Badoo în test - șanse de întâlniri reale sau toate sunt doar falsuri?


38%

(38/100 puncte)


Faceți cunoștință cu oameni noi rapid și ușor. Chiar și persoane din zona dumneavoastră.
Aplicația de dating cu cei mai mulți membri la nivel mondial
spune sbe

Dacă sunteți în căutarea de a întâlni oameni noi în zona dvs., ar trebui să verificați cu siguranță aplicația de dating Badoo.

Cum funcționează aplicația, cum poți identifica și elimina rapid profilurile false și cât costă, poți afla aici, alături de noi.

Vă împărtășim experiențele noastre reale cu Badoo. Ai ajuns să ai întâlniri reale sau se termină doar cu discuții neinteresante? Avem aici o perspectivă proaspătă pentru tine!Badoo în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.


Badoo Pro

 • Înregistrarea este rapidă și ușoară

 • Operațiunea este o joacă de copii

 • Există mulți membri lângă tine

 • Funcțiile sunt extinse și gratuite

 • Posibilitățile de flirt sunt acolo


Badoo Dezavantaje

 • Din păcate, există din când în când profiluri false

 • Numărul de mesaje este limitat

 • Nivelul de utilizare este mixt (calitate medie)


Faceți cunoștință cu oameni reali în apropierea dumneavoastră? Șansele de succes cu Badoo

Care sunt șansele de a întâlni contacte reale prin intermediul aplicației Badoo?

Nu este un răspuns ușor de dat. Desigur, depinde de modul în care te prezinți și de cât de bun ești la primul contact.

Cu toate acestea, iată câteva date pentru a clasifica mai bine Badoo:

Badoo este probabil cea mai mare aplicație de dating din lume: Aplicația de dating a fost deja descărcată de aproximativ jumătate de miliard de utilizatori din întreaga lume. Celibatari din peste 190 de țări au încercat această aplicație pentru a întâlni pe cineva. Asta chiar sună promițător, nu-i așa?

Dar ce înseamnă asta pentru tine acum, în mod specific pentru intențiile tale romantice?

În următorul test practic, ne uităm mai atent la Badoo pentru a o evalua mai bine pentru activitățile dvs. de dating din această țară.

Cum funcționează cu adevărat aplicația Badoo?

Numele Badoo vă spune ceva? Probabil că acest lucru se datorează existenței îndelungate a aplicației de dating și, prin urmare, familiarității acesteia. Badoo este deja pe piață din 2006 și, prin urmare, este chiar mai veche decât Tinder.

Platforma de dating se adresează persoanelor din întreaga lume care doresc să cunoască oameni noi și, cel mai important, le place să flirteze. Atmosfera generală de pe aplicație este mai degrabă casual, puțini utilizatori simțind nevoia de a face angajamente mari. Cunoașterea de oameni noi și distracția sunt în prim-plan.

Pe Badoo Chat, aproximativ 52 la sută dintre utilizatorii înregistrați sunt bărbați. În mod corespunzător, aproximativ 48 la sută dintre utilizatori sunt femei. Raportul este astfel relativ echilibrat, motiv pentru care se ajunge destul de repede la multe contacte noi și efervescente. Vârsta medie a utilizatorilor este cuprinsă între 20-35 de ani.

Învingerea nerăbdării în întâlnirile online

Dacă doriți să cunoașteți noi contacte rapid și proactiv, aplicația Badoo este o alegere bună pentru dumneavoastră în orice caz.

Direct după ce vă înscrieți, puteți intra în contact cu alți membri și, cel mai important, puteți comunica gratuit. Prin intermediul chat-ului, vi se vor afișa numeroși utilizatori din zona dvs. Dacă știi să flirtezi într-o oarecare măsură, ar trebui să poți aranja o întâlnire în curând.

Dacă știi să flirtezi într-o oarecare măsură, ar trebui să poți aranja o întâlnire în curând.

De obicei, femeile au un avantaj atunci când folosesc aplicațiile de dating. Același lucru este valabil și pe Badoo. Femeile sunt contactate aici de mulți bărbați și au în consecință o selecție suficient de mare. Din acest motiv, multe femei nu vor răspunde la solicitări din partea bărbaților la fel de repede sau poate deloc.

Ce urmare, multe femei nu vor răspunde la solicitări din partea bărbaților la fel de repede sau poate deloc.

Și ce înseamnă asta acum pentru bărbații singuri de pe Badoo?

Pentru a preveni ca acest lucru să vi se întâmple, ar trebui să depuneți un efort peste medie încă de la primul mesaj și la crearea profilului dumneavoastră.Acesta este singurul mod de a vă distinge de ceilalți bărbați din aplicația Badoo.

Experiențele noastre pe Badoo arată că există cu siguranță o mare varietate de membri în chat-ul de aici. Bineînțeles, nu poți ajunge să-i cunoști pe toți. O mulțime aici rămâne mai degrabă neangajantă. Dacă doriți să discutați ocazional și nu vă propuneți să găsiți marea dragoste aici, Badoo este platforma potrivită pentru dumneavoastră. Și dacă ești norocos, va stârni suficiente scântei pentru a se transforma în ceva mai mult.


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Folosiți Badoo Chat gratuit? Tot ce trebuie să știi despre costurile Badoo

O întrebare comună care apare din nou și din nou: Este Badoo gratuit?

Da, așa cum ați putut citi deja în capitolul anterior, poți folosi chat-ul Badoo după înregistrare complet gratuit. Spuneți, vă puteți crea profilul gratuit și, de asemenea, puteți flirta cu alte persoane singure Badoo în chat losflirten.

Dar există și alte caracteristici care pot fi folosite gratuit. De la noi primiți acum o prezentare generală a altor funcții gratuite:

Gratuit pe Badoo

 • Puteți să scrieți și să citiți în chat gratuit (10 mesaje pe zi)
 • Vizualizarea și evaluarea imaginilor este, de asemenea, gratuită
 • Funcția de căutare completă Crearea profilului
 • Swiping și potrivire

Costuri pentru a utiliza Badoo

 • Vezi pe cine îți place fără a avea o potrivire directă
 • Modul invizibil
 • Aducerea profilului dvs. în partea de sus a barei de căutare
 • Vezi cine te-a etichetat ca favorit
 • Număr nelimitat de mesaje în chat
 • Anulați din nou deciziile
 • Aveți mesaje evidențiate

Dacă doriți să utilizați tot conținutul plătit al Badoo, vă puteți înscrie pentru un abonament premium. Am enumerat costurile pentru dvs. mai jos:

 • Pentru o săptămână Premium plătești 5,99 Euro
 • O lună de Badoo Premium costă 17,99 euro
 • 3 luni de Badoo Premium costă 41,99 euro
 • Aderarea nelimitată costă 79,99 euro

Nici măcar nu știi cât timp vrei de fapt să folosești Badoo? Atunci un abonament permanent este, de obicei, exclus pentru tine. Dar puteți folosi și Badoo Coins pentru a debloca o singură dată caracteristici individuale pentru profilul dvs.

De exemplu, cu 50 de monede vă puteți aduce profilul în sus în rezultatele căutării. Cu aceasta vă creșteți vizibilitatea în mod direct.

Monezile Badoo sunt vândute în pachete. Iată cum se stabilește prețul Badoo Coins

 • 100 Badoo Coins: 2,99 Euro
 • 550 Badoo Coins: 12,99 euro
 • 1.250 Badoo Coins: 26,99 euro
 • 2.750 Badoo Coins: 49.99 euro

Dar nu numai că puteți cumpăra aceste monede, dar le puteți câștiga cu ușurință. Profitați de ofertele partenerilor publicitari sau participați la sondaje care sunt afișate pe platforma Badoo. În acest fel, puteți câștiga rapid și ușor niște monede valoroase.

O concluzie despre costurile Badoo

În general, putem spune că versiunea gratuită a Badoo este deja suficient de bună pentru a începe direct cu flirtul online. Cele mai mult, faptul că funcția de chat este oferită gratuit, este un mare avantaj.

Trebuie remarcat faptul că Badoo are un număr nebun de membri. Activitatea este mare. Prin urmare, poate fi o provocare să ieșiți în evidență aici în mulțime. Pentru a face acest lucru, ar trebui să plătiți, vorbește funcțiile premium ale Badoo pentru a rezerva.

Dar aveți grijă: calitatea de membru al Badoo funcționează ca un abonament. Dacă nu mai doriți abonamentul premium, trebuie să îl anulați în mod activ. În caz contrar, acesta funcționează ca de obicei și va trebui să plătiți prețul lună de lună până când îl veți anula în mod activ.Experiența noastră cu Badoo

Să clarificăm ce înseamnă modul invizibil de pe Badoo, de exemplu, și cum funcționează de fapt jocul cu meciuri complete. Am testat toate funcțiile aplicației și vă împărtășim experiențele noastre în formă neadormită. Pe lângă aplicație, bineînțeles, am testat și site-ul normal!

Am testat toate funcțiile aplicației și vă împărtășim experiențele noastre în formă neadormită.

a) Înregistrarea cu Badoo

Înregistrarea în aplicație și pe site este foarte ușoară. Puteți să vă înscrieți direct cu Facebook and Co. sau pur și simplu selectați adresa de mail și parola și sunteți gata să începeți cu propriul cont pe Badoo.

b) Folosiți corect căutarea Badoo

În aplicația Badoo, căutarea bazată pe locație valorează greutatea sa în aur. Mai ales dacă vreți să întâlniți alte persoane singure din zona dumneavoastră, ar trebui să activați căutarea de mediu. Activați locația dvs. și descoperiți numeroase profiluri de bărbați și femei care se află în imediata dvs. vecinătate.

Și știți ce este cel mai bine?

Toate contactele din zona dvs. vă pot scrie direct și gratuit.

Pentru a filtra ceva, ați putea, de asemenea, să activați filtrul "popular". Dacă setați acest filtru, veți obține contacte care par a fi foarte populare, de exemplu, pentru că au primit multe aprecieri. Dacă faceți acest lucru, totuși, trebuie să știți că aici concurența este mult mai pronunțată.

C) Jocul cu ținta.

Cu jocul cu ochiul de taur, Badoo a creat ceva asemănător cu, să zicem, Tinder, deci este vorba tot de un "swipe system" cu ajutorul căruia îți poți arăta afecțiunea sau antipatia față de  single-urile prezentate vizual.

În timp ce alte platforme de dating îți cer, de obicei, să faci swipe la dreapta sau la stânga, Badoo îți oferă o inimioară și un X afișat. Dacă faceți clic pe inimă, considerați că omologul dvs. este foarte bun și v-ați putea imagina un chat sau o întâlnire. Un X reprezintă exact declarația opusă.

Dacă găsiți o persoană deosebit de interesantă, puteți utiliza și funcția 2 inimi. Aceasta înseamnă "delir", ceea ce face ca omologul dvs. să fie, de asemenea, comunicat imediat. Astfel, nu trebuie să așteptați mai întâi un hit (potrivire), în care amândoi trebuie să fi apăsat pe inimă.

d) Direct în acțiune: Încearcă Badoo live!

Badoo Live poate fi un punct culminant pentru utilizatorii do care le place să fie pe "scenă". Dacă vă place să fiți în atenția publicului și v-ați descrie ca fiind o persoană agitată, atunci Badoo live este cu siguranță pentru dumneavoastră.

Similar cu Instagram TV, Badoo live vă permite să intrați direct "în direct" și să împărtășiți acest lucru cu contactele dvs. Nu sunteți încă sigur dacă vă va prinde bine acest lucru? Atunci aruncați mai întâi o privire la câteva transmisiuni în direct de la alți utilizatori!În acest fel vă puteți face o idee despre cum este în avans!

Experiențele noastre Badoo Live au arătat că aici poți întâlni cu adevărat o mare varietate de curiozități. Încercarea merită în orice caz.

Motivați streamerii Badoo Live cu cadouri

De asemenea, în calitate de spectator, Badoo Live este foarte bun pentru a intra în contact cu alte persoane singure. Și anume, puteți oferi cadouri virtuale celor care fac live stream-uri și poate atrageți astfel atenția asupra voastră.

e) Modul invizibil

Toată această atenție este prea mare pentru tine?

Pe Badoo, aveți opțiunea de a rămâne "Invizibil" atunci când vizitați profilurile altor persoane singure de pe Badoo.

Dar pentru a folosi această funcție, aveți nevoie de un abonament premium. Puteți activa acest mod în setările profilului dumneavoastră.

Ai făcut profilul tău invizibil, dar nu ești sigur că funcționează?

Puteți verifica cu ușurință acest lucru:

Când ești invizibil, profilul tău are o siluetă gri cu o pălărie. Nimeni nu se poate uita la pozele tale sau vedea detalii din profilul tău.

 

f) Utilizarea Badoo prin intermediul aplicației și a site-ului

Badoo nu este doar o aplicație, ci și un site de întâlniri bine pus la punct.

Ce înseamnă asta mai exact?

Puteți să vă conectați la Badoo cu aceleași date de conectare atât pe smartphone cât și pe PC/laptop și să folosiți serviciul.

Nu există avantaje sau dezavantaje majore. Practic, este o chestiune de gust ce preferi să folosești.

Există, totuși, două caracteristici care nu sunt disponibile pe desktop.

Una este cea a serviciilor de localizare. Smartphone-ul dvs. poate localiza cu ușurință locația dvs. și a altor utilizatori. Nu puteți face acest lucru cu versiunea pentru desktop. În al doilea rând, Badoo Live este disponibil doar pe versiunea pentru smartphone.

În afară de asta, totul este similar. Atât versiunea desktop, cât și cea mobilă a Badoo sunt plăcute de utilizat și, de asemenea, frumoase din punct e vedere vizual.

Și de ce ar trebui să discutați cu Badoo pe PC?

Desigur, aceasta este, de asemenea, o chestiune de gust. Uneori este pur și simplu mult mai ușor și mai rapid să scrii pe un PC decât pe un ecran mic de pe smartphone. În cazul în care este vorba de o sesiune de chat mai lungă, opțiunea PC este cu siguranță mult mai confortabilă.

Rezumat al testului Badoo

Aplicația de dating Badoo este pentru toți cei care doresc să flirteze complet ocazional și fără obligații cu contacte din zona ta. Aici accentul este pus pe distracție, nu pe găsirea unui partener de căsătorie cu toate consecințele aferente.

Există câteva caracteristici creative și inovatoare care facilitează conectarea cu alți utilizatori. Este foarte distractiv. Aproape că se poate vorbi chiar și despre potențialul de dependență.

Un mare avantaj al Badoo este baza de date mare. Există foarte mulți utilizatori înregistrați. Din păcate, dar și foarte mulți singuri inactivi sau chiar profiluri false. Dar nu vă faceți griji, cum să deosebiți falsurile de utilizatorii adevărați, vă explicăm în capitolul următor.

Din moment ce Badoo nu costă nimic la început, ar trebui să vă faceți propria experiență Badoo. Utilizarea aplicației este cu siguranță o modalitate plăcută de a trece timpul. Dacă abordați întâlnirile online cu așteptări nu prea mari (partener ferm), s-ar putea să vă placă Badoo. Fiți atenți: Nivelul multor utilizatori Badoo nu este neapărat cel mai înalt. Dar asta nu înseamnă că nu există contacte cu nivel scăzut aici.

 


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Testul Badoo: Doar falsuri și fără contacte reale? Cum să deosebești contactele reale de cele false

Ești un pic îngrijorat că ai putea cădea pentru falsuri la Badoo?

Realitatea este că...

Falsurile sunt pur și simplu peste tot. Vă veți întâlni escroci și pe Badoo, care vor să vă chestioneze și să afle mai multe despre viața dumneavoastră "singuratică".

Gândind puțin mai departe...Uneori vei da peste persoane care nu îți vor răspunde deloc sau nu vor merge la o întâlnire. Acestea pot fi, de asemenea, "profiluri false" care nu au de fapt intenții romantice.

Gândiți-vă mai departe.

Dar trebuie spus și că pe Badoo există relativ mulți așa-numiți "deadbeats", adică profiluri care nu mai sunt active. În mod ciudat, aceste profiluri sunt în continuare afișate utilizatorilor de către algoritm.

În plus, există unii utilizatori pe Badoo care sunt puțin cam nepăsători. Așa că, în general, ar trebui să vă pregătiți pentru discuții proaste și dezamăgiri.

Așa că, în general, ar trebui să vă pregătiți pentru discuții proaste și dezamăgiri.

Dar cum să recunoști escrocii adevărați de pe Badoo?

Dacă discutați cu contacte care au fost verificate de către echipa Badoo, puteți fi destul de sigur că acestea sunt contacte reale.

Puteți, de asemenea, să vă verificați profilul. Acest lucru crește și șansele proprii de a fi abordat.

Clasamentul în comparație


Cum să obții întâlniri sexuale pe Badoo

Se pare că pe Badoo sunt multe falsuri, multă concurență și flirturi superficiale. Așa că acum probabil că te întrebi dacă există măcar o șansă de a te întâlni cum trebuie pe Badoo?

Dacă există o șansă de a te întâlni cum trebuie pe Badoo?.

Este Badoo o pierdere de timp sau chiar se întâmplă ceva aici?

Răspunsurile la aceste întrebări, se pare că nu sunt atât de clare. Uneori este da, alteori este nu. Dar am dori să vă explicăm cum anume se întâmplă acest lucru și cum vă puteți crește semnificativ șansele de succes.

Regula de bază pentru întâlnirile online: Dacă faci un efort, vei găsi ceea ce îți dorești. Datele serioase și sexul fără angajament sunt la fel de posibile pe aplicația Badoo ca și contactele incitante cu intenții serioase din zona ta. Cu toate acestea, este întotdeauna important să comunicați exact ceea ce căutați cu adevărat. Autenticitatea dă întotdeauna roade.

Și cum rămâne cu Sexdate?

Adevărul:

Veți vedea că, practic, nu este ușor să ieși în evidență din mulțimea utilizatorilor Badoo. De multe ori vă pierdeți în varietatea de profiluri și mesaje.

Adevărul:

Veți vedea că nu este deloc ușor să ieșiți în evidență din mulțime.

În ciuda acestui fapt, îl ai în mână!

Puteți să vă faceți un profil astfel încât să iasă în evidență din mulțime.

Cum poți face asta?

Cele ce urmează sunt câteva sfaturi:

Creați un profil informativ

Un profil bun și informativ facilitează primul contact și îi permite potențialului partener de flirt să vă evalueze mai bine ca persoană.

Asigurați-vă că specificați în profilul dvs. ce căutați pe Badoo și cine ar trebui să vă scrie. Există meniuri predefinite pentru acest lucru, în care puteți specifica ceva de genul "doar discuții", "prietenii", "ceva neangajant" sau "ceva serios". Șansele de a găsi exact ceea ce căutați vor crește dacă precizați în mod clar ce doriți.

De asemenea, este important să scrieți un mic text "despre mine". Încercați să fiți puțin creativi aici.

Nu vă puteți gândi la nimic?

Atunci nu mai ai noroc ;) Nu, nu vă faceți griji, nu vă vom dezamăgi. Iată câteva idei despre ce ai putea scrie în:

 • Spune-ne la ce ești cu adevărat nașpa?
 • Care este scuza ta standard care funcționează întotdeauna
 • Descrieți o poveste jenantă
 • ...

Chiar dacă ceva "jenant" iese aici, ceilalți utilizatori vor vedea că ați depus efort în profilul dvs. Și, în plus, apare ca fiind autentic. Aceasta este deja jumătate din bătălie.

Dă-le tuturor de înțeles că nu ești un fals

Demonstrează-le celorlalți utilizatori de la început că nu ești un fals.

Fakes sunt nașpa. Dar puteți avea profilul Badoo verificat oficial.Dacă faceți acest lucru, puteți deja să vă evidențiați cu ușurință din mulțime. Potrivit Badoo, șansele de a obține o întâlnire cresc semnificativ cu un profil verificat.

Cum funcționează exact acest lucru, am descris deja în secțiunea "Falsuri" de mai sus.

