Sex prin intermediul aplicației, fără lungi dus-întors? Experiențe cu aplicația C-Date


76%

(76/100 puncte)


C-date este, fără îndoială, cea mai cunoscută aplicație de sex dating! Site-ul și aplicația corespunzătoare au fost concepute pentru femeile și bărbații care caută aventuri sau aventuri sexuale complet neangajante.
Cea mai populară aplicație de întâlniri sexuale
spune Ben

Cum funcționează exact C-date?

Simplu îți creezi online profilul personal, bifezi ce preferințe erotice ai și apoi poți începe. Dacă totul merge bine, în scurt timp puteți aranja o întâlnire sexuală, unde este foarte fierbinte hergeht.

Și chiar poți să obții întâlniri de sex atât de repede aici?

Pentru a verifica, am aruncat o privire mai atentă la C-Date. Dacă C-date funcționează la fel de bine cum se promite în publicitate, ne uităm acum la

Așa că haideți să intrăm direct în joc și să nu pierdem timpul.C-date în comparație

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.

Întâlnește persoane singure din România care caută sex

Întâlnește cu ușurință persoane singure locale din zona ta care caută doar să se distreze.

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.


C-date Pro

 • Pentru femei, calitatea de membru este complet gratuită

 • Tu decizi cu cine vrei să-ți împărtășești propria imagine

 • Cota de femei este ridicată, ceea ce crește semnificativ șansele

 • Comunitatea convinge prin activitate


C-date Dezavantaje

 • Anularea calității de membru trebuie să se facă prin fax

 • Doar abonamentul Premium permite bărbaților să îl folosească fără restricții

 • Nu există opțiunea de a introduce un text de profil

 • Previzualizarea profilului propriu este puțin confuză


Cu doar câteva clicuri pentru o întâlnire sexuală fierbinte?

Cine se înscrie la C-date vrea să știe de fapt un singur lucru: cât trebuie să aștept pentru o întâlnire sexuală în viața reală.

Sunt sigur că mai ai câteva întrebări importante privind discreția și anonimatul pe site-ul C-Date. Vom ajunge la acestea mai târziu, dar deocamdată, ne interesează întrebarea tuturor întrebărilor:

Puteți cu adevărat să inventați aici întâlniri sexuale rapide la o simplă apăsare de buton?

În principiu, este posibil....

Dar...

Așa cum v-ați putea aștepta, există întotdeauna un "dar". Dar mai întâi de toate:

Experiențele arată că puteți stabili cu siguranță întâlniri sexuale private cu C-date. Puteți deja să vă lăsați cu adevărat în voiajul aici.

Dar chiar este nevoie de doar câteva clicuri pentru a face asta?

De fapt, acest lucru trebuie privit într-un mod oarecum nuanțat: Femeile pot aranja să facă sex cu bărbați pe C-date la o simplă apăsare de buton, ca să spunem așa. Bărbații, pe de altă parte, au provocarea de a se confrunta cu o mulțime de concurență masculină. Prin urmare, ei trebuie să depună ceva mai mult efort în comparație cu femeile.

Cu toate acestea, și bărbații nu ar trebui să se îngrijoreze!

În principiu, acest lucru nu este o vrăjitorie și este destul de fezabil. Trebuie să vă amintiți întotdeauna care este scopul aplicației C-date: Toți cei care sunt înregistrați aici, atât femei, cât și bărbați, doresc sex. Un punct de plecare mai bun în căutarea unei aventuri rapide cu greu poate exista în general.

Aceasta este de fapt baza perfectă pentru asigurarea unei vieți sexuale variate.

Un lucru de care bărbații ar trebui să fie conștienți, totuși, este faptul că nu vor pune piciorul în prag dacă se dau stângaci la doamne. Ziceri de genul "Hei, iubito, vrei să ne întâlnim mâine pentru o partidă de sex?" este puțin probabil să aibă succes. În orice relație femeie-bărbat, ar trebui să construiești mai întâi încrederea. Mai târziu, vom explica mai în detaliu cum poți face asta cel mai bine.

Înainte de a continua cu ghidul nostru pas cu pas pentru C-date, iată câteva date despre această aplicație de întâlniri ocazionale:

 • C-date este pe piață din 2008. Aplicația este principalul furnizor de întâlniri ocazionale din lume
 • Platforma a fost promovată în diverse reviste pentru femei și la televiziune. Din acest motiv, furnizorul este cu siguranță un nume cunoscut de bărbați și femei
 • În fiecare zi, se spune că peste 25.000 de noi membri se înscriu la C-Date, iar acesta este deja un număr uriaș. Deci, asta înseamnă că numărul iubitorilor de sex fără obligații crește cu cel puțin 25.000 în fiecare zi
 • Există aici și utilizatori care sunt luați și care caută o aventură fără obligații. Dar majoritatea sunt solo.

Recomandarea noastră: Flirt.com
Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.Începeți direct cu C-Date după înregistrare

Sunt sigur că următorul scenariu sună familiar:

Ești înfierbântat de întâlniri și decizi să te înregistrezi pe un site de întâlniri. Cu toate acestea, nu se pune problema de viteză, deoarece....

...prima ta sarcină este să creezi un text de profil, ceea ce se poate dovedi deja a fi un obstacol. Probabil că vă simțiți la fel ca mulți alții: habar nu aveți ce să scrieți...Poate scrieți că sunteți "în căutarea unui partener cu care să împărtășiți momente".

Așa era atunci în principiu, dar deja, pentru că în cele din urmă doriți să așteptați și să discutați mai multe detalii cu partenerii de flirt anonim în mod individual.

Dacă acest lucru vă sună familiar, veți fi cu siguranță încântați de C-Date. Pe C-Date, nu este necesar niciun text de profil, așa că puteți răsufla ușurat în această privință.

Este chiar așa?

Da, chiar nu trebuie să vă deranjați cu scrierea unui text de profil!

Dar ce trebuie să faceți în schimb?

În afară de vârstă și înălțime, informațiile cerute pe C-Date includ starea civilă, locul de reședință, culoarea ochilor și a părului, lungimea părului, educație/ocupație, obiceiuri de băutură, fumător/nefumător, orientare sexuală și semnul zodiacal.

Achso, nu uita......

Apoi alege încă trei atribute pentru a te descrie puțin din punct de vedere al caracterului. În plus, ar trebui să comunici și ce anume cauți de fapt la C-Date. Pentru aceasta, întregul spectru vă este disponibil: De la o relație serioasă, la o aventură, la o aventură de o noapte.

În cele din urmă, este vorba tot despre informațiile despre preferințele tale sexuale. În acest scop, ai la dispoziție 84 de imagini care te excită, astfel încât să îți poți clarifica un pic mai bine tipul erotic. În profilul tău, acest lucru ar putea arăta astfel:

 

preferințe erotice cdate

Dacă vă conectați o dată pe zi, puteți, de asemenea, să răspundeți la o întrebare a zilei, ceea ce ar putea să vă crească și mai mult șansele. Această întrebare oferă un alt avantaj, deoarece puteți vedea întotdeauna cât de activ este un utilizator în comunitate

Este aceasta tot ce trebuie să luați în considerare?

Da, cel puțin în ceea ce privește informațiile din profilul dumneavoastră.
Vă ajută cu adevărat să ajungeți acolo?

În continuarea textului ne vom ocupa mai detaliat de avantajele și dezavantajele întâlnirii sexuale cu C-date. În plus, veți afla cum vă puteți crește șansele de succes pe C-Date, indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie.

Cu siguranță, veți afla și cum vă puteți crește șansele de succes pe C-Date.

Concluzie: Dacă sunteți interesat de un parteneriat permanent și nu vă plac aventurile de o noapte, C-Date nu este cu siguranță recomandat. Aici este vorba strict despre aventuri rapide.

Desigur, chiar și o relație sexuală se poate transforma, teoretic, într-o relație. Cu toate acestea, nu ar trebui să mergeți cu această așteptare în aventura C-Date, deoarece în general, utilizatorii sunt pe plăcerea sexuală pură de la.

Vă rugăm să rețineți, de asemenea, următoarele:

C-Date nu vă oferă prea multă libertate în ceea ce privește profilul dumneavoastră. Sunt oferite doar cele mai importante informații, dincolo de acestea nu aveți posibilități de a vă prezenta persoana în mod individual. Probabil că operatorul este interesat de faptul că membrii comunică între ei și apoi solicită detalii suplimentare. Cu siguranță că această procedură va diviza puternic opiniile. În timp ce unii consideră că este bine că vă limitați la cele mai necesare, alții consideră din nou că aici se pot exprima prea puțin în mod individual.
În cele din urmă, doar încercați și formați-vă propria opinie.

 Sex gratuit cu C-date

Este posibilă o utilizare gratuită a C-Date?

Acest lucru este valabil cel puțin pentru femei, deoarece acestea nu trebuie să plătească nimic pentru abonament. Odată ce s-au înscris, ele pot beneficia pe deplin de abonamentul premium. Probabil că acesta este și motivul pentru care rata femeilor pe C-date este atât de bună.

În schimb, dacă bărbații vor să cunoască femei, trebuie să opteze pentru un abonament plătit. Cu siguranță că mulți pot considera acest lucru ca fiind nedrept. Cu toate acestea, furnizorii vor să împiedice ca mult prea mulți bărbați să se înscrie. În acest fel, se poate asigura un raport relativ echilibrat între sexe.

Ce înseamnă toate acestea pentru dumneavoastră ca utilizator?

Dacă un bărbat se înscrie pentru un abonament premium, atunci puteți presupune că este interesat efectiv de întâlniri sexuale. Pentru bărbați, acesta este din nou un mare avantaj, deoarece îi face să iasă în evidență din mulțime și lasă în urmă 90% dintre concurenții care nu vor să plătească. Astfel, rămân doar femeile și bărbații care au un interes serios pentru întâlniri sexuale fără obligații. Aceștia vin apoi, de asemenea, cel mai probabil, tot la obiectiv.

Datele de sex sunt posibile și prin intermediul aplicației C-Date

C-Date o puteți folosi atât pe PC / laptop, cât și pe smartphone. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să descărcați aplicația corespunzătoare. Vă putem asigura imediat că utilizarea aplicației este la fel de ușoară ca și utilizarea site-ului. Dacă aveți un abonament premium, puteți beneficia în egală măsură de funcțiile de pe internet și din aplicație.

În ceea ce privește ușurința de utilizare a aplicației, nu suntem atât de mulțumiți.

Dar nu vă faceți griji!

După ce ne-am uitat mai atent la recenziile mai multor membri și testeri, vă putem spune exact care sunt punctele asupra cărora ar trebui să vă concentrați atenția.

Consiliere pentru utilizarea C-Date

Imediat după ce vă înregistrați pe site-ul de întâlniri sexuale veți ajunge la membri. Dacă ați fost deja de multe ori pe platforme de dating similare, cu siguranță veți căuta mai întâi o funcție de filtrare. Acesta nu este cazul cu C-date! Se pare că nu există o funcție de filtrare!

Mai ales în ceea ce privește reședința și vârsta, o funcție de filtrare ar fi extrem de utilă și utilă.

C-Date chiar nu oferă o funcție de filtrare?

Dacă analizați recenziile utilizatorilor, veți descoperi rapid că lipsa unei opțiuni de filtrare este un punct major de critică. Dar chiar nu există? Da, bineînțeles, dar cu siguranță este bine ascunsă.

Iată unde se ascunde criteriul de filtrare în aplicație:

În primul rând, faceți clic pe "profilul meu" în meniu și apoi derulați până jos, unde scrie "criterii de căutare"."

...și puteți găsi funcția de filtrare și în portalul web C-Date:

Aici, însă, căutarea este mult mai ușoară. Dacă faceți clic pe poza dvs. de profil, găsiți în meniu elementul "Criterii de căutare".

Criterii de căutare și opțiuni de setare la C-Date

Cerințele de căutare corespund exact informațiilor pe care le-ați furnizat și în profilul dvs. Printre acestea se numără, de exemplu, locul de reședință, vârsta dumneavoastră și, bineînțeles, preferințele dumneavoastră sexuale. Aveți posibilitatea de a modifica aceste criterii în orice moment și apoi de a le salva.

Voilá

După aceea, când faceți din nou clic pe "Contacte", veți observa imediat ce s-a schimbat. Acum veți vedea doar membrii care corespund efectiv criteriilor de căutare.

Voilá

Vă veți vedea că v-ați schimbat criteriile de căutare.

Păcat: Nu există o vizualizare a tuturor membrilor

Sigur că ar fi frumos dacă ați putea vizualiza grupul de membri la data de C, dar, din păcate, nu este cazul. Doar anumiți membri vă sunt sugerați, și nu se știe după ce model îi selectează operatorul.

Cu siguranță, nu se știe după ce model.

Puteți găsi apoi membrii sugerați la "Contacte"

De ce se întâmplă asta?

Din păcate, rămâne un mister de ce sugestiile sunt listate la rubrica "Contacte". La urma urmei, ați presupune că acolo se află doar membrii cu care ați avut deja ceva de făcut, să zicem, i-ați contactat. Nu vă putem spune de ce C-Date procedează astfel, dar poate că într-o zi vor lucra la o îmbunătățire.

Așa găsești membri pe C-Date.

Așa găsești membri pe C-Date.

Dacă sunteți în aplicație sau pe portalul web, căutarea membrilor funcționează întotdeauna în același mod:

 • Căutați sugestiile care apar sub fila "Contacte"
 • Alternativ, puteți face clic pe "Fierbinte sau nu?". (pictograma cu degetul mare din aplicație)
 • Vezi ce membri ți-au vizitat profilul
 • Răspundeți la mesaje de la alți utilizatori

Utilizarea funcției "Hot or Not"

Cu această funcție, vi se vor afișa imagini ale unor utilizatori aleatorii și puteți alege să dați un Like sau nu. În comparație cu alte aplicații de swipe, cum ar fi Tinder, C-date nu afișează însă textul profilului. Din acest motiv, din păcate, nu putem judeca dacă membrii afișați sunt selectați pe baza criteriilor de căutare preferate.

Critici frecvente la adresa C-Date din partea altor utilizatori

Nu ne bazăm evaluările doar pe propriile impresii, ci încorporăm și opiniile altor utilizatori. Făcând acest lucru, am observat că majoritatea utilizatorilor C-date se plâng de procesul greoi de reziliere. Mai mult, unii utilizatori C-date s-au plâns și de experiențele mediocre pe care le-au avut cu alte contacte C-date.

Cu toate acestea, am observat că majoritatea utilizatorilor C-date se plâng de procesul greoi de reziliere.

Bărbații și femeile au critici diferite

Între bărbați răsună printre ei faptul că numeroase femei nu răspund deloc atunci când primesc un mesaj. Dacă nu vă distribuiți fotografia, de altfel, se spune că șansele de a primi un răspuns înapoi scad semnificativ.

Femeile văd, desigur, exact invers, pentru că primesc în câteva zile câteva sute de scrisori. Deoarece se poate înțelege deja, dacă acest lucru degenerează pentru doamne direct în stres și prevede critici. În plus, lipsește un text de profil, ceea ce face ca selecția să fie și mai dificilă. Femeile sunt în mare parte de acord că un text de profil oferă o primă impresie bună și poate indica no-gos.

Experiența noastră 100% personală cu C-Date

Doamna care a acceptat să testeze C-Date a primit și ea nenumărate mesaje în primele zile după ce s-a înscris. Înțelegibil că ea deja după un timp scurt nu mai putea răspunde fiecărui bărbat și a vrut. În cele din urmă, vrei să te distrezi în timp ce te întâlnești, stresul este acolo complet deplasat.

Cealaltă femeie a fost foarte supărată.

Concluzia noastră la platforma C-Date

Sigur că vă veți întreba acum, dacă ar trebui să pariați pe un abonament la C-Date, la toate, având în vedere astfel de critici?

Noi v-am recomanda în continuare. Cu toate acestea, vă sugerăm să vă interesați în prealabil despre ce este vorba în cazul întâlnirilor ocazionale. Nu trebuie să presupui sub nicio formă că vei întâlni femeia sau bărbatul visurilor tale în aceeași zi după ce te-ai înregistrat. Aceasta ar fi o presupunere complet greșită, indiferent de portalul de întâlniri.

La ce mă pot aștepta atunci?

În principiu, este destul de simplu și evident. Chiar dacă vă întâlniți online, nu este diferit de întâlnirea în lumea reală de acolo. De aceea, trebuie să fii respectuos și politicos online în orice moment, încercând în același timp să ieși în evidență din mulțime.

După aceasta, care sunt avantajele platformelor de dating?

În termeni foarte simpli:

Pe internet ai posibilitatea de a intra în contact cu până la 10 persoane în decurs de câteva luni. În viața de noapte probabil că cu greu vei reuși acest lucru.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Flirt.com. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Este C-date sigur?

În acest capitol analizăm aspectele relevante atunci când vine vorba de a evalua cât de sigură este cu adevărat platforma C-date.

Verificarea imaginii pe C-date

Platforma C-date se bazează pe anonimat și discreție, însă fotografiile dumneavoastră sunt supuse unei verificări atunci când sunt încărcate. Aici, C-date verifică dacă imaginile folosite sunt conforme cu propriile reglementări. De exemplu, C-date interzice complet imaginile nud. Are sens acest lucru pentru o platformă de întâlniri sexuale? Bineînțeles, se poate discuta despre asta.

Este testul de fapt fiabil?

Conform experienței noastre, putem confirma că verificarea imaginii C-Date funcționează în mod fiabil. Chiar și fotografiile pe care nu se vedea nicio față nu au fost toate acceptate. Aceasta este, de asemenea, o regulă a C-date.

Scamming: Ce este asta de fapt?

Când traduci scamming, înseamnă ceva de genul "înșelăciune". Astfel de escroci sunt, din păcate, întâlniți din nou și din nou pe platformele de dating. Inițial, aceștia sunt extrem de interesați de un contact. Dar, de îndată ce se ajunge la o întâlnire personală, găsesc cele mai aventuroase scuze. Dintr-o dată, mama lor s-a îmbolnăvit, trebuie să plece în străinătate cu afaceri în scurt timp sau nu-și pot permite un bilet de tren. Uneori, ceilalți utilizatori pot fi chiar convinși să transfere bani, dar nu-i mai primesc niciodată înapoi.

Din acest motiv, simpatia ta trebuie neapărat ținută în frâu atunci când vine vorba de acest tip de povești. Dacă vă luați această măsură de precauție, ar trebui să fiți în siguranță dacă folosiți C-Date.

Profilele false nu au existat în testul nostru C-date

Care utilizator al C-Date are opțiunea de a-și blura pozele de profil, iar textele de profil lipsesc și ele. Desigur, acest lucru face mult mai greu de demascat un profil fals. Cel puțin, noi nu am putut găsi niciunul în timpul testului nostru.

Pe de altă parte, am aflat de la câțiva bărbați utilizatori ai C-date că există într-adevăr membri de sex feminin care își fac reclamă cu fotografii de profil extraordinar de atractive. Dacă le scrieți apoi, acestea vă oferă servicii sexuale, care, bineînțeles, nu sunt gratuite. Conform politicii C-Date, această practică este interzisă, ca și pe toate celelalte site-uri de întâlniri, de altfel. Prin urmare, este extrem de important să raportați imediat astfel de profiluri la serviciul clienți C-date, dacă dați peste ele.

Raportarea profilurilor false

Puteți raporta un profil fals atât în aplicația C-Date, cât și direct pe site, făcând clic pe linkul "Raportează profilul". Având în vedere că nu am reușit să detectăm niciun profil fals în timpul testelor noastre, nu ne este posibil să judecăm care este timpul de răspuns al serviciului de asistență C-Date pentru astfel de acțiuni.

Afacerea cu membrii insistenți

Atât în versiunea pentru browser, cât și în aplicația C-Date, puteți bloca cu ușurință utilizatorii insistenți și puteți șterge chat-ul. Dacă doar ștergeți chat-ul, membrul vă poate oricând să vă scrie din nou. În cazul în care nu mai doriți să aveți niciun fel de contact, nu veți putea evita blocarea.

Testele noastre au arătat că membrii șterși pot fi foarte insistenți și încearcă mai des. Din acest motiv, blocarea este mult mai sigură în cazul în care ar trebui să fiți cu adevărat deranjat sau hărțuit de un utilizator.

Pentru acest motiv, blocarea este mult mai sigură dacă ar trebui să fiți cu adevărat deranjat sau hărțuit de un utilizator.

Concluzie: Conform testelor noastre, platforma C-date este destul de sigură în ceea ce privește falsurile. Dar nu poate fi complet exclusă, chiar dacă serviciul clienți al C-date face o treabă bună. În cazul femeilor membre trebuie să te aștepți mult mai des ca unele doamne să fie false, deoarece femeile nu trebuie să plătească nimic pentru un abonament, astfel că și furnizorilor comerciali le place să încerce acolo.

 

Clasamentul în comparație


Sex gratuit în fiecare săptămână? Sfaturi pentru mai mult succes pe C-Date

În reclama C-date promite aventuri sexuale rapide, dar se pare că nu este întotdeauna atât de simplu. A se vedea și critica de mai sus. Mase de bărbați vor sex, iar femeile nu știu încă ce vor. Cum ar trebui să se ajungă la o întâlnire sexuală?

Problema este legată de femei?

Bărbații sunt, din păcate, un pic mai diferit de femei. Dacă văd poza de profil a unei doamne frumoase și le place, îi scriu direct. La prima întâlnire este apoi similar: dacă este rezonabil de "sexy", ea vine fără îndoială ca parteneră de pat în cauză. Conversațiile lungi și întâlnirile de cunoaștere sunt complet de prisos din punct de vedere masculin.

În schimb, doamnele atât de "complicate". Acest comportament este adesea deja evident în timpul conversației, când femeile pun pur și simplu prea multe întrebări personale.

Desigur, majoritatea bărbaților vor răspunde la aceste întrebări pe cât posibil, În cele din urmă, doriți să păstrați șansele sale de a avea o întâlnire reală. În circumstanțe este apoi, de asemenea, ori cu plăcere picat cu plăcere, pentru a dazustehen mai bine.
Dar aveți grijă...

Ar trebui să se abțină, cu toate acestea, pentru că ar trebui să vă dați întotdeauna așa cum sunteți cu adevărat.

Dar ce își doresc cu adevărat femeile?

Pentru a le înțelege puțin mai bine pe femei, ar fi bine să vă uitați la două studii:
Acestea au ajuns la concluzia că femeile sunt la fel de interesate ca și bărbații de aventurile de o noapte, dorința este deci la fel de puternică.

