Stăpânirea cu succes a unei întâlniri video: Cum să faci ca o întâlnire virtuală să funcționeze

Pandemia Corona a schimbat destul de mult și în ceea ce privește întâlnirile. Agenția de dating Parship, de exemplu, a lansat de timpuriu întâlnirea video, iar această idee a fost urmată de alte câteva portaluri. Dar cum devine o întâlnire sub forma unui apel video un succes?

Ce ar trebui să căutați atunci când stați (aproape) față în față cu un potențial partener pentru prima dată? Avem cele mai bune sfaturi pentru tine și experiențele unei femei de 44 de ani, pe nume Tina, care a experimentat mai multe întâlniri video.

Să stăpânești cu succes o întâlnire video: Iată cum a decurs întâlnirea virtuală

"Cred că această funcție de întâlniri video este absolut genială și îmi doresc ca ea să continue să existe fără Corona. Întotdeauna m-a durut puțin stomacul înainte de o primă întâlnire în viața reală. Dacă își bătea joc de mine și nu era deloc tipul din fotografii? Dacă chimia nu există în modul în mișcare? Întâlnirea video este pasul intermediar perfect și este o modalitate foarte bună pentru mine de a-mi da seama dacă cineva are potențial pentru o întâlnire reală."

Planificarea unei întâlniri video ca o întâlnire reală

"Înainte de prima mea întâlnire video, am fost la fel de entuziasmată ca și înainte de o întâlnire reală. De asemenea, m-am aranjat în același mod, mi-am curățat apartamentul, m-am machiat și mi-am aranjat părul. Din păcate, apoi a venit pentru mine șocul uriaș. Omologul meu stătea în boxeri cu o cutie de bere pe canapea și pur și simplu nu făcea niciun efort. În retrospectivă, trebuie să zâmbesc în legătură cu asta, pentru că tocmai mi-a arătat cum nu trebuie să meargă cu siguranță. Dar în prima clipă am fost foarte plat și am întrerupt întâlnirea după zece minute. Pentru că atunci am observat că juca la pariuri."

Din fericire, ceea ce a trăit Tina nu se întâmplă atât de des. Majoritatea femeilor și bărbaților fac un efort la prima întâlnire și sunt cel puțin puțin puțin entuziasmați. Și da, ceea ce relatează femeia singură în vârstă de 44 de ani este extrem de important: Pentru o întâlnire video ar trebui să te îmbraci la fel de atent ca pentru o întâlnire reală. Acest lucru are legătură cu respectul, iar prima impresie este, desigur, crucială.

Ai apărea la o primă întâlnire la un restaurant cu părul neîngrijit, în pijama și cu smartphone-ul în mână? Dacă nu, ar trebui în mod natural să te îmbraci elegant și pentru o întâlnire video. Această etapă intermediară este cel mai important pas în drumul spre o întâlnire reală și, prin urmare, este vorba, bineînțeles, de a te prezenta din partea ta cea mai bună!

Decorațiuni de perete și alte amabilități

"Cele mai mari râsete în întâlnirile video sunt întotdeauna decorațiunile de perete și decorațiunile din fundal. Un tip avea atârnată poza cu fosta lui soție și cu el însuși. A fost jenat când l-am întrebat despre asta, dar am sfârșit prin a râde împreună. Am văzut și poze FSK18 în fundal. Drăguțe mi s-au părut, însă, pozele autopictate ale fiului tânăr al unui tată singur. Singura prostie a fost că mi-a spus că nu are copii. Suntem în continuare în contact, pentru că a reușit să-mi explice foarte solid minciuna lui. Sfatul meu este să nu acordați atenție doar ținutei, ci și fundalului."

Un sfat important din partea Tinei, pe care l-am subscrie cu siguranță. Fundalul dezvăluie mult mai multe despre tine decât crezi în prima clipă. Rufele murdare, grămada imensă de cutii de pizza, lenjeria intimă a fostei iubite, sacul imens de sticle de depozit - sunt niște no-go`s care nu au pierdut nimic în fundal. Pentru că nu vreți să îi dați omologului dvs. impresia de leneș, nu-i așa?

Apropo, minciunile pot fi remarcate și prin videochat de acasă, așa cum Tina a lămurit frumos. Cei care pretind că sunt singuri și sunt întrerupți brusc de partenerul lor se fac de râs la fel de mult ca și proprietarul unui penthouse care conversează din apartamentul său cu un dormitor. Și ce învățăm noi din asta? Minciuna are picioare scurte, sinceritatea ajunge întotdeauna cel mai departe în dragoste.

Dispuneți de un pahar de vin împreună chiar și la un apel video

"Cea mai bună întâlnire video a fost o seară împreună cu vin și alune, vorbind despre Dumnezeu și despre lume. Amândoi luasem același vin, aceleași alune și amândoi am depus mult efort pentru ambianță. O lumânare pe masă, un fundal frumos, proaspăt coafate și super entuziasmate. Întâlnirea noastră a durat aproape cinci ore și ne-am întâlnit în persoană două săptămâni mai târziu. Trebuie să fiu sinceră, aici sper ca lucrurile să scânteieze."

Datele video reprezintă un teritoriu nou pentru mulți burlaci, iar entuziasmul de la început este de înțeles. La restaurant, există multe subiecte de conversație, de exemplu, despre gustul vinului, despre selecția băuturii sau despre mâncare.

O astfel de vizită la restaurant, o vizită la un pub sau chiar o ieșire la cinema pot fi minunat imitate prin video. Cumpărați popcorn, vizionați un film împreună și vorbiți despre el după aceea într-un videochat. De asemenea, puteți lua amândoi cina împreună, pe ecran, dar asta trezește puncte comune. Doar aranjați dinainte ce se va găti și aveți deja un subiect interesant, primul subiect, atunci când vă prezentați unul altuia preparatele pe ecranul video.

Avantajele și dezavantajele întâlnirii video

"Găsesc că video dating-ul este o modalitate minunată de a cunoaște pe cineva și îmi permite să separ grâul de neghină încă o dată. Dar da, există și dezavantaje, cum ar fi atunci când întâlnirea are succes. Am simțit nevoia să-mi sărut partenerul de două ori, dar acest lucru nu a fost posibil pe ecran. Dar mai târziu vine întâlnirea reală. Cred că avantajele depășesc, dar dezavantajele nu ar trebui să fie uitate complet."

Avantaje:

 • Loc sigur pentru ca ambii să se apropie la distanță
 • Este deosebit de bun dacă o întâlnire reală necesită un drum lung cu mașina
 • Vă puteți face o idee destul de bună despre cealaltă persoană prin intermediul video
 • Cu puțină creativitate, pot fi imitate vizitele la restaurant sau chiar o vizită la cinema

Dezavantaje:

 

 • Nu este posibil contactul fizic dacă chimia este potrivită
 • Linia de internet instabilă este o mare problemă aici
 • Nici flori, nici săruturi, nici țineri de mână

Concluzie:

Video dating este un pas intermediar interesant și important atunci când două persoane se întâlnesc online, și nu doar în timpul pandemiei Corona. De exemplu, cei care încă se gândesc dacă să parcurgă 500 de kilometri pentru o întâlnire cu o persoană necunoscută își pot face o idee mai bună prin video. Este un pas care îi apropie pe cei doi fără a risca rușinea unei întâlniri reale ratate. La urma urmei, dacă nu vă placeți unul de celălalt prin video, puteți renunța la a vă cunoaște în stil mare și puteți renunța la o întâlnire reală. Cu siguranță o modalitate bună de întâlnire, care extinde direct posibilitățile, dar și raza de acțiune!

Site de întâlniri care oferă o bună funcție de întâlnire video

Între timp, există mai multe site-uri și aplicații de dating care au integrată funcția de apel video. Mai jos aveți o prezentare generală cu favoritele noastre.Recomandările noastre

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.

Întâlnește persoane singure din România care caută sex

Întâlnește cu ușurință persoane singure locale din zona ta care caută doar să se distreze.

Aplicație populară de flirt cu mulți membri

LOVOO este una dintre cele mai populare aplicații de flirt de pe planetă. În numeroase țări din întreaga lume, oamenii flirtează pe LOVOO pentru tot ceea ce merită.

În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume

Întâlniri prin intermediul smartphone-ului? În ultimii ani, Tinder a devenit sinonim cu întâlnirile online prin intermediul smartphone-ului. Majoritatea bărbaților și femeilor au încercat probabil Tinder în timpul vieții lor de burlac. Aceștia au învățat să iubească și să urască aplicația în același timp.

Recomandarea noastră: Flirt.com
Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te

Pe Flirt.com poți face cunoștință cu single-uri cochete din România care sunt în căutare de flirturi și întâlniri ocazionale.Clasamentul în comparație


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la Flirt.com. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Recomandările noastre

Flirtează cu alte persoane singure și cuplează-te
8,8

Întâlnește persoane singure din România care caută sex
7,5

Aplicație populară de flirt cu mulți membri
6,5

 • Operabilitate intuitivă
 • Caracteristici gratuite
 • Numeroși utilizatori activi
 • Date rapide destul de conceptibile
 • Membri cocheți
În prezent, cea mai mare și cea mai populară aplicație de dating din lume
4,0

 • Mulți utilizatori activi
 • Util gratuit
 • Profilul este creat rapid și ușor
 • Poate fi folosit și la nivel internațional atunci când călătoriți