inovație și fiecare contact posibil. Acest lucru se aplică și în cazul dumneavoastră?

Aproximativ două ore după ce vă înscrieți, veți primi o serie de mesaje pe mail. Sistemul vă va informa cine v-a vizitat profilul, cine dorește să vă complimenteze sau să vă cunoască mai bine. Așadar, tot ceea ce se referă la profilul tău și la posibilele persoane interesate.

.

Este prea mult pentru tine?

Dacă acest lucru se aplică în cazul dumneavoastră, dați click pe Setări și apoi pe Notificări. Aici puteți alege când Parship ar trebui să vă informeze direct prin mesaj.

.

Dacă acest lucru este prea mult pentru dumneavoastră, faceți clic pe Setări și apoi pe Notificări.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Profilul perfect pentru căutarea partenerului cu Parship a devenit ușor de realizat

Există o garanție pentru distracție și, în cele din urmă, pentru un succes maxim pe un site de întâlniri: un profil semnificativ. Atrageți atenția cu un profil bun. Noi vă arătăm cum să faceți asta.

>.

Ești gata?!

.

Acesta este motivul pentru care imaginile sunt importante și cât de ușor este să obții fotografii bune

Știi și tu: Atunci când dai click pe profilul unui utilizator, prima privire pe care o arunci este la fotografie!

 

Poza vă arată dacă persoana respectivă este posibil să fie un candidat potrivit pentru dvs. sau dacă o puteți sorta.

Pe Parship, apropo, toate pozele sunt neclare. Dar chiar și acolo, majoritatea utilizatorilor dau click mai întâi pe albumul foto.

.

Un chip deschis, ochi limpezi, o privire răutăcioasă, fitness ... Toate acestea sunt atribute pe care le putem citi din fotografii. Astfel de atribute sunt, de asemenea, importante pentru a determina cât de mare poate fi atracția.

.

De aceea, nu subestimați puterea imaginilor și acordați suficient timp pentru a vă alege fotografiile.

.

Sunt imaginile dvs. suficient de bune?

Dacă mergeți în căutarea unui partener cu fotografii mediocre, s-ar putea să funcționeze, dar șansele de succes vor scădea.

.

Sfatul nostru: Imaginați-vă oamenii, mai ales dacă nu doriți să cheltuiți mulți bani. Aici puteți face o ședință foto personală la prețuri ieftine. Acest serviciu este disponibil în multe orașe

>.

Ce reprezintă o poză de profil foarte bună?

>

 

Ce reprezintă o poză de profil foarte bună?

Să fii tu însuți! Nu este vorba de a arăta o poză a ta care nu corespunde realității. Nu sunt potrivite pozele neclare sau o poză cu un aspect serios sau prea meditativ.

 

Fostul tău partener vrea să vadă cum ai putea să te uiți la el sau la ea la o primă întâlnire. Sunteți binevenit să arătați serios, buimac, perplex sau altfel în fotografiile ulterioare. Prima fotografie ar trebui să fie de o cordialitate revigorantă și bucurie de a trăi.

 

Copiii mei - pisica mea - mașina mea- Potrivite pentru fotografia de profil?

>

 

Ce sunt copiii mei?

Un lucru de care trebuie să țineți cont! Viitorul tău partener este încă la început de a te cunoaște. El sau ea nu vă cunoaște. Dar interesul este pentru tine ca persoană și nu pentru câinele, pisica sau copiii tăi.

>

Chestia cu câinele și pisica: Dacă prima dvs. fotografie vă înfățișează cu un câine și o pisică, aceasta poate face ca cei care nu dețin animale de companie să creadă că animalul dvs. de companie este o prioritate atât de mare încât solicitantul trebuie să câștige mai întâi inima animalului de companie. Acest lucru acționează ca un factor de descurajare.
.
Dați-le bărbaților și femeilor interesate șansa de a vă cunoaște mai întâi ca persoană. Dacă chimia este potrivită, câinele și pisica fac desigur și ele parte din ea.

 

Cu un text de profil potrivit pentru mai multă atenție

.

Acum este vorba de a primi cât mai multe mesaje interesante, nu-i așa?
. Și cu siguranță nu doriți să fiți contactat doar o singură dată, ci doriți un schimb viu cu alți utilizatori care vi se potrivesc.

.

Ai în mână. Dar cum?

 

De aceea, oferiți prospecților suficiente informații care să se preteze la conversații ulterioare. Acest lucru facilitează începerea conversației și previne discuțiile mărunte.

.

În cele ce urmează, vă arătăm cât de ușor puteți oferi un bun material de conversație:

.

Ideea nr. 1

>

Ideea nr. 1.

Punctați-vă ce activități v-ar aduce bucurie în weekendul care urmează. O excursie la munte? Ieșirea în oraș la o cină de lux și dansul de după, sau ați prefera să gătiți în confortul propriei case? O vizită la teatru sau mai degrabă la cinema?
.
. Puneți, de asemenea, cu calm o întrebare vizitatorului de profil:
.
Aș vrea să mai merg la teatru cândva. Ați fi de acord? Și ce piesă te-ar excita în mod deosebit?

.

Ideea nr. 2

.

Râdeți de voi înșivă. Ce a mers foarte prost în viața ta? Sunt sigur că vei primi simpatie.

 

De ce toate astea?
.
. Nu vă întâlniți la un semafor, într-o cafenea sau la casa de marcat din supermarket. De aceea, aveți nevoie de o introducere plină de viață în contact. Oferiți acest lucru cu o introducere așa cum se arată în ideile 1 și 2. Persoana care este interesată de dumneavoastră, găsește astfel conversația mai ușor și poate sări direct peste discuțiile enervante.

.

Ideea nr. 3

.

Dacă sunteți o persoană cu umor, acum este șansa dvs. Umorul este un deschizător de uși pentru că tuturor le place să râdă. A râde împreună este și mai frumos și cu umor depășești chiar și fazele nu tocmai ușoare de cunoaștere.

>

.

Profil umoristic, dar cum?

Să recunoaștem, nu este chiar ușor. Ce zici de o glumă din copilărie? A fost ceva ce ați crezut cu tărie în copilărie, dar care mai târziu s-a dovedit a fi complet greșit? Este un mod frumos de a începe. Încercați!
.
Experiența noastră cu Parship a arătat că astfel de elemente jucăușe și pline de umor oferă întotdeauna introducerea perfectă pentru o conversație de flirt.

.

Calități care nu sunt "negociabile"?

>

Calificări care nu sunt "negociabile"?

De asemenea, vor exista lucruri în viața ta cu care nu te poți ocupa. Este în regulă!

.

Ar trebui să numești aceste puncte. Acest lucru se aplică și circumstanțelor pe care le considerați că fac absolut parte dintr-o relație. Dar, cu adevărat, enumerați aici doar punctele care sunt de nezdruncinat!

>.

Ce nu puteți suporta deloc? Anumite comportamente ale fostului tău partener în vacanță, ceva din viața de zi cu zi sau o particularitate în timpul sexului.

 

Nu vă grăbiți să răspundeți!

Și acum, din nou, gândește-te spontan la trei calități care sunt cu adevărat importante pentru tine. (Cum ar fi: loialitatea, seriozitatea, forța personală, umorul, sensibilitatea etc.)
.
. La Parship există funcția "3 lucruri care sunt cu adevărat importante pentru mine"

.

De ce ar trebui să vă faceți timp pentru asta:

.

În cele din urmă vrei să mergi la întâlniri care să se armonizeze. Dacă faci o treabă bună aici, te vei salva de o întâlnire proastă sau două.

.

Alertul străinului

Potențialul partener duce o viață complet diferită de a ta?

.

Acest lucru poate fi foarte interesant, dar de obicei nu are niciun viitor.

Un exemplu: nu sunteți un atlet și vă plac serile confortabile în fața televizorului. Managerul de evenimente cu profilul săltăreț și figura antrenată îi entuziasmează?

.

Nu te face pe tine sau pe ea nefericită. Nu vrei să faci jogging timp de două ore după o zi de lucru epuizantă de 12 ore și nu vrei să te plimbi cu bicicleta de munte cu un singur traseu pentru distracție în weekend după un mic dejun plin de proteine, riscând să-ți rupi toate oasele din cauza lipsei de antrenament.

 

Există o femeie care te așteaptă și care este potrivită pentru tine. Doar că este poate mai puțin antrenată - ca tine.

.

O notă pentru sine: nu te face atractiv pentru clientela nepotrivită! Există o mulțime de oameni exact ca tine!

 

Rămâi autentic!

>

Îți place să urmărești seriale? Îți plac filmele de un anumit gen?

.

Să rămâi la fel, dar păstrează un simț al proporțiilor. Nu trebuie să enumerați toate extremele și să speriați posibilii potențiali clienți care nu sunt atât de profunzi în acest subiect. Dați două sau trei exemple. Cei care se pricep vor întreba.

.

Puneți-vă în evidență propriile puncte forte

.

În acest moment, gândiți-vă pe scurt la ce puncte forte aveți care ar putea avea un impact pozitiv asupra partenerului și a relației voastre.

>.

Să continuăm și cu exemplul unei seri de film:

.

Vizionarea unui film împreună nu trebuie să fie deloc plictisitoare. Această activitate poate fi sărbătorită cu adevărat cu o masă delicioasă gătită acasă, de exemplu.

.

De exemplu, ce ziceți de o afirmație de genul:

"În timp ce tu alegi un film bun, eu voi pregăti o masă delicioasă cu 3 feluri de mâncare."

.

Sună mult mai bine decât să spui doar "Îmi place să mă uit la filme."

>.

Nu merge: Arătarea panicii de obiectiv

"Vreau neapărat să-mi găsesc un partener și să nu mai fiu singur!"

.

Este asta sexy?

Cu siguranță nu!

Un astfel de strigăt de ajutor în profilul tău este cel mai prost mod posibil de a începe o relație de dating. Probabilitatea ca cineva să răspundă este scăzută, pentru că ceea ce i se transmite cititorului este: "Iau pe oricine.

.

Desigur, acest exemplu este un pic exagerat. Cu toate acestea, verificați cu atenție textul profilului dumneavoastră, dacă nu conține exact un astfel de mesaj de panică ascuns la poartă. Să te oferi prea mult este la fel de greșit ca și să te prezinți prea dezinteresat. Acest lucru este valabil atât pentru textul de profil, cât și pentru fotografii.

>.

Așa că, cum merge bine?

Rămâi autentic și nu te preface.Dispune clar ce este inacceptabil pentru tine și la fel de clar ce ți se pare bun.