Pe de altă parte, multe femei au, de asemenea, dificultăți în a-și limpezi gândurile. Prin urmare, ele au mai des îndoieli și îngrijorări și nu se pot angaja atât de repede într-o aventură cu un străin.

Pentru o mai bună înțelegere, ar fi bine să analizați puțin temerile feminine.

Cele următoare gânduri pot chinui femeile înainte de o aventură sexuală:

 • "Oh, nu, o aventură de o noapte este plictisitoare până la urmă, pentru că rutina este mereu aceeași. Bărbații sunt deja satisfăcuți, la urma urmei, atunci când au venit după câteva minute. Dorințele și nevoile femeii nu sunt, de obicei, luate deloc în considerare. Astfel de experiențe am avut deja prea des, ca și cum aș avea pe ea din nou Bock."
 • "Este posibil ca bărbatul să sufere de o boală contagioasă, iar eu aș putea lua ceva."
 • "O întâlnire sexuală este de fapt doar pentru prostituate, nu-i așa? Ce ar putea crede un bărbat despre mine, mai ales când va vedea câte prezervative strâng pe aici? Sunt sigură că vecinii ar crede că sunt o târfă dacă alți bărbați ar continua să mă viziteze aici."
 • "Să iau pilula iese din discuție pentru mine din cauza hormonilor. Pe de altă parte, aș putea rămâne însărcinată neintenționat dacă ceva nu merge bine cu prezervativul."
 • "Sentimentele se pot dezvolta și la o întâlnire sexuală și nu vreau să mă îndrăgostesc doar pentru a fi rănită mai târziu."
 • "Corpul meu nu este fără cusur, până la urmă, din păcate. Ce se întâmplă dacă nu mă găsește deloc atractivă dezbrăcată?

Încrederea este singurul lucru care poate face ca aceste temeri și îngrijorări să dispară. Iar aceasta nu vine din faptul că vedeți o fotografie a celeilalte persoane. Încrederea poate fi construită doar prin conversație, iar acest lucru poate dura diferite perioade de timp pentru fiecare femeie.

Cuvintele pot fi construite doar prin conversație, iar acest lucru poate dura diferit pentru fiecare femeie.

Consiliere pentru bărbați pentru a face sex cu succes la întâlniri

Există multe femei care nu au avut niciodată în viața lor o aventură de o noapte. Acum, partenerul tău de flirt poate fi gata să se angajeze în ea? Notă: Dar ea depinde atunci și de tine pentru a merge în acest sens. Câteva puncte esențiale ar trebui, prin urmare, să fie abordate de dvs., de exemplu subiectul contracepției.

Când o întâlniți, nu trebuie să o luați prin surprindere și să-i acordați tot timpul de care are nevoie pentru a se "dezgheța". Cu toate acestea, este în regulă să îi cereți un sărut. Un sărut emoționant poate sparge gheața și vă poate crește semnificativ șansele.

Câteodată nu se ajunge la sex imediat la prima întâlnire, ceea ce poate fi perfect de înțeles. Nu vă lăsați încurajată de acest lucru, ci mai degrabă așteptați cu răbdare, atunci vă veți atinge și dvs. obiectivul.

Consiliere pentru femei pentru a face sex cu succes la întâlniri

Dacă aveți temeri, nu le dați pur și simplu la o parte, ci tratați-le cu calm. Mai ales când vine vorba de bolile cu transmitere sexuală, aceste îngrijorări sunt absolut legitime, pentru că ele chiar există.

Este de înțeles dacă te angajezi în relații sexuale cu prezervativ prima dată. Dacă se transformă într-o aventură, atunci puteți cere și un test HIV sau alte certificate care vă vor oferi mai multă siguranță. Bineînțeles că trebuie să dați un exemplu bun și să faceți și aceste teste.

Ai dreptul, ca femeie, să te descarci sexual, nu este doar pentru bărbați. De aceea, nu trebuie să te simți vinovată sau rușinată dacă ai parteneri sexuali schimbători.

Este foarte posibil să auziți comentarii "stupide" din partea prietenilor și cunoscuților dacă viața dvs. sexuală este mai debusolată decât cea a unei persoane obișnuite. Dacă ar trebui să fiți întrebată despre "uzura masculină", spuneți clar că doriți să încercați mai întâi pe dumneavoastră, de exemplu, înainte de a vă lega.

Consiliere concrete pentru întâlniri de tip C-date

În profilurile membrilor veți găsi relativ puține informații despre fiecare persoană. Din păcate, acest lucru are dezavantajul că toate profilurile sunt similare. Acest lucru vă pune în fața marii provocări de a ieși în evidență din mulțime.

Dar ce puteți face?

Depinde în principal de fotografia ta, deoarece lipsește un text de profil. Totul depinde de modul în care vă prezentați în poza de profil. Acest lucru este valabil mai ales pentru utilizatorii de sex masculin.

5 criterii pe care poza ta de profil trebuie să le îndeplinească pentru a avea șanse mai mari la femeile C-Date

Poate că ai fost de ceva vreme pe site-urile de matrimoniale, dar nu ai avut decât un succes moderat cu doamnele? Te putem asigura că în majoritatea cazurilor este din cauză că pozele tale sunt prea proaste.


Recomandările noastre

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te
8,8

Întâlnește persoane singure din România care caută sex
7,5

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți

FAQ - C-date

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
7
Average: 7 (3 votes)

Comentarii

19/10/2020 -03:46
HornyRascal

Multe lucruri s-au schimbat pentru mine de când sunt aici. Și în sens pozitiv. Dacă înainte eram mai degrabă închis, acum sunt mai deschis în ceea ce privește sexul, dar și mai atent la dorințele și preocupările femeilor cu care fac sex. De fapt, le respect mai mult pentru că am devenit mai atent implicat în nevoile lor. Rămâi cu C-date. Este bun pentru mine.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
23/10/2020 -10:36
Profesor

Dreapta Reinfälle și eșecuri totale nu am avut încă. Dar poate și pentru că în principiu sunt destul de distant și doar încet-încet mă implic și mă apropii de ceilalți. Oricum, este ca și în cazul altor schimburi de contacte, de asemenea, că toată lumea se reprezintă ceva mai bine decât este în practică atunci. De asemenea, preferințele sexuale mi se pare că în parte sunt și dorințe. Până acum am avut câteva întâlniri foarte frumoase. În acest proces, am reușit, de asemenea, să realizez în sfârșit în realitate multe dintre fanteziile mele care îmi umblau mereu doar în cap. Acest lucru a avut, de asemenea, un efect asupra modului în care mă comport cu soția mea. Acum sunt din nou deconectat, dar m-aș relua oricând. Corona face ca acest lucru să fie doar puțin mai dificil.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
22/10/2020 -01:22
Bondel

Am fost cu C-date timp de un an. Sunt de fapt despre NewHoney vin pe ea, dar este da la fel. Până acum, în primul an, în jur de 10 întâlniri în care a fost o potrivire bună de trei ori, majoritatea nu atât de bună. Cu câțiva m-am angajat în sexul meu preferat, pe care îl găsesc rar în viața de zi cu zi. Chiar dacă aici se potrivește de multe ori bine din punct de vedere terapeutic, chimia rareori se ridică la nivelul așteptărilor. În general, nu aș recomanda C-date pentru că totul este prea neangajant și arbitrar pentru mine. În general, căutarea aici este prea consumatoare de timp pentru mine: În viața de zi cu zi reușesc să cunosc mai multe femei cu mai puțin efort, numai că atunci sexualitatea nu se potrivește deloc acolo, totuși, sunt foarte pretențios. Dacă toți erhlich și-ar specifica preferințele, ar fi vermjultich enfacher. Dar un sfat secret aș vrea să vă transmit. Iată ce mi-au spus adesea femeile. Ca femeie ești inundată de mesaje. Dacă tu ca femeie nu ai pretenții mari, poți avea parte de sex bun și mult sex. Dacă vrei o masă sau un hotel, bărbații de multe ori se plâng. Exact de aici trebuie să începi. Bineînțeles, merită doar dacă te poți întâlni mai des cu femeia. Am fost chiar eu însumi o dată seingeladen.

.

User rating
7
Average: 7 (1 vote)
01/11/2020 -04:59
Michael

Cdate este cel mai mare Beschiess care există în special pentru lumea masculină. Se cere cvasi imediat la bani. Pentru femei, totul se face nutritiv mult mai ușor, ele, de asemenea, nu trebuie să plătească nimic pot apela portalul creat în orice moment, și să scrie pentru a se juca cu bărbații și să se fută. Sau nu sunt deloc femei reale? Pentru că eu nu am avut încă nicio întâlnire. Contacte, însă, deja foarte multe, toate ar vrea să mă cunoască. Prin urmare, cred că stau hintertendran doar artiști de rip-off care conduc întregul, în fiecare an câștigă milioane de euro din lumea bărbaților.

.
User rating
2
Average: 2 (1 vote)
09/11/2020 -07:29
Rip-off

În opinia mea, nu există un singur furnizor de încredere de platforme de sex dating. Sau ar trebui să spunem chiar DAtingporalen în general? Este vorba despre (mulți) bani, care sunt câștigați în principal de la bărbații care ar dori să își extindă viața sexuală și speră ca în acest fel să aibă acces presupus ușor la femei permisive din punct de vedere sexual. Din curiozitate, am încercat prin toate serviciile care sunt cunoscute în mod obișnuit - și unele mai puțin cunoscute, de asemenea. Nici unul nu era lipsit de falsuri, nici unul nu are un sistem de verificare de încredere (pentru că acesta ar funcționa doar independent) și nici unul nu-și etichetează personalul, care se află în diverse roluri - uneori animator, alteori escroc, alteori moderator. Cu excepția poate a Joyclub, acolo trebuie să depui cartea de identitate.

.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
11/11/2020 -12:25
Tarik

Am devenit conștient de publicitatea TV. Înscrierea este rapidă și sunt eh gradat la domiciliu. Au egal multe femei kennenlernt, dar trebuie să spun că mă uit în intervalul mai în vârstă. Deci, mai degrabă femei mature. Asta funcționează până acum foarte bine. DAss falsurile sunt, nu-mi pot imagina. În curând voi ști mai multe. Nu sunt încă atât de concludent în cazul în care vreau să mă întâlnesc cu, așa că am venit la acest raport. Găsesc C-date bun.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
11/11/2020 -15:13
MatureLady

Ești și tu femeie și 50+? Înscrieți-vă, pe bune. Vei avea ocazia să cunoști tineri îndrăgostiți. Te face să te simți ca acum 30 de ani. Ar fi trebuit să încerci mai devreme.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
12/11/2020 -16:22
AtențieAtențieAtenție

Am plătit c-Date Premium timp de un an. Am trimis o cerere de reziliere prin mail, care a fost ignorată. Un an mai târziu, abonamentul meu a fost reînnoit pentru încă un an și aproximativ 500 EUR. Am cerut să mă lase din bunăvoință că, din păcate, nu am trimis o scrisoare recomandată la adresa din Luxemburg... Și acum? Îmi țin o prelegere despre caracterul obligatoriu al reînnoirii contractului și nici măcar nu vor să abordeze faptul că nu mai vreau să folosesc serviciul. Ei chiar cred că nu vrei să le spui asta și altora. Daunele sunt dar atunci sperăm că mai mari. Prin urmare, de aici WArnung mea WArnung. DEGETUL DEPARTE DE C-DATE! ABZOCKE!!!

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
13/11/2020 -11:42
UweWrites

Primul am crezut că voi cei de la Käuferkompass sunteți din nou un site afiliat care "raportează" dar nu are nimic de-a face cu realitatea! Vrei doar să te îmbogățești prin link-urile tale și să evaluezi pagina C-date bineînțeles pozitiv, pentru ca cât mai mulți oameni să citească fakebricht-ul lor și să se înscrie la c-date! Dar hei... raportul tău m-a făcut curios că sunt atâtea femei aici. Nu pot decât să o confirm. Cel puțin pentru Munchen. Poate din cauza prezenței televiziunii. Dar C-date mi se pare a fi Parshipul pentru întâlniri ocazionale. Datorită prezenței TV ridicate mulți membri activi. Și noua funcție de chat îmi place de asemenea.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
16/11/2020 -15:06
AntoniaBarda

Portalele de dating normale au căpătat cumva o imagine prăfuită prin Tinder. Cu toate acestea, dacă privim serios utilizarea în cercul de cunoștințe, devine rapid evident că Tinder este mai aproape de jocurile de pe smartphone decât de medierea reală a întâlnirilor. Mai ales în zona casual, ești în siguranță cu C-date, deoarece poți rămâne anonim până la întâlnire. Din acest punct de vedere este foarte îmbucurător faptul că, prin C-date, există o companie care merge pe calea presupus veche în zona casual. Acum sunt curios care sunt șansele și aștept cu nerăbdare contacte fierbinți. :-)

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
17/11/2020 -15:48
MischaNegi

Pe un moft, câteva pahare și prietenii mei singuri la o masă, m-am înscris la C-date. Intenția de acolo de a-mi găsi bărbatul pentru viață nu o aveam. Și apoi s-a întâmplat ceva care mi-a schimbat complet viața și m-a lovit cu o forță cum nu mai avusese nicio iubire până atunci. Cu Parship cu siguranță nu aș fi avut parte de această coincidență. Cred că a fost un mare noroc să întâlnesc pe cineva care este serios interesat să găsească pe cineva pentru marea dragoste. De asemenea, pe C-date este posibil dsa.

.
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
20/11/2020 -11:00
Bang Devil2000

Chiar și în Berlin chiar multe femei. Dacă alegi premium ca bărbat, aici ai puțină concurență. Cei mai mulți berlinezi nu-și permit asta, după părerea mea.

>
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
23/11/2020 -12:16
NoTip

Am fost și eu înregistrată de 6 luni la C-date (sau NewHoney) și în primele 3 luni au fost destul de multe cereri și persoane interesate, dar apoi nu prea s-a întâmplat nimic. Toate profilurile interssanten pasate. Ce îmi rămâne acum decât să anulez?

.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
24/11/2020 -12:16
Holger33

Top modele nimfomane care îți oferă sexual tot ceea ce îți dorești, nu vei găsi pe C-date; cu această atitudine vei găsi cel mult câteva profiluri false. Interacțiunea dintre contactele de pe C-date este destul de banală și nu foarte romantică. Dar funcționează. Eu scriu cam la toate femeile și le sortez abia în al doilea pas. Profilurile false sunt afișate în număr mai mare doar dacă ai dorințe nerealiste pe care vrei să ți le îndeplinești pe C-date. Vârsta membrilor este mixtă, cu accent pe Ü30, dar ideală pentru mine. Eu rămân cu el, nu înțeleg de ce alții nu se înțeleg cu el.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
03/12/2020 -15:27
Test absolut

Nu lăsați comentariile proaste să vă sperie. Vă puteți înscrie gratuit până la urmă și să vedeți cu ochii voștri. Sunt foarte mulțumit. Acesta este Parshipul pentru întâlniri fierbinți.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
07/12/2020 -13:51
Dude

C-Date este un portal pe care fiecare își găsește rapid drumul. Înregistrarea este foarte rapidă și se face în câteva minute. Apoi se poate completa profilul și se fac informații despre preferințe. Nu durează mult și sosesc primele sugestii de parteneri. Sunt foarte mulțumit.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
14/12/2020 -16:54
Jan73

Am optat pentru abonamentul de 3 luni C-date, profilul complet completat și, de asemenea, numai imagini serioase setate și galeria pentru toate lansate. Am primit o mulțime de sugestii de contact, pe care le-am scris aproape tuturor din județul meu în diferite variante (nice,charming,dirty,emotional) în ceea ce privește descrierea profilului. Cu excepția unui apel de profil sau a unei informații "de unde vii" nu a venit nicio conversație sau chiar o întâlnire la stână. Setarea distanței lasă de asemenea de dorit. Iar mobilul este și el destul de prost.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
15/12/2020 -16:14
Dl. Full Throttle

Din păcate, această pagină a devenit o pură glumă de utilizator. Anterior, C-date era destul de acceptabil și ajungeai să cunoști pe cineva. Din păcate, acest lucru s-a schimbat grav și a evoluat în sens negativ. Am fost taxat pentru toată perioada în care am fost pe site, pentru că am anulat și acum trebuie să rămân pe site - pentru că nu mă lasă să ies. Prin urmare, sunt un an întreg "membru forțat" involuntar. Pură capcană de abonament, dacă mă întrebați pe mine. Latura nu e bună de nimic.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
16/12/2020 -17:35
Andrea

Ca o femeie într-adevăr super. Aici există un surplus clar de bărbați. Pot alege exact ceea ce caut. Și apoi să găsesc și asta.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
18/12/2020 -15:02
Gravor

Am întâlnit pe Cdate.de un total de două doamne drăguțe într-o perioadă de patru luni, pe FG69 au fost tot două femei într-o perioadă de două luni și cu toate doamnele s-a dezvoltat o relație destul de frumoasă, fără nicio presiune și așteptări. Doar Secret.de nu am încercat în mod activ și, prin urmare, pot spune și eu relativ puțin despre el.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
26/01/2021 -15:52
Maximus

C-date a fost complet relansat și acum cu funcție de chat. Găsiți-l acum foarte bun.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
23/02/2021 -16:11
marta

Chestia este că, bărbații care se străduiesc în viața reală, se străduiesc și la c-date. Nu e ca și cum bărbatul atunci brusc spiritul și carisma prosperă miraculos. Iar dacă nu arăți la fel de bine ca George Clooney (nu se ține cont de gusturi), îți va fi mai greu la c-date. Reversul este valabil și pentru noi, femeile, bineînțeles. Cu toate acestea, și aici rămân la punctul meu de vedere: Pentru un portal unde se întâlnesc oameni cărora le place să discute puțin și care sunt eventual pregătiți pentru sentimente, c-date funcționează destul de bine. Cu toate acestea, ar trebui să vă puneți ochelari și să ignorați întreaga avalanșă de mesaje stângace și stupide pentru a vă dedica celor câteva care merită. Pentru mine a funcționat foarte bine de mai multe ori. Cu ceva creier înveți repede cum să te descurci cu portalul.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
25/02/2021 -14:23
jaf

băieți, dacă vreți cu adevărat să scrieți cu o femeie trebuie să plătiți!!!

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
26/02/2021 -14:39
melanie

amuzant că nimeni nu întreabă dacă și cum folosesc femeile cdate. eu sunt femeie și folosesc cdate de aproape 4 ani. bineînțeles că am avut nenumărate eșecuri. dar în principiu a funcționat întotdeauna și am putut să-mi trăiesc pe deplin pofta. 

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
09/03/2021 -16:31
Sleepwalker

C-date este întotdeauna prezentat în publicitate ca fiind atât de decent. Dar, odată ce te uiți în jurul aplicației, îți dai seama destul de repede că totul se rezumă la un singur lucru. Ceea ce este în regulă, atâta timp cât toți utilizatorii știu despre el. Ceea ce presupun că este cazul cu C-date. Nimeni nu se înregistrează aici pentru a găsi dragostea vieții sale. Eu sper măcar pentru cel sau cea care se află. Utilizatorii întrețin între ei de fapt o argilă complet adecvată. Pentru un portal în care este vorba de casualdating, c-date este foarte sofisticat, dacă vreți... Oricum, potrivirea este și ea destul de bună. Sigur, din când în când trebuie să conduci câțiva kilometri pentru a face posibilă o întâlnire. Dar așa stau lucrurile. Nu se poate ca toți să locuiască în imediata vecinătate. Chiar dacă se face reclamă în multe aplicații și portaluri. Neeeee, cum ar trebui să meargă asta vă rog!!!

.

User rating
6
Average: 6 (1 vote)
19/03/2021 -16:00
I

cine a încercat deja cdate știe cât de greu este să găsești cu adevărat pe cineva acolo. eu sunt înregistrată de 3 zile și abia dacă primesc răspunsuri la mesajele mele. cum se poate? încerc din greu, dar unele dintre ele pur și simplu nu primesc nimic înapoi. oare femeile sunt reale atunci? și nici cele care mi-au fost recomandate nu răspund. până acum chiar o experiență jalnică cu cdate. cred acum cu adevărat că este doar o escrocherie. acolo se încearcă să scoată oamenii, în principal probabil bărbați, banii din buzunar prin publicitate cu femei care par să aibă dorința unei întâlniri sexuale. mmmhh.... aș fi foarte sceptic și aș verifica alternative mai bune!!!

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
31/03/2021 -18:55
MasterHu

Iată câteva sfaturi despre cum a funcționat destul de bine pentru mine. 1. Completați-vă profilul cât mai complet posibil. Faceți un efort și descrieți-vă în detaliu. Nu în așa fel încât să trebuiască să dezvălui prea multe despre tine, dar deja atât de mult încât cineva să își poată face o idee exactă despre tine. 2. fă-ți fotografii realiste! Am auzit de atâtea ori că cineva și-a făcut poze prea frumoase și a fost eliminat de la întâlnire. Să recunoaștem, ce rost are dacă obții o întâlnire, dar apoi, chiar în timpul întâlnirii, femeia pleacă pentru că nu arăți ca în poze. Ai fi putut să te scutești de timp. Și asta e pentru 3. Scrieți la cât mai multe femei interesante. Chestia cu întâlnirile online este că femeile primesc tone de mesaje în fiecare zi. Oricât de fermecător ai fi, mesajul tău s-ar putea să se piardă. Așa că scrie multe mesaje către femei diferite și crește-ți șansele. Dar vă rugăm să scrieți mesaje individuale care să aibă o legătură personală! Aceste 3 puncte sunt, din experiența mea, probabil cele mai importante pentru a obține o întâlnire. Mult noroc!

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
09/04/2021 -18:53
marizio

În opinia mea, există un surplus total de femei pe cdate. Nici măcar femeile medii nu se pot salva de mesajele zgomotoase. Nu vreau să știu cât de plină trebuie să fie căsuța poștală a femeilor cu adevărat atrăgătoare. Știu de la prietena mea care folosește c-date. Ea are de unde alege căsuța de e-mail este voooool. Ea este o femeie normală și drăguță și are întâlniri, desigur. cdate funcționează pentru ea, dar nu și pentru mine pentru că sunt bărbat. <unfair so what.

.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
09/04/2021 -19:01
Maggie

Din perspectiva feminină, cdate ar putea fi un paradis pentru că sunt mulți bărbați aici. Problema este că mulți bărbați sunt doar excitați. Vreau un bărbat cu clasă, care să mă seducă și care nu vrea doar să facă sex cu orice femeie.  Prin urmare, este important ca femeile să își ia timp pentru a deosebi bărbații buni de cei răi.

.
User rating
8
Average: 8 (1 vote)