Cât de bună este aplicația de învățare a limbilor străine Mondly? Experiențe cu Mondly (pentru spaniolă)


85%

(85/100 puncte)


Mondly este o aplicație de învățare a limbilor străine cu peste 40 de limbi străine diferite. Nicio altă aplicație nu oferă atât de multe limbi diferite combinate într-o singură aplicație.
Aplicație pentru învățarea limbilor străine cu cele mai multe limbi
spune Ben

Aplicația de învățare a limbilor străine Mondly este încă relativ nouă pe piață. Cu toate acestea, aplicația a câștigat deja mai multe premii recent, cum ar fi premiul pentru "cea mai bună aplicație a anului". Numeroasele recenzii din magazinele de aplicații sunt, de asemenea, destul de bune.

>.

Care este povestea din spatele Mondly Boom?

.

Am analizat mai îndeaproape aplicația de învățare a limbilor străine și am testat-o timp de câteva luni cu limba spaniolă. Cât de bună este aplicația la învățarea sau îmbunătățirea limbilor străine, și cum se compară cu aplicații de învățare proeminente precum Babbel sau Busuu?

Puteți afla tot ceea ce trebuie să știți despre Mondly în recenzia noastră.Mondly în comparație

Aplicație de învățare a limbilor străine cunoscută la nivel mondial

Aplicațiile de învățare a limbilor străine sunt în vogă. Una dintre cele mai populare aplicații de învățare a limbilor străine este Babbel.

Aplicație pentru învățarea limbilor străine cu cele mai multe limbi

Mondly este o aplicație de învățare a limbilor străine cu peste 40 de limbi străine diferite. Nicio altă aplicație nu oferă atât de multe limbi diferite combinate într-o singură aplicație.

Aplicație de învățare a limbilor străine și comunitate mondială

Busuu nu este doar o aplicație de învățare a limbilor străine, ci și o imensă comunitate globală, dintre care unii vă vor corecta temele și vă vor oferi feedback cu privire la abilitățile dumneavoastră lingvistice.


Mondly Pro

 • Peste 40 de limbi (mai mult decât orice altă aplicație)

 • Proiectat în mod clar și intuitiv

 • Utile chiar și cu puțin timp

 • Conversațiile cu chatbotul sunt posibile


Mondly Dezavantaje

 • Cursurile de limbi străine par să fi fost traduse în toate limbile de dragul simplității

 • Sistemul afișează uneori erori de traducere automată

 • Recunoașterea vorbirii prezintă mici deficiențe


Înscriere și test de plasament la Mondly

În principiu, puteți folosi Mondly fără să vă înregistrați. Odată ce vă decideți asupra limbii sursă și a limbii țintă, sunteți practic deja în mijlocul învățării.

Cu toate acestea, se recomandă o înregistrare gratuită, chiar și numai pentru a vă sincroniza progresul învățării între diferite dispozitive. În acest fel, dacă ați făcut progrese pe smartphone-ul dvs. și vă conectați apoi la Mondly pe laptop, aplicația vă va arăta de fiecare dată același progres.

.

Cu toate acestea, înregistrarea gratuită este recomandată, chiar și numai pentru a vă menține sincronizarea progresului de învățare între diferite dispozitive.

Înregistrarea este rapidă. Vă puteți înregistra fie cu e-mailul, fie cu contul de Facebook.

.

Un test de plasare nu există cu Mondly.

În timp ce aplicații precum Babbel sau Busuu oferă un test de plasament pentru a vă evalua nivelul de limbă, nu există așa ceva cu Mondly. Puteți alege doar din 3 niveluri lingvistice diferite (începător, intermediar, avansat).

>.

În acest punct, vedem și primul punct slab al Mondly: Pe de o parte, aici trebuie să puteți mai mult sau mai puțin să vă evaluați singur nivelul de limbă. Pe de altă parte, aplicația Mondly nu pare să facă nicio distincție între conținutul de învățare oferit și nivelurile lingvistice indicate. Indiferent dacă alegeți ca nivel începător sau avansat, lecțiile oferite par să fie întotdeauna aceleași.

.

Când ne uităm la lecțiile de pe Mondly, se poate observa că aplicația este astfel mai potrivită pentru începători și pentru utilizatorii cu cunoștințe lingvistice intermediare. Utilizatorii cu abilități lingvistice avansate se vor plictisi destul de repede cu Mondly.


Recomandarea noastră: Babbel
Aplicație de învățare a limbilor străine cunoscută la nivel mondial

Aplicațiile de învățare a limbilor străine sunt în vogă. Una dintre cele mai populare aplicații de învățare a limbilor străine este Babbel.Cum funcționează mai exact Mondly?

Aplicația de învățare a limbilor străine Mondly conține numeroase lecții în diferite categorii, care sunt aranjate vizual pe o hartă. Categoriile individuale corespund întotdeauna unor subiecte diferite, cum ar fi familia, călătoriile, sportul, mâncarea & băutura, cumpărăturile sau diverse exerciții de gramatică.

.

Harta lecțiilor Mondly

Există mai multe lecții pentru fiecare domeniu tematic. De obicei, 8 lecții pe subiect.

Pentru fiecare temă în parte.

Așa că, cu metoda de învățare Mondly, sunteți liber să alegeți la ce subiect doriți să lucrați mai întâi și apoi să treceți de la un subiect la altul,  după cum vă convine. Nu există o ordine de învățare prestabilită cu Mondly. Pe de o parte, asta este bine, pentru că nu sunteți legat de un corset prestabilit. Dar unii utilizatori vor simți lipsa unei structuri predefinite, care nu există la Mondly. În funcție de ce tip de cursant sunteți, vă va plăcea această abordare.

.

În timp ce parcurgeți lecțiile, Mondly vă învață vocabularul adecvat și puteți exersa pronunția și ortografia în același timp. De asemenea, apare și puțină gramatică. Dar nu acesta este punctul central în lecțiile bazate pe subiecte. Dacă doriți să vă concentrați asupra gramaticii, există cursuri dedicate la Mondly care se bazează unul pe celălalt, Gramatică, 1, Gramatică 2 sau Gramatică 3.

.

Variație în învățare

Când te uiți la fiecare lecție în detaliu, poți vedea că Mondly adaugă întotdeauna puțină varietate. Creatorii Mondly s-au străduit în mod clar să facă învățarea în aplicație să nu fie monotonă și plictisitoare. În unele lecții vă sunt prezentate întrebări cu alegere multiplă, în altele sarcini de traducere sau exerciții de pronunție.

.

În exercițiile de pronunție, de exemplu, vi se dau cuvinte sau fraze și trebuie să le repetați singur cu ajutorul intrării vocale. Ulterior, vă puteți compara pronunția cu cea a unui vorbitor nativ. Astfel de exerciții sunt foarte utile, deoarece simulează într-o anumită formă conversațiile.

.

Conversații cu chatbotul

.

În plus față de exercițiile de conversație, Mondly oferă și posibilitatea de a conversa cu chatbotul din aplicație. Din nou, acest lucru are rolul de a simula conversații reale.

.

Chatbotul, la fel ca întreaga aplicație, vă oferă lecții cu diferite focalizări tematice. Aceasta poate fi, de exemplu, o situație într-un taxi, într-un restaurant, la cumpărături sau într-un hotel. Atunci când conversați cu chatbotul, veți primi mai multe răspunsuri sugerate și pronunțate de un vorbitor nativ. Ca răspuns, puteți repeta apoi exact același lucru și primiți răspunsuri adecvate de la chatbot.

.

Această funcție este deosebit de inovatoare în comparație cu multe alte aplicații de învățare a limbilor străine și nu se regăsește sub această formă în alte aplicații.Este Mondly gratuit? Cât costă aplicația de învățare Mondly?

Aplicația de învățare a limbilor străine Mondly este gratuită în mod limitat. Puteți parcurge gratuit câteva lecții. Dar dacă doriți să aprofundați o limbă, este logic să vă înscrieți pentru un abonament premium.

>.

Cu toate acestea, pentru utilizatorii care nu sunt pregătiți să se înscrie pentru un abonament premium cu Mondly, există câteva lecții suplimentare în fiecare zi și, de asemenea, conținut gratuit suplimentar la sfârșitul lunii. Așa că, deocamdată, puteți utiliza aplicația gratuit și să vedeți dacă vă place modul în care învață o limbă.

.

Costul abonamentului Mondly Premium arată astfel

 • 1 lună / 1 limbă: 9,99 EUR
 • .
 • 12 luni / 1 limbă: 4 EUR / lună

Dar Mondly oferă de obicei un pachet de 12 luni pentru toate limbile, pe lângă abonamentul clasic de 12 luni. Acest pachet are o reducere de peste 90% și este oferit, de asemenea, pentru 4 EUR pe lună.

.

Din când în când, Mondly oferă, de asemenea, opțiunea de a vă înscrie pentru un abonament pe viață. Adică, plătiți o sumă unică și puteți folosi aplicația pe toată durata vieții în versiunea premium pentru toate limbile imaginabile. Ultima dată când ni s-a oferit acest abonament, a costat 89,99 EUR o singură dată.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Babbel. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Concluzie despre aplicația de învățare a limbilor străine Mondly

Aplicația de învățare a limbilor străine Mondly oferă o interfață frumoasă și intuitivă și, de asemenea, foarte multe limbi. Nicio altă aplicație de învățare a limbilor străine nu oferă atât de multe limbi străine diferite ca Mondly, și anume 40.

.

Unde există lumină, de obicei există și umbră. Varietatea limbilor diferite oferite este, de asemenea, cea mai mare problemă a lui Mondly. Se pare că Mondly a tradus pur și simplu același curs de limbi străine cu exact aceleași lecții în cele mai multe limbi. Acest lucru nu este negativ în sine, dar aici se observă rapid că particularitățile culturale și lingvistice nu au fost luate în considerare în traducerea automată a conținutului.

