Sfaturi Tinder: Cum să folosești Tinder așa cum trebuie

Toată lumea, chiar toată lumea, care a trăit pe planeta Pământ în ultimii cinci ani cunoaște termenul "Tinder". În spatele ei se află acea aplicație de dating care este instalată pe smartphone-ul a milioane de utilizatori și este disponibilă la nivel global pe aproape toată planeta. Și cu toate acestea, ea grindează din nou și din nou critici și mai ales rapoarte ale utilizatorilor, care nu au avut deloc succes. Așa că se pune întrebarea, de ce se întâmplă asta?

În cea mai mare parte este vorba de subtilitățile care nu sunt luate deloc în considerare. Cine se gândește la ce fundal este potrivit pe poza de profil și cu ce cuvinte un prim mesaj aterizează imediat în coșul de gunoi. Tinder nu este dificil de folosit, dar pentru a-l folosi corect este nevoie de puțină experiență!

Am dori să vă oferim cele mai importante sfaturi și fapte, cum puteți folosi Tinder în mod corespunzător și să vă maximizați șansele de succes. Dacă veți reuși cu adevărat, depinde în proporție de 90 la sută de dumneavoastră. Doar 10 la sută din vină o poți împinge pe seama circumstanțelor.Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Întâlnește persoane singure din România care caută sex

Întâlnește cu ușurință persoane singure locale din zona ta care caută doar să se distreze.


Sfaturi pentru imagini Tinder: Iată ce trebuie să știi!

Aplicația Tinder (recunosc, destul de superficială) se bazează în întregime pe stimuli vizuali.

Dacă prima privire nu convinge, o fotografie este îndepărtată fără a ști ce fel de tip se ascunde în spatele ei. Așa că prima poză trebuie să fie deja atât de bine întâlnită încât să stârnească interesul.

Așa că prima poză trebuie să fie deja atât de bine întâlnită încât să stârnească interesul.

Pentru că doar dacă omologului tău îi place fotografia ta și o ține minte, îți va vizita profilul și se va uita la ce mai e de știut despre tine.

Există diferențe de opinie cu privire la care Tinder poza este perfectă.

Un sfat care funcționează întotdeauna, totuși, este o fotografie alb-negru. Acest tip de fotografie emană o anumită estetică, ceea ce o face deja să iasă în evidență față de celelalte poze. Imaginați-vă că glisați cu degetul spre stânga, dreapta, stânga, stânga, dreapta. La un moment dat, aveți un automatism în voi. Dacă acum apare brusc o poză alb-negru, sunteți scurt timp distras, iritat și automat această imagine vă rămâne în memorie!

Cele mai grave greșeli pe care le poți face cu poza de pe Tinder:

În regulă, deci ar trebui să fie alb-negru. Nicio problemă. Dar asta tot nu îndeplinește toate cerințele pentru poza de profil perfectă pentru Tinder. Pentru că culoarea fotografiei tale nu te va ajuta cu nimic dacă faci una dintre cele mai mari greșeli care te va trimite imediat să glisezi spre stânga în grabă (swipe left = Dislike). Primele 6 cele mai grave 6 cele mai grave gafe cu poza de profil pentru Tinder includ:

 • Filtrul Snapchat: te rog, te rog, nu o face! Nimănui nu-i place să vadă urechi drăguțe de câine și pisică sau mustăți pe fața unui adult care încearcă o aplicație de dating pentru a cunoaște pe cineva.
 • Mușchi și cai putere: Nu vă faceți sclavul mișcării Tinder și nu vă urcați în acest vagon. Aproximativ 80 la sută dintre bărbați își etalează mușchii sau Benzul (împrumutat) pe care îl au la ușă. Fiți răcoritor de diferit și abțineți-vă de la această postură. Apropo, acest lucru este valabil și pentru femeile a căror poză de profil se concentrează pe decolteul lor. Fetelor! Mai puțin este uneori mai mult!
 • Caosul din fundal: Nimic nu este mai jenant decât o fotografie cu un tip bine îmbrăcat, cu personalitate, care pozează chiar în fața unui morman de rufe murdare sau în fundal deja sortează cutiile de pizza în funcție de vârstă. Dacă locuiți într-un apartament tipic dezordonat, eliberați cel puțin un perete pentru poza dumneavoastră.
 • Fotografii topless în fața oglinzii: te rog, nu! Nu este sexy dacă stai în fața oglinzii din baie, telefonul ascunzându-ți jumătate din față și pieptul fiind singurul lucru care merită văzut. O mulțime de bărbați au mușchi, fața ta este cea care contează. Prin urmare, mergeți pentru îmbrăcăminte, nu pentru nuditate.
 • Nici o poză cu copii: Da, nepotul tău este drăguț. Poate că și tu ești mamă sau tată. Pe poza de profil de pe Tinder, însă, copiii nu-și au locul. În primul rând, îți sperii omologul în multe cazuri și, în al doilea rând, poza unui copil nu are ce căuta pe net. Niciodată. Mai ales nu pe Tinder!
 • Poza de grup: O fotografie de grup nu este nimic rău pe Tinder, dar nu ar trebui să o folosiți ca imagine de profil. Omologul tău nu are nicio dorință de a ghici cine dintre toți oamenii zâmbitori din poză ești de fapt tu. Prin urmare, puneți pur și simplu poza de grup în galerie.

Poza potrivită pentru Tinder și galeria

Acum știi cel puțin o dată ce nu-și are locul pe o poză Tinder. Dar acum, înainte de a vă apleca capul și de a scoate telefonul pentru a șterge pozele, haideți să vă spunem trucurile pe care le puteți folosi pentru a crea o poză Tinder cu adevărat interesantă

Ceea ce este interesant este că nu trebuie să arăți perfect, să prezinți corpul perfect sau să porți un Rolex la încheietura mâinii. Cele mai populare fotografii sunt întotdeauna cele care obțin un scor ridicat la capitolul carismă. Cu toate acestea, carisma și aspectul sunt două lucruri complet diferite.

O persoană frumoasă din punct de vedere vizual poate părea complet vacantă, dezinteresată și neinteresantă într-o fotografie, în timp ce o persoană cu defecte poate crea o imagine în care să pară vibrantă, activă și interesantă. Și asta este ceea ce contează!

4 sfaturi despre cum să-ți faci poza de profil Tinder cu adevărat reușită

Există doar patru mici fapte de care trebuie să ții cont dacă vrei ca poza ta de profil să îți aducă mai multe meciuri. Bineînțeles, apoi urmează câteva sfaturi despre ce imagini ar trebui să îți pună în valoare galeria. Dar accentul se pune în primul rând pe poza de profil, pentru că aceasta este ceea ce văd mai întâi ceilalți utilizatori Tinder.

 • Poza de profil ar trebui să fie întotdeauna un portret al tău. Fața dvs. trebuie să fie clar vizibilă, privind cu capul în cameră. Te rog, te rog, nu-ți face un selfie în fața oglinzii, care arată întotdeauna ciudat. Și afișați un zâmbet. Un zâmbet deschis și prietenos te face simpatic, pare distractiv și incitant. "Ochiul rău", pe care în special bărbații le place să îl folosească pe Tinder, este complet exclus.
 • Utilizați un fundal interesant. Acest lucru nu înseamnă un ecran verde sau un fundal photoshop. Fă-ți o poză în natură, lângă un râu, în fața unei piste de karting, undeva cu ceva interesant de văzut. Și apoi pozați-vă astfel încât prima vedere să vă reprezinte pe dvs. și a doua să fie a fundalului.
 • Vestirile tale sunt cruciale în poza de profil. Și da, ar trebui să porți unele. Un costum arată întotdeauna bine pe un bărbat. Dacă nu ți se potrivește, atunci stilizează-te în mod autentic, dar pentru că elegant. Petele de la prânz de pe hainele tale sunt la fel de inacceptabile ca și cămășile zdrențuite și cămășile prea mici. Și cu femeile se aplică și aici încă o dată: hainele nu trebuie să arate niciodată ieftine, pentru că altfel asta generează o notă de mesaje fără noimă, în care totul se rezumă la cel. Exact așa este Tinder.
 • Generați o fotografie sinceră. Urăști câinii și pozezi pentru poza de profil în fața unui loc de joacă pentru câini? O idee stupidă, pentru că dai o idee greșită. Dar nu e nimic greșit să îți faci o poză în fața unui adăpost de pisici, dacă ești voluntar acolo și iubești pisicile mai mult decât orice. Iubitorii de natură sunt bineveniți să se fotografieze în natură, cei de canapea în sufragerie. Ar trebui doar să te abții de la a radia ceva care nu ți se potrivește deloc.

Vezi cu ochii tăi că, de fapt, nu este atât de greu să generezi o fotografie bună. Dacă fotografia dvs. actuală are factori din lista "de nerefuzat", pur și simplu încercați-o și schimbați-o. Veți fi uimit de cât de des se poate schimba în sus numărul de potriviri.

Pluați galeria cu cel puțin cinci imagini

De foarte multe ori, utilizatorii se întreabă câte poze sunt de fapt necesare pe Tinder. Și aproximativ 50 la sută dintre profiluri au doar o singură fotografie. Mult prea puține, pentru că nu spui nimic cu asta.

O linie directoare bună este de cinci poze (inclusiv poza de profil). Acest lucru îți oferă suficiente oportunități de a arăta ceva mai multe detalii despre cine ești și ce vrei, dar în același timp nu arăți ca un auto-promovat care încearcă să puncteze cu 50 sau mai multe fotografii cu tine.

În plus față de poza de profil, o poză cu prietenii tăi (presupunând că sunt de acord) este o idee bună pentru galerie. Asta pentru că arată că nu ești un singuratic irascibil, ci ai o viață socială normală și sănătoasă. (Nu postați fotografii cu o gașcă de băieți care beau sau poze cu dvs. în stare de ebrietate cu tablouri amuzante).

Dacă ai un hobby anume, îl poți reprezenta cu o poză din galerie cu tine. Îți place să mergi cu bicicleta? Atunci fă-ți o poză cu tine alături de bicicletă. Îți place grădina ta cu numeroasele orhidee? Atunci arată-te alături de ea. Astfel, interlocutorul tău își face o primă impresie despre cine ești de fapt.

Ai o profesie deosebit de interesantă cu care simți că te poți identifica? Sunteți paramedic, agent de vânzări sau grădinar din pasiune? Dacă îți iubești meseria, o fotografie cu tine făcându-o este o completare excelentă pentru galeria ta. Cu toate acestea, dacă este mai degrabă posibil să petreceți zilnic opt ore frustrante la birou și ați dori să faceți ceva complet diferit, nu alegeți poza de la locul de muncă.

Copiii pe Tinder sunt un no-no. Dar este o poveste diferită cu animalele de companie. Nu ar trebui să împărtășești fotografia de profil cu un cățeluș, pentru că atunci accentul nu mai este pe tine și se pune pe cățelul drăguț. Dar dacă câinele, pisica sau chiar reptila ta joacă un rol important în viața ta, împărtășirea unei fotografii cu cei dragi poate fi un cârlig bun pentru a atrage interesul partenerului tău.


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Sfaturi pentru textul profilului pe Tinder: Al doilea pilon important

Un lucru este clar: dacă fotografia ta este plictisitoare sau doar un "fail", nimeni nu va citi textul profilului tău. Pentru că veți obține vizitatori de profil doar dacă prima impresie este pozitivă. Dar apoi este și mai important ca a doua impresie să rămână la fel de bună pentru a-ți crește șansele.

.

Aceste cinci criterii ar trebui să se regăsească întotdeauna în textul profilului tău, dacă vrei să stârnești simpatie:

Asigură-te că ortografia ta este corectă. Nimic nu este mai jenant decât dacă faci zece greșeli în patru propoziții. Acest lucru va speria potențialele contacte, chiar dacă, probabil, sunt doar greșeli din neatenție.

Vă rugăm să nu scrieți un roman sau un desert block text, pentru că nimeni nu va citi asta pe Tinder. Cu toate acestea, frazele de un singur rând sau afirmațiile de genul "dă-ți seama" sunt la fel de nepotrivite. Patru-șase propoziții bine plasate, un citat drăguț, puțin umor și ați generat un text interesant.

Creați un cliffhanger. Încheiați-vă textul cu o propoziție sau o întrebare care sugerează că alții ar trebui să vă scrie.Dacă stârniți curiozitatea, vă puteți aștepta la un număr mai mare de mesaje.

Creați un cliffhanger.

