Aplicația Parship în test: Cum funcționează aplicația Parship

Parship este cea mai mare și mai de succes bursă de burlaci din Germania. Este aproape de la sine înțeles că, prin urmare, furnizorul oferă și o aplicație. Dar cât de bine funcționează întâlnirile prin intermediul aplicației Parship?

Julia, o utilizatoare Parship în vârstă de 44 de ani, a încercat aplicația pe cont propriu și a găsit câteva critici. Ce contează cu adevărat atunci când folosești aplicația Parship și ce capcane există, afli acum.

Aplicația Parship - una pentru toți

De la bun început, trebuie menționat că aplicația Parship nu este disponibilă doar pentru membrii portalului clasic Parship, ci și pentru utilizatorii GayParship. Versiunea gay a portalului nu are o aplicație proprie, ci descarcă versiunea clasică. Acesta este disponibil în Google Playstore pentru telefoanele Android și în Apple Store pentru telefoanele IOS.

"Primele zile ale aplicației au fost crude, deoarece era disponibilă doar pentru IOS și, prin urmare, avea capcanele sale. Am șters-o rapid și acum am decis să o mai încerc o dată. Folosesc Parship de ceva vreme, dar în ultima vreme recenziile pozitive la adresa aplicației au devenit copleșitoare și asta mi-a stârnit curiozitatea. Eu însumi am un smartphone Android de ultimă generație și, prin urmare, pot utiliza totul fără restricții legate de telefonul mobil."

Ce relatează Julia este adevărat. Într-adevăr, adaptarea aplicației a fost inițial doar pentru clienții Apple. A fost un suspin de ușurare în rândul utilizatorilor Parship atunci când varianta Android a fost în sfârșit lansată. Cu toate acestea, dacă folosiți un Windows Phone, nu aveți la dispoziție nicio aplicație. În acest caz, trebuie să apelați din nou la site-ul web mobil, care vă este disponibil prin intermediul browserului smartphone-ului. Cu siguranță nu este cea mai elegantă soluție, dar este o modalitate de a socializa în mișcare.

 

Ce poate aplicația Parship în detaliu?

Aplicația Parship anunță că permite aproape toate posibilitățile portalului web pe telefonul mobil. De fapt, acest lucru înseamnă că puteți accesa următoarele funcții prin intermediul smartphone-ului:

  • Nouă înregistrare cu Parship
  • Acces la sugestiile partenerilor, la căsuța de mesaje și la contacte
  • Obțineți o notificare instantanee a noului e-mail prin push
  • Trimiteți mesaje, trimiteți zâmbete, trimiteți spărgători de gheață
  • Vezi cine a fost pe profilul tău
  • Explorați prin albume foto
  • Vezi sugestiile partenerilor și contactează-i
  • Extindeți, rafinați, modificați setările de căutare

"Înscrierea este la fel de posibilă prin intermediul smartphone-ului ca și prin intermediul desktop-ului. Testul de personalitate îl are cu ambele variante, însă, în sine și nu degeaba există aici funcția de pauză. Am făcut-o eu însumi pe PC și mi s-a părut obositor chiar și acolo. În afară de asta, îmi place faptul că sunt mereu informat cu privire la mesajele noi. Când cineva îmi scrie, primesc un semnal pe telefon. Dar pot, de asemenea, să o dezactivez, iar dacă mă aflu într-o întâlnire profesională, de exemplu, acesta este un lucru bun."

Utilizarea variantei desktop nu mai este deloc necesară astăzi. Cine dorește să se înregistreze exclusiv prin intermediul aplicației la Parship, găsește toți pașii necesari. Uneori durează câteva minute în plus, dar în final opțiunile sunt identice. Nu există diferențe între versiunea Android și versiunea IOS. Un ecran mai mare de smartphone facilitează funcționarea, dar ecranul este adaptat la telefonul mobil.

Sugestii de parteneri și contacte prin intermediul Parship App

"Aplicația de astăzi este de fapt bună de folosit în ceea ce privește păstrarea legăturii. Îmi pot accesa contactele printr-o simplă atingere de deget și pot vedea imediat când am primit noi sugestii de parteneri. Cu toate acestea, consider că este mult prea ușor să apeși pe "trimite zâmbetul" fără să vrei. Nu prea îmi place funcția asta de zâmbet, nu e nimic pe jumătate și nimic întreg. Dar se poate întâmpla ca, în timpul scroll-ului, să zâmbești din greșeală, dar persoana nu a vrut să ia legătura cu tine."

Smartphone-ul raportează direct noile sugestii de parteneri și, prin urmare, vă permite, chiar și la birou, în trenul de suburbie sau oriunde vă aflați, să vedeți cine ar putea intra în discuție pentru dvs. Făcând clic pe pictograma smilie, trimiteți un zâmbet, acolo este chemat să fie atent. Cui îi place să zâmbească, poate acționa aici direct în timp ce derulează în mod corespunzător. Dar dacă nu vrei să faci asta deloc, trebuie să ai degetele sub control.

Apropo: Sugestiile de partener de pe smartphone nu diferă de varianta pentru desktop. Și dacă ați vizualizat deja sugestiile de pe PC, acestea vor fi afișate direct în lista de contacte de pe telefonul mobil.

Achtung Premium - per Parship App nu este posibilă rezilierea

"Un lucru este clar, fără Premium nu există Parship. Există încă atât de multe site-uri web care pretind că puteți testa și încerca totul ca utilizator de bază, dar asta e o prostie! Nu poți face nimic, decât poate să te uiți la fotografiile pixelate ale sugestiilor partenerului tău. Pentru fiecare aplicație este ușor să vă abonați direct la un abonament premium. Apoi, de asemenea, s-a extins în mod corespunzător din nou și din nou. Dar acum vine capcana! O anulare în magazinul de aplicații nu este suficientă. Cu multe alte aplicații funcționează, dar nu și cu Parship."

Un subiect important pe care Julia îl abordează aici. De fapt, puteți cumpăra abonamentul premium prin intermediul aplicației Parship, dar nu îl puteți anula prin intermediul acesteia. În magazinele de aplicații, aveți opțiunea de a anula un abonament, dar pentru abonamentul dvs. cu Parship, acest lucru este irelevant. Dacă doriți să anulați, trebuie să anulați prin poștă, prin fax sau prin e-mail, indicând numărul de cutie. Numai dacă aveți confirmarea de anulare sau dovada că ați trimis corect notificarea, aceasta este valabilă din punct de vedere le.Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Clasamentul în comparație


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5