Mai bine decât Tinder? Acestea sunt cele mai bune alternative!

Dating? Tinder. Majoritatea oamenilor au auzit de aplicația de dating Tinder. Dar ce alternative există pentru cei care vor să se îndepărteze de swipe-urile superficiale și să treacă la succesul real? Multe. Cu puncte forte și puncte slabe.

Cora, Markus și Xenia au îndrăznit aventura online și s-au înscris, în funcție de dorința lor, pe diferite portaluri. Au rezultat experiențe curioase, aventuroase, dar și romantice, care oferă o bună perspectivă asupra puterii internetului în ceea ce privește îndrăgostirea, cunoașterea și întâlnirile.Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Întâlnește persoane singure din România care caută sex

Întâlnește cu ușurință persoane singure locale din zona ta care caută doar să se distreze.


Cele mai bune alternative Tinder pentru întâlniri ocazionale

Xenia are 29 de ani și nu este interesată de un parteneriat stabil. Ea vrea să se întâlnească cu bărbați pentru a se distra. Întâlniri ocazionale, aventuri sexuale ocazionale, asta este destul de suficient pentru ea. Până acum și-a tractat aventurile de o noapte în viața de noapte, dar, de obicei, rezultatul a fost destul de sobru.

"Bineînțeles, ca femeie în viața de noapte, am cele mai mari șanse să duc un tip acasă. Dar cu ce preț? Majoritatea bărbaților sunt bine intoxicați până la miezul nopții, dacă nu chiar beți criță. Pe lângă faptul că rezistența ta este semnificativ afectată de acest lucru, calitatea în timpul actului amoros are de suferit. Cea mai proastă experiență a mea a fost când unul a adormit pe mine în mașină și pur și simplu nu am reușit să-l trezesc. Fără sex, dar cu un musafir adormit în mașină. Nu, asta trebuie să meargă mai bine!"

Ce relatează Xenia este o perspectivă perfectă asupra căutării întâlnirilor sexuale în lumea reală. În lumea discotecilor ocazionale, este ușor. Aici toată lumea se distrează, ritmuri fierbinți, alcool, haine sumare. Dar alcoolul face ca multe întâlniri de o noapte în toaleta clubului să fie mai puțin stimulative, iar deziluzia vine repede a doua zi dimineața. Interesele și preferințele comune pot fi cu greu verificate în acest tip de întâlniri. Dar ce posibilități oferă rețeaua?

C-Date pentru persoane singure și iertate în căutare de erotism

C-date este clasicul când vine vorba de întâlniri ocazionale. Și pentru cei care caută o aventură erotică, cu siguranță este mai potrivit decât Tinder. 

Peste patru milioane de utilizatori locali sunt înregistrați aici, dintre care peste 600.000 sunt activi. Căutarea este pentru aventuri fără angajament, aproximativ 50 la sută dintre toți utilizatorii sunt în parteneriate fixe. Se pune mare preț pe discreție, potențialii parteneri sexuali sunt sugerate și pot fi apoi contactați. O căutare gratuită în baza de date nu este posibilă.

Femeile au în medie 35 de ani la C-Date, iar bărbații aproximativ 38 de ani. În rândul celor de 18-25 de ani există o acalmie, chiar și dincolo de 55 de ani, este din nou foarte rar cu numărul de membri. Nu există aproape nimeni peste 60 de ani aici. Cu 48 la sută, cota feminină este plăcut de mare, iar șansele sunt astfel bine distribuite pentru ambele sexe.

"Știam deja C-Date din publicitate, care în cele din urmă se adresează nu numai bărbaților, ci și femeilor. Aveam speranțe bune să găsesc aici întâlniri de sex ocazional. Am reușit și eu să înșir o întâlnire, dar există și oameni amuzanți pe platformă. Bună ziua, bărbați! Doar pentru că C-Date înseamnă întâlniri ocazionale, nu trebuie să le scrieți femeilor cu un "Hei, bestie în călduri, f**ing?". Mă aștept la un pic de stil și în materie de sex. Am primit cam 20-50 de mesaje pe zi aici, mai multe în weekend-uri. Există, desigur, șanse bune să găsești pe cineva potrivit."


