Ikos Aria pe Kos


95%

(95/100 puncte)


În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.
Ikos Aria pe Kos
spune sbe

Pentru început, am dori să subliniem faptul că termenul "all-inclusive" este redefinit aici. La Ikos Aria, all-inclusive nu are nimic de-a face cu brățările de platină, alcoolul ieftin în masă sau munții de schnitzel cu cartofi prăjiți. Aici totul este la cel mai înalt nivel - fără costuri suplimentare ascunse. Meniuri în restaurantele A-lá-carte, precum și vinuri din marile liste de vinuri, cocktailuri, minibar sau o gustare pe plajă între timp.

La Ikos Aria, există mai multe piscine pentru familii și o piscină mare separată pentru copii. Plaja de la Ikos din Kefalos, cu vedere la insula fermecătoare și la ruine, este unică. Nisipul este plăcut, în ciuda pietricelelor mici. Nu este fără motiv că familiile iubesc să vină aici.

>

În ciuda numărului mare de camere, hotelul nu pare niciodată aglomerat, deoarece totul este răspândit pe terenul mare. Iar ceilalți oaspeți îți spun adesea că nu sunt aici pentru prima dată. Mai ales cu copii, apreciezi rapid că nu trebuie să îți faci griji pentru nimic. Cu excepția faptului că trebuie doar să-și exprime dorința.

.Ikos Aria în comparație

Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.

Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.


Ikos Aria Pro

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt

 • Mare plajă

 • Piscină frumoasă pentru copii

 • Lista de vinuri și cocktailuri minunateIkos Aria

Hotelul de 5 stele este situat pe frumoasa insulă Kos, un punct de atracție al Dodecanezului, un grup de insule din estul Mării Egee. Din Europa, timpul de zbor nu este atât de lung, iar transferul de la aeroport durează aproximativ 30 de minute. Deci, este ideal pentru familiile cu copii.

.

Stațiunea este situată pe o plajă curbată și cu nisip alb, cu vedere la un templu antic în ruine și la o mică insulă cu o biserică albastră pitorească.Beach Ikos Aria

La Ikos Aria, vă puteți aștepta la Meniuri cu stele Michelin care variază de la mâncăruri tradiționale de pe insulă, meniuri italiene, până la delicatese din toată Asia. Meniurile sunt concepute de bucătari cu stele Michelin, cu recomandări de vinuri dintr-o gamă de peste 300 de vinuri diferite. Pentru copii există întotdeauna meniuri pentru copii, care sunt de asemenea pregătite corespunzător de repede, astfel încât nimeni nu trebuie să aștepte mult timp aici.

.

.

Recomandarea noastră: Ikos Oceania
Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.Insula Kos

Stațiunea de pe plajă este situată într-un golf frumos, în apropiere de Kefalos, pe coasta de sud a insulei. Cei care doresc să exploreze insula pe cont propriu vor avea la dispoziție un MINI. De asemenea, sunt disponibile scaune pentru copii. Prin intermediul aplicației Ikos Mobile App, mașinile pot fi rezervate o dată pe sejur, gratuit.

.

Stațiunea de plajă este situată în apropiere de Kefalos, pe coasta de sud a insulei.

.

Orașul Kos se află la o distanță convenabilă de 40 de minute cu mașina. Există câteva obiective turistice interesante de-a lungul drumului.

.

Insula din largul Ikos AriaDrept pe plaja din Ikos Aria se află ruinele bazilicii. Copiii găsesc această atmosferă foarte interesantă. Insula stâncoasă Kastri oferă motive foto frumoase pentru o fotografie de familie.

>.


Prețuri

Doar pentru familiile cu copii mici, sezonul scăzut este sfatul nostru. Aici veți avea parte de vacanță la prețuri imbatabile în comparație cu sezonul înalt. Doar în toamnă, soarele este deja blând și nu trebuie să căutați în mod constant umbră. Dar marea este încă plăcut de caldă. Piscină

.

Prețurile sunt de lux. Dar nu există nicio surpriză la final, deoarece nu există costuri ascunse. Vinuri, cocktailuri, mini bar etc.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Ikos Oceania. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Îngrijirea copiilor

În afara plajei, copiii și adolescenții sunt, de asemenea, îngrijiți într-o varietate de grupe de vârstă: grădinița, mini clubul și clubul pentru adolescenți au multe de oferit copiilor de la patru luni la 17 ani.

.

Pentru a-i ajuta pe părinți să călătorească cât mai ușor și fără griji, facilitățile de la fața locului includ, de exemplu, monitoare pentru copii și căzi de baie pentru copii. De asemenea, sunt disponibile scaune înalte și jucării de nisip.

Deosebit de util este serviciul de transfer cu cărucior de golf, care te face să uiți de mărimea complexului. Trebuie doar să dați un apel rapid la acest serviciu și veți fi condus acolo unde doriți să mergeți.

.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.
 • O selecție largă de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante și luxoase
 • Grădini frumoase și zone de piscină
Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt
 • Mare plajă
 • Piscină frumoasă pentru copii
 • Lista de vinuri și cocktailuri minunate
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super drăguță
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare
 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.
 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță
 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club


Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
10
Average: 10 (1 vote)

Comentarii

19/01/2021 -15:45
Michael Runge

Complex hotelier de vis direct pe mare, cu cele mai bune servicii, facilități de înaltă calitate în camere și mâncare foarte bună, plus vreme de vis și soare în fiecare zi. Am fost deja 3 x în Ikos Olivia și venim anul viitor din nou în Ikos Aria. Putem spune doar atât: O dată Ikos... întotdeauna Ikos. Cei doi copii ai noștri (3/6 ani) întreabă aproape zilnic când merge din nou.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
20/01/2021 -16:12
Hacki2000

Ca întotdeauna cu Ikos, Ikos Aria este la fel de impresionant ca și resorturile Ikos existente. Mâncarea din restaurantele A-la-Carte este la un nivel de top, iar întreaga ambianță din hotel este pur și simplu minunată. Pur și simplu fantastic. Plaja este foarte curată. Vizavi se află o mică insulă până la care se poate înota. Dimineața vă puteți bucura de frumosul răsărit de soare. Copiilor noștri le-a plăcut, de asemenea, foarte mult. De la plajă până la piscina pentru copii.

User rating
10
Average: 10 (1 vote)
26/01/2021 -15:47
A călătorit mult

Ca întotdeauna, Ikos Aria este la fel de convingător ca și stațiunile Ikos existente. Mâncarea din restaurantele A-la-Carte este la un nivel de top, iar întreaga ambianță din hotel este pur și simplu minunată. Aceasta este a treia oară când am fost acolo. Drumul cu mașina de la aeroport durează aproximativ 20 de minute și, în ciuda proximității, nu există nici un deranj de zbor. Următorul sat Kefalos nu oferă nimic. Am avut o suită junior în bungalou de grădină cu o vedere fantastică la mare. Echiparea de înaltă calitate a camerelor și a balconului. De asemenea, insula este frumoasă și merită o excursie. Plajă frumoasă și șezlonguri bune. Serviciu foarte bun și pe plajă.

.

User rating
9
Average: 9 (1 vote)