Râdeți la poze și portretizați-vă ca o persoană optimistă, chiar dacă sunteți într-o fază pesimistă. Imaginați-vă cum vi se va îmbunătăți starea de spirit atunci când veți întâlni o persoană care vă place!

.

Simțea? Nu trebuie să fie un obstacol!

.

Dacă ești prea timid pentru a începe să flirtezi direct pe Parship, îți putem recomanda un truc:

.

Citește mai întâi postările de pe forumul Parship și află cum mulți oameni se luptă cu aceleași probleme. Unii vor fi chiar mai timizi decât tine. De asemenea, dați sfaturi despre cum ați gestionat unele situații!  Ajutându-i pe ceilalți vă creșteți propria stimă de sine. Vei vedea că funcționează!

.

Clasamentul în comparație


1 x 1 al unei întâlniri reușite la Parship

Experiențele noastre din Parship au arătat un lucru în majoritatea cazurilor:

>.

Datingul nu este ceva ce faci doar pe lângă. Întâlnirile cu străinii creează stres emoțional pentru majoritatea celor singuri.

.

Dar nu vă faceți griji!

În primul rând, nu ești singur în această situație. În al doilea rând, avem câteva sfaturi practice pentru a vă ajuta să vă întâlniți cu succes pe Parship.

.

Singuriștii pot fi foarte stresanți, dar nu vă faceți griji!

Nu ești singur în această situație.

Locul potrivit pentru prima întâlnire cu Parship!

Desigur, nu poate exista o regulă universală. Dar alegerea unei locații potrivite pentru o întâlnire, poate sprijini semnificativ cursul pozitiv al unei întâlniri!

.

.

.

Acestea sunt sfaturile noastre:

.

Posibilitatea 1: Locația de întâlnire potrivită pentru persoanele timide

>

.

Sugerați un loc de întâlnire pe care îl cunoașteți, pe care aveți garanția că nu va trebui să îl căutați și în care vă simțiți confortabil.

 

De ce vă ajută acest lucru?

Când vă întâlniți cu un străin într-un cadru familiar, vă îndepărtează stresul inutil. Tot ceea ce rămâne este un factor necunoscut. Restul este sub controlul dumneavoastră.

.

Un bun exemplu este un restaurant pe care îl cunoașteți:

.

Știi unde să parchezi, ce gust au și la ce prețuri să te aștepți. Acest lucru vă permite să vă concentrați pe deplin asupra întâlnirii. Aveți avantajul terenului propriu, ca să spunem așa. Încercați!

.

Opțiunea 2: - Primul tău teren comun

>

 

Acest sfat vă va ajuta mai ales dacă ați fost la mai multe întâlniri și v-ați săturat să vă povestiți pe scurt viața. De fapt, nici măcar nu este necesar.

.

Întâlnește-te acolo unde se întâmplă ceva!

.

Chiar dacă este vorba de grădina zoologică, un muzeu sau un cabaret, acest mediu vă va oferi ție și partenerului tău o mulțime de stimuli senzoriali despre care să vorbiți. Întâlnirea devine mai informală și vă simțiți cvasi în mijlocul vieții.

.

Opțiunea 3 - Varianta pentru bărbați și femei curajoși

>

 

Cine este curajos apreciază acest lucru și la viitorul său partener. Dacă acest lucru vi se aplică, avem următoarele sugestii:

.

Întâlniți-vă mai întâi la o cafenea pentru a vă cunoaște puțin. Apoi, treceți amândoi la un eveniment/loc/loc/întâlnire pe care niciunul dintre voi nu-l cunoaște.Aceasta poate fi Escape Room sau o adevărată întâlnire oarbă, o masă în întuneric total.

 

Cum vă ajută ideea să vă cunoașteți unul pe celălalt?

.

La aceste întâlniri, amândoi ajungeți în situații necunoscute și trebuie să ieșiți din zona de confort pentru a îndeplini sarcina. Comportamentul repetat nu ajută aici. Fiecare dintre voi trebuie să vă arătați adevăratul sine. Acest lucru este incitant și dezvăluie multe despre omologul tău - și despre tine însuți.

.

Prima întâlnire - Primele două secunde pot fi cruciale!

Ce bine e când scânteia e instantanee! Oamenii fericiți reușesc mai ușor, așa că este important încă de la început:

 

Cu cât mai mult, cu atât mai bine.

Zâmbiți omologului dumneavoastră. Dacă nu zâmbiți, nu veți fi perceput ca fiind simpatic. Dacă nu zâmbiți, șansele ca partenerul de flirt să vă perceapă ca fiind atractiv pur și simplu scad.

Începeți să vă întâlniți așa cum vă simțiți confortabil!

.

Întrebarea legată de ținuta vestimentară la o primă întâlnire este în mintea majorității bărbaților și femeilor. Nu vă îmbrăcați elegant, ci purtați ceea ce vă simțiți confortabil și ceea ce vă stă bine!

.

Nu vă îmbrăcați elegant.

.

Nu vă fie teamă să faceți primul pas atunci când salutați pe cineva. Spuneți că vă bucurați să vă vedeți partenerul, chiar dacă sunteți timid. "Ce mai faci?" Astfel, prima întrebare ar putea urma imediat și ați trecut deja mingea către partenerul dumneavoastră.

>.

