Este portalul de întâlniri Finya cu adevărat gratuit? Experiența noastră cu site-ul de matrimoniale Finya


60%

(60/100 puncte)


Finya este un site de întâlniri mare, gratuit și cu suport publicitar pentru toată lumea. Aici puteți găsi persoane singure de toate vârstele cu intenții diferite de întâlnire.
Site de dating mare și cu suport publicitar
spune Ben

Pe multe alte site-uri de întâlniri plătite cunoașteți prea bine această problemă: scrisorile de intenție elaborate rămân fără răspuns pentru că partenerul dvs. de flirt nu are un cont plătit. Nimeni nu trebuie să se teamă de aceste probleme cu Finya.

Pentru că ...

Pentru a răspunde imediat la cea mai importantă întrebare: Da, puteți utiliza Finya complet gratuit. Platforma este finanțată exclusiv din venituri din publicitate.

.

Câștiguri din publicitate? Au ha - ce date colectează Finya de la mine și care dintre ele sunt vizibile public?

.

Nu vă faceți griji, profilul dvs. nu este vizibil public. În contul dumneavoastră de utilizator veți găsi, de asemenea, "instrumentul de divulgare a datelor". Acolo se explică ce date colectează Finya și cât timp sunt stocate. Credem că este bine că această pagină există. Cu toate acestea, explicațiile ar trebui să fie un pic mai ușor de înțeles.

.

Cine se află în spatele Finya?

Finya GmbH and Co KG are sediul în Hamburg și, conform declarației de auto-informare a Finya, serverele sunt, de asemenea, situate în Germania.

>.

Finya este disponibil în Germania, Austria și Elveția

.

Serviciile de dating sunt oferite în întreaga regiune DACH, adică în Germania, Austria și Elveția. Unde numărul de membri este cel mai mare în Germania. Și apropo de numărul de membri ...

.

Se spune că peste un milion de utilizatori au Finya. Dar probabil că ați ghicit deja...

.

Serviciile gratuite au, de asemenea, dezavantajele lor. Care sunt acestea și dacă puteți reuși în continuare pe Finya - am testat toate acestea, și multe altele, pentru dumneavoastră.

.

Începem cu un sfat:

Platformele finya.de, finya.at și finya.ch nu sunt legate între ele. Deci, trebuie să decideți în prealabil în ce țară doriți să căutați.

.Finya în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.


Finya Pro

 • Platformă completă utilizabilă gratuit pentru toată lumea

 • Înregistrare rapidă

 • Număr suficient de membri

 • Membri din toate categoriile de vârstă

 • Posibilitate de proiectare creativă a profilului


Finya Dezavantaje

 • Fără WerbeBlocker trebuie să acceptați o reclamă parțial foarte enervantă

 • Nici o aplicație

 • Potrivit recenziilor, înregistrările din străinătate duc adesea la blocarea profilului.

 • În ciuda verificării manuale a profilului se găsește aici Fakeprofile

 • Conform experienței utilizatorilor, asistența este uneori lentă în a răspunde.


Caracteristici și profiluri de membri pe Finya - Pe cine întâlnești aici?

Publicul de la Finya este impresionant de mixt. De la 21 la 70 de ani este într-adevăr totul acolo. Chiar și în vinurile mai vechi nu sunt exact puțini membri.

.

Ce caută membrii pe Finya?

 

Și acest lucru este foarte variabil. Cu toate acestea, majoritatea specifică acest lucru în profilurile lor. Cu toate acestea, nu puteți filtra pentru aceasta. Mai multe despre asta mai târziu.

 

Multe opțiuni în designul profilului

Finya oferă o mulțime de opțiuni pentru un design de profil creativ. Informațiile de bază privind situația de viață, profesia și aspectul au completat multe. În plus, însă, există zeci de întrebări despre stilul de viață, caracter, călătorii, cultură și multe altele.

.

Răspunsurile sunt predeterminate?

Nu. Din fericire, toată lumea are dreptul la 500 de caractere pe răspuns. Exact această libertate asigură, de asemenea, că pe Finya se găsesc profiluri plăcut de diverse.

 

Există profiluri false pe site-urile de matrimoniale gratuite...chiar și pe Finya

.

De asemenea, pe Finya veți întâlni, din păcate, profiluri false (de exemplu, ale unor doamne profesioniste). O latură de umbră, cu care, din păcate, fiecare site de întâlniri gratuite trebuie să trăiască. Mai ales bărbații o duc greu aici. Pentru că doamnele din industria profesională pot fi foarte active în scris.

.

O doză sănătoasă de scepticism este, prin urmare, destul de potrivită atunci când se utilizează Finya.

>.

Reportați/blocați contactele nedorite cu ușurință

Dacă vă simțiți hărțuit de anumite contacte, puteți, totuși, să raportați astfel de contacte la serviciul clienți sau să le blocați direct. Pentru a face acest lucru, veți găsi un buton "Nu sunt interesat" pe fiecare profil. Cu toate acestea, acest lucru este inițial gri și devine accesibil numai după ce persoana respectivă te-a contactat în vreun fel.

.

Botonul "Raportează profilul", pe de altă parte, este întotdeauna utilizabil.

.

Este posibil să colectezi meciuri ca pe Tinder?

Dați pur și simplu clic pe inima care se află sub fotografia de profil. Nu poți vedea cine ți-a dat o inimă. Cu toate acestea, vei ști dacă inima ta a fost reciprocă și dacă amândoi v-ați "iubit" unul pe celălalt. Deci, acest lucru funcționează pe un principiu similar cu ceea ce știți deja de la Tinder.

.

În plus, există, de asemenea, un algoritm de căutare care vă poate oferi sugestii de parteneri potriviți. Pentru a furniza informații algoritmului, trebuie să fiți activ. Completați cât mai multe detalii în profilul dumneavoastră.

.

În plus:

.

Cu cât vă uitați la mai multe profiluri și "inima", cu atât mai bine ar trebui ca algoritmul să înțeleagă în timp ce oameni vă plac. Pe baza acestor informații, veți primi sugestii.

Cu cât vă uitați mai mult la profiluri și le "apreciați", cu atât mai bine se presupune că algoritmul vă va înțelege mai bine în timp.

Puteți vedea sugestiile de parteneri sub elementul de meniu cu bagheta magică "Pentru dumneavoastră"

.

Finya Navigation

Cercetare cuprinzătoare cu mici ciudățenii

În opinia noastră, căutarea pe Finya ar putea fi un pic mai bună. Ar trebui să puteți filtra/cerceta în funcție de intenția de întâlnire, de exemplu. (Cochetări ocazionale față de căutarea partenerului pentru toată viața). Din păcate, această opțiune nu există pe Finya. Căutarea acelorași obiective de viață ar fi, de asemenea, o opțiune viabilă. Cu toate acestea, căutarea pe Finya este destul de utilă.

.

Funcția de căutare Finya


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Experiențele noastre cu Finya în practică

Formularul de întrebări frecvente al Finya este neobișnuit de detaliat. Oricine are întrebări își va găsi probabil răspunsul aici. Chiar și altfel, se simte în timpul explorării că Finya există de 20 de ani.

.

De exemplu, scrierea către alte persoane singure este posibilă pe Finya doar după ce ați încărcat o fotografie de profil. Acestea trec printr-o verificare manuală, în cadrul căreia sunt respinse fotografiile cu animale și peisajele. Acest control crește considerabil calitatea profilelor.

.

Există vreun deadbeats?

 

Chiar dacă. Puteți vedea în profilurile Finya, care utilizator este mai activ. Un punct verde deschis în fața profilului înseamnă că persoana respectivă este online. Un punct gri-verde indică o activitate recentă. Un punct gri indică o absență mai lungă.

.

Este bine de știut:

Dacă un membru face o pauză, profilul său nu va mai fi afișat. Întrerupeți calitatea de membru și ștergeți profilul în mod irevocabil - puteți face ambele operații online.Cum să utilizați Finya cu succes:

Platformele pe care mulți membri colindă, sunt de obicei blestem și binecuvântare în același timp. Este o binecuvântare, deoarece contactul nu reprezintă o problemă. Am experimentat acest lucru și pe Finya. Cu puțină creativitate, puteți intra rapid în contact cu alți membri. Ne-a plăcut asta.

Blestemul este că poate fi nevoie de timp pentru a selecta oamenii interesanți din marea masă. Dar, din moment ce platforma este complet gratuită, în principiu, nu prea aveți prea multe de pierdut.

Maladia este că poate dura ceva timp pentru a alege oamenii interesanți din mulțime.

Cauțiune capcană!

Câțiva membri raportează că partenerul lor și-a luat la revedere brusc după ce le-a transmis numărul de telefon și au primit ulterior apeluri publicitare. Prin urmare, vă sfătuim: Să fiți deosebit de atenți cu datele dumneavoastră personale pe Finya. Și pentru că datele dvs. sunt vândute de Finya și unor terțe părți, nu trebuie să vă lăsați numele real sau numărul de telefon nicăieri.

.

Concluzie:

Cine folosește Finya cu precauția necesară, poate beneficia cu siguranță de diversitatea membrilor. Bărbații ar trebui să fie conștienți de faptul că femeile primesc o mulțime de scrisori aici. Cine își completează profilul, însă, atrăgător, ar trebui să fie recompensat și din partea femeilor cu un interes viu.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți

FAQ - Finya

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
5
Average: 5 (1 vote)

Comentarii

04/03/2021 -12:51
Tina4Love

Am încercat Finya pentru că am citit undeva că site-ul a fost premiat de câteva ori ca fiind site-ul anului. De asemenea, este gratuit, așa că nu poți greși prea mult. Înscrierea se face rapid aici, așa că de ce să nu-l încerci. Până acum, totul se potrivește. Când vă conectați, site-ul arată și el modern. Așa că mi-am creat profilul, l-am completat și am pornit. Mulți membri sunt înregistrați acolo. Alledings Am avut deseori sentimentul că nu toți au ajuns aici cu nivel pur și simplu. Am primit câteva mailuri de la tipuri primitive. Imediat ignorate. Dar am primit și mesaje frumoase. Până acum nu a fost nimic acolo. Cred că trebuie să mai acorzi un pic de timp platformei, dar și să ai grijă cui scrii. Eu a trebuit să sortez multe.

.

User rating
5
Average: 5 (1 vote)
15/03/2021 -17:37
Larissa

În timp ce gratuit, dar contactele de aici cel mai mic sertar. Ca femeie, primesc doar zuschriften de bărbați care vor doar una. Destul de primitiv chiar. Nu pot recomanda Finya. Puteți folosi site-ul pentru că este gratuit. Dar poate fi, de asemenea, o pierdere de timp. trebuie să decidă fiecare pentru ei înșiși. Pentru a vedea cum funcționează întâlnirile pe internet, dar cu siguranță bun. WIe a spus, nu costă nimic.

.
User rating
2
Average: 2 (1 vote)
19/03/2021 -18:01
Datefinder

Nu mă pot plânge acum. Finya este gratuită. Ce ți-ai putea dori mai mult. Pot discuta cu femei. Dacă se potrivește, pot întâlni unele. Și toate astea gratuit. Sigur, s-ar putea ca unele femei de aici să fie doar cu jumătate de normă pe drum. Dar dacă eu scriu la 20, atunci deja îmi scrie una înapoi. Membrii sunt oricum destui aici. Asta e bine despre Finya.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)