Cât de bună este aplicația Busuu de învățare a limbilor străine? Experiențe cu Busuu (pentru spaniolă)


75%

(75/100 puncte)


Busuu nu este doar o aplicație de învățare a limbilor străine, ci și o imensă comunitate globală, dintre care unii vă vor corecta temele și vă vor oferi feedback cu privire la abilitățile dumneavoastră lingvistice.
Aplicație de învățare a limbilor străine și comunitate mondială
spune Ben

În reclamă, Busuu promite că puteți învăța o nouă limbă cu un angajament de timp de doar 10 minute pe zi. Este adevărat?

.

Suficiente motive pentru a ne convinge și a ne uita mai atent la aplicația de învățare a limbilor străine Busuu.

.

În cadrul testului nostru, dorim să învățăm spaniola și să testăm aplicația în mod extensiv pe parcursul mai multor săptămâni.

.Busuu în comparație

Aplicație de învățare a limbilor străine cunoscută la nivel mondial

Aplicațiile de învățare a limbilor străine sunt în vogă. Una dintre cele mai populare aplicații de învățare a limbilor străine este Babbel.

Aplicație pentru învățarea limbilor străine cu cele mai multe limbi

Mondly este o aplicație de învățare a limbilor străine cu peste 40 de limbi străine diferite. Nicio altă aplicație nu oferă atât de multe limbi diferite combinate într-o singură aplicație.

Aplicație de învățare a limbilor străine și comunitate mondială

Busuu nu este doar o aplicație de învățare a limbilor străine, ci și o imensă comunitate globală, dintre care unii vă vor corecta temele și vă vor oferi feedback cu privire la abilitățile dumneavoastră lingvistice.


Busuu Pro

 • Comunitate lingvistică numeroasă, cu vorbitori nativi din întreaga lume

 • Certificat oficial McGraw-Hill Education disponibil pentru orice nivel de limbă

 • Lecții private, în plus, sunt posibile și online

 • Plan individual de învățare cu previziuni de realizare a obiectivelor

 • Lecții variate și distractive (inclusiv audio + video)


Busuu Dezavantaje

 • Nu este potrivit pentru niveluri lingvistice avansate

 • Nu toate limbile sunt la fel de extinse ca, de exemplu, engleza, spaniola, franceza.


Testul de înscriere și plasare la Busuu

Înregistrarea se face rapid. Dacă nu aveți cunoștințe lingvistice, puteți începe imediat cu prima lecție. Cine are deja cunoștințe, ar trebui să facă mai întâi un test de plasament pentru a găsi nivelul de intrare potrivit.

Testul de plasament se face în 5-10 minute. Aici utilizatorului i se prezintă sarcini de înțelegere și gramatică, pe care trebuie să le parcurgeți cu ajutorul unor texte cloze, de exemplu. După aceasta, utilizatorul este informat direct cu privire la nivelul de intrare corespunzător.

.

Înainte de a începe, Busuu vă pune câteva întrebări despre obiectivele dvs. de învățare, în ce zile ale săptămânii și la ce ore preferați să studiați (veți primi apoi notificări, dacă doriți) și cât timp doriți să studiați pe zi.

.

În funcție de informațiile pe care le furnizați, Busuu face o predicție a momentului în care v-ați putea atinge obiectivul de învățare. În cazul meu, am specificat ca obiectiv "Să înțeleg radioul și televiziunea locală"; cu un angajament de 10 minute pe zi, aș atinge obiectivul în aproximativ 13 luni și 12 zile.

.

După ce ați făcut toate acestea, planul dvs. de studiu este stabilit și tot ce trebuie să faceți cu adevărat este să "lucrați" prin el în mod consecvent.

.


Recomandarea noastră: Babbel
Aplicație de învățare a limbilor străine cunoscută la nivel mondial

Aplicațiile de învățare a limbilor străine sunt în vogă. Una dintre cele mai populare aplicații de învățare a limbilor străine este Babbel.Cum funcționează mai exact Busuu?