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Alternativele la Tinder pentru întâlniri serioase:

Pentru căutarea clasică a partenerului cu dorința unei relații de angajament, Tinder este absolut nepotrivit. Aplicația amuzantă este destinată flirtului online ocazional, conversațiilor amuzante și, poate, întâlnirii ocazionale pe termen deschis. Găsirea unui partener aici este la fel de probabilă ca și cum ai nimeri la loto la loto sâmbătă

După ce Markus a avut și el această experiență, a vrut să vadă ce alte platforme aveau de oferit. Bărbatul de 37 de ani a fost la Parship and Co. on the road, cu experiențe diferite.

"Tinder nu a fost potrivit pentru mine. Poate că nu mai sunt suficient de atrăgător pentru o mulțime de meciuri, dar poate că a te uita la aspect este prea superficial pentru mine. Totuși, din moment ce sunt singură de doi ani, aș vrea să mă îndrăgostesc din nou, în sfârșit. Toată lumea vorbește despre cât de ușor este să faci asta pe internet, așa că trebuie să funcționeze și pentru mine. Poftă de flirturi pe jumătate găurite cu colegii de serviciu sau de coșuri la casa de marcat din supermarket nu mai am."

Markus descrie Tinder destul de bine. Aici este vorba despre cea mai frumoasă fotografie, cea mai bună înfățișare. Cine nu place la prima vedere, este dat la o parte. Și, de asemenea, timpul său îndelungat de single nu mai este o raritate. Dimpotrivă, din ce în ce mai multe femei și bărbați sunt ani sau chiar decenii singuri. Cine îndrăznește astăzi în public o încercare de flirt, nu trebuie să se aștepte rareori la o respingere sau este considerat rapid un "ciudat". Este cu atât mai important să aflăm cât de bine funcționează cu adevărat portalurile de întâlniri de pe net.

Părtășia ca alternativă:

Parship este clasicul atunci când vine vorba de îndrăgostirea online. Se presupune că fluturii se agită în stomacul unui singur la fiecare 11 minute. Dar îndrăgostit nu înseamnă vorbit pentru! Gigantul dating cu cei peste 750.000 de membri activi Promite utilizatorilor săi o rată de succes ridicată. Pentru aceasta, este oferit un sistem de potrivire științific și un fond solid. De fapt, rata de plasare este bună și nu degeaba Parship este premiat în mod repetat ca fiind cel mai bine vizitat site de dating.

"Sigur, Parship - cine nu-l cunoaște? Pentru mine, site-ul ar fi fost prima alegere, pur și simplu din cauza numărului mare de membri. Dar eram deja ușor copleșit de testul de personalitate. Chiar ai nevoie de timp, cel puțin o oră! Nu te poți baza deloc pe viteză cu acest site. Utilizatorii sunt drăguți, dar pretențioși. Uneori cred că femeile încă mai vor să aștepte să vadă dacă apare cineva mai bun. Am avut câteva conversații plăcute și chiar și un apel video. Rămâne de văzut dacă se va transforma într-o întâlnire reală. Pentru oamenii răbdători care au răbdare și care se gândesc mai întâi la asta, dar Parship oferă oportunități reale, sunt convins."

Markus pro și contra la Parship:

Pro:

 • Femeile și bărbații înscriși își caută cu adevărat parteneri
 • Testul de personalitate este cuprinzător, sugestiile de parteneri se potrivesc bine
 • Companie serioasă care m-a făcut să mă simt pe mâini bune
 • Bine de utilizat și datorită aplicației mereu în mișcare

Contra:

 • Utilizatorii sunt uneori foarte ezitanți sau chiar pretențioși
 • Este nevoie de timp pentru a obține o întâlnire
 • Atunci pur și simplu te blochezi fără o anulare

Concluzie:

Markus descrie foarte deschis avantajele și dezavantajele Parship. Utilizatorii pretențioși sunt ocazional prezenți aici. Multe femei și bărbați scriu cu mai mulți potențiali parteneri în același timp și, prin urmare, ezită înainte de a face un pas mai departe până la întâlnirea reală. Cu aceasta ar trebui să puteți gestiona și poate conduce o tactică similară. Există o întâlnire la Parship nu după câteva zile, aici răbdarea ar trebui să fie prezentă în bagaj. Șansele de succes cresc cu discuții și conversații simpatice, unde aplicația este foarte utilă. Pentru că permite în orice moment să răspundă la mesaje și să întrețină conversații.