Ar trebui să se ofere o mică perspectivă asupra personalității dumneavoastră. Cu toate acestea, vă rugăm să vă abțineți de la a scrie un CV. Nimănui nu-i pasă când ați fost în școala primară sau dacă ați cântat cândva în cor cu ani în urmă. Descrieți-vă pe scurt pe dumneavoastră și cele mai importante caracteristici ale dumneavoastră pentru a arăta cine sunteți de fapt.

Dă un mic indiciu despre ceea ce cauți pe Tinder. Multe vizite la profil se termină cu prospectul care încă nu are nicio idee despre cine sunteți de fapt sau ce v-a adus pe Tinder. Dacă dați un indiciu despre care este intenția dumneavoastră, răspundeți la o întrebare importantă.

Acesta cu siguranță nu este modul în care ar trebui să arate textul profilului tău:

Teoria este întotdeauna bună, dar practica ajută mai degrabă să înveți ceva. Prin urmare, dorim să vă arătăm două exemple despre cum ar trebui să arate un text de profil în niciun caz și cum să vă prezentați bine și cu umor. Poate că sunteți încă nesigur în ceea ce privește crearea în sine și aveți la îndemână un mic ghid, cum să creați textul potrivit.

NO-GO:

"Bună, eu sunt Max, am 25 de ani și sunt din Bochum. Merg la universitate și studiez acolo. Vreau să te cunosc. Dacă ești în căutarea unui tip cool și relaxat, trimite-mi un mesaj și ne vom cunoaște mai bine."

Există ceva plictisitor în acest text. Nu este nevoie să-ți menționezi numele, este deja în profilul tău! Același lucru este valabil și pentru vârsta ta și, oh, minune, chiar și locația ta este pe Tinder. Așa că acest text de profil doar umple goluri și nu creează nicio informație.

Că mergi la universitate poate fi menționat faptul că studiezi acolo, dar este de fapt auto-explicativ având în vedere faptul că un tânăr de 25 de ani este rareori profesor universitar. Din nou, o propoziție de care nu prea are nevoie.

"Vreau să te cunosc", este una dintre cele mai enervante fraze de pe un profil Tinder. Pe cine vrei să cunoști? Doar pe oricine care citește această propoziție? Chiar oricine? Absolut delete, această propoziție este enervantă, prezentă în fiecare al doilea profil și superfluă!

Un "tip cool, relaxat" sună mai degrabă ca un bărbat cu care nicio femeie nu vrea să se întâlnească cu adevărat. Femeile nu au nevoie de tipi, ci de bărbați! Apropo, un eșec la fel de mare este să scrii ca o femeie: "Sunt o adevărată drăguță". Ce ești tu? Un șoricel? Un mic animal gri a cărui vedere cel mai probabil te va face să îți dorești să sari pe scaun țipând? Nu, pur și simplu nu!

Și restul textului acestui profil este, de asemenea, nepotrivit, plictisitor și redundant. În mod logic, veți ajunge să vă cunoașteți când unul dintre voi va scrie primul mesaj. Multe profiluri Tinder sunt pline de exact aceste propoziții. Propoziții al căror conținut este menit pur și simplu să umple un spațiu gol cu litere. Nu ai scrie niciodată: "Hei, e ziuă acum. Este lumină afară."

Un bun exemplu de text de profil reușit

Următorul text de profil arată cum se poate face altfel. Acesta trebuie să trezească interesul, să iasă în evidență și, în același timp, să se asigure că este ținut minte. Desigur, textul singur nu garantează succesul, dar șansele sunt semnificativ îmbunătățite cu un salut simpatic.

"Bună ziua, ființă necunoscută. Mă bucur că v-ați rătăcit pe profilul meu.

"Bună ziua, ființă necunoscută.

Utilizezi Tinder, deci cauți ceva. Poate pe mine?

Dacă vrei să întâlnești un tip uneori grijuliu, iubitor de natură și pasionat de gătit, ăsta e un motiv bun să-mi scrii.

Oh da, sper că nu te deranjează că mă uit mereu la nasul femeilor în primul rând. Aș fi bucuros să-ți spun de ce!

"Acest text de profil este creat în mod creativ și îndeplinește criterii importante pentru a stârni interesul și curiozitatea. În primul rând, un salut. În al doilea rând, o mică glumă cu o observație. În al treilea rând, mica autodescriere, care dezvăluie trei trăsături de caracter deodată. Scriitorul este grijuliu, apropiat de natură și îi place să gătească."

Și ultima vine o afirmație oarecum derutantă, dar care este garantat să stârnească curiozitatea femeilor. Pentru că cele mai multe femei presupun că bărbații se uită mai întâi la fund, la bust sau doar (cel puțin așa susțin multe) la ochi. Dar la nas? Exact aici va roade curiozitatea și cititoarea vrea să știe ce legătură are cu nasul!


Clasamentul în comparație


Potriviți, potriviți, potriviți și iar potriviți

Potrivirea este cea mai importantă parte a Tinder. Nu faci nimic altceva decât să te uiți la fotografii și să dai cu swipe la dreapta (yikes) sau la stânga (yikes). Poți stabili contactul odată ce ai o potrivire. Dacă ești membru Platinum, poți chiar să trimiți mesaje persoanelor care nu ți-au găsit perechea.

Înainte de a începe să vă potriviți, ar trebui să vă gândiți la ceea ce căutați de fapt. Căutați să vă simțiți bine? Vrei să cunoști pe cineva, poate să petreci o seară plăcută în oraș cu mintea deschisă?

Atunci ești într-o companie bună pe Tinder. Ca să fim corecți, nu este locul în care să cauți un angajament.

Dacă sunteți în căutarea unei relații, acesta este locul unde trebuie să fiți.

Așa că, dacă ești în căutarea unei întâlniri ocazionale, a unei discuții și poate a unei aventuri, ar trebui să fii mai atent la preferințele tale

Multe femei și bărbați de pe Tinder fac greșeala de a da pur și simplu cu swipe-ul la stânga pe mai mult de 50 la sută din profilurile sugerate în coșul de gunoi.

De ce? Nasul nu se potrivește, coafura este ciudată, persoana are trei kilograme în plus.

Aici intră din nou în joc superficialitatea lui Tinder. Lucidați mai atent la o poză înainte de a da neatent swipe la stânga. Poate că în spatele acelei persoane se ascunde cineva cu care ar merita să petreceți o seară. Dacă ești unul dintre cei care nu găsește niciodată un match pe Tinder, ar trebui să îți analizezi propriul comportament

Logic, cu greu poți genera match-uri dacă tu însuți ștergi la coșul de gunoi toate celelalte fotografii.

Sortarea meciurilor

Așa că, dacă ștergeți cu generozitate spre dreapta chiar și acele persoane care sunt simpatice, dar nu neapărat numărul 1 al dvs., veți genera mai multe potriviri.

Apoi, în al doilea pas, puteți sorta cu cine ați dori să vă conectați.

Un sfat important este: Vizitați profilul! Aici puteți vedea adesea cât de serios vorbește cineva cu adevărat. Este un auto-promoter care are nevoie doar de confirmare? Se ascunde aici cineva care ar putea avea niște interese similare?

O poză este bună doar pentru o primă privire, meciurile tale ar trebui să fie privite mai atent. Și cu toți cei care încă par simpatici la a doua vedere, merită un prim mesaj.

Apropo: Nu este un sacrilegiu să faci primul pas ca femeie și să trimiți primul mesaj. Adesea, utilizatoarele de pe Tinder and Co. presupun că întotdeauna bărbatul trebuie să trimită primul mesaj. De ce nu și invers? Dacă vă place un bărbat ca femeie, anunțați-l!


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Sfaturi primul mesaj după meciul Tinder

Cel mai important pas pentru a cunoaște pe cineva este chiar primul mesaj. Poți face atât de multe lucruri greșite aici și, în același timp, atât de multe lucruri corecte. Stabilești cursul cu primele cuvinte, așa cum acesta continuă cu contactul. Dacă scrieți prostii sau dacă puneți piciorul în gură, veți ajunge rapid pe lista neagră.