La Busuu există în prezent 12 limbi diferite și numeroase lecții în diferite niveluri de limbă. Aproximativ 40-70 de lecții pe nivel de limbă.

.

Lecțiile individuale se bazează pe așa-numitul CECR = Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi. Nivelurile de limbă sunt marcate aici cu literele A,B,C și sunt clasificate din nou în cadrul literelor.

.

La Busuu vă puteți perfecționa în nivelurile A1, A2, B1 și B2. Busuu nu oferă nivelurile avansate C1 și C2. Acum, aplicația de învățare Busuu este foarte potrivită pentru începători și pentru persoanele care au cunoștințe de primă limbă.Dar dacă aveți deja cunoștințe avansate ale limbii țintă, v-ați plictisi pe Busuu.

Lecțiile individuale Busuu au accente diferite și sunt combinate cu diferite metode de învățare. În zonele de focalizare, de exemplu, sunt predate anumite abilități gramaticale sau sunt abordate diverse subiecte cotidiene.

.

Metodele de învățare metode de învățare oferite de Busuu includ, de exemplu, videoclipuri, antrenamente de vocabular, dialoguri citite cu voce tare, conversații, fișiere audio pentru a exersa ascultarea și înțelegerea sau așa-numitele chestionare, cu ajutorul cărora puteți repeta și testa ceea ce ați învățat înainte. Fiecare lecție conține mai multe astfel de elemente, dar nu toate. În acest fel, învățarea cu Busuu rămâne mereu variată.

.

Certificat oficial posibil de obținut 

.

În plus față de învățarea independentă în propriul ritm, Busuu oferă, de asemenea, opțiunea de a susține un test la sfârșitul unui nivel de competență (adică A1, A2, B1, de exemplu) pentru a obține un certificat oficial de absolvire de la McGraw-Hill Education

>.

Puteți lua acest certificat doar dacă sunteți utilizator premium al Busuu. Adică, cu abonamentul gratuit nu este posibil.

.

Feedback din partea comunității de vorbitori nativi.

O altă caracteristică care trebuie subliniată despre Busuu este comunitatea Busuu.

.

Există utilizatori Busuu din întreaga lume care învață o nouă limbă la fel ca și dumneavoastră. În timp ce tu ești în Germania și înveți spaniola, de exemplu, există mulți utilizatori Busuu din Spania sau America de Sud care sunt vorbitori nativi de spaniolă și care doresc să învețe o altă limbă pe Busuu.

.

Comunitatea Busuu se ajută reciproc. Astfel, veți vedea că exercițiile dvs. de pronunție și de gramatică sunt corectate și de oameni reali și vorbitori nativi undeva în întreaga lume. Apoi, puteți, de asemenea, să faceți networking cu vorbitori nativi pe Busuu și să rămâneți în contact în acest fel. În același mod, puteți corecta și exercițiile altor utilizatori în limba dvs. maternă.

>

Sună ca o muncă suplimentară? Nu chiar, veți vedea că a corecta eforturile de învățare ale altor persoane și a le oferi feedback poate fi foarte distractiv din când în când.

.

Sunt disponibile rezervări pentru lecții private

În plus față de lecțiile din aplicația de învățare, Busuu vă permite, de asemenea, să rezervați lecții private cu un vorbitor nativ (Busuu Live).

Pe lângă lecțiile din aplicația de învățare, Busuu vă permite să rezervați lecții private cu un vorbitor nativ (Busuu Live).

.

Pe Busuu Live veți găsi profesori selectați care vă pot preda conținutul Busuu într-o conversație 1 la 1 pe laptop și prin intermediul camerei.

.

Busuu Live poate fi o complementare ideală a lecțiilor Busuu obișnuite, de exemplu, pentru a exersa o conversație cu un vorbitor nativ sau pentru a aprofunda anumite întrebări, cum ar fi utilizarea corectă a timpurilor.

Busuu Live este, de asemenea, disponibil pentru utilizatorii Busuu premium. Cu toate acestea, funcția nu este inclusă în pachetul premium propriu-zis. Pentru Busuu Live se plătește aproximativ 10 EUR pe oră privată. Cu cât rezervați mai multe lecții, cu atât lecțiile private devin mai ieftine.
.  

.Este Busuu gratuit? Cât costă aplicația de învățare Busuu?

Aplicația Busuu nu este disponibilă gratuit, dar puteți folosi multe lecții gratuit. Cantitatea de conținut gratuit oferită pe Busuu este mult mai mare decât, de exemplu, decât cea oferită de concurentul său Babbel.

Așa că, dacă sunteți încă nedumerit cu privire la ce aplicație de învățare a limbilor străine să folosiți, este cu siguranță logic să vă înscrieți gratuit. Cu versiunea gratuită, vă veți scufunda cu ușurință în diferitele tipuri de sarcini ale Busuu și veți avea destul de repede o imagine perfectă dacă Busuu este pentru dvs. și dacă doriți să îmbunătățiți limba cu această aplicație.

.

Cum arată costul lui Busuu?

Ca multe alte aplicații de învățare a limbilor străine, Busuu vă oferă opțiunea de a vă abona. Prețurile diferă în funcție de durata și de varianta abonamentului. Cu cât durata este mai lungă, cu atât suma lunară este mai ieftină. Mai jos aveți o scurtă prezentare generală:

Termen de 3 luni:

 • Basic: Gratuit
  (1 limbă restricționată)
 • Premium: 9,99 EUR / lună
  (1 limbă completă)
 • .
 • Premium Plus: 11,66 EUR / lună
  (în limba engleză) (12 limbi complete)
 • .

Termen de 12 luni:

 • Basic: Gratuit
  (1 limbă restricționată)
 • Premium: 5,83 EUR / lună
  (1 limbă completă)
 • .
 • Premium Plus: 6,66 EUR / lună
  (în limba engleză) (12 limbi complete)
 • .

Termen de 24 de luni:

 • Basic: Gratuit
  . (1 limbă restricționată)
 • .
 • Premium: 5.41 EUR / lună
  (1 limbă completă)
 • .
 • Premium Plus: 6,23 EUR / lună
  (în limba engleză) (12 limbi complete)
 • .

Este bine de știut: Dacă așteptați câteva zile după înregistrarea gratuită, există o mare probabilitate să obțineți o altă reducere de la Busuu la prețurile standard menționate aici. În cazul nostru a fost chiar o reducere de 50%, ceea ce este destul de generos.

.

Cancelarea abonamentului la Busuu

.

Cancelarea abonamentului la Busuu este cât se poate de simplă. Dacă mergeți la profilul dvs. pe pagina Busuu, la Settings și accedeți la elementul de meniu Membership, puteți apoi dezactiva abonamentul premium acolo.

Avantajul de a face acest lucru din timp: Abonamentul dvs. premium nu va fi reînnoit automat și, bineînțeles, puteți utiliza funcțiile premium până la sfârșitul perioadei rezervate.

.

Nu trebuie să vă gândiți la termene limită pentru anulare. Trebuie doar să o faceți "la timp", cum se spune, adică înainte de sfârșitul perioadei, dacă doriți.

.

Din experiența mea Busuu se recomandă să vă înscrieți pentru un abonament premium de 12 luni. Este cu siguranță suficient timp pentru a parcurge fără stres cursurile oferite acolo pentru o limbă aleasă.
.
În plus față de oferta standard Busuu, puteți, de asemenea, să rezervați lecții private individuale cu profesori de limbi străine certificați. Prețul mediu pentru o lecție particulară este de aproximativ 10 EUR. Cu cât rezervați mai multe lecții într-un pachet, cu atât este mai ieftin. Pentru 5 ore plătiți în jur de 45 EUR.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Babbel. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Concluzie despre aplicația de învățare a limbilor Busuu

Poți învăța cu adevărat o limbă nouă cu un angajament de timp de 10 minute la Busuu?

