În interiorul Tinder: Acestea sunt experiențele unei femei singure pe Tinder

Lena, în vârstă de 33 de ani, a început testul pe teren și a avut prima ei experiență Tinder. Experiențe aventuroase, conversații plăcute și un adevărat moment wow au asigurat că nu s-a plictisit deloc. Dar și-a găsit în cele din urmă adevărata iubire? În raportul de experiență, ea ne spune mai multe.

"Cum poți fi încă singură?" Sunt nevoită să ascult astfel de ziceri tot timpul. Încă le mai suport de la bunica mea dragă și iubită, dar de la prietenii mei? Când le atrag atenția asupra lipsei de opțiuni, primesc mereu ca răspuns: "Există Tinder, nimeni nu trebuie să fie singur." După ce orice șansă de a întâlni pe cineva la bar a devenit oricum imposibilă datorită Corona, mi-am revenit. M-am înscris pe Tinder,  pentru a avea în sfârșit un cuvânt de spus. Și, poate, pentru a avea câteva experiențe pozitive pe Tinder și pentru a găsi bărbatul pe viață.

Dură, în mijlocul vieții, Lena!

Lena este o femeie cu picioarele pe pământ, care știe exact ce vrea. Este angajată, îi place să călătorească și chiar și-ar dori să aibă un partener alături de ea. După ce fostul ei iubit și-a găsit secretara mult mai interesantă, ea trăiește ca femeie singură de patru ani. Un flirt pe ici pe colo, o aventură de o noapte, dar ceva pe termen lung nu a fost niciodată în vedere. Și apoi a apărut Corona. Serile fără prieteni, fără restaurante, fără distracție. Dorul a crescut, la fel și curiozitatea ei despre ce o aștepta pe Tinder.

Tinder - Swipe și .... Match!

Tinder, aplicația pentru toți cei care vor să se întâlnească și să se îndrăgostească în grabă. Cu milioane de membri, ar trebui să existe ceva de făcut, nu? Principiul este pe cât de simplu, pe atât de eficient. Te înscrii, încarci câteva poze cu tine și apoi poți începe să cauți în zonă. Ți se vor afișa fotografii cu femei sau bărbați din grupa de vârstă dorită. "Swipe" spre stânga și pleacă candidatul, "swipe" spre dreapta și sperați la o potrivire. Iată cât de simplu funcționează principiul și "tinder" poate crea o adevărată dependență.

Când apar primele potriviri, deja crezi că ești în al șaptelea cer al fericirii. Dar apoi nu este chiar atât de simplu. Pentru că "match" nu înseamnă neapărat contact. Candidații leneși par să se simtă deosebit de confortabil pe Tinder. Dar poate că unii au pur și simplu un "ștergător de dreapta" complet automat și leagă tot ce le trece pe sub degete.

Despre poze cu pula și alte curiozități

Ca femeie, practic îți este mai ușor pe Tinder, pentru că bărbații par să fie mereu în nevoie. De asemenea, sunt mult mai rapizi în a merge până la capăt, dar numai sub centură.

Conversații cool? La fel de rare ca și cele șaseer la loto. Ei bine, destul de stricte Lena nu și-ar evalua experiențele Tinder, nu-i așa?

"Două contacte pe care le-am făcut, destul de drăguțe, dar pur și simplu absolut nu sunt genul meu. Dar, prieteni, nu poți avea niciodată destul ca femeie"

Amuzant este o astfel de seară pe Tinder, dar în orice caz! Fotografiile singure merită adesea o privire. Douăzeci și ceva de ani musculoși, pozând în fața oglinzii, cu smartphone-ul în față! În fundal, muntele de șosete nespălate se adună, iar cutiile de pizza au căpătat deja o viață proprie. Râsete scurte și apoi "ștergeți" spre stânga la "sortate".

Și apoi vine vestea. Și aici, Lena a putut să se bucure de o lectură foarte interesantă!

"Optzeci la sută dintre partenerii mei mi s-au adresat imediat în mod confidențial cu Babe, Baby sau Honey. Cel mai creativ a fost tânărul de 18 ani, care și-a început mesajul cu un suav "Hey horny Milf" și s-a pozat în poză probabil în fața BMW-ului lui tati"

Bunăoară, acrobații de nume de animale de companie și tineri sălbatici abundă la grămadă pe Tinder. Opțiuni de întâlniri serioase, pentru construirea unei relații? Aici experiențele Tinder nu sunt, din păcate, atât de pozitive!

Și apoi ar mai fi femeile uimitoare deștepte, care știu exact ce are nevoie și ce vrea o femeie! Un Dickpic, ce altceva?

"Mi-a scris cu un text scurt și creativ și deja aveam ceva speranțe. Dar imediat ce i-am răspuns, deodată, micul său prieten s-a înfățișat în fața ochilor mei sub forma unui selfie. Wow. Ce cred de fapt bărbații? Că mă topesc imediat, îi trimit pe mail numărul meu și petrecem o noapte pasională? Cel mai probabil nu!"

.Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Întâlnește persoane singure din România care caută sex

Întâlnește cu ușurință persoane singure locale din zona ta care caută doar să se distreze.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.


Concluzia Tinder după 14 zile:

După aproximativ 14 zile, Lena a adunat suficiente experiențe pentru a trage o concluzie. Sub formă de argumente pro și contra, ea poate acum să evalueze și aplicația de dating despre care toată lumea vorbește.

Pro:

 • Rapid și ușor de utilizat
 • Pe Tinder, puteți da lovitura de grație
 • Multe rezultate de căutare în propria regiune
 • Un număr mare de membri
 • Întocmirea contactului este simplă și rapidă
 • Factorul de distracție este ridicat
 • Momente foarte variate

Contra:

 • Mulți bărbați caută doar pe "cel ales"
 • Nu întotdeauna se întâmplă conversații bune
 • Mult superficiali, totul se rezumă la aspectul fizic
 • Prea puțin text disponibil în profiluri
 • Mulți impostori și lăudăroși care nu caută deloc contacte

Tinder în vremuri de Corona - o singură piscină pentru toate nevoile

Închiderea face posibil acest lucru: numărul de utilizatori pe Tinder and Co. se împuținează rapid. Dar cine se întâlnește cu adevărat în timpul restricțiilor de contact? Destul de puțini, de fapt! 70 la sută sunt, potrivit unui studiu, dispuși să se întâlnească chiar și în timpul restricțiilor de contact. În mod clar, aici singurătatea primează în fața siguranței. Există, de asemenea, o dorință crescută de a se angaja în "mai mult" de o noapte. La urma urmei, nimeni nu vrea să fie singur, se pare. Dar pe Tinder este doar rareori se găsește partenerul pe viață. Un partener de blocare, însă, este poate în el.

Tinder - merită sau nu?

Tinder a devenit indispensabilă ca aplicație pe piața de dating. Câteva milioane de utilizatori, cu siguranță asta trebuie să aibă un motiv? Pentru contacte rapide, căutarea unei întâlniri cu "happy end" și flirturi între timp, descărcarea merită. Factorul de distracție este ridicat și timpul zboară atunci când "tinder". Dar pentru căutarea unui parteneriat serios ai nevoie fie de mult noroc și răbdare, fie de un site de întâlniri adevărat.


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Clasamentul în comparație


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te
8,8

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Întâlnește persoane singure din România care caută sex
7,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți