Întâlnirea cu succes a persoanelor singure pe Tinder: Ghidul suprem pentru începători și utilizatori avansați.


40%

(40/100 puncte)


Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
spune Ben

Ești interesat de Tinder, dar nu ai încercat niciodată aplicația și te întrebi dacă merită să te înscrii? Sau sunteți deja pe Tinder, dar succesele dvs. (adică întâlniri și meciuri) sunt încă foarte limitate?

Nu vă faceți griji, vă puteți aștepta la o mulțime de sfaturi și trucuri. Pentru că succesul pe Tinder are foarte puțin de-a face cu șansa.

Dacă oricare dintre aceste puncte menționate mai sus se aplică în cazul tău, atunci acest articol este pentru tine. Veți învăța aici, în capitolele individuale, următoarele:

 1. Ce este Tinder
 2. Cum funcționează Tinder
 3. Provocările și dezavantajele individuale ale sistemului de swipe Tinder
 4. Modelurile de abonament și beneficiile acestora
 5. Cum poți avea (mai mult) succes pe Tinder

Te interesează? - Atunci hai să începem!Tinder în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Întâlnește persoane singure din România care caută sex

Întâlnește cu ușurință persoane singure locale din zona ta care caută doar să se distreze.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.


Tinder Pro

 • Mulți utilizatori activi

 • Util gratuit

 • Profilul este creat rapid și ușor

 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți


Tinder Dezavantaje

 • Mulți utilizatori rămân neangajați

 • Profilurile nu sunt la fel de semnificative ca alte aplicații și site-uri de dating

 • Multe contacte sunt superficiale


Gigantul aplicațiilor de lifestyle - Ce este Tinder?

Nici o platformă de dating online nu a ajuns la fel de faimoasă ca Tinder. Este cântată în cântece, artiștii de cabaret fac mișto de ea, iar în recenziile aplicației există uneori o mulțime de critici.

Pe de altă parte, dacă citiți clasamentul celor mai de succes aplicații din lume la categoria "lifestyle", veți găsi Tinder în top. Cu un venit uriaș de peste 1 miliard de dolari.

De ce este importantă această statistică?

Pentru că utilitatea unei aplicații de întâlniri aproape întotdeauna se mărește odată cu numărul de membri.
Cu cât sunt mai mulți oameni care folosesc o aplicație de dating online, cu atât mai mari sunt șansele să vă găsiți acolo partenerul de întâlnire perfect. (Sau mai mult de unul.) 😊

De asemenea:

Statisticile nu spun doar că Tinder este folosită de destul de mulți oameni (la nivel mondial). Mai mult, membrii sunt chiar dispuși să plătească pentru anumite funcții.

Este cu adevărat recomandabilă utilizarea aplicațiilor de dating?

Răspunsul clar la această întrebare este: depinde.

Dacă în viața ta întâlnești tot timpul oameni noi, probabil că nu vei avea nevoie de o aplicație de dating precum Tinder.
Cu toate acestea, multe persoane singure găsesc puține oportunități de a cunoaște oameni noi în viața de zi cu zi. Mediul profesional se oferă, dar nu este inepuizabil de mare. La un moment dat, apare dorința de a avea mai multe contacte, iar aici intervin aplicațiile de dating precum Tinder. De asemenea, puteți vedea cum sunt experiențele altor utilizatori cu Tinder în această recenzie de experiență, de exemplu.

Toate superficiale, sau nu?

Pentru unii, aplicațiile de dating pot părea foarte superficiale.
Cu toate acestea, adevărul este:

Aplicațiile de dating, cum ar fi Tinder, sunt "doar" instrumente care ne permit să facem noi contacte.

Acum cum se înțelege asta din nou?

Simplu, profilul tău va atrage anumite persoane, altele îl vor respinge. Cunoscând corect semnificația profilului tău, cu timpul vei învăța din ce în ce mai bine să atragi persoanele care te interesează și să le respingi discret pe toate celelalte.

Cu o cunoaștere corectă a semnificației profilului tău, va învăța din ce în ce mai bine în timp să atragi persoanele care te interesează și să le respingi discret pe toate celelalte.

Cum funcționează totul?

Vă vom explica mai jos, în secțiunea: Sfaturi profesionale pentru bărbați și femei.

Ce caută membrii pe Tinder?

O aventură de o noapte, un flirt liber sau dragostea de-o viață - unele aplicații de dating se adresează exclusiv persoanelor care au anumite intenții concrete. Tinder, însă, se adresează tuturor acestor piețe.

Ce înseamnă asta?

În principiu, Tinder se adresează mai mult persoanelor care caută să flirteze și/sau să aibă o întâlnire într-un mod direct și ocazional.

Dar:

Dacă te uiți la profilurile de pe Tinder, îți dai seama rapid că poți găsi orice acolo. Unul caută dragostea de-o viață, altul un partener de agrement, iar alții caută aventuri. Citește și la aceasta comparația dintre Tinder și întâlnirile ocazionale.
Acesta este unul dintre motivele pentru care Tinder este cel mai bun mod de a intra în lumea întâlnirilor


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.În interiorul Tinder: Cum funcționează populara aplicație de dating

Dacă vrei să reușești pe Tinder, ar trebui să te familiarizezi cu Tinder și să înțelegi cum funcționează această platformă de dating online.

Tinder pentru începători: Sistemul Swipe

Înscrierea pe Tinder este destul de simplă. Înscrieți-vă, încărcați poze, așteptați câteva momente pentru aprobare și apoi puteți începe.

Puteți să scrieți un text de profil?

Da, puteți. Cu toate acestea, nu acesta este punctul central al Tinder. Vom explica mai târziu de ce ar trebui să îl folosiți cu siguranță oricum.

Atenție Swipe!

Dacă folosiți Tinder prin intermediul aplicației - ceea ce fac majoritatea - atunci veți vedea primul membru imediat după ce vă înregistrați. Dar atenție: de aici încolo, veți dori să fiți atenți la gesturile cu degetul.

Controalele simple de glisare pe Tinder:

 • Uită-te mai atent: Atingeți scurt treimea inferioară a imaginii și puteți derula profilul membrului. Acest lucru este necesar dacă persoana a scris un text de profil mai lung sau dacă doriți să folosiți gesturi de glisare pentru a vedea mai multe poze de profil.
 • Respingeți: Așezați și țineți apăsat degetul în partea de sus 2/3 din imagine și apoi glisați spre stânga: Apoi respingeți acel profil. Cardul de profil va dispărea imediat și veți vedea următorul membru.
 • Căutați: Pe de altă parte, dacă puneți degetul în partea de sus 2/3 din fotografie și glisați spre dreapta, ați "plăcut" persoana respectivă. Nu fiți surprins. Profilul dispare și atunci, dar Like-ul este pronunțat, nu vă faceți griji.
 • După ce ai dat Like unei persoane, Tinder va afișa în curând profilul tău acelei persoane pentru ca și ea să poată face o alegere.
 • După ce ambele persoane s-au apreciat reciproc, se creează un așa-numit "meci".
 • Când se creează un meci, aplicația Tinder îi va notifica pe ambii participanți.

Info:

Gestul de glisare cu degetul se numește "Swipe" în limba engleză, motiv pentru care Tinder se mai numește și "Swipe system".

A plăcut și ai primit instantaneu un mesaj? - Nu și pe Tinder.

Pe Tinder, nu puteți trimite mesaje unui alt membru până când nu s-a realizat "potrivirea" descrisă mai sus. În curând va exista o excepție de la regulă, dar va fi nevoie de abonamentul Platinum. Mai multe despre asta mai jos.

Regula nescrisă de pe Tinder:

Pe Tinder, pentru mulți, există o regula nescrisă:Cine place ultimul, scrie.
Ce înseamnă asta?

Dacă îți place un membru și apoi primești un mesaj că s-a făcut o potrivire, atunci ar trebui să scrii și primul mesaj. De ce?

Pentru că cealaltă persoană te-a plăcut prima.

Desigur, nu toată lumea respectă această regulă. Dar dați dovadă de bune maniere dacă o faceți.

Cercetare în jur: Forța lui Tinder dă naștere în același timp la critici

Cine folosește Tinder trebuie să trăiască cu faptul că Tinder necesită activarea funcției de localizare pe smartphone-uri. Dacă cineva refuză, aplicația se închide din nou.

Avantajul acestui lucru:

Pentru fiecare profil veți găsi o distanță și, prin urmare, veți ști întotdeauna cât de departe ar fi drumul până la întâlnire.

În plus, poate fi activată și funcția de filtrare. Puteți defini în ce rază doriți să căutați contactele.
Unde este capcana?

Membrii raportează din nou și din nou că sunt afișați, în ciuda unei căutări pe o rază de, de exemplu, 30 km, și membri care se află la o distanță mai mare. Care este motivul pentru acest lucru?

Suspectăm următoarele motive:

 • Tinder vă sugerează membrii care v-au plăcut deja. Probabil, chiar dacă acei membri se află în afara razei de căutare.
 • Milimetrul se modifică atunci când un membru folosește aplicația în timp ce este departe de casă. De exemplu, atunci când călătorește pentru muncă sau în vacanță.
 • Cei care călătoresc își pot schimba locația pentru a căuta contacte mai devreme la destinație. Astfel, persoana în cauză nu stă "încă" lângă tine, dar Tinder știe deja că va sta în curând.

Caracteristicile premium de pe Tinder

Timp sau bani - aceasta este întrebarea aici

Aplicațiile de dating costă bani pentru a funcționa și, de aceea, rareori sunt gratuite pentru a fi utilizate. Tinder, însă, permite și utilizarea gratuită și nu este atât de rău pe cât ați putea crede

Tinder în varianta gratuită

Dacă folosiți Tinder în varianta gratuită:

 • Trebuie să suporți reclame
 • Nu poți să iei înapoi like-urile sau respingerile pe care le-ai dat din greșeală
 • Există o limită a numărului de Like-uri pe care le puteți da în fiecare zi
 • Nu poți vedea cine te-a apreciat
 • Nu puteți da superlike-uri
 • Dacă se face o potrivire, totuși, puteți discuta cu acea persoană în mod normal

Opțiunile Tinder cu plată arată astfel:

Tinder Plus

 • Nu trebuie să suportați reclame
 • Puteți da like-uri nelimitate
 • Puteți anula un swipe accidental (like sau dislike)
 • Puteți da 5 Superlikes pe zi
 • Puteți obține o amplificare gratuită a profilului dvs. de 1 dată pe lună
 • Puteți utiliza funcția de pașapor

Tinder Gold

 • Toate beneficiile abonamentului Tinder Plus, plus cele suplimentare:
 • Vezi cine te-a plăcut
 • Ai parte de noi opțiuni de top în fiecare zi

Tinder Platinum

(În prezent încă în teste și disponibil doar în unele țări)

 • Toate beneficiile abonamentului Tinder Gold, plus cele suplimentare:
 • Dacă vă place Superlike un alt membru, puteți atașa un mesaj chiar dacă nu a existat încă o potrivire

Noi caracteristici noi pe Tinder

Hobiceiurile comune se conectează și, să recunoaștem, să vedem că unui alt membru îi plac aceleași hobby-uri ca și nouă, de obicei, ne crește interesul pentru acea persoană.

Tinder a reacționat la acest lucru, motiv pentru care a făcut recent posibilă și specificarea hobby-urilor și intereselor. Algoritmul de căutare compară informațiile și sugerează membrii preferați cu aceleași interese.

Pentru cine ar trebui să fie interesant abonamentul Gold

Cine are puțin timp, dar nu trebuie să economisească bani, pentru abonamentul Gold este recomandat în combinație cu un profil de aspect puternic. (Cum creați un profil atrăgător, vă explicăm mai jos.)

De ce abonamentul Gold?

Pentru că doar cu abonamentul Gold puteți vedea cine v-a plăcut și astfel nu trebuie să vă faceți griji pentru primul contact. Așteptați doar până când o persoană interesantă v-a dat like, dați like înapoi și ați pornit primul contact prin chat. Este greu să găsești o modalitate de întâlnire care să economisească mai mult timp.Tinder versus Bumble: care aplicație este mai bună?

De multe ori Bumble este comparat cu Tinder și mulți utilizatori se întreabă ce aplicație este mai bună?

Scurtă digresiune la concurentul Tinder, Bumble:

Whitney Wolfe (fondatoarea Bumble) a făcut parte din Tinder când a fost fondat, dar a părăsit echipa pentru a înființa Bumble. Dar care platformă este acum mai potrivită?