ElitePartner ca o alternativă:

ElitePartner este considerată agenția de întâlniri pentru academicieni și persoane singure cu nivel. Aproximativ 80 la sută dintre utilizatori au o diplomă academică și cel puțin la fel de mulți acordă importanță faptului că noul lor partener poate prezenta o diplomă egală sau cel puțin un venit superior. Oricine nu se încadrează în schema ElitePartner este uneori eliminat fără comentarii după înregistrare. Principiul de mediere este similar cu cel al Parship, iar cele două portaluri nu au prea multe în comun în ceea ce privește prețul. Dacă puneți mare preț pe statut și altele asemenea, sunteți pe mâini bune cu ElitePartner.

"ElitePartner a fost desigur un termen pentru mine, dar cu studiile mele avortate și cu profesia mea de inginer mecatronist nu mă potriveam aici. De fapt, femeile mă întrebau mai des despre salariul meu decât despre interesele mele și, din păcate, nu erau entuziasmate de acest lucru. Dar există și excepții. De exemplu, am întâlnit o doamnă singură foarte drăguță cu care mă voi întâlni în cele din urmă. Cu toate acestea, în calitate de "tip normal" cu "venit mediu", nu m-am simțit la fel de confortabil aici. Cu toate acestea, site-ul funcționează bine, sugestiile de parteneri sunt simpatice și totul pare foarte serios."

Lista argumentelor pro și contra ale lui Mark pentru Elitepartner:

Pro:

 • Portal de lucru bun cu un test de personalitate științific
 • Structura clară și implicită a ceea ce poate fi căutat aici
 • Interesele și nevoile pot fi specificate cu exactitate
 • App permite contactul în deplasare

Contra:

 • Nu este foarte potrivit pentru meșteșugari, vânzători și alte tipuri medii
 • Rezultatul joacă cu siguranță un rol în ceea ce privește cealaltă persoană
 • Prea multe mesaje nici măcar nu primesc răspuns

Concluzie:

ElitePartner este portalul academicienilor și al celor cu venituri mari. Pentru acest grup țintă, agenția de întâlniri cu baze științifice este foarte potrivită și poate fi descrisă și ca fiind foarte serioasă. Cine se înregistrează aici, dar ca un consumator normal Otto, trebuie să aibă multă răbdare. Pentru că așteptările omologului sunt de obicei destul de mari în termeni financiari. Un cont bine umplut este, prin urmare, una dintre cerințele pe care un partener de elită singur poate arăta în cel mai bun caz. Sau aveți puterea de a rămâne pentru a găsi puținele excepții printre single-urile de "elită".

Lemonswan ca alternativă:

LemonSwan este mixul perfect între Parship și ElitePartner. Aici se găsesc academicieni și oameni normali, în căutarea unui parteneriat solid. Portalul provine din același stilou ca și ElitePartner, este deci destul de asemănător și din punct de vedere al structurii paginilor. Lemonswan are, totuși, ceva mai puțini utilizatori decât cele două embleme, dar și costuri mai mici. Studenții, părinții singuri și stagiarii obțin aici chiar și abonamentul gratuit, pentru a face totuși șansa unei întâlniri!

"Nu cunoșteam Lemonswan, dar mi s-a părut destul de interesant amestecul dintre ElitePartner și Parship. În special mi-a plăcut destul de mult politica de prețuri. Nu este la fel de scumpă ca celelalte două și este gândită și pentru persoanele care pur și simplu nu se pot dezlega în fiecare lună sume mai mari. Cu toate acestea, am întâlnit și multe femei pe Lemonswan, pentru care salariul era mai important decât caracterul. Dar presupun că aici am fost doar ghinionist. Pentru că Lemonswan este, de asemenea, pentru academicieni, dar se adresează și celor singuri medii foarte normale."

Lista argumentelor pro și contra ale lui Mark pentru Lemonswan:

Pro

 • O alternativă foarte bună și mai ieftină la Parship sau Elitepartner
 • Chestionarul de personalitate este la fel de amplu ca și în cazul celorlalte portaluri de dating
 • Suport pe internet disponibil chiar și pentru începători
 • Studenții și ucenicii pot deveni membri premium aici gratuit
 • Mult ușor de utilizat și potrivit chiar și pentru începătorii fără experiență

Contra:

 • Câteva femei au așteptări exagerate
 • În zonele rurale, trebuie să vă extindeți raza de căutare pentru a obține mai multe sugestii de contact

Concluzie:

Lemonswan este ediția mai mică a unui mix de Parship și Elitepartner. Platforma se adresează atât cadrelor universitare, cât și celor cu venituri medii. Nivelul mai scăzut de conștientizare are ca rezultat un număr mai mic de membri, ceea ce se dovedește a fi un dezavantaj mai ales în căutările foarte regionale. Pentru a reuși aici, ar trebui să setați o rază de căutare de până la 100 de kilometri. Pentru dragostea adevărată, o astfel de distanță ar trebui să fie depășită.

LoveScout24 ca o alternativă:

Se deosebește de agențiile clasice de dating, deoarece aici este vorba de un schimb de burlaci. Cine vrea să reușească aici trebuie să meargă în mod activ la căutare. Nu există sugestii de parteneri, ci persoane singure care doresc să fie căutate și găsite. În principiu, LoveScout este o colecție uriașă de anunțuri personale, unde activitatea este crucială pentru succes. Mai multe falsuri, prețuri mai mici, căutări mai lejere și, de asemenea, unele ricoșeuri sunt incluse în pachetul total aici.

"Lovescout24 cred că a fost înainte Friendscout24. Aici am observat imediat că site-ul pare mai colorat, mai lejer și nu atât de rigid. Pare poate astfel mai neserioser. Din propria experiență, știu totuși că aici totul cu dreptul merge la. Majoritatea single-urilor par a fi autentice. Dar chiar și aici întâlnești din când în când femei false. Am primit uneori mesaje cu link-uri care trebuiau să mă atragă pe alte portaluri. Dar când le-am raportat, au fost rapid blocate. Rata de răspuns la mesajele trimise de mine a fost ok, la 25 de mesaje au fost 8 reacții, dintre care una a fost de respingere. Dacă rămâi pe fază, poți cunoaște aici oameni destul de simpatici.

Lista pro și contra a lui Markus pentru Lovescout24:

Pro:

 • Liber și deschis, cine este înregistrat aici îi aparține direct
 • Puteți căuta liber single-uri interesante, fără sugestii
 • Fotografiile de profil sunt obligatorii și pot fi vizualizate de oricine
 • Număr uriaș de membri, există întotdeauna cineva online aici
 • Dezvantaje:
 • Multe femei nu răspund la mesaje
 • Există și profiluri false
 • După 50 de ani, șansele sunt în bazar

Rezumat: Lovescout24 este o bursă de burlaci clasică și potrivită pentru utilizatorii activi. Căutați, scrieți, cunoașteți este motto-ul aici. Și dacă uneori nu funcționează cu răspunsurile, ca în cazul lui Markus, asta se poate datora și textului greșit al mesajului. Creativitatea este o condiție necesară pentru a avea succes cu o rată de concurență atât de mare ca aici. Un "Bună ziua, ce mai faceți", aterizează cu mare probabilitate imediat în coșul de gunoi. Lovescout24 poate funcționa, dar are nevoie de puțină răbdare, creativitate și distracție în materie.

Badoo ca alternativă:

Badoo se adresează cu precădere generației tinere, sub 30 de ani, deoarece se concentrează mai mult pe aspectul ludic al întâlnirilor. În calitate de furnizor de întâlniri sociale, Badoo are aproximativ 500 de milioane de înregistrări în întreaga lume, ceea ce îl plasează în prima ligă. Trei milioane de utilizatori aici, dintre care aproximativ 85% au între 18 și 30 de ani. Badoo este potrivit pentru discuții ocazionale, chat-uri live și întâlniri fără obligații, dar cum rămâne cu întâlnirile?

"Badoo este în regulă, o distracție excelentă pentru că aplicația funcționează foarte bine. Intri în contact rapid, schimbi câteva cuvinte, ești blocat brusc sau primești cereri curioase în limbi care cu siguranță au fost traduse cu traducătorul Google. Nu poți lua întâlnirile atât de în serios aici, pentru că succesul în acest domeniu ține mai mult de noroc. Cu toate acestea, am găsit aici o cunoștință drăguță cu care am fost în școala primară. Vom bea o cafea împreună în curând, dar ea este ocupată și nu caută un partener. Având în vedere că este vorba mai mult de prietenie și asta chiar și destul de mulți oameni caută pe Badoo."

Lista argumentelor pro și contra ale lui Mark pe Badoo:

Pro:

 • Distracție distractivă cu multe opțiuni de LiveChat și flirt pe termen scurt
 • Fericit să discuți aici, chiar dacă o conversație se termină uneori din senin
 • Platforma destul de tânără, deci pentru persoanele singure sub 30 de ani o opțiune bună și casual
 • Cei care au uitat cum să flirteze pot învăța cu ușurință să o facă din nou pe Badoo

Contra:

 • Cercetarea serioasă a partenerului este destul de puțin posibilă aici
 • La 37 de ani ești deja considerat un bătrânel aici
 • Vele Fakes, care nu sunt șterse nici măcar la indicii

Concluzie:

Badoo nu este chiar o alternativă la Tinder, ci mai degrabă o altă formă a cunoscutei aplicații de dating. Pentru că, în ceea ce privește lipsa de angajament, superficialitatea și dezinvoltura, Badoo nu este cu nimic mai prejos decât Tinder. Mulți foști utilizatori de Tinder aleg Badoo ca o a doua șansă dacă nu a funcționat cu predecesorul. Nimic pentru căutarea reală a unui parteneriat, dar o distracție excelentă și o opțiune plăcută pentru a cunoaște oameni din împrejurimi.


Clasamentul în comparație


Alternativele la Tinder pentru persoanele singure cu vârsta peste 50 de ani:

Cora are 52 de ani și este singură de șase ani. Mama singură și-a crescut copiii și acum locuiește singură. O circumstanță pe care vrea cu disperare să o schimbe, dar nu a găsit niciodată capacul potrivit pentru oala ei în viața reală. Doamna singură se simte departe de a fi bătrână și este dornică să afle ce poate face internetul pentru ea atunci când vine vorba de întâlniri peste 50 de ani.

"Cu cât mai bătrână, cu atât mai bine - așa se spune, nu-i așa? Ei bine, cu siguranță se aplică și în cazul meu. Nu sunt o bunicuță bătrână încrâncenată doar pentru că sunt mai în vârstă de jumătate de secol. Încă mai am o mulțime de dragoste și pofte de împărțit, de asemenea. Dar toate încercările mele de a flirta în lumea reală au rămas fără rezultat. Ori bărbații erau disperați, ori erau tineri care încercau să învețe să navigheze pe o navă veche. Dar eu simt ca un parteneriat real la nivelul ochilor, vreau să pot împărtăși suișurile și coborâșurile cu o persoană."

De fapt, flirtul se dovedește a fi dificil pentru multe femei de peste 50 de ani. Nu pentru că nu mai sunt atractive, ci pentru că publicul țintă este adesea indisponibil. Bărbații singuri de peste 50 de ani nu se mai întâlnesc în clubul de scandal, pentru că de multe ori stau acasă și au scris off. Ceea ce rămâne sunt bărbații disperați care se împing noaptea prin pub-uri pentru a agăța o femeie cât mai disperată. Și unde se întâlnește un partener de viață peste 50 de ani? Cu noroc la serviciu, în timpul liber sau prin intermediul prietenilor. Cu țintă, dar mai degrabă pe internet, pe portalurile pentru burlaci de peste 50 de ani!

