Înregistrați-vă la Parship și căutați un partener? Iată cum funcționează

A sosit momentul, te-ai decis să îți încerci norocul la Parship? Apoi, luați câteva minute și aflați tot ce trebuie să știți pentru a vă înscrie cu succes la Parship.

Există câteva subtilități la care ar trebui să acordați cu siguranță atenție, pentru că astfel vă puteți crește șansele de succes. Acest lucru este, de asemenea, confirmat de Marco, care este activ pe Parship de patru luni și a reușit deja să experimenteze câteva întâlniri.

Există câteva puncte mai fine de care trebuie să țineți cont cu siguranță.

Desktop sau aplicație? Unde este înregistrarea Parship mai confortabilă?

"Am folosit laptopul meu pentru a mă înscrie și am fost ocupat pentru o vreme. Testul de personalitate este o provocare. Și Parship chiar vrea să știe totul aici. Din ideile mele, despre preferințele mele în ceea ce privește personalitatea și despre caracterul meu. Ce noroc că am reușit să iau o pauză între timp. La început încă mă gândeam că am făcut asta în 10 minute. Introduc rapid e-mailul, confirm și sunt gata de plecare. Nu eram conștient de cât de extins este de fapt acest principiu Parship."

Înregistrarea în sine funcționează cu Parship în trei moduri. Fie vă înscrieți direct cu un clic de mouse cu profilul dvs. de Facebook, fie folosiți contul dvs. Apple. Ca o a treia opțiune, puteți crea un cont cu adresa dvs. de e-mail. Apropo, dacă folosiți Facebook ca opțiune de conectare, nu trebuie să vă faceți griji. Parship nu postează nimic în cronologia dvs., astfel încât prietenii dvs. să nu observe nimic despre înregistrare.

Furnizorul de întâlniri preia doar datele personale din contul dvs. de Facebook și vă lasă pe dvs. să încărcați fotografiile de acolo. Cu toate acestea, puteți schimba detaliile în orice moment, dacă este necesar, și, de asemenea, vă puteți schimba liber adresa de e-mail.

Furnizorul de întâlniri preia doar detaliile personale din contul dvs. de Facebook și vă lasă libertatea de a încărca fotografii de acolo.

Testul de personalitate ca parte importantă a înregistrării

Parship funcționează în conformitate cu principiul Parship. Aceasta include mediatizarea de sugestii de parteneri, pe baza rezultatelor la testul individual de personalitate. Acesta a fost compilat pe o bază științifică cu aspecte psihologice și conține aproximativ 90 de întrebări. Numai după ce ați răspuns și evaluat toate aceste întrebări, puteți porni în căutarea partenerului de vis la Parship. Întrebările includ mai multe domenii ale vieții cotidiene și personale, precum și informații despre viitorul partener.

.

"Testul de personalitate seamănă un pic cu o ședință cu un terapeut. La unele lucruri am reușit să răspund cu ușurință, dar pentru alte întrebări nu a fost atât de ușor să găsesc răspunsul corect. Este vorba mai ales despre ce fel de personalitate am. Sunt mai activ sau mai pasiv la petreceri, prefer vacanțele de aventură sau cele liniștite și multe altele. Întrebările despre partenerul meu ideal mi s-au părut și mai dificile. Pentru că, oricât de frumos mi s-ar părea dacă hobby-urile noastre ar fi identice, aș vrea să cunosc și oameni care au interese diferite de ale mele."

Crearea profilului după înregistrarea Parship

"Imediat după înregistrare mi-am creat profilul. Parship sugerează în mod direct că ar trebui să încărcați cel puțin o fotografie. Mi-am echipat galeria cu cinci fotografii diferite, am arătat cele mai bune părți ale mele, dar și o fotografie cu mine după sport. Am observat că multe femei par să își ia fotografiile din albumul de familie. Sincer, fetelor, nu vreau să văd cum arătați acum cinci ani la ziua de naștere a bunicii, vreau să văd ce fel de persoană sunteți astăzi."

Crearea profilului este una dintre piesele centrale în aplicația Parship, pentru că cu calitatea profilului cresc și scad șansele. Numeroși bărbați se bazează pe fotografii, dar lasă texte importante de personalitate în profil complet libere. O greșeală, pentru că prin cuvinte personale se poate câștiga o impresie mai bună despre omologul său.

Dacă vrei să trezești un interes serios, ar trebui să te prezinți cu câteva fraze. Nu trebuie să fie un CV, dar dacă poți aduce un pic de umor și distracție în profilul tău, de multe ori ai șanse de contact mai rapide, decât dacă ai fi mort, pantaloni prevalează.

O fotografie este, de asemenea, foarte importantă, aici Parship subliniază pe bună dreptate că fotografiile cresc succesul. Și chiar dacă nu trebuie să fie neapărat o poză de fotograf, nu trebuie să faceți nici selfie-ul mediocru de smartphone, cel pe care l-ați făcut în 2002 cu primul dumneavoastră telefon mobil. Apropo, imaginile încărcate vor fi verificate de către asistență. Până când profilul dvs. este complet gata de utilizare, pot trece 12 - 24 de ore.

Să economisiți la înscrierea la Parship - oportunități

Parshipul comunicat deschis și sincer este scump. Pentru bugete subțiri? Dificil (Câteva drumuri pentru a economisi bani cu Parship aici). Desigur, dacă nu trebuie să aveți grijă de bani, vă puteți înscrie oricând fără probleme. Cu toate acestea, dacă încercați să economisiți, profitați de ofertele care ar putea fi relevante pentru înscrierea dumneavoastră la Parship. Există adesea o promoție specială în jurul Zilei Îndrăgostiților, în care puteți economisi până la 75% din taxa de membru. Dar dacă nu doriți să așteptați până pe 14 februarie, puteți căuta cupoane și coduri de reducere. Sau vă puteți uita la Parship în sine, puteți găsi aproape întotdeauna un potențial de economisire de până la 50 la sută.

"Am cumpărat un abonament premium direct după înregistrare, pentru că pur și simplu este nevoie de el. Trei zile mai târziu, aș fi putut să mă mușc de fund. A existat o promoție de reducere care ar fi putut să-mi economisească 50 la sută. Ce proastă sunt. Doar că nu eram conștient de asta. Dar, hei, cred că e bine să investești pentru o relație adevărată. Deși nu am mii de euro în plus, în retrospectivă, nu am regretat că m-am înscris până acum."

Înregistrarea cu Parship - concluzia

Parship este căutarea partenerului pentru toți cei care sunt serioși în ceea ce privește dragostea. Înregistrarea durează între 30 și 90 de minute, inclusiv crearea profilului (diferit pentru fiecare persoană în parte). Unii utilizatori au nevoie, ca Marco, de mult mai mult timp și ar trebui să ia și acest lucru. Cine este deja neglijent aici, are puține șanse să fie observat de ceilalți. Un profil creat solid este într-adevăr laborios, dar ulterior mai degrabă încununat de succes. Marco este și el de această părere și își reflectă concluzia într-o listă de argumente pro și contra.Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Clasamentul în comparație


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5