Tinder sau Bumble? Care este mai bună?

Dacă v-ați interesat vreodată de întâlniri, veți fi familiarizați cu Tinder. Dar cum rămâne cu Bumble? Acea aplicație de întâlniri, fondată de un fost angajat al Tinder, care le pune pe femei în control?

Cât de bun este Bumble în comparație cu Tinder, de fapt, și ce succese pot fi obținute aici? Natasha, în vârstă de 22 de ani, a făcut pasul cel mare și a instalat ambele aplicații. Experiențele ei? Emoționante, tragice, amuzante și, mai ales, curioase.

Tinder și spectacolul selfie-urilor

"Știam Tinder de ceva vreme, desigur, dar nu l-am descărcat niciodată. Când, în cele din urmă, totuși am simțit că vreau să intru într-o nouă relație, am decis să o fac. Și ce pot să spun? Descărcarea și înregistrarea funcționează super ușor. Apoi e vorba de swipe-uri înainte și înapoi. Cui îi place, cui nu-i place. Nici măcar nu e atât de ușor să recunoști personajele reale din spatele tuturor pozelor de fațadă, pentru că Tinder este plin de ele. Bărbații umflați și topless reprezintă aproximativ 80 la sută dintre bărbații de pe Tinder."

Experiența este în concordanță cu ceea ce au spus și alte femei de pe Tinder. Majoritatea bărbaților încearcă să se facă să pară (în ochii lor) cât mai atractivi. Un corp oțelit este doar considerat (printre domni) astăzi ca fiind un ideal de frumusețe. Ca să fim corecți, trebuie spus că aceeași formă de autoexprimare este practicată și la femei, aici doar în bikini sau cu un decolteu deosebit de provocator.

Membrii Bumble și punctul lor unic de vânzare

"Cu Bumble, am observat imediat că bărbații se simt mai elitiști aici, indiferent de motiv. Oricine poate face Tinder, dar Bumble este pur și simplu ceva diferit. Am întâlnit mult mai mulți tipi exotici și neobișnuiți aici decât pe Tinder. Dar nici nu a fost cu adevărat mai pozitiv decât atât. Pentru că nu vreau să întâlnesc un culturist fără față, nici un bon vivant care colecționează veverițe împăiate și care așteaptă același hobby de la partenera sa."

Conceptul Bumble nu este foarte diferit de Tinder, cu câteva modificări. Aici, femeile decid dacă vor să contacteze bărbați. Cu toate acestea, se pare că "Bumble" chiar se consideră o specie specială. Poate chiar sunt, într-un moment în care majoritatea persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani consideră Tinder ca fiind site-ul de întâlniri online nr. 1?

Tinder și potopul de mesaje

"Am abordat Tinder într-un mod pozitiv. Oricine arăta plăcut și nu era numai mușchi, era plăcut primul. Și astfel am avut rapid o mulțime de meciuri împreună. Și asta a fost greșeala mea! Pentru că de la match la mesaj durează doar câteva secunde pentru majoritatea bărbaților. Cum reușesc ei să facă asta? Au câte un mesaj pentru fiecare undeva în cache-ul lor?

Așa mi s-a părut mie, pentru că aproape nicio postare nu era deosebit de originală, majoritatea textelor erau formate din doar câteva cuvinte. Doar unul singur mi-a atras atenția în mod direct! Mesajul său suna astfel: "Dacă te întâlnești cu mine astăzi, mă vei împiedica să mă îmbăt fără rost". I-am răspuns cu un salut călduros."

Ingeniozitatea nu este neapărat unul dintre punctele forte ale utilizatorului mediu de Tinder. Bineînțeles, nu vreau să-i pun pe toți la un loc, dar nu este neobișnuit ca mesajul inițial de aici să fie foarte scurt, scurt și neinvitativ. La urma urmei, majoritatea bărbaților sunt destul de rapizi în a spune ce caută. Și acesta este de obicei doar numărul rapid. Pe Tinder, oamenii caută mai ales întâlniri, sex sau un flirt prin intermediul internetului. Intrând într-o relație? Pe Tinder destul de rar.

Bumble și puterea femeilor.

"Mi s-a părut de la început pozitiv faptul că eu, ca femeie, decid cu care dintre partenerii mei vreau să trimit mesaje pe Bumble. Bărbații pot să mă placă și, dacă avem o potrivire, dau startul cu primul meu mesaj. Ceea ce mi se pare stupid însă este că am doar 24 de ore la dispoziție pentru a face acest lucru. Chiar se așteaptă ca eu să fiu tot timpul pe telefon? Uneori, am timp să mă uit din nou la aplicație abia după două zile, dar atunci șansele mele sunt deja terminate."

O problemă care este mai des criticată pe Bumble. Femeile de aici sunt libere să decidă dacă să trimită un mesaj unui partener. Dar trebuie să se decidă rapid, altfel meciul este pierdut. Deși există o dată pe zi posibilitatea de a prelungi un meci (pentru femei și bărbați), dar cine are mai multe meciuri, se confruntă totuși cu o decizie mai mare. Aici furnizorul ar trebui poate să se îmbunătățească și să mărească timpul cel puțin la 48 de ore.

Tinder în Pro și Contracheck

"Tinder este pur și simplu clasic. Câteva milioane de membri nu se pot înșela, nu-i așa? Am constatat deja că aplicația are o rațiune de a fi și câteva lucruri care mi-au plăcut. Dar sunt și câteva puncte care nu-mi plac!"

Pro:

 • Descărcare rapidă, înregistrare rapidă
 • Factorul de distracție este ridicat
 • Nu este complicat să afli cine este în jur
 • Împerecherile durează mai mult de 24 de ore
 • Bine accesibil în comparație cu alte opțiuni de dating

Contra:

 • Superficial fără sfârșit, doar cea mai bună fotografie contează aici
 • Majoritatea bărbaților o caută doar pe cea potrivită
 • Pentru femei, avalanșa de știri este greu de gestionat
 • Mesajele inspirate sunt mai rare decât unicornii

Bumble în verificarea argumentelor pro și contra

"Nici Bumble nu este rău și în multe domenii este complet gratuit de utilizat. Prin urmare, îl puteți încerca cel puțin o dată. În cazul femeilor, mi se pare interesant faptul că ele preiau frâiele și decid cu cine pot avea contact în primul rând. Dar există și câteva cârlige care, din păcate, m-au deranjat."

Pro:

 • Concept nou, femeia decide
 • Mai exotic, mai puțin pozat
 • Puțin clopoțel și fluiere, caracteristici bune
 • Câteodată o alternativă la Tinder

Contra:

 • Femeile nu mai au voie să încarce fotografii în bikini în casele lor din ianuarie 2021
 • Doar 24 de ore pentru a discuta cu un partener

Concluzie:

"Mi se pare dificil să compar Tinder și Bumble unul cu celălalt. Dacă sunteți în căutarea masei în detrimentul clasei, Tinder este locul unde trebuie să mergeți. Bumble are mai puțină masă, dar nici nu are neapărat mai multă clasă. Pentru femei, este interesant dacă vor să fie mai selective în ceea ce privește contactele lor."

Chiar dacă Tinder și Bumble funcționează în mod similar, aplicațiile diferă în câteva moduri. Cei care simpatizează cu conceptul de întâlniri rapide pe smartphone pot pur și simplu să arunce o privire la ambii furnizori datorită ușurinței de utilizare gratuită (există însă și opțiuni premium). Cei care caută o căutare directă și serioasă a partenerului nu vor fi mulțumiți de niciunul dintre cele două servicii.

Ce alternative mai bune există la Bumble și Tinder?

În cele ce urmează vă prezentăm o trecere în revistă a celor mai bune aplicații alternative.Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Întâlnește persoane singure din România care caută sex

Întâlnește cu ușurință persoane singure locale din zona ta care caută doar să se distreze.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Clasamentul în comparație


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te
8,8

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Întâlnește persoane singure din România care caută sex
7,5

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas