Aldiana Club Hochkönig


60%

(60/100 puncte)


Un Club Aldiana în mijlocul unei minunate atmosfere montane. Foarte potrivit pentru familiile cu copii mici.
Aldiana Club Hochkönig
spune Rob

La nouă kilometri de gara Bischofshofen se află Aldiana Club Hochkönig, care se adresează în special familiilor sportive cu dorința de a petrece o vacanță în stilul tipic al unui club. Chiar și fără o plajă în apropiere, clubul este foarte frecventat în lunile de vară, majoritatea turiștilor venind din Germania. Un cuplu tânăr a vizitat clubul împreună cu fiica lor și l-ar recomanda, de asemenea, prietenilor, cu unele rezerve.

.

"Am ales Clubul Hochkönig din Austria pentru că auzisem lucruri bune și ne-a plăcut ceea ce se oferă. La început, fiica noastră în vârstă de 12 ani nu a fost deloc încântată de faptul că nu vom merge la plajă în acest an. A fost din nou mulțumită doar când a întâlnit două persoane de aceeași vârstă și a explorat împrejurimile împreună cu ele. Pentru că un lucru era deja clar pentru noi după câteva zile. Acest club este în mod clar prea plictisitor pentru copii." 

.

Cu 140 de camere, Aldiana Club Hochkönig este unul dintre cluburile mai mici ale furnizorului și, de asemenea, are mai puțin de oferit în ceea ce privește varietatea. Sezonul de vârf este aici în timpul iernii, pentru că, cu peste 30 de telecabine în imediata vecinătate și numeroase pârtii, schiorii își merită banii aici.

.

"Am rezervat inițial o cameră dublă superioară, însă patul suplimentar pentru copilul nostru pur și simplu nu era confortabil. A fost un simplu pat pliabil, fiica noastră nu poate petrece 14 zile pe el. Din fericire, am putut apoi să ne mutăm într-o cameră de familie și aici a fost apoi datorită celor două dormitoare suficient spațiu."

.Aldiana Hochkönig în comparație

Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.

Ikos Aria pe Kos

În împrejurimi frumoase se află această stațiune all-inclusive de primă clasă. Mai ales toamna, un adevărat sfat pentru cunoscători.

Ikos Dassia în Corfu

Pe frumoasa insulă Corfu, stilul mediteranean contemporan întâlnește ospitalitatea tradițională grecească și prietenia copiilor în cadrul liniștit al Ikos Dassia. Cel mai bun hotel AI pe care vi-l puteți imagina!

Aldiana Club în Fuerteventura

Visezi la soare și plajă? Cu un program sportiv extins și servicii de îngrijire a copiilor? Atunci ați ajuns la locul potrivit: Club Aldiana din Fuerteventura.

Robinson's Nobilis

Per total, a fost o vacanță reușită, cu mici neajunsuri.


Aldiana Hochkönig Pro

 • un club mai mic, bine îngrijit, cu posibilități incredibile de iarnă

 • îngrijire a copiilor șase zile pe săptămână

 • Piscină interioară cu hidromasaj de dimensiuni plăcute


Aldiana Hochkönig Dezavantaje

 • nu există paturi suplimentare deosebit de confortabile în camerele superioare

 • volum mare, în special în timpul meselor

 • Băuturi gratuite numai în timpul meselor


Clubul Aldiana Hochkönig

"Pentru fanii sporturilor de iarnă, Aldiana Club Hochkönig este o adevărată necesitate. Pistele de tobogan sunt interesante pentru copii, iar pârtiile de schi sunt oferite pentru toate categoriile de experiență. Cu toate acestea, oferta sportivă din cadrul clubului este destul de limitată. Este bine că școala de schi este gratuită pentru turiști, dar nu există lecții în weekend. Așadar, un weekend de sporturi de iarnă pe îndelete este mai puțin recomandat pentru începători. ."

20 de minute de mers cu mașina de la gara Bischofshofen, 50 de minute de mers cu mașina de la aeroportul din Salzburg - Aldiana Club Hochkönig vă permite să ajungeți așa cum doriți. Un serviciu de transfer îi preia pe turiști de la aeroport sau de la gară, la cerere, dar uneori transferurile sunt foarte aglomerate și poate dura uneori 30 de minute până când începe, în sfârșit, plimbarea mult dorită. Autobuzele nu conduc la clubul în sine, cine nu se bazează pe navetă, ar trebui să aleagă un taxi.

.


Recomandarea noastră: Ikos Oceania
Ikos Oceania în Chalkidiki

Stațiunile Ikos reprezintă un nou concept în materie de vacanțe de lux pe plajă, cu servicii all-inclusive. Și aici, la Ikos Oceania, oaspeții se pot aștepta la un hotel cu un design modern, la servicii de primă clasă și extrem de personale și, mai presus de toate, la delicii culinare de cel mai înalt nivel.Prețurile pentru Aldiana Club Hochkönig

"Fără îndoială, pentru o familie cu un copil, o vacanță la Club Hochkönig nu este ieftină. Pe de altă parte, noi am economisit costul zborului și am ajuns ieftin cu trenul. Cu toate acestea, cu trei copii, nu ar fi fost posibil pentru bugetul nostru mediu să petrecem aici două săptămâni întregi. Raportul preț-performanță este totuși ok. Există o ofertă destul de variată, deși cu suprataxe în unele locuri."

>

.

În ceea ce privește prețul, vacanțele în cluburi nu sunt cu siguranță cea mai ieftină alternativă, iar Aldiana Club Hochkönig nu face excepție. Deși este perfect posibil să petreceți aici 14 zile întregi fără nicio cheltuială suplimentară, este totuși nevoie de ceva bani de buzunar. La urma urmei, cine își petrece întreaga vacanță în club? Pentru mici excursii prin orașele din apropiere, unul sau altul dintre euro va fi datorat din nou. Pozitiv: Lecțiile de schi sunt disponibile gratuit în timpul sezonului de schi.  

.Îngrijirea copiilor

"Fiica noastră se plictisea de cei 12 ani petrecuți la creșă. Pentru copiii mici se oferă aici un concept grozav, dar pentru adolescenți este clar prea puțină animație. Cu toate acestea, din moment ce și-a găsit două prietene, a putut totuși să-și petreacă zilele în mod variat. Cu toate acestea, pentru următoarea vacanță, ea a anunțat deja că ar dori să meargă din nou la plajă. Este de înțeles, pentru că, oricât de relaxant ar fi un sejur în Hochkönig pentru adulți, clubul este pur și simplu prea plictisitor pentru copii."

.

În șase zile pe săptămână, la Aldiana Club Hochkönig se oferă servicii de îngrijire a copiilor între orele 09:00 și 21:00, destinate copiilor cu vârsta de peste 2 ani. Copiii începând cu vârsta de patru ani pot participa la școala de schi. În timpul verii, în zona în aer liber sunt oferite diverse jocuri, iar pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani sunt posibile și drumeții scurte. Cu toate acestea, aceste oferte sunt valabile doar în timpul sezonului de vacanță.

>.

Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Ikos Oceania. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Mâncarea - bufet clasic

"Sentimentul de vacanță nu a apărut deloc la micul dejun. A fost mai mult stres decât plăcere, pentru că oaspeții s-au grăbit în sala de mic dejun și mai ales copiii ar fi trebuit să fie puțin mai cuminți. Nu a fost o excepție faptul că rulourile au aterizat mai întâi în farfurie și apoi din nou în coș. Aici, ar trebui să fie fără durere și să nu acorde atât de multă atenție. În ceea ce privește alegerea, nu putem critica nimic nici pentru micul dejun, nici pentru cină. Existau și trei restaurante, dar nu le-am vizitat, pentru că bufetul era suficient de variat."

.

Vacanța tipică în cluburi este deja familiarizată cu mesele tip bufet. Este adaptat pentru mase, mâncarea germană face pereche cu mâncăruri austriece precum Kaiserschmarrn și Wiener Schnitzel la Club Hochkönig. Un restaurant bufet mare, cu o zonă în aer liber, vă permite să luați parte la stații de gătit live și la evenimente care au loc la intervale neregulate. Cu toate acestea, nu este disponibil prânzul; în schimb, între orele 11:00 și 17:00 este disponibilă o "gustare". Clubul de noapte "Blue Dolphin" servește cocktailuri și alte băuturi spirtoase până târziu în noapte.

>.

Clasamentul în comparație


Concluzia familiei despre Aldiana Club Hochkönig

"În general, am spune că a fost o vacanță minunată. Cu toate acestea, fiica noastră s-ar fi plictisit fără prieteni de aceeași vârstă. În special, faptul că oferta pentru adolescenți are loc doar în perioadele de vacanță, trebuie să criticăm. Bineînțeles, nu trebuie să ne așteptăm la o vacanță de wellness de lux atunci când rezervăm o vacanță de club. Întotdeauna se decide prin confort și calitate premium, dar unde zi de zi copiii se zbenguie și se joacă, nu totul poate fi perfect peste tot. Praful de pe coridoare, zgomotul până seara târziu și un uragan la deschiderea bufetului de dimineață trebuie să fie acceptate. Cu toate acestea, îi sfătuim și pe prietenii noștri dacă sunt interesați de Aldiana Club Hochkönig."

.


Recomandările noastre

Ikos Oceania în Chalkidiki
9,5

 • Ikos Oceania oferă o gamă largă de divertisment.
 • O selecție largă de restaurante tematice culinare
 • Camere elegante și luxoase
 • Grădini frumoase și zone de piscină
Ikos Aria pe Kos
9,5

 • Gastronomie la un nivel foarte înalt
 • Mare plajă
 • Piscină frumoasă pentru copii
 • Lista de vinuri și cocktailuri minunate
Ikos Dassia în Corfu
9,4

 • Un mare concept all-inclusive la cel mai înalt nivel
 • Super pentru familii
 • Facilitate super drăguță
Aldiana Club în Fuerteventura
8,0

 • animație neexcitabilă cu mâncare excelentă și băuturi de top
 • locație frumoasă deasupra mării, cu răsărituri spectaculoase de soare
 • îngrijire cordială a copiilor, astfel încât și cei mici să beneficieze de banii lor.
 • complex frumos și vast, unde uneori trebuie să fii destul de bun pe jos
 • acces direct la plajă cu valuri provocatoare
Robinson's Nobilis
7,2

 • amplasare directă pe plajă, astfel încât să puteți renunța la mașina proprie în vacanță
 • selecție mare de piscine în complex, potrivite și pentru copii
 • catering culinar complet cu mese potrivite pentru copii
 • Comunicarea în mai multe limbi este posibilă peste tot în club


Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
0
No votes yet