Cât de bună este aplicația de învățare a limbilor străine Babbel? Experiențe cu Babbel (pentru spaniolă)


95%

(95/100 puncte)


Aplicațiile de învățare a limbilor străine sunt în vogă. Una dintre cele mai populare aplicații de învățare a limbilor străine este Babbel.
Aplicație de învățare a limbilor străine cunoscută la nivel mondial
spune Ben

Am analizat aplicația Babbel timp de mai multe săptămâni, folosind spaniola ca limbă, pentru a înțelege dacă aplicația de învățare a limbilor străine face cu adevărat diferența și dacă ați putea chiar să vă descurcați fără un curs de limbi străine obișnuit.

În acest scop, am parcurs mai multe lecții și, de asemenea, le-am comparat cu alte aplicații de învățare a limbilor străine.

.Babbel în comparație

Aplicație de învățare a limbilor străine cunoscută la nivel mondial

Aplicațiile de învățare a limbilor străine sunt în vogă. Una dintre cele mai populare aplicații de învățare a limbilor străine este Babbel.

Aplicație pentru învățarea limbilor străine cu cele mai multe limbi

Mondly este o aplicație de învățare a limbilor străine cu peste 40 de limbi străine diferite. Nicio altă aplicație nu oferă atât de multe limbi diferite combinate într-o singură aplicație.

Aplicație de învățare a limbilor străine și comunitate mondială

Busuu nu este doar o aplicație de învățare a limbilor străine, ci și o imensă comunitate globală, dintre care unii vă vor corecta temele și vă vor oferi feedback cu privire la abilitățile dumneavoastră lingvistice.


Babbel Pro

 • Puțin timp necesar pentru fiecare lecție (aprox. 15 min.)

 • Ofertă în 14 limbi diferite

 • Învățați o limbă străină când și unde doriți

 • Cu 6-12 EUR / lună mult mai ieftin decât un curs de limbi străine


Babbel Dezavantaje

 • Mai potrivit pentru începători decât pentru utilizatorii avansați

 • Nu există certificate de limbă recunoscute de stat la absolvire

 • Fără comunitate


Testul de înscriere și de plasare pe aplicația Babbel

Înregistrarea la Babbel este un proces rapid. La început trebuie să alegeți ce limbă doriți să învățați cu Babbel. În prezent există 14 limbi diferite din care puteți alege.

.

După ce ați ales o limbă, Babbel vrea să știe de ce doriți să o învățați. În cazul meu specific, spaniola. Babbel vrea să știe dacă știi deja să vorbești ceva sau nu știi deloc și cât timp vrei să investești zilnic pentru a învăța sau îmbunătăți această limbă. Puteți alege între 5, 15, 30, 60 de minute sau "nu știu"

.

În cele din urmă, trebuie să vă introduceți adresa de e-mail și să setați o parolă și sunteți membru gratuit al Babbel.

.

Dacă sunteți un începător complet, puteți începe imediat cu cursul pentru începători 1 și prima lecție. Dacă aveți deja anumite cunoștințe de limbă, se recomandă să faceți testul de plasament.

Dacă aveți deja cunoștințe de limbă, se recomandă să faceți testul de plasament.

Pentru testul de plasament aveți nevoie de aproximativ 5 minute. Vi se vor da 12 texte cloze diferite în care trebuie să completați forma de cuvânt corespunzătoare din punct de vedere lingvistic și gramatical. După aceea Babbel vă sugerează la ce nivel ar trebui să începeți. Astfel, puteți sări peste lecțiile inițiale și puteți începe de la punctul la care vă aflați în prezent.

.

În opinia mea, testul de plasament al Babbel este puțin cam scurt, pentru a evalua corect modul în care vorbește cu adevărat utilizatorul. Mi-aș fi imaginat rezultatul un pic altfel. Prin urmare, ar trebui să luați testul de plasare cu un bob de sare. Dacă vă plictisiți de nivelul sugerat, atunci va trebui să găsiți un nivel în care să vă aducă din nou ceva. Cu toate acestea: Am constatat pentru mine însumi că repetițiile nu strică deloc. Întotdeauna descoperi ceva nou pe care nu-l știai sau pe care pur și simplu îl uitasem din nou.

.


Recomandarea noastră: Babbel
Aplicație de învățare a limbilor străine cunoscută la nivel mondial

Aplicațiile de învățare a limbilor străine sunt în vogă. Una dintre cele mai populare aplicații de învățare a limbilor străine este Babbel.Cum funcționează Babbel mai exact?

Toate cele 14 limbi sunt structurate aproximativ în același mod pe Babbel.

>

Care curs de limbă constă într-o varietate de lecții (5-30) la diferite niveluri. Pentru fiecare lecție aveți nevoie de aproximativ 10-15 minute pentru a le parcurge. În afară de cursurile standard, există câteva cursuri suplimentare pentru gramatică, cursuri de perfecționare, cursuri speciale pentru ascultare & vorbire sau cursuri de afaceri.

.

Diferitele niveluri de limbă ale lui Babbel corespund Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (GER). Aici s-ar putea să fiți familiarizați cu denumiri precum A1, A2, B2, C1, C2.

.

Pe Babbel, cursurile sunt denumite ușor diferit sau descriptiv. Aici, de exemplu, ele se numesc Beginner, Beginner 1, Beginner 2, sau Intermediate și Advanced.

.

Cât de bune sunt cursurile și lecțiile de la Babbel?

Toate lecțiile constau într-un mix de exerciții de ascultare, vorbire, citire și gramatică la nivelul lingvistic corespunzător. Dacă nu doriți să vorbiți, puteți ascunde opțional învățarea prin intermediul recunoașterii vocale. Puteți decide acest lucru din nou și din nou înainte de fiecare lecție.

.

Lucrul prin exerciții este distractiv și variat. Uneori este vorba de texte cloze, alteori de potrivirea imaginilor sau doar de învățarea înțelegerii din fișiere audio. La sfârșitul unei lecții, tot vocabularul nou pe care l-ați învățat intră în antrenorul dvs. de vocabular, astfel încât să puteți repeta vocabularul și mai târziu pentru a consolida succesul învățării. Acest lucru este foarte inteligent, deoarece nu trebuie să luați notițe tot timpul, pe care s-ar putea să le pierdeți din nou rapid.

.

Când lucrați prin fiecare lecție depinde de dvs. Puteți alege liber timpul. Cele 10-15 minute pe zi sunt de obicei ușor de găsit și se potrivesc undeva în rutina zilnică.

.

Puteți alege timpul.

Pentru că nu trebuie să vă faceți griji, puteți alege liber.

Lecție cu lecție, puteți să vă îmbunătățiți constant și să atingeți un nou nivel de competență destul de repede. La sfârșitul fiecărei lecții, Babbel vă arată ce greșeli ați făcut. Dacă doriți, puteți trece din nou prin aceste sarcini pentru a vă consolida succesul învățării.Este Babbel gratuit?

Din păcate, aplicația de învățare a limbilor Babbel nu este disponibilă complet gratuit.

Puteți să vă înscrieți gratuit și să parcurgeți gratuit câteva lecții selectate la nivelul dvs. de limbă, dar destul de curând veți constata că nu merge mai departe. Majoritatea lecțiilor sunt marcate cu semnul unui lacăt și le puteți accesa doar dacă alegeți versiunea premium a Babbel.

.

Lecțiile nu sunt complet gratuite.

.

Accesul premium la Babbel este oferit sub formă de abonament cu diferite perioade contractuale. Prețurile sunt după cum urmează:

.

Costurile Babbel:

1 lună: 12.99 EUR / lună
. 3 luni: 9.99 EUR / lună (Total 29.97 EUR)
6 luni: 7.99 EUR / lună (Total: 47.94 EUR)
12 luni: 5,99 EUR/lună (Total: 71,88 EUR)

Cu cât mai multe luni?

Dacă sunteți cu adevărat serios în legătură cu o limbă, probabil că nu veți ajunge departe cu o lună. Deși aceasta este bună pentru a încerca serviciul în plină floare, cea mai comună opțiune de abonament este de 6 luni. În această perioadă de timp, ar trebui cu siguranță să puteți să vă îmbunătățiți semnificativ nivelul de limbă și să atingeți un nou nivel.

.

Cu abonamentul Babbel trebuie să țineți cont de faptul că trebuie să îl anulați înainte de expirarea termenului, dacă nu doriți să îl mai folosiți. Perioada de anulare este de 48 de ore înainte de sfârșitul termenului. Dacă nu respectați acest termen, abonamentul va fi prelungit cu perioada rezervată inițial.

.

În plus, trebuie menționat că costul este per limbă. Astfel, dacă doriți să învățați engleza și spaniola, trebuie să plătiți suma lunară pentru fiecare limbă.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Babbel. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Concluzie despre aplicația de învățare a limbilor străine Babbel

Învățarea și îmbunătățirea competențelor lingvistice cu ajutorul aplicației Babbel este cu siguranță distractivă. Lecțiile sunt distractive și sunt întrerupte cu conținut audiovizual. În principiu, toate cursurile sunt structurate după aceeași schemă și vă ajută să vă îmbunătățiți domeniile, citire, scriere, vorbire, ascultare. Atât aplicația, cât și versiunea pentru browser sunt concepute foarte clar, astfel încât vă puteți orienta rapid.

.

Este foarte ușor să încorporezi învățarea cu aplicația Babbel în viața de zi cu zi. Pentru a parcurge o lecție, de obicei durează aproximativ 15 minute. Deci, puteți chiar parcurge rapid o lecție în autobuz sau înainte de a merge la culcare și să obțineți un progres succesiv de învățare aproape pe parcurs.

Numărul de limbi oferite este acum, de asemenea, destul de extins. 14 limbi diferite și populare sunt oferite la Babbel. Cu toate acestea, ceea ce iese în evidență este faptul că limbile mai puțin vorbite acoperă doar nivelul de bază pentru începători (de exemplu, daneza, poloneza, indoneziana) Cursurile avansate sunt oferite pentru limbi de circulație mondială, cum ar fi engleza, spaniola sau franceza. Practic, Babbel este probabil mai potrivită pentru începători decât pentru utilizatorii avansați.

Costul de utilizare a aplicației Babbel este absolut rezonabil. Pentru aproximativ 8 EUR pe lună, puteți învăța și îmbunătăți o nouă limbă în mod destul de flexibil.

Pentru aproximativ 8 EUR pe lună, puteți învăța și îmbunătăți o nouă limbă destul de flexibil.

Cum decurge procesul de învățare?

Dacă vă alocați în mod regulat aproximativ 30 de minute din timpul dvs. pentru Babbel și, de asemenea, vă revizuiți vocabularul după fiecare lecție, veți putea observa destul de repede primele succese în învățare. După o jumătate de an ar trebui să puteți vorbi și înțelege mai bine decât înainte.

.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Aplicație de învățare a limbilor străine cunoscută la nivel mondial
9,5

 • Puțin timp necesar pentru fiecare lecție (aprox. 15 min.)
 • Ofertă în 14 limbi diferite
 • Învățați o limbă străină când și unde doriți
 • Cu 6-12 EUR / lună mult mai ieftin decât un curs de limbi străine
Aplicație pentru învățarea limbilor străine cu cele mai multe limbi
8,5

 • Peste 40 de limbi (mai mult decât orice altă aplicație)
 • Proiectat în mod clar și intuitiv
 • Utile chiar și cu puțin timp
 • Conversațiile cu chatbotul sunt posibile
Aplicație de învățare a limbilor străine și comunitate mondială
7,5

 • Comunitate lingvistică numeroasă, cu vorbitori nativi din întreaga lume
 • Certificat oficial McGraw-Hill Education disponibil pentru orice nivel de limbă
 • Lecții private, în plus, sunt posibile și online
 • Plan individual de învățare cu previziuni de realizare a obiectivelor
 • Lecții variate și distractive (inclusiv audio + video)

FAQ - Babbel

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
7
Average: 6.3 (3 votes)

Comentarii

26/01/2021 -15:50
Bubble

Mi-a plăcut foarte mult. Voi începe și următoarea mea limbă acolo.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
02/03/2021 -18:46
TimLinguator

