Ghidul suprem pentru a avea succes cu aplicațiile de dating

Aplicațiile de întâlnire sunt o duzină de aplicații. Dar care dintre ele este cea mai bună? Și cum pot obține rapid o întâlnire?

Cu acest ghid, aducem ordine în varietatea de aplicații de dating diferite și oferim sfaturi pentru mai mult succes.

Descărcați pur și simplu aplicația de dating și stabiliți prima întâlnire la scurt timp după aceea - aceasta este speranța pe care o au mulți burlaci atunci când încep să se întâlnească online prin intermediul aplicației.

Dar este într-adevăr atât de simplu?

Pentru profesioniștii înrăiți, absolut. Pe de altă parte, în calitate de începător, vă puteți salva de multe frustrări dacă vă familiarizați în prealabil cu "regulile de joc" ale pieței de dating online.

Nu vă faceți griji. Acest articol vă va oferi tot ceea ce trebuie să știți ca începător. Vom trece în revistă aplicațiile de întâlniri sexuale, precum și aplicațiile și site-urile pentru întâlniri serioase.Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.


Aplicațiile de dating: avantaje, dezavantaje, oportunități și costuri

Întâlnirea oamenilor prin intermediul aplicațiilor de dating oferă multe avantaje și oportunități, dar aduce și dezavantaje. Am sintetizat dezavantajele pentru dumneavoastră:

Dezavantaje

 • În textele și pozele de profil oamenilor le place să trișeze. Vârsta este ajustată în sus sau în jos în funcție de cine vrei să mulțumești.
 • Figura de vis este ajutată de Photoshop.
 • Imagini vechi de 10 ani sunt trecute drept actuale.
 • Pesele sunt generos arondate.
 • Nu toată lumea caută ceea ce spune că caută. Cu cât platforma este mai ieftină, cu atât este mai mare procentul celor care caută doar să treacă timpul și nu sunt interesați de întâlniri în viața reală.

În concluzie: Cu cine ai de-a face, știi în căutarea partenerului prin intermediul unei aplicații de întâlniri de multe ori doar după prima întâlnire. Înainte de prima întâlnire este, prin urmare, o doză sănătoasă de scepticism anunțată.

Avantaje și oportunități

 • Cei care fac efortul de a adăuga text spiritual și imagini atrăgătoare la profilurile lor sunt aproape întotdeauna recompensați cu o mulțime de mesaje.
 • Textele de profil bine umplute salvează întâlniri inutile. Vreți un exemplu? - Când se întâlnesc două persoane, dintre care una își dorește copii, dar cealaltă nu, această diferență nu de puține ori înseamnă sfârșitul relației.
 • Vii în timp relativ scurt cu mult mai multe persoane în contact, așa cum ar fi posibil, de exemplu, la o petrecere. Acest lucru crește șansele de potrivire.
 • Puteți cunoaște oameni pe care altfel nu i-ați fi întâlnit niciodată în viața dumneavoastră, de aici și ca ori prietenii de lungă durată.
 • Flirtul nu a fost niciodată atât de ușor. Pentru că cea mai importantă condiție este de cele mai multe ori îndeplinită: Amândoi o doresc. Acum "doar" chimia trebuie să se potrivească.

Concluzia noastră: Aplicațiile de dating și site-urile de întâlniri ar trebui să le înțelegeți ca instrumente care vă ajută să vă atingeți obiectivul mai eficient. Așa că în primul rând fiți clar cu privire la obiectivul dumneavoastră, apoi alegeți instrumentul potrivit (aplicația de dating potrivită) și învățați cum să o folosiți. Dacă reușiți acest lucru, succesul va veni cu siguranță rapid.

Nimic nu este complet gratuit

Există, de asemenea, diferențe uriașe în ceea ce privește costul aplicațiilor de dating

Există aplicații gratuite și aplicații plătite.Dar nu există nimic cu adevărat gratuit. Dacă nu trebuie să plătești nimic (din punct de vedere monetar) pentru a folosi aplicația, asta pentru că informațiile tale personale sunt moneda cu care plătești.

Pentru că nu trebuie să plătești nimic (din punct de vedere monetar) pentru a folosi aplicația.

Pentru aplicațiile cu plată, prețurile variază aproximativ în funcție de interese.

Femeile plătesc adesea mai puțin sau primesc oferte speciale de reduceri prin e-mail la scurt timp după ce vă înscrieți. La aplicațiile populare de întâlniri ocazionale, femeile adesea nu trebuie să plătească deloc.