Subiecte potrivite și nepotrivite la o primă întâlnire

Sunt mai ales bărbații care nu sunt siguri de ceea ce pot și ce nu pot aduce în discuție la prima întâlnire. Nu este nimic în neregulă cu asta, pentru asta suntem aici. Haideți, iată care sunt sfaturile pentru voi:

>.

Relații anterioare eșuate

>

Pentru că nu ai reușit în trecut.

Nu vorbiți despre relațiile eșuate. Nu la prima întâlnire, oricum. Chiar nu este o idee bună.

.

Iată de ce:

Relațiile eșuate sunt (aproape) întotdeauna mânjite de resentimente. Nu este un sentiment care își are locul la o primă întâlnire. Ați eșuat, ați învățat din asta și vă descurcați mai bine acum.

.

Întalnirea ta a avut aproape sigur și ea relații eșuate. Așa că nu-și spun nimic nou unul altuia. Scapă de asta. Începeți proaspăt și fără prejudecăți

> .

Lovitură și activități de timp liber - Ce valoare are viața ta de zi cu zi?

>

Aceste subiecte sunt permise și importante. Mai ales dacă vă iubiți locul de muncă sau dacă aveți un hobby care vă este foarte drag. Permiteți-i partenerului dvs. să simtă cu calm ceva din entuziasmul dvs.

>.

Nu faceți un monolog, totuși. Cereți o descriere scurtă și plină de viață a modului în care este viața de zi cu zi a persoanei care stă vizavi de dumneavoastră.

.

De ce este important acest lucru: Ocupațiile și hobby-urile dezvăluie multe despre personalitatea și rutina zilnică a unei persoane. Dacă partenerul tău este un excursionist pasionat și tu însuți ești un mare iubitor al naturii, ai deja o bază excelentă

>.

Sunt permise complimentele?

 

Dacă vă place ceva la partenerul dvs., vorbiți!

.

Nu contează dacă ești bărbat sau femeie. Celălalt partener semnificativ are o voce grozavă, are un păr frumos, o siluetă bună sau bijuterii care vă plac? Atunci spuneți-o.

Atunci spuneți-o.

Dar asigurați-vă că vă țineți de adevăr și lăsați-o la un compliment. Orice altceva pare exagerat și, cel mai rău, intruziv.

.

Consiliere importante pentru domni în întâlnirile cu Parship

>

.

Este o cerință absolută pentru majoritatea femeilor înainte de a se gândi măcar la o relație. Parship este despre găsirea unui nou partener de viață. Partenerul tău de sex feminin vorbește serios!

.

De aceea, creați încredere încă de la început. Dar cum?

.

Râdeți de voi înșivă și de slăbiciunile voastre. Fiți deschis, onest, respectuos și politicos.

 

Consiliile importante pentru doamnele și domnișoarele din Parship dating

>

Bărbații și femeile sunt egali, dar sunt diferiți. Dar ce îi deosebește pe bărbați de femei?

.

Este modul în care vorbesc unul cu celălalt! De obicei, bărbații vorbesc mai puțin. Femeile se preocupă mult mai mult de comunicare. Acest lucru poate fi puțin dificil atunci când ne întâlnim.

.

Bărbatul nu prea vorbește - ce să faci?

Natural, vrei să știi ce fel de persoană este. Pentru a face asta, trebuie să vorbească. Obligă-l să o facă!

.

Puneți-i întrebări deschise. Adică întrebări la care el trebuie să răspundă cu propoziții complete, cum ar fi acestea:

.

"Îmi placi foarte mult. Dacă ai avea o parteneră, ce ți-ar plăcea să faci cu ea?"

.

Întâlnirile tale din Parship sunt un dezastru? E timpul pentru o analiză și pentru soluție!

.

Se poate întâmpla ca întâlnirile să nu ducă la succesul dorit. Pentru ca acest lucru să se schimbe, ar trebui să vă puneți întrebarea, care a fost motivul. Iată care ar putea fi motivele:

.

Poate că a lipsit ceva din informațiile prealabile despre dumneavoastră sau ceva a fost înțeles greșit?

.

De exemplu, v-ați făcut o idee greșită despre partenerul de întâlnire? Ați fost poate prea grăbit sau partenerul dvs. a fost imprecis cu informațiile? Recunoașteți calități la partenerul de flirt cu care nu vă înțelegeți? Actualizați textul profilului dvs. astfel încât acest lucru să nu se mai poată întâmpla.

.

Partenerul de întâlnire nu mai vrea să se întâlnească cu tine?

.

Întrebați pur și simplu care a fost problema. Spuneți clar că vreți doar să știți pentru viitor. Nu criticați răspunsul. Doar luați act de el și gândiți-vă cu calm dacă este ceva ce puteți sau doriți să schimbați.

 

Primul sărut - Câteva sfaturi!

Dacă chimia este bună și între voi se stârnesc scântei, primul sărut nu este departe.

>.

Dar cum procedezi în mod concret?

Dacă ești una dintre acele persoane timide, un scurt anunț à la "Aș vrea să te sărut" poate fi de ajutor.

>.

Puneți-vă în fața partenerului de flirt și priviți-vă amândoi în ochi. Spuneți că aveți chef de un sărut. Astfel, omologul dvs. mai poate reacționa în consecință și sunteți în siguranță. O reacție pe care ar trebui să o așteptați în orice caz și nu să treceți pur și simplu la acțiune.

.

Un sfat pentru domni:

Acest lucru a fost întotdeauna adevărat și nu și-a pierdut deloc sensul. Vrei să o săruți și, evident, ea vrea să o faci. Apropie-te de ea cu fața la 90% din drum. Ultimii 10%, ea trebuie să vină spre tine.

.

Următorul pas - mergi mai departe sau spune-i la revedere?

Ai sărutat-o și nu ai absolut nicio dorință de a spune la revedere acum?
.
. Realizați: căutați un partener pentru toată viața. Este important acum ca afecțiunea voastră să primească spațiu pentru a crește

>.


. Unele femei au adesea o problemă în a spune un "nu" clar.

.

 

Nu vă lăsați neapărat dus de val cu momentul de swing. De multe ori, la o primă întâlnire, este mai bine să te oprești atunci când este cel mai bine.

.

Așteptați-vă, de asemenea, că partenerul dvs. de flirt poate vedea întâlnirea cu alți ochi.

.

Așa că acordați-vă timp. Nu vă grăbiți cu nimic. Puteți folosi buna dispoziție pentru a aranja o altă întâlnire. În acest fel, ambele părți pot reflecta în liniște asupra primei întâlniri.

.

Dacă nu se va ajunge la o a doua întâlnire, mica pauză are avantajul că se construiește din nou o distanță emoțională.

.

Alchimia nu este potrivită - Încheiați o întâlnire de parastas cu respect

Majoritatea oamenilor își pot da seama foarte repede dacă întâlnirea s-ar putea să se potrivească sau nu.

.

Inclusiv dacă chimia nu este potrivită, întâlnirea poate fi totuși o experiență interesantă. Cu toate acestea, ambii au, în mod logic, dreptul de a spune la revedere în orice moment.

.

Dar cum?

Clasicul este cu siguranță: "Scânteia nu a zburat, îmi pare rău"

.

Este suficient?

Da, este suficient.

.

Toți utilizatorii Parship merg la întâlniri pentru că vor să se îndrăgostească. S dacă se dovedește că nu există o chimie potrivită, nu se transformă într-o relație. Apropo, acest lucru este dezamăgitor nu numai pentru cel care este respins, ci și pentru cel care face respingerea. Amândoi sperau să obțină ceva de la întâlnire! Dar nimeni nu a greșit cu nimic.

.

O întâlnire ca experiență unică - Toată emoția pentru nimic?

Nu a mers, dar inutilă nu a fost întâlnirea!

.

Învățați din ea!

Cine te întâlnești, fiecare îți poate oferi ceva.Care au fost lucrurile speciale la întâlnirea ta? Despre ce puncte forte ai învățat? Ce ți-a plăcut la ea și ce poți lua de la ea pentru tine?

.

De aceea este importantă această recenzie:

.

Nu vă judecați întâlnirile, ci acceptați oamenii cu personalitatea lor, chiar dacă au fost doar întâlniri scurte. Încearcă chiar acum: ce a făcut ca ultima ta întâlnire să fie specială? Ce calități ai recunoscut și pe care ți-ai dori să le ai și tu? Ce ați învățat din această întâlnire?
.
Doriți să citiți despre alte experiențe Parship? Iată mărturia Parship de la o mamă singură.
. Vreți să vedeți cum se compară Parship în mod specific cu Elitepartner? Iată o comparație între Parship și Elitepartner.
. De ceva timp, Parship oferă, de asemenea, funcția de întâlnire video. Cum să stăpâniți cu succes o întâlnire video Parship, aflați aici.

.


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți
Aplicația de dating cu cei mai mulți membri la nivel mondial
3,8

 • Înregistrarea este rapidă și ușoară
 • Operațiunea este o joacă de copii
 • Există mulți membri lângă tine
 • Funcțiile sunt extinse și gratuite
 • Posibilitățile de flirt sunt acolo

FAQ - Parship

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
4
Average: 3.3 (3 votes)

Comentarii

17/10/2020 -12:22
Hans63

Ce prostii. La fiecare 11 minute cineva cade în capcană și își pierde banii! Cel puțin dacă locuiești într-un sat. Cred că merită doar în zonele metropolitane, dacă vrei să folosești abonamentul premium de 1 an complet și optica în faza de cunoaștere nu are importanță. Parshipul este doar special și se adresează v.a. persoanelor cu modele vechi. Și parteneriate destul de rigide. Dacă cineva este mai degrabă conservator, Parship este posibil să fie chiar super. Eu sunt mai modern în înțelegerea relațiilor. Iar dacă cineva vrea să renunțe atunci, se observă doar că revocarea devine atunci costisitoare. Aici, presupusele contacte sunt facturate. Oricum ar fi acestea sunt determinate. În plus, ar trebui să se anuleze la timp abonamentul premium înainte de încheierea acestuia. În caz contrar, se plătește dublu, deoarece este pur și simplu prelungit. Ar trebui să fie clar pentru cineva că imaginile meciurilor sunt neclare chiar și în cazul abonamentului premium și trebuie mai întâi să fie eliberate de celălalt utilizator. Cei de la suport au spus că acest lucru s-ar putea schimba în curând. Singura caracteristică utilă în abonamentul premium, este că acum scrierea și citirea nelimitată a mesajelor. Am vrut doar să vă anunț, pentru că îmi lipsește acest lucru în majoritatea recenziilor. Dar poate că sunt prea modern pentru cei 60 de ani ai mei. Au anulat apoi, pentru că am întâlnit pe cineva bumble.

