Învățați o nouă limbă acasă - Este posibil!

Dacă doriți să învățați o limbă nouă, cel mai bine este să mergeți în țara în care se vorbește limba respectivă, conform înțelepciunii convenționale în materie de învățare a limbilor străine. Ceea ce pare simplu, este de obicei asociat cu un anumit efort.

Experții în lingvistică din echipa editorială a Buyer's Compass sunt pasionați de călătorii, dar ei cred că puteți dobândi, de asemenea, o bază solidă de cunoștințe lingvistice încă de acasă, pentru a vă ușura munca atunci când călătoriți.

La urma urmei, în epoca internetului și a conectivității globale, este ușor să înveți o nouă limbă de acasă. Cu ajutorul aplicațiilor de învățare, al programelor de învățare, al tandemurilor online sau al videoclipurilor, acest lucru este foarte bine posibil și acasă.


În cele ce urmează, am dori să subliniem pe scurt cum puteți cu ușurință învăța sau îmbunătăți o nouă limbă fără a fi nevoie să părăsiți cei 4 pereți:

Aplicații de învățare a limbilor străine

Există o varietate de diferite aplicații de învățare a limbilor străine disponibile între timp, cu ajutorul cărora puteți învăța cele mai populare limbi destul de beque prin intermediul unei aplicații. Astfel de aplicații de învățare sunt de obicei potrivite atât pentru începători, cât și pentru cei avansați, deoarece lecțiile acoperă fiecare diferite niveluri și diferite domenii de viață. Cele mai populare aplicații de învățare a limbilor străine sunt Babbel, Busuu și Duolingo.

Găsește un partener de tandem online

Pentru cei care sunt puțin mai avansați, este ușor să găsiți un partener în tandem cu care puteți aranja în mod convenabil să exersați împreună prin Skype, Zoom sau Google Hangout. În acest caz, nu contează dacă partenerul de tandem locuiește aproape de tine sau locuiește în America de Sud, de exemplu, dacă vrei să înveți spaniola. Unde găsiți un partener de tandem? Pentru mulți utilizatori, un simplu anunț de mică publicitate sau o căutare pe forumurile de internet adecvate funcționează. Dar chiar și pentru asta există acum aplicații care fac exact ceea ce ai nevoie. Parteneri tandem pentru învățarea limbilor străine din întreaga lume. Astfel de aplicații sunt, de exemplu, Tandem, HelloTalk sau Speaky.

(Netflix) Urmăriți filme și seriale în versiunea originală

Această opțiune are sens, de asemenea, dacă aveți deja cunoștințe de bază ale unei limbi străine. Puteți nämmlich selecta limba originală în setări și vă puteți familiariza în acest fel cu pronunția. În același timp, este recomandat să activați subtitrările în limba respectivă, pentru a putea citi alături de ea. Mai ales la început, când totul sună încă ca o propoziție lungă, acest lucru este foarte util.

Citerea cărților în limbi străine

Deși mai puțin digitală, nu este mai puțin importantă. Pentru cei care învață o limbă, sunt recomandate și cărțile simple în limba respectivă. Se pot folosi și cărți speciale cu două limbi. Pe o parte se vede textul în limba străină, iar pe cealaltă parte, de exemplu, în germană.

VIDEO-uri de învățare pe YouTube

Nu există nimic ce nu se poate găsi pe YouTube. Când vine vorba de învățarea limbilor străine, YouTube este, de asemenea, un loc ideal pentru a căuta tutoriale și videoclipuri explicative. Indiferent de limba pe care doriți să o învățați, sunt șanse să găsiți materiale potrivite. Și, bineînțeles, același lucru care se aplică la Netflix se aplică și la YouTube. Din nou, puteți căuta reportaje, de exemplu, sau programe de știri în limba străină pe care o doriți.

După cum puteți vedea, există multe modalități de a învăța și de a îmbunătăți noi limbi străine fără a ieși din casă. Pe această pagină, vom examina mai îndeaproape diverse aplicații de învățare a limbilor străine și vom compara fiecare aplicație cu toate caracteristicile sale, conținutul de învățare și, bineînțeles, costul.


Cele mai populare secțiuni


Cele mai populare recenzii

Cât de bună este aplicația de învățare a limbilor străine Mondly? Experiențe cu Mondly (pentru spaniolă)
Mondly
Cât de bună este aplicația Busuu de învățare a limbilor străine? Experiențe cu Busuu (pentru spaniolă)
Busuu
Cât de bună este aplicația de învățare a limbilor străine Babbel? Experiențe cu Babbel (pentru spaniolă)
Babbel