Tinder costă: Tinder Premium merită cu adevărat?

Gold, Plus, Platinum? Da, care este, Tinder? Când vine vorba de costuri, Tinder este destul de confuz.

Utilizatorii sub 28 de ani plătesc puțin, utilizatorii de peste 28 de ani plătesc mult. Plus este de fapt premium, dar gold este mult mai bun. Iar dacă vrei să ai parte de ea imediat, mergi pe Platinum! Sau vrei? Vom încerca să facem puțină lumină ca să nu vă pierdeți capul când vine vorba de costurile Tinder.

Ce anume costă bani la Tinder?

Pentru început, vestea bună: Tinder este, în general, destul de ieftin și poți folosi multe funcții gratuit. Aceasta include în special funcțiile de bază, cum ar fi swipe, potrivirea și trimiterea de mesaje. Dar dacă doriți mai mult, veți avea nevoie fie de un abonament Tinder Plus, Gold sau Platinum.

Plus și Gold sunt foarte asemănătoare și, la prima vedere, s-ar putea să vă întrebați de ce există chiar două variante aici. Să ne ocupăm pentru moment de abonamentul Tinder Plus.

Beneficii și costuri ale Tinder-Plus

Tinder Plus vă oferă următoarele caracteristici, pe lângă cele gratuite de bază:

 • Share nelimitat de like-uri
 • Saleți-vă liber locația cu ajutorul pașaportului
 • Afișează-ți profilul doar acelor femei care îți plac
 • Nu există publicitate
 • 5 Superlikes pe zi gratuit
 • Revizuiește-ți ultimul swipe dacă ai făcut o greșeală
 • Boost profilul tău timp de 30 de minute (1 dată pe lună)
 • Limitați vizibilitatea profilului dumneavoastră

Costul variază acum în funcție de vârsta dvs. și de durata abonamentului pe care o alegeți.Dacă decideți să vă înscrieți pentru o singură lună și aveți peste 28 de ani, veți suporta un cost de (începând cu mai 2021) 16,49. Dacă, pe de altă parte, alegeți 12 luni de Tinder Plus și aveți peste 28 de ani, veți plăti o taxă unică de 80,04 euro.

Dacă aveți sub 28 de ani, devine mai ieftin. Veți plăti atunci pentru abonamentul lunar 3,91 euro și pentru cel anual 31,44 euro (total).

Și ce este Tinder Gold acum?

Tinder Gold include toate funcțiile din Tinder Plus. În plus, însă, există două caracteristici suplimentare care ar trebui să vă faciliteze găsirea de perechi. Veți putea vizualiza topul preferințelor dvs. și veți primi, de asemenea, o notificare instantanee atunci când ați primit un like.

Și costul? Sunt destul de scumpe dacă le comparăm cu micul upgrade. Pentru Tinder Gold plătești ca utilizator peste 28 de ani pentru o singură lună deja 27,49 euro. Dacă vă decideți să vă faceți un abonament anual, veți plăti 129,72 euro. Dacă aveți mai puțin de 28 de ani, veți plăti 7,99 euro pentru luna dvs. și 47,88 euro pentru 12 luni. O diferență semnificativă în funcție de vârsta dumneavoastră!

Tinder Platinum - cea mai nouă nebunie în materie de aplicații de dating

O noutate recentă este Tinder Platinum, un alt upgrade al abonamentului tău. Poți opta pentru Platinum doar dacă ești deja deținător al unui abonament Tinder Plus sau Tinder Gold. Costurile exacte nu au fost încă publicate de Tinder. Cu toate acestea, este din nou în funcție de vârstă și depinde de abonamentul dvs. anterior în ceea ce privește costul.

Dar care este totuși rostul funcției Platinum și ar trebui să lovești aici? Cu Platinum aveți posibilitatea de a scrie persoanelor interesante chiar dacă acestea nu v-au dat un Like. În plus, puteți să vă asigurați că sunteți afișat în partea de sus a listei de potriviri.