.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
25/09/2020 -18:27
MariaLooov

Nu pot spune prea multe despre actualul Parship, pentru că la mine utilizarea este deja de ceva timp.

Am vrut să confirm ori că Parship funcționează. Eu (43 de ani) mi-am găsit partenerul aici. Suntem aproape 3 ani deja împreună și suntem foarte fericiți. Probabil că nu ne-am fi întâlnit niciodată în mod normal. El este sufletul meu pereche. M-am înscris pe Parship pentru că eram în căutarea unui partener care să mi se potrivească, cu care să fiu pentru tot restul vieții mele. L-am găsit! Și asta în ciuda faptului că m-am luptat un pic la început. Trucul este pur și simplu să vezi potențialul partener în fiecare cerere. Chiar dacă la început este mai mult un text steril. Oricum, găsesc că primele texte sunt de obicei doar superficial de personale. Dar cu cât vă scrieți mai mult și sunteți interesați unul de celălalt, cu atât mai interssant devine.

>.

 

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
30/10/2020 -10:56
Dortel

Top! Mă bucur că m-am înscris aici! Mulțumesc încă o dată pentru raportul tău.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
10/11/2020 -17:30
Henrik B.

Puteți accesa deja unele funcții gratuit. Cu toate acestea, mai devreme sau mai târziu va trebui să plătiți bani pentru a putea utiliza cu adevărat platforma.

User rating
5
Average: 5 (1 vote)
12/11/2020 -16:24
A fost furat

Din păcate, nu puteți da puncte negative aici pe buyer compass. Parshipul aduce într-adevăr ori nimic. Nici o propunere reală care să se încadreze în profilul solicitat. În plus, dacă vrei să anulezi, portalul insistă pe cel puțin 12 luni cu prețuri complet exagerate. Ar trebui să se lase de ea într-adevăr degetele. De asemenea, nu vă lăsați ademenit de un voucher Parship. Acestea sunt FAllen.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
13/11/2020 -12:23
Susi

Doar de când eram membru plătitor, puteam să intru în contact cu membrii propuși și să scriu mesaje. După prima bucurie au urmat însă primele mari dezamăgiri: cei mai mulți nu răspundeau deloc, iar cele câteva răspunsuri erau total lipsite de imaginație. Unul dintre ei mi-a spus chiar că sunt prea bătrână pentru el, cu cei 29 de ani ai mei! Eram frustrată și iritată de pierderea de timp și de bani. Cum poate un astfel de portal să continue să se descurce atât de bine la teste? Așa că m-am deconectat și am evitat portalul timp de câteva zile. Când m-am conectat din nou mai târziu, aveam câteva mesaje în căsuța de e-mail. Oarecum apatic, le-am citit și am văzut că erau câțiva tipi care voiau să mă contacteze. În mod surprinzător, printre ei se aflau și non-academici, ceea ce m-a înfuriat din nou. Declarasem în mod expres că eram în căutarea doar a persoanelor educate. Pentru cât am plătit aici, de fapt???? Parshipul chiar nu este atât de ieftin! Mesajele erau aproape toate mailuri standard, pe care bărbații le trimiteau probabil o dată pe săptămână tuturor propunerilor de parteneri. Am decis că Parship nu este pentru mine și am trimis profilactic anularea mea de membru. Spre deosebire de multe alte mesaje de pe internet, Parship a acceptat anularea mea fără să se plângă. Poate că au învățat ceva din cauza numeroaselor rapoarte negative ;-) Prin urmare, este bine că există portaluri de testare precum Käufer-Kompass. Acestea grupează cvasi-împreună opinia utilizatorilor. Ei bine, Parship nu este nimic pentru mine. Evtl. dar mai bine la Elitepartner?

.

User rating
6
Average: 6 (1 vote)
16/11/2020 -15:08
Hannes66

Sunt membru de joi seara și m-am simțit de la început confirmat în decizia mea. Nu a fost o atmosferă artificială ca la alți furnizori, ci mai degrabă atât de caldă și jucăușă. Asta mi-a plăcut foarte mult, m-am săturat de tot acest comportament exagerat de "fată model blondă și dulce"! Vreau să găsesc o femeie pentru toată viața și nu un top model plătit. Să vedem dacă îmi găsesc soția aici. HAtte Parship deja de multe ori pe posterele văzute și m-am gândit să o încerc ori pe. Raportul dvs. de testare la KäuferKompass mi-a confirmat.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
17/11/2020 -15:51
GreatLove

După câteva dezastre de date a fost apoi de fapt o piesă de aur. Ne căsătorim peste 2 săptămâni, dacă ne permite Corna! Continuă să faci asta și nu-ți pierde speranța. Note complete de la mine.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
20/11/2020 -11:02
La fiecare 11 minute

Parship nu este mai bun sau mai rău decât alte portaluri. Dar ceea ce face marea diferență este publicitatea masivă. Prin urmare, este doar foarte ocupat și ai o probabilitate de succes mai mare. Este important să se limiteze căutarea doar nu prea regională.

.
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
23/11/2020 -12:17
Elila

Din păcate, trebuie să vorbesc și eu de rip-off! Sistem de contracte netransparent, pentru femei propuneri absolut inutile de potențiali parteneri, mulți bărbați semidocți înscriși acolo și contracte foarte foarte foarte scumpe cu perioade contractuale eterne. La 95% am primit cereri neserioase. De asemenea, la Elitepartner nu este nevoie să te înregistrezi paralel. Sunt de fapt aceleași propuneri. Se poate să fie așa?

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
24/11/2020 -12:42
Râdeți

La fiecare 11 minute, pe naiba.

>
User rating
1
Average: 1 (1 vote)
25/11/2020 -17:11
Fred

Cu cei 65 de ani ai mei am crezut că nu mai găsesc pe nimeni. Acum sunt de 3 luni cu Parship. Între timp mi s-a schimbat gândirea. Am intrat în contact cu câteva doamne încântătoare și am vorbit cu câteva la telefon. Vă mulțumesc pentru recenzia de pe buyer's compass. Fără voi, cred că aș fi rămas în continuare singură. Nohcmal vă mulțumesc.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
03/12/2020 -15:28
truc de cost

Băieți, sfatul meu dacă costurile sunt prea mari pentru voi. Încă de la început ziua de naștere pe în 2 săptămâni. Apoi un cupon vine fluturând în cutia poștală. Merită foarte mult să reduceți costurile, pentru că prețurile sunt suculente.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
07/12/2020 -13:55
Mirko Haas

Mulțumesc pentru comentarii, eram pe punctul de a cumpăra un abonament premium, dar după aceste comentarii scabroase mai bine las-o baltă, știe lucruri mai bune de făcut cu banii și mai ales nu am nici o dorință de a jefui!

>
User rating
2
Average: 2 (1 vote)
10/12/2020 -12:30
Anders

Găsește Parship super. Nu înțeleg cine vorbește mereu despre rip-off. Vă simțiți și voi jefuiți într-o discotecă atunci când mergeți singuri acasă?

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
14/12/2020 -16:57
Hanni2000

Părtășia este un singur lucru pentru mine: escrocherie scumpă. Ultimele modificări le iau utilizatorilor dreptul de a-și proiecta profilul - asta era foarte tare înainte. Ar trebui să te identifici în fața tuturor celorlalți cu numele și fotografia ta. Atunci pot să folosesc Tinder. Cine a ratat perioada extraordinară de preaviz cauzată de schimbări - o astfel de perioadă există legal, pe care Parship nu a sesizat-o cu - nu poate face decât un singur lucru: să folosească un pseudonim și să șteargă toate pozele. Probabil că și cu Elitepartner acum tot așa, ei aparțin împreună.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
15/12/2020 -16:19
Megalover

Cel mai bun portal din toate timpurile. Pur și simplu se întâmplă foarte multe lucruri. Doar terminați întotdeauna de precauție, apoi veniți bine Rückholerangebote.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
18/12/2020 -15:03
Rotuzi

În primul rând, este obligatoriu să vă creați un profil frumos și atractiv. Pentru cine este importantă discreția, stop poate să nu dezvăluie totul despre sine, dar profilul trebuie să atragă cu siguranță atenția sexului opus. Comunicarea este, de asemenea, importantă. După cum s-a spus deja: Trebuie să Buhlen în jurul doamnelor un pic, pentru că ele sunt cu siguranță răsfățate pentru alegere.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
26/01/2021 -15:56
De ce nu?

Pe Parship ar trebui să vă uitați când se vede multă publicitate TV sau afișe. Atunci chiar se întâmplă multe și se intră rapid în contact.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
23/02/2021 -16:12
gfethzwethwehq

Este o mașinărie uriașă de MArketing care poate funcționa pentru unii, dar nu și pentru majoritatea.

>.
User rating
1
Average: 1 (1 vote)
25/02/2021 -14:29
Timm

Nu sunt multe de spus aici. Aici fiecare oală își găsește sienn capac, cum spunea mereu bunica mea. Parship este pur și simplu o autoritate în Germania și, atâta timp cât majoritatea single-urilor sunt înregistrate aici, va funcționa cel mai bine aici. Poate că și alte site-uri de întâlniri online sunt bune. Oricum, am încercat Parship și experiența mea este foarte bună. Scump, dar bun.

.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)
26/02/2021 -14:37
Îndrăgostiți, logodiți, căsătoriți

Gândiți-vă că niciun alt site de dating nu are atât de mult succes. În cercul meu de prieteni sunt 3 femei înregistrate!

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
04/03/2021 -14:54
Tini

Puh...deja scumpă distracția aici. Tinde pot folosi mai ieftin și gratuit. La mine nu se face jecmăneala. Waru mfor plata scrisului?

.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
12/03/2021 -18:32
11MinutesSingle

Meines erachtens scumpe, dar și bune. Oamenii care sunt pe Parship, chiar vorbesc serios ersnt. Sunt interesați, comunicativi și vor să se întâlnească. Am folosit Parship peste 12 luni și am făcut sistematic întâlniri în funcție de criticile mele. La un moment dat a mai stârnit și...Așa că ceea ce vreau să spun, trebuie să săruți câteva broaște pentru a-l găsi pe prințul fermecător. Dar pentru mine Parship a funcționat. Un singur punct de critică: Sauteuer. Dar a dat roade în cele din urmă pentru mine.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
15/03/2021 -13:20
Prietene Parship a încercat

După ce atât de mulți dintre prietenii mei au încercat Parship și au avut ceva succes cu el, am decis să încerc și eu. Ca să fiu sincer, am fost foarte sceptic. La început. Între timp am fost aproape euforic. Cu toate acestea, am fost apoi rapid prinsă din nou de realitate. Deși aveam într-adevăr multe cereri și manifestări de interes din partea bărbaților. La întâlnirile pe care le-am avut atunci, dar am constatat rapid că probabil nu toți mi se potrivesc. Dimpotrivă, dimpotrivă. Nu m-aș fi gândit că dezamăgirea la întâlniri poate fi atunci încă atât de mare. Algoritmul face uneori greșeli aici. Nu contează, în cele din urmă au existat întotdeauna bărbați foarte atractivi și interesanți. Așa că atunci mi-am întâlnit de fapt logodnicul.