Pentru a găsi un partener, trebuie să plătiți o taxă.

În calitate de bărbat, credeți că este nedrept?

Poate că este, poate că nu este. Aplicațiile de dating încearcă să obțină o proporție cât mai echilibrată de femei și bărbați în acest mod, pentru a îmbunătăți și experiența utilizatorului.

În cele din urmă, totul servește la accelerarea succesului în materie de întâlniri.


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Iată de ce aplicațiile de dating sunt atât de populare în acest moment

Vrei să cunoști persoane noi, dar fie trebuie să lucrezi mult și/sau nu ai chef să mergi prin case în cluburi sau baruri aglomerate?

Acum, ce ar putea fi mai firesc decât să descărcați acum o aplicație de dating, să vă aruncați pe canapea și să vă aruncați în lumea întâlnirilor online?

Dar nu întotdeauna - mai bine spunem asta chiar acum - este dorința de a fi împreună cea care îi împinge pe oameni către aplicații de dating precum Tinder, Badoo, Lovoo, OkCupid, Joyclub și altele asemenea.

Câțiva utilizatori de aplicații pentru celibatari vor doar să treacă timpul sau să își sporească ego-ul

Nu toate persoanele singure care folosesc aplicațiile de dating doresc să cunoască direct oameni noi în lumea reală.

Atunci ce îi determină să apeleze la aplicațiile de dating?

Probabil plictiseala. Unii pot căuta pur și simplu un flirt ocazional care poate fi întrerupt în orice moment. Unii, de fapt, nu vor nimic mai mult decât atât.

Simțiți același lucru, sau sunteți interesați doar de întâlniri reale și preferați să păstrați fazele de chat scurte?

Dacă acesta din urmă este cazul, ar trebui să acordați mai multă atenție alegerii aplicației potrivite.

Mai multe despre acest lucru mai târziu.Mai multe despre acest lucru mai târziu.

Mai multe despre acest lucru mai târziu.Mai multe despre acest lucru mai târziu.Mai multe despre acest lucru mai târziu.

Există alternative la a cunoaște pe cineva prin intermediul aplicației de dating?

Desigur. Întotdeauna există alternative în viață. Chiar și în întâlniri.

Studiile o confirmă din nou și din nou: mediul profesional, activitățile regulate de petrecere a timpului liber în grupuri și petreceri private sunt, de asemenea, bune pentru a căuta un partener. Dar aveți grijă!

Părtășirea hobby-urilor sau a muncii și dorința de a ieși din calea celuilalt după o despărțire poate fi incomodă pentru ambele părți. Din nou, aplicațiile de dating oferă avantaje, deoarece este mult mai ușor să vă luați rămas bun unul de la celălalt dacă se întâmplă ce e mai rău.


Clasamentul în comparație


Ce aplicație de dating pentru ce obiective?

O întrebare care este pusă foarte des: Ce aplicație de dating este cea mai bună?

Ce aplicație de dating este cea mai bună?

Nu există, desigur, un răspuns general la această întrebare, ci depinde foarte mult de interesele și dorințele tale.

Atunci cum ar trebui să procedați?

În primul pas ar trebui să fiți clar cu privire la ceea ce căutați cu adevărat. Întâlniri obișnuite, flirturi ocazionale sau partenerul pentru viață?

În al doilea pas, vă sfătuim să alegeți două sau trei aplicații de dating adecvate. Recomandăm să optați pentru aplicații pe care le-am găsit bune în comparațiile noastre

Așa că descărcați aplicațiile potrivite, creați-vă un profil și testați extensiv aplicațiile. De regulă, veți observa rapid unde vă place mai mult și unde nu.

Aplicații de întâlnire pentru flirturi ocazionale și nopți fierbinți

Ești în căutarea unei distracții mai furnicătoare, a unei întâlniri erotice și în cel mai bun caz și a unei nopți fierbinți imediat după?

Căutați o distracție mai furnicătoare, o întâlnire erotică și în cel mai bun caz și o noapte fierbinte imediat după?

Ar trebui să acordați atenție acestor detalii - printre altele - atunci când alegeți aplicația:


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Sfaturi pentru mai mult succes atunci când folosești aplicațiile de dating

Informațiile din profilul dvs. determină dacă oamenii vă scriu sau vă răspund la scrisori. Acest lucru ar trebui să fie clar pentru toată lumea:

În afară de alegerea aplicației de dating potrivite, profilul este cel mai important lucru pentru un succes rapid în datingul online.

Ce este deosebit de important în profil?

Pentru a răspunde la această întrebare, tu însuți ești cel mai bun furnizor de informații. Acum luați un pix și o bucată de hârtie în mână și alegeți cinci profiluri la întâmplare pe orice aplicație de dating:

Și acum ce urmează?

puneți-vă următoarele întrebări:

Sunt interesat de persoana din spatele profilului? I-aș scrie lui sau ei? Dacă da, de ce? - Scrieți aceste motive în cuvinte cheie.

Dacă nu vă interesează persoanele pe care le-ați ales, notați și aceste motive:

Repetați procedura pentru cel puțin cinci profiluri. Ați îndeplinit acele puncte pe care puneți valoare cu alte persoane singure și cu dumneavoastră?

Voilá - acum știi ce trebuie să faci pentru a-ți îmbunătăți propriul profil!

Aceste informații trebuie să apară în textul profilului: no-gos, bad-fits și trăsături sexy

No-Gos
No-Gos sunt trăsături sau păreri la oameni care vă displac complet. Pentru a-i scuti pe alții de necazul unei scrisori de intenție și pe tine de necazul unei respingeri, no-gos-urile fac parte din orice text de profil bun.

Dacă nu vă puteți gândi la niciun no-gos, citiți câteva scrisori de respingere pe care le-ați primit. Probabil că vei găsi câteva și poți aplica acele idei și gânduri la profilul tău din aplicația de dating.

Ai nevoie de mai multă inspirație? - Poftim, iată-le aici. Poți să le adaugi și tu după cum crezi de cuviință:

Droguri. Oameni care comunică doar prin intermediul smileys. Practicile S&M sau invers: nu vă place "vanilla sex". Persoane sub sau peste anumite limite de vârstă. Activități secundare. Țăranii roșii. Corpuri neîngrijite. Dorința de a avea copii da/nu. Sentimente de dreapta.

Bad-Fits
Bad-fits sunt trăsături și/sau opinii care ar fi acceptate ca o "ciudățenie" la partenerul tău de vis, dar care, în general, nu sunt pe placul tău

Exemplele ar fi ...

Cuțitari, sportivi, tocilari, tocilari, ezoterici, morocănoși, persoane cu sau fără dorință de relație, mult machiaj, stil de viață nesănătos, vegani sau vegetarieni, fumători...etc.

Truly Sexy

Ultimul lucru pe care ar trebui să îl faci, totuși, este să numești lucruri care ți se par foarte atrăgătoare. Aveți grijă să nu deveniți prea superficial aici.

De ce?

Păi... să spunem că scrieți "Femei/bărbați blonzi" sub acest articol. I-ați fi exclus pe Natalie Portman și Keanu Reeves 😉

>.

Chiar și persoanele blonde ar putea fi deranjate de acest lucru, pentru că dă impresia că ai accepta pe oricine, atâta timp cât culoarea părului se potrivește.

Exemple de trăsături sexy:

Humor, onestitate, oameni autentici, încredere în sine, motociclete, atletism, confort, bucătari buni, haine sofisticate, ieșiri în aer liber, săruturi, optimism, poze de profil sexy etc.

.

După ce ajungeți la final, aveți un text de profil semnificativ scris în cel mai scurt timp, oferind fiecărui vizitator o impresie bună despre cine sunteți și ce vă place. Nu a fost atât de greu, nu-i așa 😉

>.

Tragă de precauție: Ordinea poate fi importantă

.

Când creează un profil de dating, mulți fac aceeași greșeală la nesfârșit. Inițial, vă completați profilul extrem de rar. Abia atunci când succesul nu se materializează, se apucă de retușuri.

.

De ce vă sfătuim împotriva acestei abordări?

În acest fel lăsați mult pământ pârjolit.
.
. Imaginați-vă că aplicați pentru 10 locuri de muncă diferite, dar în loc să trimiteți fiecărui angajator o cerere individuală, le scrieți tuturor următoarea frază:

.

"Vreau acest loc de muncă. Alege-mă pe mine. Mai multe la cerere."

.

Credeți că va funcționa?
.
Ei bine, cel puțin ați obține un râs bun în biroul de personal.

 

Problema cu întâlnirile online și cu toate aplicațiile de dating este similară. Dacă strici prima impresie din cauza - pardon - neglijenței, îți va fi greu să primești o a doua șansă.

 

Dar asta nu e tot!

Dar asta nu e tot!

În aplicațiile de dating precum Tinder, care folosesc sistemul swipe, nici măcar nu mai este posibil ca membrii să îți acorde o a doua șansă.

.

De ce?

Pentru că aceste aplicații de dating nu vă permit să vedeți grupul de membri. Dai cu swipe-ul spre stânga o dată și profilul tău este respins pentru totdeauna. Nu există nicio modalitate de a vă contacta sau chiar o a doua vizionare pe Tinder. Puteți trimite mesaje doar după ce v-ați potrivit amândoi. Ghinion pentru toată lumea dacă oferă doar un profil gol.

Primul mesaj pe o aplicație de dating trebuie să fie scurt și captivant

Da, începătorii și persoanele timide sunt adesea disperați de această întrebare. Unii chiar atât de mult încât nici măcar nu încearcă. Unde este trucul?

Trucul constă în înțelegerea că primul mesaj trebuie să fie scurt și dulce.

"Bună ziua dragă necunoscută / dragă necunoscută,
Îmi place destul de mult profilul tău! De aceea te întreb direct: ce părere ai despre un brunch ocazional sâmbăta viitoare la ora 11:00?"

Sfârșit.

Asta e tot ce ai de scris? - În opinia noastră, nu. Doar dacă omologul tău îți răspunde și răspunsul arată și curiozitate, atunci poți să dai în taste.

Trebuie să scrieți mai mult decât atât.

Există o excepție de la regulă?

Desigur. Uneori, membrii pun întrebări clare în textele lor de profil, la care ar trebui să răspundeți, desigur, și dumneavoastră.

Dacă sunteți membru, puteți răspunde la întrebări.

În acest fel puteți dovedi și că ați citit profilul. Asta dă întotdeauna puncte în plus. 😉

Cu această excepție, însă, următoarea regulă se aplică (aproape) întotdeauna scrisorii de intenție: În concizie stă condimentul.

În concizie stă condimentul.

Cât de repede poți stabili o întâlnire reală prin intermediul aplicației depinde de tine

Succesul tău și, prin urmare, rapiditatea cu care ajungi la o întâlnire, depinde de factorii menționați anterior: Ce aplicație de întâlniri ai ales, cum arată profilul tău și cum comunici cu lumea exterioară.

Dacă faci o mulțime de lucruri cum trebuie, poți pute stabili prima întâlnire prin intermediul aplicației după doar 1-2 zile. Dacă ești mai relaxat și mai realist în această privință, te poți aștepta la o săptămână.

Și dacă tot nu a funcționat cu o întâlnire?

Nu vă pierdeți curajul dacă nu funcționează întotdeauna imediat. Trebuie să înveți cum să te întâlnești online la fel de mult cum trebuie să înveți cum să abordezi pe cineva la o petrecere. Singura diferență este că, în cazul întâlnirilor online, poți exersa din confortul canapelei tale.Sunt aplicațiile de dating sigure?

Desigur, serverele operatorilor de aplicații de dating online pot fi, de asemenea, atacate și piratate. Cel mai mare risc de securitate, totuși, suntem de obicei noi înșine.

Cele mai multe escrocherii, pe de altă parte, nu vizează contul aplicației de dating, ci mai degrabă pe tine însuți, sau portofelul tău.

Ce înseamnă asta?

Deși controalele de pe aplicațiile de întâlniri cu reputație funcționează destul de bine, niciun portal de întâlniri nu poate exclude 100% prezența escrocilor.

Ce sunt escrocii?

La rubrica Scammers se rezumă profilurile de dating care au fost create cu intenții frauduloase sau care oferă servicii interzise. Acestea includ, dar nu se limitează la următoarele acțiuni interzise:

 • Distribuirea de software malițios
 • Solicitarea de bani pentru rudele din străinătate care se presupune că au nevoie
 • Submiterea de oferte de muncă
 • Oferirea de servicii sexuale plătite
 • Publicitate cu fotografii cu copii
 • Încercarea de a obține informații personale cât mai repede posibil pentru a le utiliza în mod abuziv

Regula aici este Să rămâneți întotdeauna vigilenți și să nu oferiți niciodată informații personale, cum ar fi numele de familie și adresa, înainte de prima întâlnire.

Nu mergeți niciodată la prima întâlnire în locuri singuratice și asigurați-vă că beți alcool doar cu moderație.Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți

FAQ