Astăzi, aproximativ 80 la sută din primele mesaje sunt scrise de bărbați. Este, de asemenea, un fapt că aproximativ 60 la sută dintre aceste mesaje sunt eșecuri absolute și nu primesc niciodată răspuns. Amintiți-vă doar următoarele cinci lucruri care nu ar trebui să vi se întâmple niciodată la un prim mesaj:

 • Nu vă adresați niciodată celuilalt partener cu termeni enervanți de afecțiune precum scumpo, dragă, păpușă
 • Evitați orice greșeală de ortografie pentru că va fi jenant
 • Nu încărcați niciodată fotografii nedorite
 • Evitați mesajele copy&paste, va ieși în evidență
 • Single-liners sunt ca și cei cu o singură replică - prezenți, dar nu foarte inteligenți

Va rămâne un mister veșnic de ce atât de mulți bărbați își întâmpină partenerele direct cu "Hey sweetie, how`s it going?". Și apoi se întreabă de ce nu primesc niciun răspuns. Acest tip de comunicare nu este doar lipsit de respect, ci mai ales plictisitor. Nici nu vreți să știți câte mesaje de acest gen primesc femeile pe Tinder în fiecare zi. Las-o baltă, nu câștigi puncte cu așa ceva!

5 exemple de cum să redactezi un prim mesaj bun, de Tinder

Cum să redactezi un prim mesaj bun, de Tinder.

Chiar dacă știi cum să nu o faci, tot nu știi care este calea corectă. De aceea, am dori să vă împărtășim cinci exemple de mesaje pe care le puteți folosi pentru a vă crește șansele de succes pe Tinder pe termen lung.

 1. Bună [nume]!Mă holbez la poza ta de profil de cinci minute, întrebându-mă dacă ăla din fundal este un turn sau un castel (referindu-se la un conținut de pe profilul ei). Poți să-mi descurci nodul din cap sau nu voi adormi în seara asta (umor!).
 2. Ce e aia din poza ta de profil? O pătură albastră de canapea sau o bucată de mare până la urmă? Doar nu vei fi în vacanță încărcând poze pe Tinder, nu-i așa? Atunci invidia mea te va cuprinde imediat, pentru că eu trebuie să aștept mult prea mult timp pentru următoarea mea vacanță. Întrebare rapidă: unde ai călători dacă ai putea zbura în 2 ore?
 3. Am fost imediat intrigat de faptul că porți patine în linie în poza de profil. Sunt doar deco sau chiar poți să le călărești? Deși sunt destul de sigur că sunt mai rapid decât tine, aș încerca. Când și unde?
 4. Roșii, ardei, făină, drojdie, brânză, campioni. Scuze, a trebuit să-mi scriu lista de cumpărături. Dacă ghicești ce gătesc, s-ar putea chiar să te las să iei cina cu mine. Ce vin îmi recomanzi și, cel mai important, ce desert?
 5. Sunt sigur că o sută de băieți ți-au spus că ai ochi frumoși. Dar pun pariu că niciunul dintre ei nu a observat ce îmi place mie la tine. Un mic indiciu: este lângă ochi și este cu adevărat unic! Spune-mi bărbatul care a observat-o înaintea mea și mi-am găsit perechea.

În toate aceste cinci mesaje, recunoașteți un tipar. Ele sunt diferite de cele standard. Ele urmăresc să obțină un răspuns. Pentru că există un lucru pe care trebuie să îl știți (dacă nu sunteți un utilizator Platinum care trimite un mesaj aleatoriu): omologul dvs. v-a plăcut deja! Așadar, ați trecut deja de primul test de simpatie. Acum trebuie să fiți creativ pentru a transforma o potrivire într-un contact real.

5 sfaturi despre cum să faci primul tău mesaj cu adevărat interesant

Relaționează-te la un factor abia sesizabil din poza lor de profil (fundalul, un model de pe haine, o șuviță de păr purtată de vânt)

Adresați-vă celeilalte persoane prin numele lor real sau printr-o poreclă pe care o creați din profilul lor.O femeie a enumerat tenisul ca hobby? Atunci un salut de genul: Bună ziua jucătoare de tenis, este permisă.

Întotdeauna scrieți mesaje individuale care să arate clar că ați vizitat profilul. Uitați-vă la toate fotografiile, la texte și faceți referire la ele în mesaj.

Scrieți întotdeauna mesaje individuale.

Pentru că nu aveți nevoie de o singură persoană.

Utilizați paragrafe, virgule, semne de punctuație. Un text în bloc este descurajant la prima vedere, cu o structură bună facilitați fluxul de lectură.

Utilizați paragrafe, virgule, punctuație.