Cine acordă în mod deosebit o mare importanță învățării structurate, va avea probabil și el problemele sale cu aplicația Mondly. Dar cei care au un spirit mai liber se vor bucura de numeroasele subiecte și lecții care nu se bazează neapărat unele pe altele.

.

Ceea ce diferențiază, de asemenea, Mondly de multe alte aplicații de limbi străine sunt elementele de gamificare. Și anume, ca instrument de motivare, un astfel de lucru poate valora foarte mult. De exemplu, există diferite clasamente în care puteți concura cu utilizatori din întreaga lume, cu utilizatori din țara dumneavoastră sau cu prietenii dumneavoastră.

.

Mondly are multe de oferit în ceea ce privește motivația.

Puteți câștiga puncte pentru lecțiile finalizate. Numărul de puncte este apoi stabilit în funcție de timp și publicat în clasament.

.

Aplicația Mondly este destul de mult cea mai ieftină alternativă dintre aplicațiile de învățare a limbilor străine disponibile pe piață.

.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Aplicație de învățare a limbilor străine cunoscută la nivel mondial
9,5

 • Puțin timp necesar pentru fiecare lecție (aprox. 15 min.)
 • Ofertă în 14 limbi diferite
 • Învățați o limbă străină când și unde doriți
 • Cu 6-12 EUR / lună mult mai ieftin decât un curs de limbi străine
Aplicație pentru învățarea limbilor străine cu cele mai multe limbi
8,5

 • Peste 40 de limbi (mai mult decât orice altă aplicație)
 • Proiectat în mod clar și intuitiv
 • Utile chiar și cu puțin timp
 • Conversațiile cu chatbotul sunt posibile
Aplicație de învățare a limbilor străine și comunitate mondială
7,5

 • Comunitate lingvistică numeroasă, cu vorbitori nativi din întreaga lume
 • Certificat oficial McGraw-Hill Education disponibil pentru orice nivel de limbă
 • Lecții private, în plus, sunt posibile și online
 • Plan individual de învățare cu previziuni de realizare a obiectivelor
 • Lecții variate și distractive (inclusiv audio + video)

FAQ - Mondly

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
10
Average: 10 (1 vote)

Comentarii

04/03/2021 -15:34
Ricardo

Mondly este diferită de celelalte aplicații mari de învățare a limbilor străine, cum ar fi Babbel. Cred că raportul preț-performanță este corect. Chiar dacă nu vă puteți aștepta la minuni aici. Am rezervat acum pachetul pe viață. 90 eur pare mult la început, dar având în vedere că apoi pot învăța tot felul de limbi străine cu ea, mi se pare genial. Îmi place să călătoresc mult. Deci, cel puțin înainte de Corona. Acolo pot folosi oricum bine o astfel de aplicație. Fie și doar pentru a învăța simplele subtilități din viața de zi cu zi. Deci, găsiți Mondly bun și corect.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
11/03/2021 -15:12
Ronny

Aplicație mișto, din păcate nu atât de structurată cum sunt obișnuită de obicei de la școală când învăț. Cu toate acestea, Mondly mi se pare foarte utilă. Varietatea de limbi este unică. Sunt încă relativ nou în aplicație și în prezent învăț italiana. Cu siguranță mă ajută la pronunție, iar dialogurile simulate cu robotul sunt și ele cool. Cred că raportul preț-performanță la Mondly este corect, chiar dacă, desigur, nu totul este super cu aplicația. Dar unde este dsa deja.

.

User rating
7
Average: 7 (1 vote)
22/03/2021 -12:37
Lars

Îmi place să învăț cu aplicația Mondly și cred că este grozavă. Vreau doar să-mi recapitulez engleza de la școală. Funcționează bine. Deși aș fi putut să-mi doresc un nivel mai ridicat uneori. Dar sunt sigur că va veni. Diferitele subiecte și conversații sunt practice. Îmi place.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
25/03/2021 -14:29
Kata

În primul rând, partea pozitivă și motivul pentru care am ales inițial Mondly. Prețul este ieftin, iar selecția mare de limbi m-a convins. Trebuie să spun însă că nu prea reușesc să mă descurc cu aplicația. De fapt, aș avea nevoie de mai multă structură. Ce lecție să abordez în continuare? Utilizatorul aplicației Mondly este lăsat oarecum singur. Care lecții se bazează una pe alta? Toate aceste informații nu sunt disponibile aici. Trebuie să testați și să încercați totul singur. Acum m-am înregistrat la babbel și prefer să folosesc această aplicație, pentru că mă însoțește mai mult în învățarea unei limbi străine. Simt că sunt pe mâini mai bune acolo.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
31/03/2021 -15:56
LoLo

Raportul preț-performanță al mondly este corect în opinia mea. Îmi place să folosesc aplicația pentru a exersa franceza și sunt mulțumit.

>
User rating
10
Average: 10 (1 vote)