Parship sau Tinder? Care este mai bună?

Parship și Tinder au un lucru în comun! Ambele servicii sunt lideri virtuali pe un anumit segment al pieței de dating. Parship conduce piața de dating, Tinder este chiar acolo sus în spațiul aplicațiilor de dating ocazional.

Dar care serviciu este mai bun? Unde merită să te înscrii? Matthias, în vârstă de 25 de ani, și-a asumat riscul experimentului și a comparat cele două aplicații emblematice.

Tinder vs. Parship: La ce vă puteți aștepta cu adevărat

"Sunt în căutarea unei relații. Am vrut un furnizor care să aibă un număr foarte mare de membri. Parship și Tinder sunt printre cele mai mari sau sunt cele mai mari în genul lor și, prin urmare, alegerea a căzut pe el. Cu Parship, este clar imediat după ce te-ai înscris că este vorba despre marea iubire, așa că este chiar pe gustul meu. Tinder amintește mai mult de distracție, de varietate, mai puțin de dragoste."

Matthias descrie cu îndreptățire unde se află cele mai mari diferențe între Parship și Tinder. Parship, în calitate de agenție parteneră, se concentrează în mod clar pe căutarea unei relații angajate. Cine vrea să flirteze aici sau caută o întâlnire sexuală, nu va găsi. Partenerul potrivit este determinat pe baza unui chestionar științific sub formă de sugestii. Sunteți apoi dumneavoastră însuși cel care îi selectează dintre persoanele propuse pe cei cu care doriți să intrați în contact.

Tinder, pe de altă parte, este aplicația pentru toată lumea. Aici se înscrie cine se plictisește pur și simplu, cine vrea doar să arunce o privire sau cine are chef să se întâlnească spontan la o bere seara. În căutarea iubirii? Există și pe Tinder, dar destul de rar. Factorul distracție este de fapt în prim-plan aici. Mulți utilizatori sunt complet deschiși. De la sex la dragoste, totul este posibil.

Tinder sau Parship: Întâlniri serioase vs. flirturi ocazionale

"În primele câteva ore pe Parship și Tinder, îți poți da seama cu siguranță încotro te îndrepți. Înainte de a putea începe să fac contacte pe Parship, trebuie să trec printr-un striptease de suflet. Întrebările au fost extinse și până când profilul meu a fost gata de utilizare, a trecut sincer repede ori două ore. Pe Tinder, pe de altă parte, am terminat în 20 de minute. Încărcați câteva poze, trei propoziții ca descriere pe care oricum nu le citește nimeni și puteam să încep să fac swipe."

Parship își justifică succesul prin "principiul Parship". Așa cum Matthias a relatat deja, aici este completat un chestionar de personalitate foarte amplu de către fiecare membru. Urmează sugestiile de parteneri și doar cei care au interese similare se pot găsi deloc.

Acest lucru arată foarte diferit pe Tinder. Aici este vorba doar despre cine îi place vizual celeilalte persoane. Privind o fotografie, trebuie să decideți dacă omologul dvs. este interesant sau nu. Șters înseamnă șters și trebuie să folosești trucuri și funcții suplimentare pentru a pescui din nou din coșul de gunoi un utilizator anterior neinteresant. Nimeni nu cere interese comune aici!

Cine caută ce pe Parship și Tinder?

"Cu Parship, este destul de evident că utilizatorii de aici caută exclusiv o relație. Trebuie să mărturisesc sincer că, la 25 de ani, mă simțeam încă aproape prea tânăr. Un amic mi-a spus odată că Parship este doar pentru bunici. Dar când am văzut numeroasele sugestii de parteneri, m-am simțit un pic mai confortabil. Și pe Tinder? Aici grupul meu de vârstă era puternic reprezentat, dar cumva nu am reușit niciodată să am mai mult decât scurte discuții. De câteva ori am fost chiar blocat când le-am spus oamenilor că sunt în căutarea unei relații."

Parship este clasicul când vine vorba de găsirea unui parteneriat permanent. Aici se înscriu persoane singure care nu vor să mai rămână singure. Cine vrea să aibă succes aici trebuie să fie dispus să investească bani și timp. Prin urmare, se poate presupune că toate contactele de pe Parship sunt într-adevăr în căutare serioasă. Acum este vorba doar de un singur contact de găsit, unde chimia este potrivită și unde scânteia ar putea să zboare peste.