Puneți o întrebare sau o teză care necesită un răspuns. Poți să provoci ceva în liniște! De exemplu, scrieți: "Te-am înțeles! Știu de ce ai ales exact acest top pentru poza ta de profil."

Ultimul pas: De la Tinder la Whatsapp și compania

Avea succes pe Tinder înseamnă să nu lași comunicarea să se prelungească inutil prin Tinder. Pentru că atunci când cauți o întâlnire, nu vrei să stai pe chat săptămâni întregi, ci vrei să te întâlnești cu cineva.

Și primul pas, logic, este să tragi comunicarea la niveluri mai private.

Ca bărbat, nu-i cere numărul ei de telefon, dă-i-l pe al tău!

Făcând acest lucru, o faci să simtă că ea însăși deține controlul. Ea poate decide când este pregătită să te agațe. O linie directoare bună pentru următorul pas este de două-trei zile. Dacă discutați mult, vă înțelegeți bine și chiar vreți să vă întâlniți în persoană, lăsați numărul dvs. acolo.

Există utilizatori pe Tinder care nu au nicio intenție de a face următorul pas. Dacă nu sunteți interesat de o cunoștință online, rupeți astfel de contacte. Nu face bine nimănui dacă urmărești obiective diferite de cele ale persoanei cu care te întâlnești și acumulezi o presiune inutilă.

Pentru femei, următorul pas este, practic, un pic mai complicat, deoarece Tinder este plin de ciudați și idioți la nesfârșit. Așa că, dacă vrei să o convingi de altceva, fii autentic, sincer și, mai presus de toate, nu fi sexist.

Cuvintele deocheate sunt, de asemenea, nepotrivite în al doilea sau al treilea mesaj. Și, de asemenea, zecile de emoticoane par pur și simplu nevoiașe și deloc simpatice. Acordă-i timp, dar fără să pierzi timpul. Dacă observați că nu se armonizează sau că nu are nicio dorință de a se întâlni, ci vrea doar să treacă plictiseala online, bifați-o!

Căutați-o!Bonus: Zece fapte de care să țineți cont atunci când folosiți Tinder:

În final, dar nu în ultimul rând, am dori să vă oferim zece fapte de care să țineți cont despre Tinder. Acestea sunt pentru a vă arăta ce este Tinder, pentru cine este Tinder și la ce ar trebui să fiți atenți pe Tinder.

 • Tinder nu este pentru dragostea adevărată, este mai mult pentru distracție, comunicare și întâlniri ocazionale.
 • Sexismul este complet deplasat aici, există deja destui idioți.
 • Trebuie să fii dispus să te arăți, fără fotografii poți șterge aplicația chiar acum.
 • Fiți activi și scrieți mesaje, mailuri personale, nu postări plictisitoare 08/15.
 • Dacă ai peste 40 de ani, găsește altceva de făcut. Tinder este optimă pentru cei între 18 și 35 de ani.
 • O singură fotografie nu este niciodată suficientă, ar trebui să încărcați minim cinci fotografii.
 • Pozele singure nu sunt suficiente, modificați-vă textul profilului, mai ales ca bărbat.
 • Femeile caută validare pe Tinder, bărbații o aventură erotică. Este adevărat în 80 la sută din timp.
 • Rămâi îmbrăcat! Întotdeauna. Fie că este pe poza de profil sau prin mesaj. Fără nuditate, indiferent de ceea ce căutați.
 • Nu fiți meschin. Cu cât ești mai deschis, cu atât mai multe meciuri vei avea. (Culoarea părului este cu adevărat un criteriu de knockout, de exemplu?)

Limba de jos este că Tinder este Tinder, o lume în sine, iar dacă nu vă simțiți confortabil aici, nu veți face niciodată parte din ea.

Pentru a folosi Tinder cu succes, lumea superficială, dar ocazional interesantă și distractivă a aplicației trebuie să fie în sângele tău. Trebuie să fii dispus să îmbrățișezi necunoscutul și, cel mai important, să nu-l iei prea în serios. Este foarte puțin probabil să te îndrăgostești pe Tinder. Dar s-ar putea să ieșiți la întâlniri, să găsiți noi contacte și poate chiar să vă distrați puțin.Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te
8,8

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Întâlnește persoane singure din România care caută sex
7,5