Lista argumentelor pro și contra ale Corei pentru Zweisam:

Pro:

 • Comunitate deschisă în care pot căuta singură persoane singure
 • Funcții bune de căutare care pot filtra destul de bine
 • În general, membrii sunt prietenoși unii cu alții
 • Echipa de suport este de ajutor cu întrebările

Contra:

 • Cei care nu au nici cea mai mică idee despre flirtul online sau sunt timizi pot avea dificultăți
 • Câțiva utilizatori sunt adevărați ciudați, la fel ca și în viața reală
 • În unele zone sunt destul de puțini utilizatori înregistrați

Concluzie:

Zweisam se adresează ca o bursă de burlaci membrilor care vor să se facă pe ei înșiși pe căutare. Aici nu este setată pe agenție de dating, ci pentru a crea un spațiu în care burlacii de peste 50 de ani să se cunoască între ei. Un pic de perseverență și activitate este nevoie absolut, dacă se dorește să aibă aici șanse pe contacte. Dar varietate distractivă este cu siguranță oferită aici.

SilverSingles ca alternativă:

SilverSingles se prezintă ca un amestec, pentru că aici există atât sugestii de parteneri, cât și opțiunea de căutare liberă. Perfect potrivit pentru persoanele singure care nu vor să lase fericirea în întregime pe seama științei. Cu Machern de eDarling se află aici un operator cunoscut în spate, a cărui Seriosität se transferă și pe acest portal. Consecvent este Silbersingles cu înregistrarea. Cine nu are 50 de ani, zboară tare!

Cine nu are 50 de ani, zboară tare!

"Pentru mine, paradisul, pentru că aici pot omorî doi iepuri dintr-o lovitură. Silbersingles îmi sugerează potențiali parteneri în funcție de datele mele, dar îmi permite și să mă duc eu însumi în căutare. Mi-a plăcut acest lucru la fel de mult ca și nivelul ridicat de comunicare. Pe nicio altă platformă nu am avut conversații atât de plăcute ca aici. Dar, bineînțeles, există și dezavantaje - numărul de mesaje fără sens nu a fost nici pe departe la fel de mare ca pe Silbersingles. Dar trebuie doar să înveți să trăiești cu asta pe internet."

Lista de argumente pro și contra ale Corei față de Silbersingles:

Pro:

 • Mix de sugestii de parteneri și căutare activă de sine
 • Nu există falsuri prezente, deoarece acestea sunt rapid sortate aici
 • Filtrarea fiabilă a single-urilor sub 50 de ani
 • Comunitate comunicativă, aici se conversează cu plăcere

Contra:

 • Numărul de ciudați este mai mare aici decât în alte părți
 • Atunci poți găsi deadbeats care nu mai sunt activi de mult timp
 • Sugestiile de parteneri sunt mai vechi de zece ani la locul lor

Concluzie:

Silbersingles este potrivit pentru utilizatorii activi care doresc să flirteze pe o bază științifică în același timp, dar, de asemenea, nu renunță complet la căutarea de sine. Oricine întâlnește aici single-uri ciudate poate folosi pur și simplu funcția de blocare. Fakes există cu greu, utilizatorii nesimpatici apar, dar există peste tot. O platformă complet serioasă pentru single-urile care sunt într-adevăr peste 50 de ani și sunt interesați de un parteneriat au.

Alternativele la Tinder - sunt diverse

Există multe alternative la Tinder, dar "singura" platformă pentru toți nu există. Care este portalul potrivit, depinde întotdeauna de dorințele personale. De la site-urile clasice de întâlniri cu sugestii la schimburile de single cu o mare auto-activitate, de la portalurile de adting ocazional la aplicațiile de flirt, piața de întâlniri pentru single de toate vârstele oferă o mulțime de varietate și distracție și o bună șansă de succes.
.
În loc de alternative, vrei să îi mai dai o șansă lui Tinder? Dar atunci ar trebui să citiți sfaturile noastre pentru a folosi Tinder înainte de a face acest lucru, iar apoi să vă apucați (din nou).


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te
8,8

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Întâlnește persoane singure din România care caută sex
7,5