.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)
19/03/2021 -16:10
nici un magician

gunoaie absolută, cine chiar are succes acolo poate conjura

>.
User rating
1
Average: 1 (1 vote)
22/03/2021 -17:47
Roddy

La fiecare 11 minute un singur se îndrăgostește prin Parship? Nu mă faceți să râd. Sunt cu siguranță aceiași oameni la fiecare 11 minute. Deci, am fost premium pe parship de 3 luni. Am plătit o grămadă de bani și încă nu m-am îndrăgostit. Câte minute sunt acum? Nici nu vreau să le număr. Așa că deja îmi este clar că în publicitate este exagerat și eu sunt alsoc cu 2 femei care scriu. 1 întâlnire am avut până acum. Dar asta nu a fost nimic. Abonamentul meu rulează da încă 9 luni...cine știe, poate că este încă cu ce. ;)

.

User rating
6
Average: 6 (1 vote)
31/03/2021 -16:16
Christoph

De fapt, un site de dating bun. L-am găsit și eu după 3 luni. Dar ATENȚIE. Perioade de preaviz foarte lungi. Trebuie să se anuleze cu 12 săptămâni înainte de expirarea abonamentului deja. Unul ar trebui să ia în considerare urgent acest lucru. În rest, totuși, pagina este într-adevăr ok, doar că este scumpă. Nu am întâlnit niciun fals. După cum am spus, proaspăt îndrăgostită. Dar eu încă trebuie să plătesc până la expirarea abonamentului. care ar trebui să fie conștient de unul care decide pentru Parship.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
05/04/2021 -13:47
Sylvie

Este clar că pagina Parship este scumpă, dar nu pot înțelege multele comentarii negative. Tot ceea ce este criticat poți citi înainte de a te înscrie. Desigur, perioada de preaviz este lungă, dar nici asta nu este o surpriză. Ar trebui să știți când vă înscrieți. Cred că mulți dintre cei care se plâng de parship nu s-au ocupat suficient de ea și apoi se plâng. Deci, este acum ori politica site-urilor de dating.
.
Dar acum să trecem la subiect. Pentru mine, Parship a funcționat. Aș spune că nu sunt neatractivă, dar nu am găsit pe nimeni în viața reală după 3 ani de singledasein și apoi m-am înscris pe parship. Taxa de 12 luni chiar doare la început...Oh da...dar în retrospectivă spun că a fost cea mai bună investiție din ultimii ani. Și, desigur, prințul fermecător nu a fost imediat acolo. Am scris la o mulțime de bărbați disperați sau chiar ciudați. Dar am înțeles repede cine mi se potrivea. De acești bărbați mi-am luat la revedere rapid și prietenos.
.
După aprox. 7 luni am ajuns să cunosc apoi pe cineva unde se potrivește corect. Între timp am avut 7-8 întâlniri care au fost mai mult sau mai bine. Dar trebuie doar să te implici și la un moment dat există cineva care se potrivește.
.
Care este secretul meu de succes cu Parshp?


. Ei bine, așa cum am spus deja, nu trebuie să renunți și să rămâi pe el. Vor vorbi cât mai mulți oameni și dacă într-o oarecare măsură se potrivește se întâlnesc. Sugestiile partenerului de parship sunt destul de bun Ghidul din multiplicitatea Nuter câteva rauszufiltern care ar putea potrivi. Dar, de asemenea, aici nu totul este aur ce strălucește. Nu puteți evita să vă faceți un BIld și să vorbiți cu oamenii. Este important să vă completați bine propriul profil și să livrați o imagine bună despre dumneavoastră. Bună nu în sensul de falsificată, autentică, ci semnificativă, astfel încât cealaltă persoană să își poată imagina deja o persoană în spatele profilului. Dacă mă uit la comportamentul meu de dating pe Parship, așa că am scris de preferință cu bărbații care au trădat deja în profil ceva mai mult din el însuși.
. Concluzia mea: Parship funcționează. Vă mulțumesc. Nu este ieftin, dar cei care folosesc Parship în mod corespunzător nu ar trebui să regrete.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
09/04/2021 -18:44
normalo

Experiența mea a fost că femeile de aici sunt pe deplin exigente și pretențioase. Ca normalo fără o mașină grasă și mai ales fără un cont gras ai puține șanse aici. Eu vreau doar să cunosc o femeie normală și să găsesc dragostea și nu să dau Auskunt la contul meu. Femeile din ziua de azi sunt complet răsfățate și adună totul la Parship.

.
User rating
3
Average: 3 (1 vote)
14/04/2021 -17:25
öökl

cel mai bun pentru că acesta este cel mai aglomerat loc

>.
User rating
10
Average: 10 (1 vote)