Date premium: Experiența noastră cu site-ul de întâlniri pentru persoane singure educate


60%

(60/100 puncte)


Premium-Dates se adresează academicienilor, persoanelor singure cu standarde înalte și persoanelor singure educate care caută un partener de viață potrivit printre oameni cu aceleași păreri.
: Site de întâlniri pentru singuri educat
spune Ben

Premium Dates nu vrea să fie un site de întâlniri pentru toată lumea. Platforma se adresează în mod special academicienilor și persoanelor singure bine educate care doresc să urmărească anumite standarde în căutarea marii iubiri.

 

Ne-am uitat mai atent la Premium Dates pentru a vedea dacă platforma își poate ține în practică promisiunile publicitare pline de substanță. Chiar găsești aici doar persoane singure educate? Cât de bună este cu adevărat platforma în comparație cu concurența și cum este raportul preț-performanță?

.

Înainte de a intra în detalii, o întrebare importantă în prealabil: Puteți folosi site-ul de dating chiar și în calitate de persoană non-academică?

.

Da - într-adevăr. Premium Dates se adresează persoanelor cu cerințe mai pretențioase, dar nu este necesară o diplomă universitară pentru a folosi site-ul de întâlniri.

.

Ce a relevat testul nostru Premium-Dates pe scurt?

.

Premium Dates este o bursă de parteneri foarte bine realizată pentru persoanele singure cu cerințe mai elevate. Cu toate acestea, am dori să vedem și mai mulți membri activi pe Premium Dates. Site-ul este încă relativ nou pe piață, iar acest lucru se vede. Selecția și numărul de utilizatori activi, ar putea fi anume mai mare. Premium-Dates are cu siguranță încă mult loc de creștere în sus.

.Date Premium în comparație

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile

Aveți chef de noi contacte sociale sau de o întâlnire rapidă?

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.


Date Premium Pro

 • Design clar, toate funcțiile sunt ușor de găsit

 • Raport echilibrat între femei și bărbați de 49% la 51%.

 • În cadrul testului nu au fost detectate profiluri false

 • Algoritmul de potrivire sugerează parteneri potriviți pe baza testului psihologic

 • Fotografiile de profil pot fi deblocate individual


Date Premium Dezavantaje

 • Un schimb de persoane singure încă tânăr, cu un număr relativ mic de membri

 • Aici nu veți găsi doar academicieni, ci și persoane singure fără diplomă universitară.Experiența și șansele de succes cu Premium Dates

Dacă vă uitați mai atent la Premium Dates, veți observa rapid. În ceea ce privește calitatea, pagina poate juca în top. Acest lucru se observă, de exemplu, imediat în revizuirea manuală a profilurilor utilizatorilor nou înregistrați. Fotografiile nou încărcate sunt întotdeauna verificate manual de către serviciul clienți în cazul

Cu toate acestea, se poate verifica manual de către serviciul clienți.

De asemenea, verificarea se dovedește destul de ascuțită. Prea multă piele goală este interzisă, fotografiile într-un sutien sport, de exemplu, au fost respinse.

.

Avantajul controlului manual al imaginii: Nu există/nu există aproape deloc profiluri false

.

Nu am putut descoperi niciun profil fals în testul nostru cu datele premium. Bineînțeles, aceasta nu este o garanție pentru viitor. Cine întâlnește profiluri suspecte, dar le poate raporta. Butonul "Raportează un membru" poate fi găsit pe fiecare profil.

>.

În ciuda acestui fapt, se poate presupune că taxele mai mari ale platformei și controalele stricte vor ține la distanță profilurile false și escrocii și în viitor.

Profilele sunt moderat de bine completate

.

Din păcate, nu toți membrii profită de gama largă de opțiuni de design de profil.În testul nostru, aproximativ 30% dintre profiluri au fost completate individual. Restul s-au mulțumit cu răspunsuri standard. Totuși, este o problemă pe care o veți întâlni pe multe site-uri de întâlniri și aplicații de întâlniri.

.

În timp ce Premium Dates, ca platformă de dating, oferă multe opțiuni de personalizare a profilurilor, poate că operatorii ar trebui să ofere mai multe stimulente pentru ca majoritatea utilizatorilor să profite de ele.

.

Sugestii de contact suficiente în marile orașe, destul de subțiri în mediul rural

.

Din cauza faptului că Premium Dates se concentrează pe un grup țintă specific (persoane singure educate și universitari) și a faptului că această ofertă de dating este încă relativ proaspătă pe piață, se observă rapid aici că site-ul nu este cel mai mare site de dating din țară. Portalul de întâlniri poate inspira persoanele singure pentru oferta sa, dar ar putea fi mai ales în zonele rurale semnificativ mai mulți utilizatori.

>

 

În orașele mari am găsit destui membri online, dar în zonele rurale a devenit dificil. Majoritatea utilizatorilor au aproximativ între 35-55 de ani. Chiar dacă numele site-ului este "Întâlniri Premium", se observă că aici nu veți găsi doar persoane singure cu studii academice preuniversitare.

.

Este asta o problemă?

Nu neapărat! În cele din urmă, este vorba despre a prezenta între ei persoane singure care au un stil de viață similar și aparțin unei anumite clase sociale. O diplomă de la o universitate nu este, cu siguranță, criteriul eliminator atunci când vine vorba de găsirea dragostei.

>.

Este asta o problemă?

Încă te mai întrebi dacă poți găsi partenerul potrivit aici?

Consiliul nostru:

Testă tu însuți platforma și fă-ți o poză complet gratuită. Ca pe aproape toate platformele, chiar și în cazul datelor premium, abonamentul de bază este gratuit. Deci nu este nimic împotrivă să vă înregistrați gratuit și să vă creați un profil.

.


Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Caracteristici și profiluri Premium Dates

Procesul de înscriere cu test de personalitate

Cine s-a înregistrat pe un site de întâlniri dorește în mod natural să caute cât mai repede profilurile celorlalți membri. Operatorii platformei Premium Dates, pe de altă parte, propun o soluție diferită

.

Ce este aceea?

În procesul de înregistrare, vi se va prezenta mai întâi un scurt test de personalitate. Pe baza testului, pe care fiecare membru de închiriat trebuie să îl completeze la înregistrare, Premium-Dates vă sugerează membri care se presupune că se potrivesc în mod deosebit cu dumneavoastră.

> Primum-Dates.

Sugestii de contacte în loc de căutare individuală

.

O funcție de căutare clasică, în care puteți căuta în întregul grup de membri, în mod deliberat nu există aici. Cu toate acestea, puteți schimba criteriile generale de căutare în setări și apoi să primiți în viitor alte sugestii de contacte care corespund noilor criterii de căutare.

.

În practică, însă, s-a demonstrat că criteriile de căutare prestabilite sunt cu siguranță ignorate de către operatorii platformei.

.

De ce se întâmplă acest lucru?

Cine se uită în meniul de ajutor va găsi răspunsul potrivit:

"Uneori vă prezentăm membri care nu corespund exact criteriilor de căutare. Sistemul nostru caută cele mai bune potriviri pentru dvs. și nu exclude potrivirile potrivite doar pentru că o preferință nu se potrivește."

>.

Unde găsiți criteriile de căutare?

Este un pic ascuns. Pentru a ajunge aici, trebuie mai întâi să dai click pe profilul tău și să vezi acolo, apoi opțiunea "criterii de căutare"

>.

Când schimbați criteriile de căutare, trebuie să știți însă că rezultatele sunt vizibile doar după 24 de ore pentru abonamentul de bază. Dacă aveți un abonament premium, puteți modifica criteriile de mai multe ori pe zi.

.

Multe posibilități de individualizare a profilurilor

.

Profilul poate fi personalizat bine la bursa de parteneri Date Premium. Din păcate, însă, meniurile sunt foarte ascunse.

Pentru că, din păcate, meniurile sunt foarte ascunse.

Numai atunci când faceți clic pe butonul "Sport", de exemplu, vă dați seama că în spatele acestuia sunt ascunse mai multe întrebări și câmpuri de text. Prin urmare, motto-ul pentru Premium Dates este destul de clar: Încearcă-l și dă click pe tot.

>.

Cine a terminat cu asta, ar fi trebuit să fi creat un profil foarte bun și individual, cu puțină creativitate.

.

Este bine de știut:

După ce ați răspuns la toate întrebările din profil, sugestiile de contact vor fi, de asemenea, mult mai potrivite pentru dvs. Un pic de sârguință la început dă roade din această cauză. De asemenea, vizitatorii profilului dvs. vă vor mulțumi.

.

Facerea contactului făcută ușor

Variante sunt și ofertele de contact. Fie că este vorba de întrebări de test, like sau mesaj personal - puteți alege între 5 opțiuni privind modul de contactare a altor persoane singure. Ne-a plăcut foarte mult asta aici.

>.

Ne place mai puțin bine ...

>

Că opțiunile cu un abonament de bază gratuit sunt foarte limitate. Fotografiile de profil pe care le vezi fără abonament premium doar neclare. Mesajele private nu pot fi citite deloc și, de asemenea, nu se poate folosi "Căutarea cine este online". Poți vedea cine este online, dar dacă vrei să dai click pe profiluri, ești redirecționat automat către pagina de abonament premium. În opinia noastră, datele Premium ar trebui să reconsidere această strategie.

.

 Costurile și anularea datelor premium

Structura de costuri este plăcut de clară pe Premium Dates. Nu există costuri ascunse sau caracteristici suplimentare pentru care trebuie să plătiți în plus.

.

Puteți alege doar din 3 durate diferite aici. În funcție de durata perioadei contractuale, costurile sunt diferite:

.

Apoi aveți următoarele opțiuni:

 • 3 luni de abonament premium 59.99 EUR / lună (plată unică de 179.97 EUR)
 • .
  • 6 luni de abonament Premium - 39,99 EUR (plată unică de 239,94 EUR)
  • .
   • 12 luni de abonament Premium - 34,99 EUR (plată unică de 419,88 EUR)
   • .

   Puteți alege rate lunare la plată?

   .

   Nu, din păcate, se acceptă doar plăți unice pentru toate modelele de abonament, care sunt datorate chiar la începutul abonamentului premium.

   Nu se fac distincții între bărbați și femei aici, apropo. Atât femeile, cât și bărbații, trebuie să încheie același abonament premium dacă doriți să scrieți și să flirtați cu alți singuri. De asemenea, costurile sunt aceleași atât pentru femei cât și pentru bărbați.

   .

   Anulează întâlnirile premium

   Pentru a vă anula abonamentul premium Premium Dates, cel mai bine este să vizitați setările profilului dvs. Dacă defilați în jos pe pagina "Setări", veți vedea o opțiune prin care vă puteți gestiona contul Premium. Apoi urmați instrucțiunile de acolo pentru a vă anula abonamentul Premium Dates.

   >.

   Perioada de anulare este de două săptămâni până la sfârșitul perioadei contractuale. Dacă nu respectați acest termen limită, abonamentul dvs. va fi prelungit automat cu perioada rezervată inițial. Un sfat: Dacă anulați direct după încheierea abonamentului Premium Dates, asigurați-vă că nu uitați anularea. Desigur, chiar dacă ați anulat, puteți utiliza în continuare toate funcțiile Premium în mod normal.

    


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
Aplicația de dating în care femeile sunt cele care iau deciziile
4,3

 • Înregistrarea este simplă și rapidă
 • Aplicația poate fi utilizată complet gratuit
 • Există trei ocazii diferite de contact (flirt, prietenie și afaceri).
 • O cotă mare de femei, deoarece femeile fac primul pas
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți

FAQ - Date Premium

Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
3
Average: 3 (1 vote)

Comentarii

04/03/2021 -15:25
Lars Welter

Nu știu ce ar trebui să fie premium aici. Site-ul este făcut ieftin. Nu se întâmplă mare lucru pe platformă. Ah ok, acum știu ce este premium aici: prețurile. Deci, oameni buni, pură risipă de bani. Cine se înscrie aici, mai bine îmi poate da mie banii.

.

User rating
3
Average: 3 (1 vote)