Prima caracteristică a fost puternic criticată de unii utilizatori Tinder. Pentru că, până acum, modul în care funcționa Tinder era că puteai primi mesaje de la cineva doar dacă îi dădeai în prealabil like. Acum, însă, poți primi mesaje și de la persoane pe care poate că nici nu le placi.

Acum, însă, poți primi mesaje și de la persoane pe care nici măcar nu le placi.

Merită să cumperi un abonament pe Tinder?

Întrebarea este pusă greșit, pentru că nu există un răspuns general. Întrebarea ar trebui să fie: Merită să vă cumpărați un abonament pe Tinder? Pentru că totul depinde de ceea ce căutați de fapt.

Cercați o relație serioasă? Vrei să te îndrăgostești și să dai tot ce ai mai bun din tine? Atunci Tinder este probabil portalul nepotrivit pentru tine.

Cu toate acestea, dacă vrei să cunoști oameni din zona ta, ai chef de chat, vrei să dai swipe, să dai superlike-uri și să ai toate opțiunile, atunci investiția în abonamentul premium al Tinder ar putea merita.

Dar atunci rămâne întrebarea: care este cel mai bun?

Pentru clasicul utilizator Tinder, Tinder Plus este perfect adecvat. Cu toate acestea, dacă aveți sub 28 de ani, chiar și Tinder Gold nu vă va costa semnificativ mai mulți bani. În acest caz, puteți lua cele două caracteristici speciale și să optați pentru abonamentul Gold.

Tinder Plus este cel mai bun pentru tine.

Atenție: Devine foarte ieftin mai ales dacă vă decideți să alegeți abonamentul pe 12 luni. Cea mai scumpă este întotdeauna versiunea de o lună, indiferent de vârsta ta.

Merită noul Tinder Platinum?

Există o diferență de opinie cu privire la noul Tinder Platinum. Merită costul suplimentar pentru două caracteristici noi? Haideți să punem întrebarea în sens invers. Dacă o persoană nu v-a dat un Like, probabil că are un motiv pentru asta. Poate că nu ești genul ei, ești prea bătrân, prea tânăr sau pur și simplu nu ești simpatic. Asta se poate întâmpla și acesta este principiul Tinder.

Dar acum, datorită Tinder Platinum, dacă ai opțiunea de a trimite oricum un mesaj acestei persoane, la ce speri? Că va regreta decizia de a nu-ți da un Like și acum crede că ești minunat până la urmă? Probabilitatea este redusă.

Desigur, trebuie să decideți singur dacă merită costul pentru dvs. Dar, în majoritatea cazurilor, dacă nu aveți vreun mega-argument de ce sunteți cel mai bun partener din aplicație chiar și fără un Like, trimiterea de mesaje fără un Match nu vă va duce mult mai departe.

Limbajul final privind costurile Tinder

În general, costul Tinder este ieftin, cu condiția să nu ai mai mult de 28 de ani. Tinder își sortează foarte mult publicul țintă aici.

Este bine cunoscut faptul că focusul de vârstă este între 18 și 25 de ani. Oricine are peste 28 de ani iese în afara tăieturii. Ca urmare, acești membri trebuie să plătească mai mult, deoarece sunt mai greu de potrivit. Așadar, prea bătrân pentru Tinder? Nu prea bătrâni, dar nu mai fac parte din grupul demografic potrivit. Nu este în întregime corect, dar măsurat în comparație cu prețurile altor portaluri, chiar și costul pentru utilizatorii Tinder de peste 28 de ani este încă destul de rezonabil. Deci, dacă sunteți un Tinder frecvent, merită cu siguranță investiția!

Care sunt câteva alternative bune la Tinder?

Iată topul nostru al celor mai bune aplicații pentru îndrăgostire sau distracție pe termen scurt.

 Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Întâlnește persoane singure din România care caută sex

Întâlnește cu ușurință persoane singure locale din zona ta care caută doar să se distreze.

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.

Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Clasamentul în comparație


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te
8,8

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Întâlnește persoane singure din România care caută sex
7,5

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți