Cea mai bună pistă Carrera pentru copii

De multe ori citiți: această pistă de slot car este pentru copii de la 8 ani, aceea este mai bună pentru copii de la 6 ani, o a treia mai mult pentru copii de la 4 ani.

După o analiză detaliată am ajuns la concluzia că pista Carrera Digital 132 este potrivită pentru toți copiii. Mai mult, de-a lungul anilor nu numai că te distrezi mai mult jucându-te, dar ai obținut mai mult pentru aceiași bani.


Ideea de bază a Carrera este următoarea:

  • Pentru copiii de 4 ani și mai mari, alegeți pista Carrera First
  • Pentru copiii cu vârsta de 6 ani și peste, "Carrera Go"
  • Tip și pentru copiii cu vârsta de 8 ani și peste, luați în considerare tipul "Carrera Digital 132"

Din punctul nostru de vedere, tipul Carrera Digital 132 este, de asemenea, cea mai bună pistă pentru copiii de la 4 ani, deoarece puteți limita viteza maximă a fiecărei mașini.În acest fel, mașinile nu zboară de pe pistă, deoarece nu puteți merge deloc prea repede.

Dacă puneți banii pe care i-ați economisit prin faptul că nu ați cumpărat acum celelalte două tipuri ca pre-piste în expansiunile seriei Digital 132, ajungeți să obțineți, de asemenea, mult mai mult pentru banii dumneavoastră.

Carrera Digital 132 se poate extinde în funcție de abilitățile tale:

  • Puteți crește viteza vehiculului
  • se poate regla frânarea
  • se pot deplasa mai multe vehicule pe o bandă și se pot schimba benzile
  • la apăsarea unui buton.
  • se poate folosi o mașină fantomă autonomă
  • etc

Sistemul digital poate fi extins cu o aplicație, o funcție de alimentare cu combustibil, multe mașini și multe piese de circuit.


Cele mai populare secțiuni

Carrera DIGITAL 132
Carrera DIGITAL 132
Carrera Go - pista de curse analogică
Carrera Go!!!!
Carrera Primul ca o pistă de start
Carrera First

Seria de piste de curse Carrera First este o pistă de curse analogică concepută pentru maximum doi copii cu vârste începând cu 3-4 ani. Posibilitățile de extindere sunt foarte limitate.

Pistă de curse pentru mașini de sloturi "Carrera Go !!!" este, de asemenea, o serie de piste de curse analogice. Aici, doar două vehicule pot conduce în același timp, deoarece doar un singur vehicul poate fi controlat pe fiecare pistă. Sărituri, balansoare sau poduri oferă ca accesorii o anumită posibilitate de extindere.

"Carrera Digital 132" reprezintă o nouă generație de piste Carrera. Reglarea individuală a vitezei și a comportamentului de frânare pentru fiecare dintre cele până la 6 vehicule, funcția de schimbare a benzii de rulare, iluminarea vehiculelor și funcția de conectare a unei aplicații fac ca plăcerea de a juca să fie atât de extensibilă pe cât doriți.