Ambele platforme de dating online au aplicații și ambele folosesc sistemul swipe. Dacă vă uitați la descărcări, însă, Tinder este clar în față. În timp ce Tinder are un număr bun de 500.000 de descărcări pe lună, Bumble are un număr bun de 200.000. Cu toate acestea, Bumble se concentrează acum și pe alte piețe.

Bumble - femeile trebuie să devină active

Pe Tinder, oricine poate trimite mesaje text unul altuia după ce s-a făcut o potrivire. La Bumble, lucrurile funcționează puțin diferit

Femeile se comportă foarte selectiv pe aplicațiile de dating și, în general, rareori trimit primele mesaje. Acest comportament Bumble a vrut să contracareze și, prin urmare, a introdus noi reguli.
Care sunt acestea?

Când femeile primesc un Like pe Bumble, au la dispoziție 24 de ore pentru a-i scrie bărbatului. Cele care plătesc pentru funcții suplimentare pot prelungi o dată perioada cu 24 de ore, dar apoi Like-ul dispare.

Dacă această formă de "educație" funcționează? - Încercați-o singur.

Costurile Bumble sunt sub cele ale Tinder, însă, în general, costurile sunt un pic mai confuze.

Planul lui Bumble - mai mult decât întâlniri

Aplicația nu se mai anunță ca fiind doar o aplicație de dating, ci vrea să le permită membrilor săi să își facă noi prieteni și chiar noi angajați.

Criticii spun că fotografiile de dating nu sunt tocmai potrivite pentru a aplica pentru un loc de muncă, dar cine știe, poate că Bumble va încorpora în curând modalități de a încărca aici fotografii suplimentare de afaceri.

Și cum rămâne cu Tinder?

Desigur, nu ești obligat să cauți flirturi sau parteneri de întâlnire pe Tinder. De asemenea, puteți găsi mereu și mereu profiluri în care membrii subliniază în mod explicit că sunt în căutarea doar a unor parteneri de sport sau de hobby. Dar majoritatea - trebuie spus foarte clar - caută întâlniri, distracție în pat sau marea iubire.

Schimbul de poze și filtrul

În ceea ce privește funcția de filtrare, Bumble este în mod clar în față. Tinder vă permite să filtrați doar după vârstă și distanță. Bumble, de exemplu, vă permite, de asemenea, să determinați dimensiunea corpului. Și cum rămâne cu schimbul de imagini?

Pe Tinder, nu se poate face schimb de poze în chat, din nou Bumble este mai generos și permite schimbul de poze. Opțiunea recent introdusă de apelare video există de ceva timp pe Bumble.

Tinder, pe de altă parte, a urmat doar recent acest exemplu. Cine știe, poate că în curând va fi posibil și schimbul de imagini.

Schimbul de imagini prin chat - Ce aduce?

Dacă o persoană respinsă se răzbună cu calomnii sau scrie recenzii proaste pe Google, atunci acest lucru poate deveni rapid neplăcut pentru persoanele cu funcții de conducere sau care desfășoară activități independente. Pentru a încărca fotografii faciale clar recognoscibile ale lor, prin urmare, nu toată lumea își poate permite.
Cum rezolvă astfel de persoane singure această problemă?

Încarcă fotografii pe care trebuie să fie văzuți doar din lateral sau din spate. Doar atunci când se face o potrivire și discuția este promițătoare, ei sunt dispuși să dezvăluie mai multe din ei. Dacă aplicațiile de dating interzic această opțiune, unele întâlniri nici măcar nu au loc. Pentru că de la întâlnire la întâlnirea pe nevăzute este un mare obstacol.

Prețuri pe Tinder și Bumble

Politica de prețuri pe Tinder este foarte clar structurată. Basic, Plus, Gold și Platinum, acestea sunt cele patru modele de prețuri.

Și Bumble?

Bumble este, de asemenea, gratuit de utilizat. Cu toate acestea, obțineți diferitele caracteristici premium doar prin intermediul Coins, pe care trebuie să le cumpărați pe platformă. Ce caracteristici costă câte monede - Bumble nu comunică acest lucru foarte clar. Desigur, prețurile se pot schimba în orice moment. Cum vă descurcați cu asta?

Dacă aveți nevoie de informații actualizate, cel mai bine este să descărcați gratuit aplicația și apoi să vă uitați la prețurile din aplicația însăși. Având în vedere că numărul de membri ai Bumble este semnificativ în urma celor de la Tinder, Bumble va rămâne probabil mai ieftin pentru o vreme.

Concluzie

Cei care locuiesc în zonele rurale vor fi mult mai bine deserviți de Tinder, din cauza numărului mai mic de membri. Pe de altă parte, dacă locuiți în orașe și nu doriți să vă concentrați exclusiv pe întâlniri, ați putea fi interesați de Bumble.

Consiliul nostru:

Utilizați ambele platforme. Din moment ce ambele platforme sunt bune de folosit chiar și în versiunea gratuită, nu este nimic împotriva testării lor pe scară largă. Care dintre ele vă place mai mult, veți afla rapid. Vreți să citiți mai multe pe această temă? Iată postarea noastră dedicată care compară Tinder cu Bumble.

 


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Inside Tinder - Cum să obții un succes real pe Tinder

Susținem: rezultatele testelor sunt greșite

Bărbații obișnuiți nu au aproape deloc succes pe Tinder - citiți această frază din nou și din nou în presă. Femeile ar fi foarte pretențioase și s-ar întâlni doar cu bărbații foarte arătoși.

Noi suntem de altă părere. De ce?

Vă explicăm acum. Dar am fi avut acolo și mai mult pentru dumneavoastră. Vă vom oferi un ghid pas cu pas despre cum să vă faceți profilul original și atrăgător.

Pentru a vă ajuta să vă faceți o idee despre cum să vă faceți profilul.

Nu ne credeți? - Pah! Ei bine, puneți-vă centura. Vă garantăm că vă vom convinge de contrariu 😊

Pentru bărbați și femei: Cele mai importante informații despre întâlnirile online

Cine intră în lumea datelor online, face bine să se informeze din timp. Despre ce caută de fapt cei mulți oameni online, de ce caută și cu ce cerințe se confruntă bărbatul și femeia.

Nu vă lăsați surprins ...

Acum, dacă intrăm în subiectul relațiilor și co. într-un stadiu foarte timpuriu. Veți constata rapid că informațiile se construiesc unele pe altele. Așa că, atunci, începem.

Relații în tranziție - Cunoașterea este putere

Viața noastră socială s-a schimbat rapid în ultimii 100 de ani! În trecut, ocupațiile și relațiile serveau la asigurarea vieții, pentru că gestionarea unei case și a unei ferme de unul singur, ca persoană singură, era imposibilă.

Presiunile și obligațiile sociale cereau căsătoria și, de obicei, copii. Bărbații care nu aveau un loc de muncă "decent" erau la fel de valoroși în acest sistem ca și femeile care nu puteau avea copii.
Concluzia: relațiile erau baza unei vieți sigure pe atunci. În cel mai bun caz, garantau și o bună îngrijire la bătrânețe.

Cum arată astăzi?

Așteptările partenerului în ziua de azi

Cel puțin în lumea occidentală, este adevărat că, în calitate de persoane singure, atât femeile, cât și bărbații au astăzi aceeași speranță de viață ca și cuplurile. În Suedia, gospodăriile single predomină deja, iar tendința este în creștere. Care sunt implicațiile acestui fapt în ceea ce privește întâlnirile și selecția partenerului?

Majoritatea dintre noi a devenit semnificativ mai exigentă în alegerea partenerului. După contacte, nu mai căutăm pentru că trebuie, ci pentru că vrem. Acest fapt, însă, schimbă masiv regulile jocului. Întregul cadru a devenit mult mai relaxat și mai relaxat. Există însă și dezavantaje.

Mentalitatea de aruncat ne face pe toți perdanți

Așa că nu avem nevoie de relații astăzi, dar mulți dintre noi își doresc să aibă. Platformele de întâlniri online precum Tinder și altele asemenea ne deschid o mulțime de oportunități. Pentru că, în afară de profilurile false care apar ocazional, găsim acolo o mulțime de oameni care, la fel ca noi, sunt în căutarea unor contacte.

Din păcate - nu trebuie ascuns - aplicațiile de dating ne ispitesc, de asemenea, la o mentalitate de aruncat fără milă.

Amplasament

Aceasta pare cool, așa că dai click imediat pe iconița de like și aștepți un mesaj incitant atunci când vezi o potrivire. Dacă mesajul nu vine imediat sau nu corespunde așteptărilor noastre 100% - Zack - deja contactul este dizolvat din nou și suntem în căutarea următoarei persoane delicioase.

Și la sfârșitul zilei, ne întrebăm de ce acel sentiment neplăcut de singurătate nu dispare și flirtul devine de fiecare dată mai plictisitor. Cum evitați acest impas și obțineți beneficii reale de pe urma platformelor de dating online precum Tinder sub forma unor întâlniri interesante?

Cum evitați acest impas și obțineți beneficii reale de pe urma platformelor de dating online precum Tinder sub forma unor întâlniri interesante?

Înainte de a merge la întâlniri: Află ce îți dorești!

Înainte de a-ți crea profilul pe Tinder, lămurește-te care ar fi obiectivul tău de vis în acest moment. Ia o bucată de hârtie și un pix și răspunde la următoarele patru întrebări pentru tine:

Ce cauți?

Partenerul pentru cea mai lungă relație posibilă? Prietenia plus? O relație de o noapte? Doar distragere a atenției și o discuție plăcută? Noi prieteni? Fiți cât se poate de sincer cu dvs. în legătură cu această întrebare.

Ce calități nu vă plac? Ce vă respinge?

Ai vrea să întâlnești pe cineva care caută o aventură? Te deranjează fumatul? Aveți tendința de a bea mult sau puțin? Te deranjează faptul că nu ești atletic?

Ce anume nu este mai degrabă genul tău?

Îți place să vorbești despre probleme politice? Dar despre spiritualitate și ezoterism? Vă place să gătiți în mod regulat?

Ce ți se pare cu adevărat atrăgător și sexy?

Este important pentru tine ca interlocutorul tău să știe să se îmbrace bine? Ce filme vi s-au părut grozave? În ce direcție se îndreaptă simțul umorului tău? Ești mai degrabă genul romantic sau acțiunea este importantă pentru tine?

Cei mai mulți nu reușesc la întâlnirile online pentru că au deja dorințe foarte specifice, dar își mențin comportamentul de căutare mult prea general.

Liber potrivit motto-ului ...

Este mai bine să dezvălui puțin despre tine și astfel să nu experimentezi respingerea decât să fii specific și să obții mai puține potriviri.

Nu încerca niciodată să fii dragul tuturor

De fapt, încercarea de a fi dragul tuturor pe Tinder este sigur că va duce la o fundătură și nu vă va aduce decât frustrare, deoarece veți discuta cu persoane care, în cele din urmă, au obiective diferite de ale dumneavoastră.

Notă:

 • Dacă obțineți 15 potriviri cu un profil fără sens și un rezultat de întâlnire, ați avut mult mai mult stres pe chat decât dacă ...
 • Cu un profil clar formulat, ați avut doar 3 meciuri și a ieșit și o întâlnire.
 • Inclusiv pe Tinder, unde membrii caută contacte din motive foarte diferite, este important să precizați ce doriți. Pe Parship, bineînțeles, este o cu totul altă poveste. Faptul că acolo cauți relații stabile este de la sine înțeles.

Toate sfaturile anterioare sunt, bineînțeles, valabile doar dacă sunteți interesat de întâlniri reale.

Ce ar trebui să cauți în alte profiluri

Evită profilurile fără o declarație.Cine nu pune la punct niciun text de profil și în schimb încarcă doar trei fotografii cu el însuși - una în timp ce conduce, una din spate în timpul unei drumeții și una în timp ce sare în aer - chiar crezi că această persoană lipsită de creativitate și superficială te va uimi la o întâlnire? Sau chiar și în pat? Probabil că nu. Și iată de ce:

 • Dă-i expresivitate propriului tău profil și declară ce cauți.
 • Disprețuiți profilurile superficiale care nu au niciun fel de expresivitate. Frustrarea este aproape întotdeauna pre-programată.

Consiliere de profil pentru bărbați și femei - pentru ca profilul tău să devină un adevărat punct de atracție

Spuse care inspiră

Tinder nu lasă prea mult spațiu pentru textul profilului, dar pozele de profil pot fi încărcate numeroase. Ce poate fi mai natural decât să te descrii prin ziceri sau mici desene animate? Oricine la Google caută sayingst va fi amplu răsplătit cu rezultate. În rest, mademyday.com este o recomandare bună.

Vrei câteva exemple? - Sunteți bineveniți.

 • Nu citesc manuale, ci apăs butoane până când funcționează! ;)
 • Ultimul gând înainte de a lua o decizie: oh, la naiba!
 • Comportamentul atunci când ninge: 2% construiesc un om de zăpadă, 3% se bat cu bulgări de zăpadă, 5% schiază, iar 90% își avertizează prietenii prin WhatsApp că afară e frig ca naiba, în timp ce ei stau confortabil pe canapea. La naiba, eu sunt în acel 90%.
 • Sunt bucuros să te găzduiesc, dar cu siguranță nu alerg după tine.
 • Nu spun că parfumul tău este prea puternic. Spun doar că canarul era în viață înainte de a ajunge aici.
 • Iubita mea mi-a trimis un mesaj vocal de 7 minute în care îmi explică faptul că se îndoiește că o iubesc pentru că nu folosesc emoticoane. Cred că mă transform în homosexual.
 • Dragii mei bărbați, uitați de sâni. Luați-le pe cele cu linii de râs!
 • Când o dezbraci și observi că sutienul ei se potrivește cu chiloții ei, nu tu ai fost cel care a decis că veți face sex.

Cele mai importante reguli atunci când vine vorba de ziceri.

Desigur, același lucru se aplică și în cazul proverbelor: Nu exagerați, altfel acționează rapid prostește. Mai mult de trei ziceri nu ar trebui să fie.

De asemenea, un sfat bun:

Alege ziceri care se potrivesc cu caracterul tău și fii sincer în privința asta. Zicala #3 arată clar că zăpada și sporturile în aer liber nu sunt ale tale. Cine bifează în această privință asemănător cu tine, va găsi imediat profilul tău mult mai simpatic.

Încă un sfat:

Utilizați ziceri care se potrivesc cu motivul căutării personale pe Tinder.Dacă sunteți în căutarea unei relații de angajament, alegeți ziceri care să clarifice ce este important pentru dvs. în relația interpersonală. Dacă sunteți în căutarea distracției în pat, optați pentru ziceri amuzante și erotice.

Niciodată nu alegeți ziceri care să pară a fi lecții. Pentru că nu uitați, cu toții vizităm Tinder pentru că vrem să ne distrăm și suntem interesați să cunoaștem oameni noi. Învățăturile nu-și au locul aici.

De asemenea, stați departe de ziceri care fac mișto de alții. Demitizarea celorlalți nu te face să arăți mai bine. Dimpotrivă, dimpotrivă.

Pentru bărbați: Inspiră-te cu propriul profil - ambalajul îl face!

Bărbaților le place să se plângă pe aplicațiile de dating și mai ales pe Tinder că femeile sunt interesate doar de bărbații foarte arătoși. Femeile răspund enervate că mulți bărbați nu se obosesc deloc cu profilurile. - Dacă credeți că aceste lumi sunt incompatibile, vă înșelați. Există doar o lipsă de înțelegere a modului de gândire al sexului opus.

Ce vrem să spunem cu asta?

Simplu, în timp ce bărbații și femeile își doresc adesea același lucru, ei îl abordează diferit și posedă slăbiciuni și puncte forte diferite.

O afirmație mult prea inexactă?

În regulă, haideți să fim mai specifici acum.

Înțelege dorințele femeilor și obține like-uri

Femeile (nu toate, dar multe) au un bun simț al esteticii și adoră "ambalajul". Le place să se facă frumoase, nu doar pentru că complimentele din partea celorlalți sunt un lucru plăcut de primit, ci pentru că le place în egală măsură să se uite în oglindă și să se simtă frumoase.

Femeilor le place, de asemenea, să împacheteze cadourile, pentru că atunci pur și simplu arată bine și despachetarea este distractivă.

În medie, femeile investesc, de asemenea, mai mulți bani în haine și mai mult timp în poze de profil bune.Ele sunt mai critice atunci când aleg, pentru că nu vor să se mulțumească doar pe ele însele, ci și pe tine.

Ce înseamnă acest lucru pentru tine?

Dacă nu depui niciun efort în pozele de profil, femeile citesc adesea următoarea afirmație din ele: "Nu-mi pasă deloc de tine. Nu am stil sau maniere."

Nu-mi pasă de tine.

Acum trebuie să te apleci total pentru poza de profil sau să devii un supermodel? - Nu, nu vă faceți griji ...

Majoritatea femeilor știu să facă diferența între ambalaj și conținut. Doar pentru că se așteaptă la o fotografie de profil atrăgătoare din partea ta și poate că le-ar plăcea să te vadă la un moment dat în costum sau cu mușchi, nu înseamnă că trebuie să apari la o întâlnire în costum și să nu mai câștigi niciun gram. Dar ei vor să poată vedea că faceți un efort, pentru că, la urma urmei, și ei fac asta.

Concluzie: Fotografia ta de profil ar trebui să demonstreze că ai stil și că poți face mai mult din tine dacă este nevoie. Doamnele vor fotografii pe care să le poată privi. Așa că arată-le partea ta cea mai bună!

Fă-le pe doamne să suspine cu propria fotografie de profil

În mod sincer? - Aproape nimeni nu are fotografii de profil bune ale sale atunci când începe să se întâlnească online. Dar adevărul crud este că dacă vrei să ai succes, trebuie să te pui în fața camerei. Toate plângerile nu ajută, așa că mergi la șuncă.

Dar cum definești fotografiile "bune"? Ce te face să arăți cu adevărat sexy?

Desigur, la această întrebare nu se poate răspunde la fel pentru toată lumea, deoarece atât bărbații, cât și femeile pot arăta atractiv în moduri diferite. Stilurile clasice ar fi:

 • Stilul business modern
 • Stilul de motociclist rocker
 • Stilul de rapper groovy
 • Stilul sportiv și/sau musculo

Un sfat pentru tine: tastează tipul de stil preferat pe Google și dă click pe căutare de imagini. Veți vedea o mulțime de fotografii care prezintă bărbați într-o mare varietate de ipostaze.

Alegeți cinci care vă place cum arată. Da, da, știm, bărbații din fotografii sunt în mare parte modele și probabil că tu nu ești unul. Dar credeți-ne când vă spunem: Posturile bine făcute pe Tinder funcționează și fără o siluetă de model. De multe ori sunt mai mult expresiile faciale sau postura care fac ca un bărbat să pară atractiv.

În afară de asta, jachetele de iarnă și/sau moda business sunt perfecte pentru a ascunde câteva kilograme în plus sau pentru a da corpurilor foarte subțiri mai multă plenitudine.

Un sfat bun:

Solicită o prietenă, o soră sau o verișoară să te ajute cu fotografiile. Astfel veți primi și sfaturile potrivite din perspectiva unei femei.

Încă un sfat:

Învățați de la profesioniști. Benedict Cumberbatch, de exemplu, nu este absolut deloc Hulk. Este înalt și mai degrabă slab. Cu toate acestea, și-a găsit moda, care îl face să arate foarte bine. Foarte diferit ...

Ronald Zehrfeld. El are este mai degrabă tipul ursuz, cu câteva kilograme în plus. Îi dăunează asta aspectului său? - Deloc. De asemenea, știe cum să se îmbrace în fața camerei de filmat și are multe fane.

Al treilea exemplu: Max Riemelt. Un bărbat micuț, de asemenea, destul de slab, a cărui forță constă în zâmbetul său prietenos și adesea oarecum răutăcios.

Ce actor are o statură asemănătoare cu a ta și cum se îmbracă?

Concluzie:Când vine vorba de fotografiile de profil, realizați întotdeauna: sunteți perfect în regulă așa cum sunteți. Carisma noastră este cea care ne conferă atractivitate în poze. Charisma și șarmul, însă, provin în primul rând dintr-o poftă de viață, susținută de un sentiment intact al valorii de sine. Figura ta, crezi sau nu, este de fapt secundară

Texte de profil pentru bărbați

Ai citit deja mai sus: Femeile apreciază profilurile bune. Textele de profil plictisitoare, ele le înțeleg ca fiind nepoliticoase și lipsite de respect.

De asemenea, nu uitați: Dacă trei femei vă plac pentru că și-au dat seama din profilul dvs. cine sunteți și ce căutați, atunci șansele unei urmăriri de succes sunt mult mai mari decât dacă vă plac 20 de femei, dintre care niciuna nu știe ce doriți.

În textul profilului tău, menționează:

 • Ce nu vă place și ce nu căutați (deosebit de important pe Tinder)
 • Ce căutați (Distracție sau ceva pe termen mai lung?)
 • Ce tip de femeie te excită

Poate că sunteți în căutarea doar a sexului liber și nu sunteți sigur că puteți fi sincer în legătură cu acest fapt? Răspunsul clar este: poți și ar trebui să o numești. De fapt, cele mai multe femei sunt interesate de asta. Lucrul important este:

Formulați-o cu amabilitate și respect. Așa:

"Hei doamnelor, nu știu ce ne rezervă viitorul, dar acum am mai degrabă chef de distracție fără complicații. Oricine caută ceva asemănător, vă rog doar să îl asemănați. Aștept cu nerăbdare să vă cunosc mai bine la o cafea sau la un cocktail."

De asemenea, este important: Studiile relevă din nou și din nou că ortografia proastă în textele de profil te descurajează puternic. Pentru că și asta dă o impresie de lipsă de respect și de educație.

Tipuri pentru femei pe Tinder

Dacă ești femeie și îți creezi un profil pe Tinder, iată câteva detalii la care ar trebui să fii atentă

Asigură-te că ai centrul potrivit

Atenție la pozele de profil și gândește-te cu atenție la ce spun pozele tale. Dacă îți faci o poză din unghi și îți pui decolteul în centrul pozei, există o șansă mare ca bărbații să te perceapă ca fiind "ieftină" și "ușor de avut".

Nu vă "vindeți" niciodată în acest fel. Ce poți face dacă vrei să încarci niște poze erotice?

Un umăr gol, combinat cu o cămașă largă cu aspect larg, poate arăta foarte seducător. La fel și cizmele înalte sau părul aranjat jucăuș. Dacă vrei cu adevărat să-ți arăți decolteul, poartă o rochie foarte(!) elegantă cu el.

Nu folosiți niciodată Photoshop

Poate fi tentant să ascundeți primele riduri sau poate o curbă sau două cu Photoshop. Dar există o capcană puternică.

Îndată ce cineva te-a plăcut și se apropie prima întâlnire, te vei simți puternic inconfortabil. Pentru că, cel târziu la prima întâlnire, toate înșelătoriile vor ieși la iveală.

În afară de asta ...

Din ce în ce mai mulți bărbați subliniază faptul că nu caută supermodele. Cei mai mulți dintre ei vor femei adevărate care au suficientă încredere în sine pentru a renunța la Photoshop.

Stai alături de tipul tău

La fel ca în cazul bărbaților, și pentru femei este indicat să rămână fidele liniei lor atunci când vine vorba de stil. Fie că

 • brânde și încrezătoare precum P!nk
 • romantică și cu inima caldă precum Juliette Binoche
 • sau cool și profesionistă ca Charlize Theron

Care tip are propriul său farmec unic. Bucură-te de procesul de găsire a propriului stil, chiar dacă acum este vorba "doar" de poze de profil. Dar este mult mai important să te simți confortabil în pozele tale de profil și să nu simți că faci promisiuni false.

Dar este mult mai important să te simți confortabil în pozele tale de profil și să nu simți că faci promisiuni false.

Nu vă fie rușine dacă aveți chef să vă distrați

În mintea multor femei, de multe ori există încă concepția greșită că - scuzați cuvintele sincere - devin niște târfe ieftine atunci când își doresc distracție cu bărbații. Nu lăsați niciodată pe nimeni să vă spună asta.

Dacă este vorba de sex fără angajament sau de o nouă relație, ai voie să îți dorești și să cauți orice. Dacă vă faceți griji că dorința dvs. de "prietenie plus" va fi înțeleasă greșit, nu ezitați să precizați acest lucru în profilul dvs.

Caută ceva de genul acesta:

"Nu îmi doresc o relație serioasă în acest moment, dar nici nu îmi plac bărbații care se gândesc la un singur lucru de la prima întâlnire. Stilul, respectul și întâlnirea de la egal la egal sunt importante pentru mine și le găsesc sexy.

Tips pentru femei și bărbați: Prima discuție

Ca peste tot în viață, pe Tinder se aplică regula clară: ceea ce nu vrei să ți se facă ... (Proverbul ar trebui să fie cunoscut de toată lumea.)

Ce vrem să spunem cu asta?

Dacă dai un Like pe Tinder, ar trebui să fii dispus și să scrii cu persoana respectivă.

Absolut interzis atunci când intri pe chat

"Hei", "Ce mai faci?", "Ce drăguță ești". Astfel de întrebări banale sau comentarii monosilabice se situează la nivel absolut de grădiniță. Nu-i tratați niciodată pe ceilalți în acest fel și nu vă lăsați nici pe voi înșivă să fiți tratați astfel. Oricine se potrivește mai întâi și apoi nu scrie aparține vântului, este atât de simplu.

"Ce cauți aici?" Această întrebare este, de asemenea, de obicei nepotrivită pe aplicațiile de dating. Pe Tinder, însă, poate fi uneori utilă dacă profilul celeilalte persoane nu indică în mod clar ce fel de contact caută.

Nu vă copleșiți niciodată jumătatea semnificativă cu complimente: "Arăți total minunat. M-am holbat la poza ta tot timpul". Astfel de propoziții - chiar dacă sunt adevărate - nu conțin nicio întrebare și par imature. Mult mai bine: "Îmi place destul de mult a doua ta fotografie de profil, unde ești acolo?"

Autenticitatea rămâne cea mai simpatică

De multe ori, în ceea ce privește prima discuție, se recomandă să fii original și imaginativ. Cine vine cu ceva original-amuzant, bineînțeles, poate scrie asta. Cuvintele oneste își au rostul lor, dar adesea la fel de bine.

Cu condiția, desigur, să nu aveți de-a face cu un egocentric care nu se învrednicește să vă răspundă decât dacă divertismentul este 100% la standardele sale.

Exemplu de deschidere naturală, dacă vă rog?

"Hei, mulțumesc pentru like-ul tău, mă bucur enorm că a funcționat. Chiar acum sunt în drum spre magazinul alimentar pentru o masă delicioasă. Cum arată programul tău de seară?

Cu acest deschizător, dovediți mai multe lucruri:

 • Ești capabil de propoziții complete.
 • Se prezintă ca fiind prietenos și informal, cu o întrebare care facilitează răspunsul.
 • Te face curios în legătură cu ceea ce urmează să fie gătit, oferind astfel ocazia pentru o contraîntrebare.

Dacă este cazul, puteți, bineînțeles, să faceți referire și la textul de profil al partenerului de flirt, dar ar trebui să faceți acest lucru doar dacă mesajul este foarte important și pentru dumneavoastră.

Cea mai importantă regulă atunci când discutați pe chat este:
Întotdeauna încheiați chat-ul cu o contraîntrebare, altfel conversațiile se termină rapid într-un punct mort sau dați impresia că v-ați pierdut interesul față de cealaltă persoană.

Cea mai importantă regulă în chat este:

Dacă sunteți contactat, dar nu găsiți posibilitatea de a răspunde în viitorul apropiat, atunci spuneți-i omologului dvs. "Hei, sunt cam în mijlocul a ceva. Dar mulțumesc pentru mesajul tău, te voi contacta diseară, aștept cu nerăbdare ..."

Tips femei și bărbați: prima întâlnire pe Tinder

Vestirile

Vestirile tale: Alegeți haine în care vă simțiți confortabil și în care încă arătați bine. 😊 Nu purtați nimic care nu se potrivește altfel cu obiceiurile dumneavoastră.

Dacă nu vă plac tocurile înalte ca femeie, nu trebuie să le purtați la o întâlnire. Dacă ești bărbat și nu-ți plac costumele, poți purta blugi și un tricou.

Dacă ești bărbat și nu-ți plac costumele, poți purta blugi și un tricou.

Dacă ești bărbat și nu-ți plac costumele, poți purta blugi și un tricou.

Este important:

Vestimentul tău nu trebuie să se abată prea mult de la stilul fotografiilor de profil.

Locul și ora

Metoda clasică este să vă întâlniți seara la o cafenea sau într-un bar. Cu toate acestea, dacă distracția în pat este o opțiune, poate fi destul de indicat să vă întâlniți la ora 15:00. Sunteți mai puțin obosiți, puteți combate pofta mică de mâncare cu o bucată delicioasă de tort și încă aveți suficient timp pentru a discuta înainte de a trece - presupunând că există simpatie - la primul sărut.
Vrei și mai multe sfaturi despre cum să folosești Tinder, nu-i așa? Aici am pregătit încă un ghid separat. Aici explicăm totul, de la crearea profilului, la primul mesaj și până la întâlnire.

Sperăm să vă distrați și să vă bucurați de flirt și întâlniri pe Tinder!

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te
8,8

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Întâlnește persoane singure din România care caută sex
7,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți

FAQ - Tinder

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
4
Average: 3.3 (3 votes)

Comentarii

23/11/2020 -12:11
TinderNixBine

Am folosit Tinder în Germania. Nu la fel de bun ca în SUA. Foarte încrâncenat, dar în SUA este deja bun.

>.
User rating
2
Average: 2 (1 vote)
24/11/2020 -12:35
seacă

Mi se pare că doamnele sunt cu siguranță în scaunul șoferului pe Tinder. O doamnă atractivă poate alege cu grijă ce tip vrea să întâlnească la o întâlnire. Te face să îți dorești să fii o femeie. Întrebarea este cât de reale sunt fotografiile. Bărbații care nu pot prezenta un profil sută la sută perfect (fotografii și, de asemenea, să nu uităm de textul de descriere) merg în gol pe platforma de dating online. Și prin gol vreau să spun gol.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
25/11/2020 -16:46
RealNow

Poate că există cupluri care s-au cunoscut pe Tinder și sunt încă fericite. Dar, sincer, mă îndoiesc. Este doar mega superficial. Nu am întâlnit un tip în tot acest timp care să nu vrea doar sex. Sau doar oameni ciudați. Fără educație parentală. Așa că pentru aventurieri, Tinder e grozav. Dar, de fapt, doar Iditions.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
25/11/2020 -16:48
Trezește-te!

Halooo, cine încă nu și-a dat seama că Tinder și întâlnirile online în general sunt foarte superficiale și că succesul tău depinde exclusiv de aspectul tău. Indiferent de cât timp petreci pentru a-ți ajusta descrierea profilului Tinder sau pentru a-ți formula primele mesaje, în cele din urmă poza de profil este cea care contează cel mai mult. Totul se rezumă la secunda în care poza ta este vizualizată.

.
User rating
1
Average: 1 (1 vote)
03/12/2020 -15:29
Gürcan

Nix bun ey, full flagrant rip-off, allda.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
07/12/2020 -14:04
Optica

Cine nu are o poză de profil mișto a ieșit. Nu există altă modalitate de a spune asta. Sau arăți ca un teckel neajutorat. Cred că asta le place femeilor. Ambele nu mă plac, așa că plec din nou de pe Tinder.

>.
User rating
2
Average: 2 (1 vote)
14/12/2020 -17:04
Michael Müller

Toate au fost spuse: Tinder este superficial, nimic mai mult.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
15/12/2020 -16:28
Copleșit

Sunt femeie, am 24 de ani și am folosit aplicația ani de zile (fără să plătesc) pentru a căuta marea iubire, am avut câteva întâlniri. Am experimentat mulți bărbați care căutau pur și simplu aventuri de o noapte, dar, din experiența mea, au făcut acest lucru foarte clar foarte repede și astfel am putut clarifica faptul că nu se va întâmpla pentru mine. La urma urmei, nu ești forțată. Am întâlnit bărbați foarte drăguți și prietenoși, de multe ori pur și simplu nu se potriveau atât de mult în ceea ce privește ideile de viață. Și apoi tadaaa... mi-am întâlnit actualul iubit acum 2 ani și sunt incredibil de fericit. Mulțumesc Tinder! :) Nu l-am mai folosit de atunci, dar am vrut să vă povestesc despre mine și Tobi.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
18/12/2020 -15:05
Mausi

pentru femei, din punctul meu de vedere, nu există o modalitate mai bună de a intra în contact cu bărbații mari !

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
09/03/2021 -16:46
Bushy Kitty

Ai încercat vreodată să găsești un prieten prin Tinder? Deci un prieten adevărat, un partener? Nu trebuie să fie marea dragoste... Dar ați fost vreodată norocos și ați avut mai mult decât un simplu flirt sau un număr în căsuță? Atunci felicitări!!! Pentru mine nu a fost niciodată suficient pentru mai mult de un flirt de câteva săptămâni. Este acest tip cu adevărat potrivit pentru tine? Vei afla doar treptat. Nu se poate fi mai superficial decât atât. Dacă găsești pe cineva OPTICMENTE interesant, te întâlnești cu el. Dar nu știi încă dacă ideile lui de viață se potrivesc cu ale tale. Cel mai probabil nu se potrivește. Cel puțin dacă ești în căutarea unui partener, pentru că probabil că el caută doar pe cineva cu care să și-o tragă din nou.

.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
09/03/2021 -17:38
Tindderello

Așa că pentru mine aplicația Tinder funcționează foarte bine. Nu vreau să plătesc nimic pentru o aplicație. Versiunea gratuită a Tinder este perfect bună și pentru mine. Deja îmi primesc match-uri și, de asemenea, întâlniri, deși trebuie să spun că multe femei de pe Tinder sunt destul de încrezute. Totuși, trebuie să găsești o modalitate prin care să te prezinți ca fiind interesant pentru femei. Să fii drăguț nu te va duce nicăieri aici. Pentru mine, funcționează cel mai bine dacă sunt un pic obraznic și nu iau fetele prea în serios. Condiția prealabilă pentru asta este un profil bun, cu mai multe poze și tot ce este în jurul lui. Apoi se stârnesc scântei. Celelalte aplicații nu sunt cu mult mai bune, iar cu Tinder o fac masele.

User rating
6
Average: 6 (1 vote)
15/03/2021 -13:21
absolut defectuos

absolut eronat

.
User rating
1
Average: 1 (1 vote)
25/03/2021 -18:15
Laura

Pentru mine, mi-am cunoscut actualul iubit pe Tinder. Sigur că Tinder poate fi enervant, mai ales dacă ai crezut până acum că totul este "normal" la tine. Sunt cum găsesc o femeie atrăgătoare, la treizeci și ceva de ani, dar și eu inițial primisem de fapt doar coșuri după prima sau a doua întâlnire din partea bărbaților. Nici eu și nici prietenele mele nu am putut explica de ce nu scânteie. Dar, bineînțeles, asta nu e vina lui Tinder. După un an și jumătate, totuși, am dat în sfârșit peste cel potrivit. Suntem împreună de o jumătate de an și încă e minunat. Trebuie să săruți câteva broaște înainte ca prințul fermecător să apară la orizont. Așadar, Tinder poate funcționa și pentru relații serioase, dar trebuie să-i acorzi ceva timp.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)
28/03/2021 -19:07
Kerstin

Experiența mea a fost, de asemenea, că Tinder nu este la fel de rău cum se reprezintă întotdeauna aplicația. Este important doar să scrii ceva în profil, să aibă câteva poze bune. Deci profilul este cu siguranță o cheie pentru match-uri și întâlniri. Faceți un efort, mai ales voi, bărbații, atunci veți obține și zuschriften. und clar, există și momente în care Tinder e nașpa. Dar apoi am pus câteva săptămâni o pauză și câteodată am din nou pofta de tindern.

.
User rating
7
Average: 7 (1 vote)
31/03/2021 -16:21
Stef

Se potrivesc. Dar puține potriviri și puține răspunsuri la potriviri. Dacă am un match nu este sigur că intru cu adevărat în contact cu femeia. Trebuie să swipezi mult spre dreapta până când găselnițele sunt dureroase și să aduci răbdare, că se ajunge și la întâlnire. Uneori, de asemenea, o întâlnire cade. Dar nici nu se spune că se potrivește. Sunt un pic obosit de tinder, dar care este alternativa în acest moment! Te întâlnești acum altfel nu sunt oameni și oamenii sunt speriați din cauza virusului când îi abordezi. Așa că rămân cu tinder chiar dacă aplicația nu e super grozavă.

User rating
5
Average: 5 (1 vote)
31/03/2021 -19:04
gunoi

nimic, dar experiențe foarte proaste făcute!!!! degetul departe de această aplicație!!!

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
13/04/2021 -19:00
Stesi

Minoritar total. Credeți că majoritatea oamenilor de aici nu sunt singuri adevărați, ci falși care ar trebui doar să scrie cu oamenii, dar apoi, bineînțeles, nu se prezintă la întâlnirea stabilită. Ce rahat de rahat. Unul este blocat aici în chat și apoi contactele se rup. Direct șters din nou.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)