Am vrut să-mi recapitulez franceza școlară și am ales Babbel și cursul de franceză intermediar.
. Conținutul este pregătit cu atenție, într-un mod distractiv și variat. În aproximativ 4 luni, în timpul iernii, am parcurs un nivel și acum sunt pregătit pentru următorul. Cam păcat că nu pot face un certificat, dar mai important este că fac progrese cu limba și pot urmări filme Netflix în limba originală în frönzösich, de exemplu. Încă mai am nevoie de subtitrări, dar lună de lună ar trebui să fie mai bine cu Babbel. Continui să folosesc aplicația cu plăcere.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
09/03/2021 -17:34
Carina

Aplicația Babbel mi se pare bună pentru a învăța și a îmbunătăți o limbă nouă. Obișnuiam să învăț franceza la școală, dar am uitat o mare parte din ea. Cu Babbel pot reîmprospăta totul din nou. Testul de plasare nu mi s-a părut tocmai potrivit pentru mine. De fapt, m-aș fi plasat la un nivel superior, dar asta nu este o problemă. Dacă aveți chef, puteți începe la o lecție mai înaltă decât cea la care ați fost plasat. Până la urmă am urmat recomandarea lui Babbel, pentru că nu te oprești niciodată din învățat... Întotdeauna rămâne ceva în minte. Între timp, după 4 luni cu Babbel, am ajuns la nivelul de la vechea mea școală. Și acum vreau să învăț lucruri noi.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
11/03/2021 -15:17
Globetrotter

Pentru mine, Babbel este cel mai bun program lingvistic care există. Variat. Ceva gramatică, vocabular, înțelegere. Pot oricând să fac câteva exerciții între timp, când am timp. Cred că este o investiție bună, iar când voi începe să călătoresc din nou după Corona, sper că îmi voi putea testa abilitățile de spaniolă în viața reală. Atât timp cât voi continua să folosesc babbel.

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
19/03/2021 -18:03
Lidija

Nu pot recomanda decât babbel. Pot învăța în ritmul meu, în confortul casei mele. Lecțiile sunt prezentate într-un mod amuzant. Am început cu italiana și progresez bine. Aplicație de top. Un raport calitate-preț excelent!

.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
25/03/2021 -14:25
LatinLover

Am fost pe babble de mai bine de un an și mi-am îmbunătățit abilitățile de spaniolă. Îmi place să învăț cu babble. O aplicație utilă dacă vă place să învățați limbi străine. Recent am primit o ofertă pentru un abonament pe viață. Era cu 40% mai ieftină decât abonamentul actual pe viață, deci aproximativ 190 eur. M-am gândit la asta, dar în cele din urmă am decis să o accept, pentru că vreau să învăț mai multe limbi străine. Sunt un globe-trotter și sunt deschis la noi țări și culturi. Învățarea limbilor străine cu Babbel mă va ajuta cu siguranță să mă scufund mai mult în limbă și cultură. În viitor, nu trebuie să plătesc un abonament lunar.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
31/03/2021 -16:08
Griessy

Am folosit babbel în fiecare zi pentru aproximativ 2 săptămâni acum și sunt încântat de cât de mult mai bine am devenit. Învăț spaniola și sper ca până în vară, când voi putea călători din nou, să pot folosi în practică cunoștințele mele lingvistice. În calitate de pensionar, am la dispoziție 20-30 de minute de Babbel în fiecare zi. Cred că întotdeauna poți găsi câteva minute de timp chiar dacă nu ești pensionar. Super recomandabil. O aplicație grozavă.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
13/04/2021 -19:03
LotharW

Un mod foarte bun de a învăța o nouă limbă. De fapt, mă înscrisesem și eu la diverse aplicații de învățare a limbilor străine, cum ar fi Buusuu, Mondly și Duolingo, dar în cele din urmă Babbel a câștigat detașat pentru mine. Mondly este mult prea sălbatic pentru mine. Nu are structură. Busuu a fost drăguț, dar conținutul și lecțiile mi s-au părut cumva mai bune cu Babbel, iar Duolingo este bun pentru vocabular, dar nu este suficient pentru a învăța cu adevărat o limbă în toate fațetele sale. Din acest motiv, până la urmă, rămâne Babbel. Aplicația este grozavă.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)
14/04/2021 -17:28
atenție

dirt nu funcționează cum trebuie. a pișcat bani.

User rating
1
Average: 1 (1 vote)