Tinder, pe de altă parte, este ieftin, parțial gratuit de utilizat și se instalează în cel mai scurt timp. Ceea ce se caută aici este 80 la sută sex (din partea bărbaților). Mulți utilizatori nici măcar nu știu ce caută, ci se înscriu doar pentru a arunca o privire. Discuții frumoase, să se elibereze puțin de plictiseală, eventual o aventură de o noapte. Majoritatea fanilor Tinder sunt conștienți de faptul că au nevoie de mult noroc aici dacă vor să se îndrăgostească serios.

Pentru cine este potrivit Parship, pentru cine este Tinder cea mai bună opțiune?

"Pentru mine, Parship este în mod clar preferatul meu, pur și simplu pentru că știu că și femeile caută o relație aici. Dar Tinder nu este mai puțin interesant, chiar mi s-a părut destul de amuzant să mă uit la profilurile uneori curioase și să văd cine îmi place. Totuși, pentru că am 25 de ani și am o viziune mai degrabă de modă veche, iar de flirturi pe termen scurt nici nu poate fi vorba pentru mine, voi rămâne cu Parship. Nu am avut succes până acum, dar nu-mi pierd speranța."

Parship este potrivit pentru:

 • Singuri care caută o relație serioasă
 • Persoane care sunt dispuse să investească în viața lor sentimentală
 • Singurele al căror buget este de lux (taxe mari)
 • Singurele interesate pe termen lung care doresc să se angajeze

Tinder este potrivit pentru:

 • Singuri, persoane iertate și cupluri care vor să socializeze
 • Utilizatorii pe care nu-i deranjează să vadă și să fie văzuți superficial
 • Fani ai selfie-urilor și ai autopromovării prin intermediul videoclipurilor
 • Femeile și bărbații care vor să se întâlnească spontan, cu un final deschis

Lista argumentelor pro și contra ale lui Matthias cu privire la Parship:

"Personal, consider că Parship este într-adevăr o opțiune bună atunci când nu funcționează în viața de zi cu zi cu căutarea partenerului. Cu toate acestea, există, desigur, câteva mici cârlige care sunt pentru mine ceva ce trebuie îmbunătățit."

Pro:

 • Complet disponibil sub formă de aplicație și, prin urmare, utilizabil în deplasare
 • Interesele serioase ale membrilor
 • Nu există falsuri, glumeți sau persoane singure care nu sunt serioase
 • Portal serios cu un număr mare de membri

Contra

 • Adevărat scump și, prin urmare, nepotrivit pentru bugete mici
 • Din păcate, este posibilă doar contactarea sugestiilor partenerului
 • Exigențele multor femei par a fi foarte mariLista de argumente pro și contra ale Tatianei pe Tinder:

"Chestia mea nu este Tinder, dar cu siguranță există mulți oameni care găsesc aici exact distracția de care au nevoie. De exemplu, nici eu nu mănânc roșii, dar asta nu înseamnă că roșiile sunt rele în general. Deci, din nou, ratingul meu pro și contra."

Pro:

 • Rapid de instalat, accesibil pentru toată lumea
 • Află lovituri în zonă fără timp de așteptare lung
 • ușor de utilizat și utilizabil oriunde
 • Disponibilitatea membrilor de a contacta un nivel ridicat

Contra:

 • Un paradis pentru cei care se promovează singuri
 • Nimeni nu caută dragoste adevărată pe Tinder
 • Se pune prea mult accent pe aspectul fizic

Sfârșitul:

O comparație între Parship și Tinder este dificilă, deoarece de fapt, ambii furnizori sunt făcuți pentru grupuri țintă complet diferite. La Parship, accentul este pus pe căutarea onestă, autentică a unei relații, iar acest lucru se reflectă în comportamentul membrilor. Tinder este despre sex, distracție și poate câțiva  fluturi în stomac. Dar pentru căutarea serioasă a unui partener, Parship este mult mai potrivit.

Cum se compară Parship și Tinder cu alte servicii de dating?

În cele ce urmează este o scurtă prezentareRecomandările noastre

Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.

Un site de dating popular pentru toată lumea

be2 este un cunoscut site de întâlniri pentru persoanele singure care doresc să își întâlnească sufletul pereche, indiferent de clasa socială sau de venituri.

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.

Recomandarea noastră: Academic Singles
Site popular pentru relații serioase

Academic Singles este un site de întâlniri de top pentru persoanele singure educate din România.Clasamentul în comparație


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Academic Singles. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Recomandările noastre

Site popular pentru relații serioase
9,5

Un site de dating popular pentru toată lumea
8,5

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți