SilberSingles în test: Pur și simplu găsiți marea dragoste sau doar frustrare?


68%

(68/100 puncte)


SilberSingles este o agenție de întâlniri online care folosește un test de personalitate dezvoltat de psihologi pentru a face cunoștință cu persoane singure cu vârsta de peste 50 de ani.
Agenție de întâlniri serioase de la 50
spune Ben

Platforma de dating online SilberSingles se adresează singlelor de peste 50 de ani care caută serios un nou partener. Dar cum funcționează mai exact această platformă? Și merită să te înregistrezi aici?

.

Testul nostru SilberSingles rezumă toate experiențele de primă mână și vă oferă o vedere rapidă asupra funcționării interne și a caracteristicilor speciale ale acestei burse de parteneri.

 

SilberSingles>.

În plus, în această postare împărtășim experiențele noastre practice cu tine, pentru a te ajuta să începi să te angajezi pe SilberSingles. Vei afla, așadar, pe această pagină ce trebuie să faci pentru a ieși în evidență cu propriul profil, pentru a ajunge mai repede la fericirea amoroasă cu SilberSingles. Dacă sunteți interesat de alte rapoarte de experiență ale utilizatorilor, le puteți găsi aici.

.

 SilverSingles în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.


SilverSingles Pro

 • Site-ul de întâlniri pentru persoane singure de peste 50 de ani garantează mai mulți membri în propriul grup de vârstă

 • Toate profilurile sunt verificate manual

 • Cele mai multe profiluri sunt neobișnuit de complete și completate în mod semnificativ

 • Rezultatele testului de personalitate sunt vizibile și pentru membrii care nu plătesc

 • Întrebări bune / inteligente pentru contact selectabile

 • Raport echilibrat între bărbați și femei

 • Nivel ridicat de educație

 • Operare simplă


SilverSingles Dezavantaje

 • Abonamentul de bază gratuit oferă puține funcții

 • Nicio perspectivă asupra întregului grup de membri

 • Costurile de abonament trebuie plătite integral și imediat. Nu se oferă plata lunară

 • Verificarea fotografiilor încărcate durează adesea câteva ore

 • Fotografiile membrilor sunt doar neclare pentru a vedea în versiunea gratuită


Șanse de succes pe SilverSingles

Aproximativ 250.000 de membri sunt înregistrați pe SilberSingles. Acest lucru ar face ca platforma să fie similară ca mărime cu, de exemplu, concurentul său direct în grupul țintă 50+, Zweisam.de.

.

Cu toate acestea, numărul poate fi cu greu verificat, deoarece Silbersingles nu acordă acces la întregul grup de membri. Nu are acces la fondul de membri? Ce există în schimb?

.

SilberSingles oferă sugestii concrete de parteneri în loc de căutare proprie

La SilberSingles veți primi zilnic 20 de sugestii de profiluri, care, conform testului psihologic pe care trebuie să-l completați la înregistrare, reprezintă o potrivire deosebit de bună pentru dumneavoastră.

>.

Voi primi mai multe sugestii după abonamentul plătit?

Din păcate nu, rămâne la maxim 20 pe zi. Deci, dacă nu vă conectați la SilberSingles în fiecare zi, veți pierde o mulțime de sugestii. O strategie pe care creatorii SilberSingles ar trebui poate să o reconsidere.

.

Ceea ce este bun la această formă de dating: Dacă primiți 20 de noi sugestii de parteneri în fiecare zi în mod special, nu veți fi distras în mod inutil și vă puteți concentra doar pe câteva persoane singure. Ca de atâtea ori în viață, concentrarea pe câteva lucruri (sau în cazul oamenilor și al flirturilor), aduce mult mai repede succesul dorit.
.  


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Experiența noastră cu SilberSingles: Testul practic

Numele de utilizator, parola și adresa de e-mail - în cazul majorității portalurilor, introducerea acestor date este suficientă pentru a obține ulterior acces la membri. Dar nu și în cazul SilberSingles.

.

Pentru că similar cu Parship, aici, după introducerea datelor, urmează un test de personalitate detaliat. Dacă vă cunoașteți bine, veți termina după 20 de minute.

.

Test de personalitate SilverSingles
Imagine: Exemplu de întrebare din testul de personalitate al SilberSingles

.

Test de personalitate SilverSingles
Imagine: Exemplu de întrebare din testul de personalitate al SilberSingles

.

 

Și ce se întâmplă după testul de personalitate?

.

Dacă parcurgeți întregul test de personalitate, atunci veți putea să vă uitați direct la sugestiile de partener calculate pentru dumneavoastră.

.

Important de știut:

În funcție de răspunsurile tale la test algoritmul de potrivire al SilberSingles determină partenerii optimi pentru tine.

Pentru că nu este nevoie de o singură persoană.

Unde îi puteți găsi?

În partea de sus a meniului, la rubrica sugestii de parteneri, acestea apar. Ați vizitat un profil, numărul de sugestii noi scade corespunzător.

.

Unde se află funcția de căutare din SilberSingles?

.

Da, este într-adevăr un pic ascunsă. O puteți găsi în fila "Preferințele mele". Acolo puteți schimba criteriile de căutare. Dar, deoarece SilberSingles nu acordă acces la întregul grup de membri, nu veți observa imediat efectele. Veți primi sugestii de membri noi abia a doua zi.

.

Aplicația SilberSingles nu oferă toate funcțiile

.

La fel ca multe site-uri de dating moderne din zilele noastre, SilberSingles oferă și propria aplicație. O puteți descărca gratuit de pe iOS App Store sau Android App Store.

.

Dar există un lucru pe care trebuie să îl știți: Din păcate, aplicația nu oferă toate funcțiile pe care le puteți accesa pe SilberSingles.de în browserul web. Pentru început, vă recomandăm așadar să folosiți portalul web.

.

Puteți bloca și/sau raporta profiluri?

.

Da, pe fiecare profil veți găsi cele trei puncte tipice dispuse pe verticală. Un clic pe ele și puteți bloca imediat un profil.

.Funcțiile și profilurile SilberSingles în cadrul testului

Parteneriat ferm în loc de o aventură de o noapte?

Cine caută flirturi ocazionale sau prietenie plus se înșeală pe SilberSingles. Membrii de aici caută în mod clar parteneriate ferme.

.

Funcționalitate limitată cu abonamentul gratuit la SilberSingles

.

Cine se înregistrează gratuit pe SilberSingles și completează testul de personalitate, trebuie din păcate să realizeze după aceea, oarecum sobru, că nu are la dispoziție prea multe funcții.

.

Se oferă maximum 20 de sugestii de parteneri. Fotografiile profilurilor sunt însă doar neclar perceptibile.

.

În cadrul opțiunii "What if", mai multe profiluri pot fi vizualizate în design swipe. Dar chiar și aici, utilizarea a fost puternic limitată. După ce ați făcut clic pe un profil, sunteți imediat redirecționat către pagina de plată pentru abonamentele premium.

.

Cu toate acestea, portalul poate să strălucească și prin câteva avantaje puternice.

Care sunt acestea?

Punctele forte ale site-ului de matrimoniale SilberSingles

.

Răspunsurile de la testul de personalitate facilitează crearea profilului

Câteva dintre întrebările la care trebuie să răspundeți în testul de personalitate intră ulterior în profilul dumneavoastră. Ai completat testul astfel, propriul profil este și el deja bine completat.

.

În ciuda acestui fapt, ar trebui să adăugați câteva texte individuale la profilul dvs. Pentru că umplerea automată a profilului dvs. nu este suficientă pentru a ieși în evidență din mulțime. Lăsați să curgă puțin umor, care vine aproape întotdeauna bine primit.

.

Majoritatea profilurilor de pe SilverSingles sunt semnificative și complete

.

Toate profilurile pe care le-am văzut au fost neobișnuit de complete. Hobby-uri, obiceiuri de viață, personalitate, ocupație și atitudini religioase - aveai o perspectivă bună de la fiecare membru.

.

Întrebări inteligente pentru a stabili contactul

Pentru mulți dintre utilizatorii de întâlniri online, contactarea altor persoane singure este un chin. Ce naiba să scrie, se întreabă mulți. SilberSingles oferă un mic catalog de întrebări pentru a vă ajuta să începeți.

 

SilberSingles>.

Eșantion de degustare, vă rog?

 1. Dacă ați putea călători în timp, ați călători în trecut sau în viitor?
 2. .
  • .
  • Care este cea mai frumoasă amintire din copilărie?
  • .
   • Cine vă inspiră?
   • .

Smileys și Like-uri disponibile și pentru a contacta

.

Cine nu dorește să ia legătura imediat cu o întrebare personală poate, bineînțeles, să trimită și un zâmbet fără obligații sau să comenteze răspunsurile din profilul propriu-zis cu un "thumbs up"

.

Dar aveți grijă ...

.

Experiența arată că în cazul generației 50+, numită și Best Age, acest tip de contact duce mai rar la atingerea scopului. O scrisoare directă promite mult mai mult succes.

Cu o scrisoare directă promite mult mai mult succes.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

SilverSingles Verificarea costurilor

SilberSingles oferă trei abonamente premium diferite. Toate cele trei opțiuni au în comun faptul că trebuie să plătiți imediat întreaga sumă. O plată lunară nu este, din păcate, posibilă.

 

În plus, abonamentul Light nu oferă toate caracteristicile. Fotografiile nu pot fi vizualizate în formă clară (ci neclară) și, de asemenea, vizitatorii profilului rămân un secret.

.

Costurile pentru un abonament SilverSingles sunt eșalonate după cum urmează:

.

 • 224,70 Euro pentru 3 luni (abonament Light)
 • .
 • 239,40 Euro pentru 6 luni
 • .
 • 454,80 euro pentru 12 luni
 • .

Trebuie să țineți cont, totuși, de faptul că prețurile pe site-urile de dating online pot fluctua foarte puțin. Luați în considerare prețurile menționate aici ca un ghid. Cel mai bine este să profitați de înregistrarea gratuită și să vă convingeți pe SilberSingles.

.

Perioada contractuală se reînnoiește automat dacă nu este anulată

.

La fel ca la toate celelalte schimburi de parteneri, perioada contractuală de pe SilberSingles se reînnoiește automat. Cu toate acestea, ea poate fi, desigur, anulată în orice moment. Procedura de anulare aici, totuși, este concepută pentru a fi foarte ușor de utilizat.

> Pe aici, însă, procedura de anulare este concepută pentru a fi foarte ușor de utilizat.

 

Pe aici

Cum îmi pot anula abonamentul SilberSingles?

În meniul de profil veți găsi setarea "Contul meu". Sub aceasta, intrarea "Abonament". Aici puteți da pur și simplu clic pe link-ul de anulare "Anulare".

>.

În cazul în care nu vă regăsiți, funcția de ajutor este în continuare disponibilă pe fiecare pagină. Acolo puteți căuta, de asemenea, informații suplimentare despre anularea SilberSingles prin intermediul cuvântului cheie "Anulare".

.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți

FAQ - SilverSingles

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
9
Average: 9 (2 votes)

Comentarii

15/01/2021 -15:40
Angi77

Real bine făcut. Poate fi recomandat.

>
User rating
10
Average: 10 (1 vote)
26/01/2021 -15:55
Silverhair

Găsește-l bun. Nu ca pe alte platforme un public mixt. Ci chiar oameni ca mine, care sunt clar peste 50 de ani. Ăsta e un lucru bun. Toți cei pe care i-am întâlnit până acum au fost oameni foarte autentici. Marea dragoste nu am găsit încă, dar multe contacte frumoase nknüpft.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
04/03/2021 -15:23
Dirk

O idee bună de fapt cu această platformă de dating pentru utilizatorii mai în vârstă. Dar am impresia că în Est nu sunt înregistrate prea multe femei aici. De obicei trebuie să merg cu mașina un pic mai departe pentru a mă întâlni. Butr prefer așa decât profiluri false și niciun răspuns. Am întâlnit zilele trecute o femeie interesantă la 100 km de unde locuiesc. De fapt, se potrivește. Doar că nu știu încă din cauza distanței. Să o luăm încet acum. Cu siguranță poți întâlni oameni ca tine și ca mine aici.

.

User rating
8
Average: 8 (1 vote)