Da, puteți, dacă urmați în mod constant planul de învățare creat de Busuu, puteți într-adevăr să vă îmbunătățiți enorm de la o săptămână la alta, învățând vocabular nou, precum și gramatică. În plus, vă puteți îmbunătăți și înțelegerea auditivă prin intermediul conținutului audio-vizual oferit de Busuu. Cu ajutorul comunității Busuu, care este formată din vorbitori nativi, puteți, de asemenea, să obțineți feedback cu privire la pronunția dumneavoastră

>

.

Aplicația Busuu de învățare a limbilor străine este unică prin faptul că combină trei elemente într-unul singur. Unul este metoda interactivă de învățare a limbilor străine combinat cu o comunitate mondială și cu posibilitatea de a lua chiar și lecții private cu profesori Busuu preselectați. Totul din confortul propriei locuințe, pentru că întotdeauna înveți limba online cu Busuu.

.

În plus față de lecțiile standard la nivelele lingvistice obișnuite, cum ar fi A1, B2 etc., Busuu vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a vă îmbunătăți abilitățile de ascultare cu ajutorul unor scurte articole video din New York Times, din The Economist (pentru limba engleză) sau din El País pentru limba spaniolă. Este foarte amuzant și foarte distractiv. Bineînțeles, acest formular nu este potrivit pentru începătorii totali. Dar de la nivelul lingvistic A2 și B1 destul de o extensie foarte bună.

>

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Aplicație de învățare a limbilor străine cunoscută la nivel mondial
9,5

 • Puțin timp necesar pentru fiecare lecție (aprox. 15 min.)
 • Ofertă în 14 limbi diferite
 • Învățați o limbă străină când și unde doriți
 • Cu 6-12 EUR / lună mult mai ieftin decât un curs de limbi străine
Aplicație pentru învățarea limbilor străine cu cele mai multe limbi
8,5

 • Peste 40 de limbi (mai mult decât orice altă aplicație)
 • Proiectat în mod clar și intuitiv
 • Utile chiar și cu puțin timp
 • Conversațiile cu chatbotul sunt posibile
Aplicație de învățare a limbilor străine și comunitate mondială
7,5

 • Comunitate lingvistică numeroasă, cu vorbitori nativi din întreaga lume
 • Certificat oficial McGraw-Hill Education disponibil pentru orice nivel de limbă
 • Lecții private, în plus, sunt posibile și online
 • Plan individual de învățare cu previziuni de realizare a obiectivelor
 • Lecții variate și distractive (inclusiv audio + video)

FAQ - Busuu

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
9
Average: 9 (2 votes)

Comentarii

27/01/2021 -14:28
Lerni

Platforma de învățare excelentă. Mult mai bună decât la școală.

>.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
04/03/2021 -15:31
Sunny

Mi se pare că funcțiile comunității de aici sunt foarte bune. Un da și ia. De asemenea, învăț spaniola cu Busuu și sunt întotdeauna fericit când văd că oameni reali comentează sarcinile mele și scriu ceva frumos. De asemenea, am ajutat mulți cursanți de limbi străine cu sarcini în limba germană. Asta e ușor și rapid pentru mine. Dar cumva îmi face bine să știu că îi pot ajuta pe alții cu limba mea.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
15/03/2021 -17:40
Raik

Îmi place bussuu în principal din cauza comunității. O caracteristică foarte mișto. Cu toate acestea, nu pot acorda punctajul maxim, deoarece cred că ați putea proiecta comunitatea lingvistică și mai bine. Deci, construiți liste reale de prieteni, chiar și funcții mult mai bogate sunt de conceput aici. Păcat că Busuu nu exploatează întregul potențial. Dar pasul în direcția cea bună a fost făcut. Cine știe, poate că aplicația este în continuare dezvoltată.

.
User rating
8
Average: 8 (1 vote)