Scoateți cu poze autentice

Un alt criteriu foarte important sunt imaginile. Cel puțin o fotografie recentă ar trebui să apară în fiecare profil. În caz contrar, este pentru multe contacte potențiale: Următorul! Dacă este posibil, încărcați mai multe fotografii care să vă arate în mai multe situații de viață diferite.

Asigură-te că fotografiile par autentice. Sunteți clar recognoscibil în ele? Uită de photoshop, arată-te așa cum ești. Dar, bineînțeles, mai întâi din partea de zahăr ;)

Dacă vă legați profilul de rețelele sociale precum Facebook sau Instagram, puteți adăuga și mai multă autenticitate întregului profil. În acest fel, partenerii de flirt își vor face imediat o imagine mai bună a vieții tale.

Demonstrează un interes real

Dacă sunteți interesat de un contact, ar trebui, de asemenea, să studiați mai atent profilul acestuia. Pe baza profilului, gândiți-vă la câteva întrebări pe care le puteți adresa partenerului de chat. Acest lucru vă va ajuta să câștigați puncte imediat! Partenerul dvs. de flirt se va simți perceput în mod direct cu totul altfel decât persoana.

La ce puteți fi atenți în profil?

De exemplu, partenerul tău de flirt are poze cu unele destinații de călătorie în el, unde ai fost deja sau unde ți-ai dorit întotdeauna să mergi? Poți cu ușurință să-ți dai seama de așa ceva în conversație. De asemenea, spuneți-i despre propriile gânduri și impresii. Toate acestea oferă material pentru o conversație plină de viață.

Honestitatea și autenticitatea dau roade

De fapt, acest lucru ar trebui să fie de la sine înțeles în orice domeniu al vieții, nu doar în mediul online. Indiferent dacă partenerul de chat vi se pare atrăgător sau nu atât de atrăgător, fiți întotdeauna sincer și autentic. Poți spune direct ceea ce crezi, dar nu insulta, rămâi întotdeauna politicos.

Și amintiți-vă întotdeauna: perfecțiunea totală nu există. Puteți să vă susțineți greșelile. La fel cum nu trebuie să vă așteptați ca partenerul de flirt să fie perfect în persoană.

Fiți conștienți de cine sunteți. Apropo, acest lucru te face și sexy. Persoanele care au încredere în sine (a nu se confunda cu aroganța), atrag întotdeauna în mod magic sexul opus. De asemenea, asta, te ajută să faci mai repede o întâlnire sexuală.


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți

FAQ - Badoo

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
4
Average: 4 (2 votes)

Comentarii

30/10/2020 -13:16
Boodel

După ce am scris la câteva femei foarte deschis și direct în primele câteva mesaje, au existat inițial două contacte entuziaste. Dar, brusc, Badoo m-a blocat. Trebuie să spun că nu am încălcat în niciun fel liniile directoare ale Badoo. Fiți atenți, dacă cineva își face o idee greșită sau vrea să scape de voi, veți fi dat afară fără a da niciun motiv. Toate pachetele achiziționate vor fi pierdute. Vă sfătuiesc cu tărie împotriva Badoo, în ochii mei sunt escroci. Pentru că dacă sunt în căutarea unui parteneriat, sunt în căutarea și a sexului. Dar evident că nu s-a dorit asta.

.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
07/10/2020 -10:47
MariusD

Pot spune doar că există experiențe bune și rele aici, la fel ca pe alte site-uri de single. Dar asta este mai degrabă pe seama bărbaților și nu pe pagina Badoo. Foarte bună mi se pare, prin urmare, posibilitatea cu "comentariile secrete", care se pot lăsa pentru profilul respectiv. Asta face ca lucrurile să fie cu adevărat interesante.

.
User rating
9
Average: 9 (1 vote)
25/09/2020 -21:03
H.B.

Woaa este că oamenii răi. Badoo este într-adevăr de departe cel mai neseriöseste portal, ceea ce am experimentat în ultimii 20 de ani. Și folosesc onlinedating de mult timp și am avut întotdeauna întâlniri reale. În ciuda apartenenței premium la Badoo, trebuie să cumpăr 1250 de puncte pentru a intra în contact cu posibilele candidate. Ar fi putut să spună asta dinainte. În plus, unul are puncte jerkzuck cumpărate fără ca cel care a vrut-o. Au un abonament de 3monats și care m-a costat deja 3 x26 € + 42 € de membru. o declarație de puncte pe care, de asemenea, nu o primește. complet unseriös.....Leute să-l lase.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
27/06/2020 -14:27
Dezamăgit

Nu pot recomanda platforma din păcate. Fetele care sunt pe platformă sunt în mare parte mai degrabă amputate de creier, obraznice, parțial chiar orientate spre lesbianism! Și, de asemenea, nu sunt deosebit de deschise la alte culturi. Nu de puține ori mi s-a permis să citesc lucruri de genul "i mog koane auslända!". - și asta doar datorită înfățișării mele. Când m-am apărat la propriu cu "Mă întreb dacă voi trece vreodată peste faptul că o femeie care este supraponderală pentru mărimea ei și are pielea impură nu mă "mog"...", chiar și un angajat Badoo m-a admonestat și m-a blocat. Asta în ciuda faptului că plătisem pentru produs. Banii înapoi? Reprezentare greșită. Între timp, nu mă miră de ce există în principal numai persoane antisociale. După cum bine se știe, clientela se adaptează la valorile (ne)existente ale operatorului sau ale angajaților acestuia. În funcție de aceasta, această platformă este potrivită doar pentru "bărbați" supuși, fără mândrie și demnitate.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
08/11/2020 -03:46
Nu mergeți deloc

În calitate de femeie nu pot spune decât: din păcate, mult prea mulți bărbați hărțuiesc sexual femeia. TExte de genul: ca și cum aș fi fierbinte, sunt excitat de tine, vreau să ți-o trag. Jumătate atât de sălbatic? Nu, pentru că un refuz clar este ignorat. Se trimit poze cu puțe excitate și goale fără să fie întrebate...cum trec aceste poze de verificare? Dacă te împotrivești ești insultat. Acum sunt în parastas. Sunt destul de fericit cu asta.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
11/11/2020 -15:10
TimK

Badoo este un gunoi. Întotdeauna trebuie să plătești pentru ca profilul să fie văzut. Și apoi bărbații gălăgioși intră pe profilul tău deși ai introdus că ești în căutare de femei. Cumva este uimitor faptul că Badoo este prezentat mereu ca un pont. Sau sunt din cauza Coronei mult prea mulți oameni pe aceste platforme care caută repede repede ce?

.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)
13/11/2020 -12:29
VeitR the Pure

Nu sunt primul care a scris-o. Acest lucru mă confirmă. "Handmade fakes" pot fi găsite și în alte burse, din păcate. Operatorii le tolerează, pentru că se creează o "ofertă". Dar Badoo este diferit. Aici este criminal faptul că... Cred că.... mai mult de cca 95% din profilurile generate, sunt manipulate.... Locul este împins acolo unde tocmai s-a căutat. Nu pot să dovedesc, dar ar trebui să te duci la un procuror pentru asta. Lovoo a fost și el condamnat odată. Deci, profilele sunt angezeit și cu o căutare, care sunt negustori inactivi de ani de zile, le scrii cu sârg (nimeni nu le citește sau.le-a răspuns) Ai doar 10 mesaje gratuite (super deștept) - deci cumperi mai multe mesaje xx, apoi scrii la mai mulți proști. Pentru că cutiile poștale sunt pline cu falsurile cu "super poze", se cer bani suplimentari pentru a scrie acestei persoane în ciuda cutiei poștale pline (ingenios). Astfel la creativitate în Geldverdiene nu se poate depăși. Dar dacă la bunul Dumnezeu ori se deschide poarta cerească pentru fondatori? Mă îndoiesc.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
23/11/2020 -12:19
Acum pe Bumble

Așa că și eu m-am înregistrat la Badoo cu ceva timp în urmă. Găsesc portalul destul de plictisitor, incolor, rece. Mulți nu răspund deloc la anschreiben, nici măcar un "nu mulțumesc" nu vine înapoi. Atât de mult pentru nivel. Badoo a cumpărat acum bumble. Sper că nu este, de asemenea, atât de erodat. Bummble îmi place și anume.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
24/11/2020 -12:24
Loosi

După testul meu, pot recomanda Badoo doar limitat. Cine vrea să testeze Badoo o dată, o poate face cu plăcere. Dar ar trebui să deveniți imediat activi și să vă gândiți la perioada de retragere - atunci nu vi se poate întâmpla nimic. Anularea funcționează cel puțin mai bine decât la alți furnizori. Ce pot să spun. Nu am reușit să contactez pe nimeni în primele două săptămâni. Asta este pur și simplu prea puțin. Dar bine, cu alte Singlenörsen nu a funcționat nici cu mine. Nici în viața reală. Sunt eu un ratat?

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
07/12/2020 -13:58
A intrat într-o capcană

Dragii mei, nu plătiți pentru o astfel de înșelătorie. Eu din fericire am plătit cu PayPal și am șters contul pentru a nu mai arunca alți bani. În realitate, nici o femeie nu răspunde pentru că fie sunt inundate, fie nu există - pe aceasta din urmă o bănuiesc mai degrabă. Mi s-a șters profilul după câteva săptămâni. Banii pierduți sunt un lucru. Timpul pierdut este altceva. Asta mă enervează cel mai mult.

.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)
14/12/2020 -17:00
Mătușa Helga

Nu mai folosesc aplicația Badoo, altfel sunt mereu alarme de telefon mobil și unul este prea aglomerat cu meciuri pe telefon. În general sunt de 3 ani aici, merge în principal foarte superficial și parțial orientat spre sex. Parteneri tineri ca alegere, pentru căutătorii de peste 35 de ani puține opțiuni. Sunt deci la limită. Cu fotografii frumoase sunteți total mult zubombardiert cu complimente și mesaje, dar pentru a observa destul de repede, este aici doar pentru a decora cu celălalt, apoi aerul este rapid din nou afară. Deci, ca Tinder, fotografii impresionante = o mulțime de cereri. Dacă lucrați cu jumătate de normă din cauza durerii constante, sunteți aproape întotdeauna eliminați imediat, la fel și dacă menționați tulburarea de durere în trecere. Oameni foarte orientați spre distracție, marea iubire și tratamentul egal nu există, așa cum am spus. Eu folosesc varianta browser și intru destul de sporadic, fără mari așteptări, mai degrabă când mă plictisesc. WErde acum mai degrabă ori testul Parsihp.

>.
User rating
2
Average: 2 (1 vote)
15/12/2020 -16:19
Torsten B.

De fapt, totul a fost deja spus. Ar dori totuși să confirme. Badoo nu merită timpul tău. Banii cu siguranță nu.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
18/12/2020 -15:03
UschisMuschi

Dacă vă uitați la unele comentarii de aici, puteți înțelege foarte bine de ce atât de mulți bărbați de aici merg în gol:) Când citesc deja comentarii de genul "Pentru banii ăștia pot merge la bordel" arată că deja, ce așteaptă majoritatea pe portal: Femei care trebuie să fie obligator de gata atunci când se înregistrează "Mr Falsche Erwartung" :) Sfat: regândiți imaginea femeii și înregistrați-vă din nou :)

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
19/03/2021 -18:07
Kristina T.

Mesaje definitive și primitive din partea bărbaților. Sertarul de jos. Să am badoo șters din nou din telefon. Deoarece sunt prea rău pentru mine.

.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)
09/04/2021 -18:30
Kasn

Deci, în opinia mea, totul este o înșelăciune. Femeile nu răspund. Multe falsuri. Sigur că vor fi și femei și bărbați adevărați, dar vă recomand să vă uitați mai atent și la pozele unor femei. uitați-vă de exemplu la prize sau ferestre, care de multe ori nu sunt la standarde germane. Deci orice poze cumpărate de femei sau femei cumpărate care nu există acolo. Trebuie să fie toate false. nu toate, dar mare parte, altfel mi-ar fi scris și mie înapoi.

.

User rating
2
Average: 2 (1 vote)